canım sende nevsehırdeydın galıba hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun ben versaya cem beye gıdıyorumgünaydın kızlar...
bu saatte günaydın diyorum çünkü ancak uyanabildim..sabaha kadar uyutmadı minnoş..7de uyuyabildim ancak..bide mide yanması var malum..
dün dr.a giittik..oğlum 1900 gr olmuş..gözünü açıp açıp kapıyodu..sanki cee-ee yapıyo gibi....eşim kameraya çekti usg görüntülerini ama izlediğimde ağlamak geliyo içimden.. ..
Allah hsyırlısıyla kavuştursun inşallah bebeklerizi...
canım bnde uyku setlerimle peluş alt açmamı yıkamadım makinede..aynen senn gbi korktum bozulur diye..izne ayrılınca elimde yavaş yavaş yıkarım diye düşünyrm yada annemler gelince ona yıkatırım artık ama elde yıkayacağm kesin...hiç kullanmadan bozulurlarsa çok üzülürüm
Teşekkür ederiz cnm.
İlk doğduğunda huggies diye duymuştum. Prima daha mı ii acaba?
Pijamalarım da geceliğim de önden düğmeli. Sabahlık ayrı alınca garip durur diye düşünerek , bir de takım halinde( gecelik-sabahlık) alayım diye düşünmüştüm. Gecelik hastanede muayene için geldiklerinde gerekiyomuş. Evde pijama daha ii tabi. Sabahlık da hastanede koridora çıkıldığında ve evde de lazım olur.
Bakalım hem şık hem kullanışlı bişi bulabilirsem alıcam.
kızlarr günaydın hepinizee.
çarşamba günü kontrolüm varr lütfen dua edindee bebeğim b,raz büyümüş olsun korkuyroum.en son 4-5gün geriydii arada fark kapansın artık.bu gidişle kuzucum 3 kilo bile olamycakk.bu cumada artık işten ayrılıyroum ve ev hayatım başlıyoo hayırlısıyla.pazar günüde nihayet gidip beğendik mobilyamızı siteleri dolaştıkk canım çıktı wallaa.bu modeli beğendik çarşambada gidip paasını ödycezz.ama teslim süresi için 1 ay falan diyoo nassı olucak bilmiyorumm.ya o zmana doğrursammmmpuffff neysee poziti düşüneyim benn.
Eki Görüntüle 278376
canım bez konusunda prima derim hiç kullanmadım ama etrafımdakı cogu kişi öle dedi;anakucagını ben almadım ablam hiç kullanmadık dedi araba oldugu için puset aldık 1 yasına kullanır dıye.Kızlar,
Nihayet bir kısım ihtiyaçlarımızı aldık.
Geçenlerde park yatak konusunu danışmıştım size. Bir kısım araştırmalardan sonra kraftın 70-110 ebatlı kampanyada olan ürününe karar vermiştim.
Hafta sonu bakmaya gittik ama sevgili eşim yeni ürüne takıldı:) Ufak tefek göze hitap eden farkları dışında pek bi ekstrası yoktu aslında. 100lira fazla vermiş olduk:) Visco yatak aldık ama emin değilim sanırım visco hakkında olumsuz bişiler okumuştum. Değiştirebilirim...
Hastane çıkışlarını idil alma niyetiyle gitmiştim. Ama malum benim paşam azcık tontoş olcak gibi. Kalıbı biraz daha geniş olsun diye bebetto aldım. Mendillerimiz ve çoraplarımız, iki zıbın, iki ayaklı alt giysimiz de bebetto oldu.
Çorap, küvet, banyo süngeri, file sevibebe aldık.
İki pijama ve bir gecelik aldım. Markasını hatırlamıyorum ama penyesi güzeldi. Ve çok uygundu. Özelcandan alabilirsiniz o ürün kampanyada..50 lira bir parçası. Üç adet alınca daha da indirdiler.
Bir gecelik ve de bir sabahlık almayı planlıyorum. Ama biraz daha şık olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz bi yer? Hem şık hem hastaneye ve emzirmeye uygun bi takım bakıcam..Ank.dayım bu arada...
Kulaktan ateş ölçeri daha almadım. Ama braun almayı planlıyorum. 109tl...Başka tavsiyesi olan var mı?
Bebek bezi huggies diye düşünüyorum. Siz ne alıcaksınız?
Anakucağı konusunda kararsızım. Bi de hakkaten gerekli oluyo mu? Çünkü 6ay anca kullanılıyomuş..
Astronot almalı mı ?Ne düşünüyosunuz?
