2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar
bende cok yorucu bir haftasonu geçirdim
cuma gunu işe gitmedim temizlik yapayım dedim ceryanda kaldım galiba grip olmuşum
üstüne cumartesi gunu kaynanamla kayınpederim geldiler pazar günü gittiler ama 2 gun bana yetti
yemekti, yataktı, çaydı kahveydi derken çok yoruldum,
şimdi heryerim dökülüyo, sıcak şeyler içmekten fenalık geldi doktorada gidemedim, :18:
bronşlarım boğazlarım burnum dolmuş durumda, her öksürüşümde kusacak gibi oluyorum

selam kizlar
nasiliniz
leyladan haber varmi bugun dogum yapacakdiiiiii
20011 aralik bebisleri topiginide bir arkadasimiz acsin mumkunse ilk bebegi olanlar yapsin cunku digerlerinin zamani asla olmazzzzzz:)))))))

herkese gunaydın kızlar
canım sende nevsehırdeydın galıba hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun ben versaya cem beye gıdıyorum

canım ben yıkadım pelus alt acmayı 30 derecede bısı de olmadı

cnm relax mode diye bır site var istersen bır göz at pijama ve geceliklerine..cok hoş modelleri var bırde %50 indirim oldugu için fıyatlarıda uygun..ben sipariş ettim 2pijama takımı ve bı sabahlık cumartesi elime gecti penyesi falanda cok güzel cok begendim ama bedenleri bıraz buyuk ben large beden istemiştim şimdi geri yolluyacam m beden gönderecekler..

ESSU;mobılya takımınız cok güzel ıyı gunlerde kullanın inş bebiş dogdugunda

odanız cok güzelmiş güle güle kullanın

canım bez konusunda prima derim hiç kullanmadım ama etrafımdakı cogu kişi öle dedi;anakucagını ben almadım ablam hiç kullanmadık dedi araba oldugu için puset aldık 1 yasına kullanır dıye.

sen kaç kılosun boyun kaç ben de relax mode bakıyorum pijama takımı. çok beğendiklerim var. m beden bana nasıl olur onun için sordum 65 kıloyum 1.60 boyum

Herkese günaydın kızlarr nasılsınız bakalım keyifler yerindemi ben yine sabah sabah cok ağladım Tv fln izlemicem bu gidişle izledikçe kahroluyorum bebişimde etkilenio Allahımm Vandakilerin yardımcısı olsun hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarada başsağlığı diliyorumm çokk zor cokkk enkaz altından kurtarılanlar resmen birer mucize Allah sabır versin ordaki herkese

aminn felaket üstüne felaket Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar herkese günaydın
vandaki depreme çokkkkk üzüldük önce şehitlerimiz şimdi de deprem
Allah sonumuzu hayır etsin RABBİM HEPSİNE RAHMET ETSİN GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN...
sizler nasılsınız bebişlerde iyidir umarım luveyladan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah Allah hepimizi korusun yar ve yardımcımız olsun inşallahhhhh
hasta olan arkadaşlara şifa versin...

sen kaç kılosun boyun kaç ben de relax mode bakıyorum pijama takımı. çok beğendiklerim var. m beden bana nasıl olur onun için sordum 65 kıloyum 1.60 boyum

cnm benim boyum 173 eskı kılom 65 di ama suan 81 oldum large beden buyuk geldi yanı şimdiki halımle ıyıde dogumdan sonrası ıcın epey bol olurdu..oyuzden gönderdim bugun M beden istedim..sende sanırım s beden alsan olsur gıbı sana..suan kı kılon 65 deıl mı ??dogumdan sonra düşeceğiiçin s beden ıyı gıbıme gelıyor:44: ama pijamalarını cok begendım

NİCKO; haftasonu seni görüyordum rüyamda dogum yapıyormuşsun 4100gr doguyordu bebişin bende senden sonra doguracakmışım sıramı beklıyordum hayrolsun artık

kızlar ecel geldimi nefes sayın tamamlandımı deprem falan gerekmıyor bıanda gıdıyorsun oglumu okula bırakmaya cıkıyordum az önce apartmanda komşularla karşılaştım alt kattaki komşumun eşi dün gece vefat etmiş daha genctı hıc beklenmedik bıanda vefat etti işte..cok üzüldüm içim bir tuhaf oldu
rabbim eşine cocuklarına sabır versin..

merhaba hanımlar, geçen cumartesi kontorole gittim. bebeğim 1,5 kilo olmuş boyu iyiymiş bir hafta önden gidiyormuş ama o da şekerim biraz yüksek çıktığı için önden gitmesi normalmiş. 100 gr lığı keşke yaptırsaydın dedi diyetisyenden yardım almamı istedi ama zaten yaptırsam da yaptırmasam da diyete başlayacaktım. Çünkü kilom aldı başını gidiyor. bugünde diyetisyene gittim. Ne yemem gerekir ne yememem lazım diye 4 sayfa verdi. İyiki de gitmişim kepekli yememem gerekiyormuş meğersem lifli olduğundan dolayı kan emilimi azaltıyormuş zaten kansızım iyice kendime zarar veriyormuşum. Pekmez yiyordum ama onuda yememem gerekiyormuş şekerli olduğundan.. Yalnız pekmez konusunda dinlemeyeceğim doktoru çünkü hiç test sonuçlarıma bakmadan ezbere verdi listeyi belki arada 1 tatlı kaşığı da olsa kaçamak yapabileceğim şeyler olabilir. bir müddet uyacağım listeye sonra başka doktora gidecem çünkü pek içime sinmedi sonuçlarıma bakmadan ezbere verdiği için.. benden havadisler bu kadar çok şükür sağlığımız yerinde günümüzü bekliyoruz

Offf canım yaa Allah yardımcısı olsun basınız saolsunn gercekten oyle Babam hatıra defterime bir not yazmıştı ecel geldimi bedene baş ağrısı bahane die sanki birşeylerden haberi varmış gibi Cok zor Allah rahmet eğlesin sabırlar versin

selam kızlar biz geldikkk nasılsınız bakalım

Hoşgeldin canımm iyi olmaya calısıoruz ıste alınan haberlerle bır turlu kendımıze gelemedık sen nasılsın gelınım nasıl

aminnn,annemle konuştum tel. Izliyomuş,önce şehitlere ağladı üzüldü genç yaşta evladını kaybetmenin acısını çok iyi biliyo,çünkü ablam öldüğünde 17 yaşındaydı 1998 de öldü,şugün olmuş hala acısı içindedir,şimdide deprem haberlerini izliyomuş,fazla izleme tans. Var dedim,zaten başım ağrıyo dünden beri dedi,allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın,dün eşime dedim ben de yok bu perde eve uymadı,evin planı kötü masa diğer odada vs. Konuşup duruyodum,şimdi onların ne evleri,ne paraları,ne eşyaları,ne sevdikleri kaldı ne kadar nankörmüşüz binlerce kez şükürler olsun başımızı sokacak bi evimiz var,akşam olunca sıcacık bi çorbamızı içebiliyoruz,sevdiklerimiz yanımızda değerini daha iyi bilmek lazım herşeyin,binlerce kez şükürler olsn şu günümüze

aynen canım...bi anda önem sıralamamız değişiveriyor..yok halı perdeye uymadı,yok bilmemne..deprem haberlerini görünce daha hassas olduk artık ondanmıdır nedir..direkt başlıyorum ağlamaya..99 depreminde istanbuldaydım..2 depremide yaşadım..sokakta sabahlamanın ne demek olduğunu iyi bilirim..Allah hepsinin yardımcısı olsun..

aminnnnn canım aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…