2011 Aralık Anneleri

kesinlikle hemen başka bir doktora görünmelisin canım benim sat 8 mart hem kese göründü hemde kalp atımı duyuldu lütfen beklemeden doktora git....

Ya kızlar benim içime şimdi kuşku düştü. Bu sizin bahsettiğiniz testler neler? Ben ilk hamile olduğum öğrendiğimde anadolu hosp. gittim orda bir idrar, bir kan testi yapıldı o kadar 60 tl bişey ödedim. Bana hiçbir doktorum 19 tane test yaptırmadı. Beni unuttular mı. Neyapılıyor size.

kızlar dükkanlarını hayırlı uğurlu olsun.. inşallah bebişlerimiz kısmetleriyle gelmişlerdir....
allah bolluk bereket versin hepimize...

Teşekkür ederim cnm. cümlemize inşallah.

Kesinlikle bereketiyle geliyor. Biz kalp atışını duymaya gittik. Duyduk. Bir geldik bir iş patladı maaşallah. O gün 12'ye kadar burdaydık. Kocişkom bebeğimiz nefes alıyor rızkı yağıyor dedi.

eltim çok ince kuru bişiydi o yüzden fazla kilo belli etmiyor boyu 155, hamile kaldığında 38kg idi çocuk gibi vallahi.. şimdi insana benzedi..
ben rejime başlamıştım bu ay.. zaten ekmek yemiyorum ama hareketsizlikten kaynaklanan aşırı kilom var.. evlenirken 58kg idim.. şimdi (sağlık ocağındaki tartıya göre) 78kg.. ve kesinlikle 10kg den fazla almamam lazım.. hamilelikte kilo şeker de yapar tansiyon da..
Rabbim sıkıntı vermesin kimseye bu hamilelik döneminde...

ben 4 yıl önce evlendiğimde 52 kiloydum (( 4 yılda 68 oldum bende 10 kilodan fazla almamalıyım yaaaaa nolur ALLAHIM YARDIM ET :18::18::18: ama sanırsam çocuklarımız kısmet olursa burçlarından ötürü hareketli çocuklar olcaklar belki onlarla uğraşmaktan gider hemencecik fazlalar gerçi ben neler yaptım yine de gram oynamadım ama((

bende 7 aylık evliyim 6+4 hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 64 kiloyum bu hızla gidersem tam bir duba olacağım boyum 170

ilişkı serbest olsun sana bıze neyse de

hiç sorma, nedense istek kalmadı bende üzüldüm serbest olmasına uuff bir de yeni evliyiz ya. koçiş biraz grip olmuş, bebişime bir şey olcak diye yatakları bile ayırdım

bende 7 aylık evliyim 6+4 hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 64 kiloyum bu hızla gidersem tam bir duba olacağım boyum 170

SANIRIM hepimiz bu dönemi 10 kg ile bitirsek süper olcak ama şöle de bişey duydum ben anne çok zayıfsa vucut ilk hamilelik ayında önce olması gereken normal kiloyu alıyomuş bu 5-10 kg neyse çok zayıflar bundan sonra yani normal kilolarına döndükten sonra bebek için almaya devam ediyolar haliyle çok zayıfların hamileliği 20-25 kilo arasında bitiyo

ama biiiizzz tabi ki çok zayıf olmadığımızdan şişko patates olamız işe yarıcak gibime geliyoooo

ayy gül gül öldüm cnm valla hakkaten çocuk gibi birşeymiş senin bu elti hamilelik yaramış desene Canım Allah yardımcımız olur inşallah bizde dikkat edersek fazla kilo almayız anneme geldim bende şimdi hemen tartıya çıktım hiç sorma Allahtan kilomda hiçbir değişiklik yok o zaman napıyoruzzzz duba gibi olmamak için fazla yemiyoruzzzz

hiç sorma, nedense istek kalmadı bende üzüldüm serbest olmasına uuff bir de yeni evliyiz ya. koçiş biraz grip olmuş, bebişime bir şey olcak diye yatakları bile ayırdım

evet yenı evlısınız dıye dedım daha bırsey anlayamadan bı de yasak olsaydı

ılk uc ay oyle oluyormus 3.aydab ıtıbaren hormonlarımız cosacakmıs

canım yazını okudumda sanırım bende seninle aynı duyguları yaşamaktayım doktorum ilişki doğuma kdr serbest deyince şöyle bi şok geçirdim desem yeridir neden isteksizlik başladı çünkü bebişlerimize birşey olacak korkusundan kendmizi konuya adapte edemiyoruz şahsen benim aklımda hep bebişim oluyor ya birşey olursa die aslında yanlış yapıyoruz yawww

valla ben kendime hep bahane arıyordum (ki gerçek te bu)
herkes diyor niye çıkmıyorsun yürüyüş yapmaya akşamları..
e eşim yaz vakti işten geliyor ki bende çalışıyordum ozamanlar.. günün stresi üstündeyken uyku erkenden basıyor.. belki dolaşsak açılırdık ama yazımızı öyle geçti .... iş te masabaşı olunca hareket sıfır.. kilo ekstradan katlanıyor zamanla.. ama bebiş sağlıcakla doğsun.. yaza zaten ele avuca gelir artık.. koyarım pusete çıkarım dolaşmaya...

ay biz idare ediyoruz neyse de kocalara yazık ama ya :)
benim mesela SAT 25 mart.. örn yumurtlama dönemim 2-8nisan arasıydı en son ilişki 8 nisandaydı.. ondan sonra bazı sıkıntılardan dolayı birlikte olmadık.. bebeği de öğrendikten sonra ben yaklaştırmadım.. dedim kontrole gidelim ondan sonra doktor belki riskli durum görür yazık dedim böyle geçiştirdik.. haftaya perşembe ya da cuma gidicem bebiki görmeye
analık duygusu işte bebişime bişiy olmasın diye :)

evet canım öyle valla ya kocişlere yazık dediğin gibi neyse zafere giden yolda çekilen çile kutsalmış biz o felsefeyi uyguluyoruz canımcım valla doktor Allahın izniyle bir risk görmediği takdirde ilişkiyi yasaklamaz sen o zaman eşinin gözündeki ışıltıyı gör seninle aynı taktiği uyguladımda doktora gidene kdr yasak koydum sonrası aynen anlattıgım gibi ilerledi

bu durum bende psikoloji bozukluğu ile son bulmaz umarım:) paso kocama sarıyorum çünkü duba oldum falan diye

cnm bana da ilk gittiğimde idrar tahlili yaptırdılar. bugün de gittim, kalp atışına baktı. birde kan tahlili istedi. 3 tüp kan aldılar, yarın sonuçları almaya gideceğim.başka da bir şey istemedi.
doktor bebişim kaç mm olduğunu bile söylemedi, acaba sorunca mı söylüyorlar? aklıma gelmedi ki orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…