2011 Aralık Anneleri

Merhaba Arkadaşlar;

Rahatsızlıkları olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Luveyla'nın da inşallah güzel haberlerini yarın alırız.

Bir sorum olacak: Bebek odası perdenizi nereden aldınız - alacaksınız? Önereceğiniz mağaza / web sitesi var mı?

çok çok geçmiş olsun cnm...

amin cnm... nefes almamız bile bi nimet aslında. biraz önce tv izlerken dedim ki kendi kendime; orada birileri ölüyor ama benim içimde bi can hayat bulmaya çalışıyor. Rabbim ne yüce... Allah sevdiklerimizi bize, bizi de sevdiklerimize bağışlasın inşallah...

bu arada bana düşer mi bilmiyorum ama hatırlatayım istedim. bütün operatörlerden 2868 e boş mesaj yollayabilirsiniz 5 tl karşılığında...kızılaya gidiyor bu paralar. o yüzden içim rahat... Allah'ım yaptığımız hayırları kabul etsin inşallah...

amin canım..ben sabah yolladım bile..msj atınca kızılaydan msj geliyo..içiniz rahat olsun..

slm anneler geçmişi hiç okumadım önce selam vermek istedim öncelikle rabbim şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin yakınlarınasabır versin luveyladanda hayırlı haberler bekliyoruz rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla dünyaya getrmeyi kısmet etsin..bende şimdi doktordan geldim doktorum 15 gün sonra gel dd ama 13 günde dayanamadım gttm bebim 13 gnde 550 gr almış şaşırmadım desem yalan olur.yememe pek dikkat etmedim bu aralar benim kilom 73 olmuş 70 le tamamlarım derken 75 le tamamlasam sevineceğim artık küçük bıdığımsa 2.450 gr olmuş dudaklarını emerken pozlar verdi çok şükür en sonunda. hareketleri artık yavaşladı derken cumartesiden beri gece 3 e kadar beni uyutmuyor sabahta 8 de uyandığımda baktım o da uyanık hareket edip duruyor sanırım uykuyu pek sevmiyecek bebeğim şimdiden benim ne oturuşumu ne yatışımı ne yemek yememi beğenmiyor sanırım hep tepki verir gb karnımıniçinde geziniyor rahatsız eder derecede oluyor ama artık. doktorumuz bebeimin göbişi biraz tombiş buldu 35. hafta grnyr dd. yanaklarımızda tombiş tombiş allahım sağlıkla dünyaya gtrmyi nasip etsin cümlemize bizden haberler bu kadar inşllh tüm anneler ve bbekleri hafta sonu iyi gçmştr. şimdi geçmişe biraz göz atayım

gözün aydın cnm. bebeğinin ii olmasına sevindim. benim de randevum 5 te. zaman geçmek bilmiyor sanki...

ayyyy bende anca bitirdim yazdıklarınızı

biz c.tesi bebeğimizin sepet beşiğini aldık maxi boyunu aldık ama adam 3-4 ay anca yatıyolar dedi kayınvalidem içine yastık yatak dikicek annemde etrafını süslicek imece usulü olcak anlaşılan

kocamın bebeklik yorganını bulduk kv yıkadı verdi biraz eski ama evde farkettim olmadı geri götürürüm kv de kalır orda üstünü örter onunla:) pazar günü de tırnak makası saç fırçası tarak ve ateşölçer aldık he bi de avent elek.pompa aldım 4 te yedek biberon altlığı yeter mi bilmiyorum ama yedeklerden daha almam gerekebilir 125ml bi tanesi bebek bi günde kaç ml süt içerki:))) günün sorusu ona göre yedek alcam daha

kv bebeğe bişeyler almış beğendim hepini artık 8.ayımızdayız diye sanırım bişeyler almaya başladı

bu hafta uyku setini yıkayıp yatağına yerleştirme işim vAR onu da hallediyim pek ele avuca konur bi iş kalmıcak gayrı

Allah nazarlardan saklasın.. yerim o tombişi...

en az 500 ml diye duymuştum ama emin diilim vallaa :)

bu arada pompayı ne kadara aldın??? ben de aldım da merak ettim şimdi... benimki 189 tl idi.

maşalah canım bebişine ,sağlıcakla doğsun annesi ,kilonu çok aşırı takma inşallah süt olucak onlar

gözün aydın cnm. bebeğinin ii olmasına sevindim. benim de randevum 5 te. zaman geçmek bilmiyor sanki...

sağol canım.zaman çabuk gecer inşllh sende grrsn biran önce bebeğini halimem, dayanılacak gb değil artık hafta yıl gb glyr çok özlüyorum :)

maşallah tülaycım bitirdin sen işleri darısı bizlerin başına ben alışverişi hep yanlız yapmak zorunda olduğumdan özellikle yatakodasına konacak beşik mi park yatakmı sepetmi bir karar veremedim. birde az önce bebek arabası araba koltuğu baktım yine kararsız kaldım ne zormuş.bide daha uyku setini alamadım nette bulduğumu dışarda bulamıyorum sinir oldum

Allah nazarlardan saklasın.. yerim o tombişi...

sağol teyzesi gerçekten yenmiyecek gb değilmiş.yüzünü net gören arkadaşlara imrenirdim bende grdm ayyyy çok tatlı Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun çok masumlar dokunmaya kıyamayacak insan

MAŞALLAH BEBİŞİNE

kızlar bebek telsizi alan var mı aranızda?? benim almam lazım. bebişi 40 ından sonra alıp evime gidicem. 2 ay kadar yalnız bakıcam. sobalı evde oturduğum için de, yemek falan yaparken onu sıcak odada bırakmam gerekecek. o yüzden marka ve fiyat araştırayım dedim. tavsiye edeceğiniz bi model var mı???

kızlar slm çoğunuz bebek arabası almışsınızdır sanırım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bu hafta alıcam kafam çok karışık nasıl alıcağımı bilmiyorum tavsiye ediceğiniz bir marka model varmı?

Son düzenleme:
bu arada pompayı ne kadara aldın??? ben de aldım da merak ettim şimdi... benimki 189 tl idi.

ben duymuştum burdan 170 kusüre alanlarıda ama fazla uğraşmıyım dedim arabamızda problemli her yere gidemiyoruz(bu arada kızlar şirket arabası bizde artık ama her yere de gitmek yasak( ben 199 a aldım 11 taksit yapmışlar o kadarda istememiştim ama taksit varmı diye sorunca anasını ağlatmışlar anlıcan yedek şişeleri de 4 tanesini 39,90a aldım yedeklerden sanırım bi 4lü daha almam gerek netten de alabilirim gerçi yedek şişeleri bi de 25li poşet yedekleri vardı ama sütün yağı poşette kalır diye poşet pek istemiyorum biberondan nakil yapmadan içerse kuzucuk o zaman yağını da almış olur:))) ne denirki güle güle kullanalım artık dimiiiiiiiiiiiiiii

Nanancımmm bebişine kocaman bir maşalllaaahhh Sanada gözün aydın canım bebişinin herşeyi iyiymiş yeriz onun o tombik yanaklarınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…