Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.
yok canım 9 haftalıkken ilaçla düşürdük bebeğimi hiç gelişmemişti bekledik bekledik ama boşuna sonra gitti işte....
tam 4 ay sonra hamile kaldım.... inş hayırlısıyla devam eder hamileliğim ama çok şükür kalp sesini duyduk.. açıkçası yine boşuna para vermemek için özelde değil devlette yaptırdım tahlillerimi..
kızlar dükkanlarını hayırlı uğurlu olsun.. inşallah bebişlerimiz kısmetleriyle gelmişlerdir....
allah bolluk bereket versin hepimize...
bebek bereketiyle gelir derler ya buna çok inanırım...
eşim hemen işe başlayabildi güzel maaşla.. dükkanda satış az da olsa arttı..
inşallah önümüz daha da açılır.. 3 aydır sefiller gibiydik
ayyy Allah korusun tatlımm yaww yani ben sık yemek yiyoorum derken az ve sık demek istedimm fazla yiyemiyorum o yüzden midem kazınmaya başlıyor 2-3saat sonra valla elimden geldiğince ekmek sürmüyorum ağzıma bol su içiyorum doktorum en fazla 10 kg alacaksın dedi umarım öyle olur 58le başladım bakalım hayırlısı hakkımızda aman eltine dönmeyimde
eltim çok ince kuru bişiydi o yüzden fazla kilo belli etmiyor boyu 155, hamile kaldığında 38kg idiçocuk gibi vallahi.. şimdi insana benzedi..
ben rejime başlamıştım bu ay.. zaten ekmek yemiyorum ama hareketsizlikten kaynaklanan aşırı kilom var.. evlenirken 58kg idim.. şimdi (sağlık ocağındaki tartıya göre) 78kg.. ve kesinlikle 10kg den fazla almamam lazım.. hamilelikte kilo şeker de yapar tansiyon da..
Rabbim sıkıntı vermesin kimseye bu hamilelik döneminde...
ben 4 yıl önce evlendiğimde 52 kiloydum(( 4 yılda 68 oldum bende 10 kilodan fazla almamalıyım yaaaaa nolur ALLAHIM YARDIM ET :18::18::18: ama sanırsam çocuklarımız kısmet olursa burçlarından ötürü hareketli çocuklar olcaklar belki onlarla uğraşmaktan gider hemencecik fazlalar gerçi ben neler yaptım yine de gram oynamadım ama ((
ilişkı serbest olsun sana bıze neyse de
hiç sorma, nedense istek kalmadı bende üzüldüm serbest olmasına uuff bir de yeni evliyiz ya. koçiş biraz grip olmuş, bebişime bir şey olcak diye yatakları bile ayırdım
bende 7 aylık evliyim 6+4 hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 64 kiloyumbu hızla gidersem tam bir duba olacağım boyum 170
eltim çok ince kuru bişiydi o yüzden fazla kilo belli etmiyor boyu 155, hamile kaldığında 38kg idiçocuk gibi vallahi.. şimdi insana benzedi..
ben rejime başlamıştım bu ay.. zaten ekmek yemiyorum ama hareketsizlikten kaynaklanan aşırı kilom var.. evlenirken 58kg idim.. şimdi (sağlık ocağındaki tartıya göre) 78kg.. ve kesinlikle 10kg den fazla almamam lazım.. hamilelikte kilo şeker de yapar tansiyon da..
Rabbim sıkıntı vermesin kimseye bu hamilelik döneminde...
hiç sorma, nedense istek kalmadı bende üzüldüm serbest olmasına uuff bir de yeni evliyiz ya. koçiş biraz grip olmuş, bebişime bir şey olcak diye yatakları bile ayırdım
ben 4 yıl önce evlendiğimde 52 kiloydum(( 4 yılda 68 oldum bende 10 kilodan fazla almamalıyım yaaaaa nolur ALLAHIM YARDIM ET :18::18::18: ama sanırsam çocuklarımız kısmet olursa burçlarından ötürü hareketli çocuklar olcaklar belki onlarla uğraşmaktan gider hemencecik fazlalar gerçi ben neler yaptım yine de gram oynamadım ama ((
canım yazını okudumda sanırım bende seninle aynı duyguları yaşamaktayım doktorum ilişki doğuma kdr serbest deyince şöyle bi şok geçirdim desem yeridirneden isteksizlik başladı çünkü bebişlerimize birşey olacak korkusundan kendmizi konuya adapte edemiyoruz şahsen benim aklımda hep bebişim oluyor ya birşey olursa die aslında yanlış yapıyoruz yawww
ne kadarlık hamılesin acaba
ay biz idare ediyoruz neyse de kocalara yazık ama ya :)
benim mesela SAT 25 mart.. örn yumurtlama dönemim 2-8nisan arasıydı en son ilişki 8 nisandaydı.. ondan sonra bazı sıkıntılardan dolayı birlikte olmadık.. bebeği de öğrendikten sonra ben yaklaştırmadım.. dedim kontrole gidelim ondan sonra doktor belki riskli durum görür yazık dedimböyle geçiştirdik.. haftaya perşembe ya da cuma gidicem bebiki görmeye
analık duygusu işte bebişime bişiy olmasın diye :)
SANIRIM hepimiz bu dönemi 10 kg ile bitirsek süper olcak ama şöle de bişey duydum ben anne çok zayıfsa vucut ilk hamilelik ayında önce olması gereken normal kiloyu alıyomuş bu 5-10 kg neyse çok zayıflar bundan sonra yani normal kilolarına döndükten sonra bebek için almaya devam ediyolar haliyle çok zayıfların hamileliği 20-25 kilo arasında bitiyo
ama biiiizzz tabi ki çok zayıf olmadığımızdan şişko patates olamız işe yarıcak gibime geliyoooo
sat: 11 mart. doktorum 6- 7 haftalık gözüküyor dedi
Ya kızlar benim içime şimdi kuşku düştü. Bu sizin bahsettiğiniz testler neler? Ben ilk hamile olduğum öğrendiğimde anadolu hosp. gittim orda bir idrar, bir kan testi yapıldı o kadar 60 tl bişey ödedim. Bana hiçbir doktorum 19 tane test yaptırmadı. Beni unuttular mı. Neyapılıyor size
ben bu işten bişi annamadım benim sat 21 mart doktor 7+4 oldugumu söyledi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?