Daha ihtiyaçlarımız bitmedi tabi. Gelecek ay da onları tamamlıcaz inş.
Fikir paylaşımına devam edelim..
Sizlerin fikirleri bana çok yardımcı oluyo...
sen kaç kılosun boyun kaç ben de relax mode bakıyorum pijama takımı. çok beğendiklerim var. m beden bana nasıl olur onun için sordum 65 kıloyum 1.60 boyumcnm relax mode diye bır site var istersen bır göz at pijama ve geceliklerine..cok hoş modelleri var bırde %50 indirim oldugu için fıyatlarıda uygun..ben sipariş ettim 2pijama takımı ve bı sabahlık cumartesi elime gecti penyesi falanda cok güzel cok begendim ama bedenleri bıraz buyuk ben large beden istemiştim şimdi geri yolluyacam m beden gönderecekler..
ESSU;mobılya takımınız cok güzel ıyı gunlerde kullanın inş bebiş dogdugunda
Herkese günaydın kızlarr nasılsınız bakalım keyifler yerindemi ben yine sabah sabah cok ağladımTv fln izlemicem bu gidişle izledikçe kahroluyorum bebişimde etkilenio Allahımm Vandakilerin yardımcısı olsun hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet kalanlarada başsağlığı diliyorumm çokk zor cokkk enkaz altından kurtarılanlar resmen birer mucize Allah sabır versin ordaki herkese
aminn felaket üstüne felaket Allah yardımcımız olsun
sen kaç kılosun boyun kaç ben de relax mode bakıyorum pijama takımı. çok beğendiklerim var. m beden bana nasıl olur onun için sordum 65 kıloyum 1.60 boyum
herkese gunaydın kızlar
canım sende nevsehırdeydın galıba hangı hastaneye hangı doktora gıdıyorsun ben versaya cem beye gıdıyorum
günaydın canıımm
ben de cem beye gidiyorum....aynı zamanda versada çalışıyorum..laboratuvardayım..gerçi şimdi evdeyim doğum iznindeyim ama 3 senedir versadayım..soruların olursa hastane,ebeler vs. hakkında seve seve yanıtlarım..
kızlar ecel geldimi nefes sayın tamamlandımı deprem falan gerekmıyor bıanda gıdıyorsun oglumu okula bırakmaya cıkıyordum az önce apartmanda komşularla karşılaştım alt kattaki komşumun eşi dün gece vefat etmişdaha genctı hıc beklenmedik bıanda vefat etti işte..cok üzüldüm içim bir tuhaf oldu
rabbim eşine cocuklarına sabır versin..
selam kızlar biz geldikkk nasılsınız bakalım
kızlar ecel geldimi nefes sayın tamamlandımı deprem falan gerekmıyor bıanda gıdıyorsun oglumu okula bırakmaya cıkıyordum az önce apartmanda komşularla karşılaştım alt kattaki komşumun eşi dün gece vefat etmişDaha genctı hıc beklenmedik bıanda vefat etti işte..cok üzüldüm içim bir tuhaf oldu
Rabbim eşine cocuklarına sabır versin..
aminnn,annemle konuştum tel. Izliyomuş,önce şehitlere ağladı üzüldü genç yaşta evladını kaybetmenin acısını çok iyi biliyo,çünkü ablam öldüğünde 17 yaşındaydı 1998 de öldü,şugün olmuş hala acısı içindedir,şimdide deprem haberlerini izliyomuş,fazla izleme tans. Var dedim,zaten başım ağrıyo dünden beri dedi,allah tüm sevdiklerimizi bize bağışlasın,dün eşime dedim ben de yok bu perde eve uymadı,evin planı kötü masa diğer odada vs. Konuşup duruyodum,şimdi onların ne evleri,ne paraları,ne eşyaları,ne sevdikleri kaldı ne kadar nankörmüşüz binlerce kez şükürler olsun başımızı sokacak bi evimiz var,akşam olunca sıcacık bi çorbamızı içebiliyoruz,sevdiklerimiz yanımızda değerini daha iyi bilmek lazım herşeyin,binlerce kez şükürler olsn şu günümüze
aynen canım...bi anda önem sıralamamız değişiveriyor..yok halı perdeye uymadı,yok bilmemne..deprem haberlerini görünce daha hassas olduk artık ondanmıdır nedir..direkt başlıyorum ağlamaya..99 depreminde istanbuldaydım..2 depremide yaşadım..sokakta sabahlamanın ne demek olduğunu iyi bilirim..Allah hepsinin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?