teskkurler canım yarın kontrolum var benım bakalım gıdıcem hastaneye dogum ucretını merak edıyorum henuz konusmadık doktorla
sezaryan mı normal mi olucak belli oldumu şimdiden..?
kızlar lütfen cevap yazar mısınız?burası bi yardımlaşma forumu değil mi?
yoksa önemsiz mi geldi konu?
kızlar bebek telsizi alan var mı aranızda?? benim almam lazım. bebişi 40 ından sonra alıp evime gidicem. 2 ay kadar yalnız bakıcam. sobalı evde oturduğum için de, yemek falan yaparken onu sıcak odada bırakmam gerekecek. o yüzden marka ve fiyat araştırayım dedim. tavsiye edeceğiniz bi model var mı???
ben duymuştum burdan 170 kusüre alanlarıda ama fazla uğraşmıyım dedim arabamızda problemli her yere gidemiyoruz(bu arada kızlar şirket arabası bizde artık ama her yere de gitmek yasak( ben 199 a aldım 11 taksit yapmışlar o kadarda istememiştim ama taksit varmı diye sorunca anasını ağlatmışlar anlıcan yedek şişeleri de 4 tanesini 39,90a aldım yedeklerden sanırım bi 4lü daha almam gerek netten de alabilirim gerçi yedek şişeleri bi de 25li poşet yedekleri vardı ama sütün yağı poşette kalır diye poşet pek istemiyorum biberondan nakil yapmadan içerse kuzucuk o zaman yağını da almış olur:))) ne denirki güle güle kullanalım artık dimiiiiiiiiiiiiiii
canım üzülme ölüm sıraya bakmıyor malesef bende abimi 23 yaşında askerden yeni gelmişti 1999 depreminde kaybettim üzerinden yıllar geçti acısı dinmek şöyle dursun özlem de ekleniyor çok acı rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar ama herkesin imtahanı farklı vuslat mahşere kaldı benim ve bir çok sevenini kaybeden için.kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
Nanancımmm bebişine kocaman bir maşalllaaahhhSanada gözün aydın canım bebişinin herşeyi iyiymiş yeriz onun o tombik yanaklarınııı
benimde telsiz almam lazım üst kattan pek indirmeyeceğim bebeği çocuklar çok gürültü yapıyorlar sessiz sessiz uyusun yukarda diye ve bebeğin odası yatakodasının hemen yanındaki oda olacak odasında yatırmayı düşünüyorum çok ağlayan bir bebek olmazsa telsiz helharukarda lazım banada
süt pompasının eğer sütüm olursa ve bebek emmesse genede diye alacağım yeri ve markayı tespit edip eşime söylüyeceğim olumsuz bir durumda laması için önceden almak istemiyorum ben aldığınız yerle anlaşmak mümkünmü yada eğer bebek emersekullanmadan getirsek yerine başka bişey alsak gibilerinden bir teklifi kabul edermi ki satıcı öylemi yapsam acaba:26:
kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
Offf canım yaa Allah yardımcısı olsun basınız saolsunn gercekten oyle Babam hatıra defterime bir not yazmıştı ecel geldimi bedene baş ağrısı bahane die sanki birşeylerden haberi varmış gibiCok zor Allah rahmet eğlesin sabırlar versin
Hoşgeldin canımm iyi olmaya calısıoruz ıste alınan haberlerle bır turlu kendımıze gelemedık sen nasılsın gelınım nasıl
slm anneler geçmişi hiç okumadım önce selam vermek istedim öncelikle rabbim şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin yakınlarınasabır versin luveyladanda hayırlı haberler bekliyoruz rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla dünyaya getrmeyi kısmet etsin..bende şimdi doktordan geldim doktorum 15 gün sonra gel dd ama 13 günde dayanamadım gttm bebim 13 gnde 550 gr almış şaşırmadım desem yalan olur.yememe pek dikkat etmedim bu aralar benim kilom 73 olmuş 70 le tamamlarım derken 75 le tamamlasam sevineceğim artık küçük bıdığımsa 2.450 gr olmuş dudaklarını emerken pozlar verdi çok şükür en sonunda. hareketleri artık yavaşladı derken cumartesiden beri gece 3 e kadar beni uyutmuyor sabahta 8 de uyandığımda baktım o da uyanık hareket edip duruyor sanırım uykuyu pek sevmiyecek bebeğim şimdiden benim ne oturuşumu ne yatışımı ne yemek yememi beğenmiyor sanırım hep tepki verir gb karnımıniçinde geziniyor rahatsız eder derecede oluyor ama artık. doktorumuz bebeimin göbişi biraz tombiş buldu 35. hafta grnyr dd. yanaklarımızda tombiş tombiş allahım sağlıkla dünyaya gtrmyi nasip etsin cümlemize bizden haberler bu kadar inşllh tüm anneler ve bbekleri hafta sonu iyi gçmştr. şimdi geçmişe biraz göz atayım
ayyyy bende anca bitirdim yazdıklarınızı
biz c.tesi bebeğimizin sepet beşiğini aldık maxi boyunu aldık ama adam 3-4 ay anca yatıyolar dedi kayınvalidem içine yastık yatak dikicek annemde etrafını süslicek imece usulü olcak anlaşılan
kocamın bebeklik yorganını bulduk kv yıkadı verdi biraz eski ama evde farkettim olmadı geri götürürüm kv de kalır orda üstünü örter onunla:) pazar günü de tırnak makası saç fırçası tarak ve ateşölçer aldık he bi de avent elek.pompa aldım 4 te yedek biberon altlığı yeter mi bilmiyorum ama yedeklerden daha almam gerekebilir 125ml bi tanesi bebek bi günde kaç ml süt içerki:))) günün sorusu ona göre yedek alcam daha
kv bebeğe bişeyler almış beğendim hepini artık 8.ayımızdayız diye sanırım bişeyler almaya başladı
bu hafta uyku setini yıkayıp yatağına yerleştirme işim vAR onu da hallediyim pek ele avuca konur bi iş kalmıcak gayrı
cnm ya başınız sagolsun mekanları cennet olsun ailesine de rabbim sabır versinkızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
sor cnm buyur
kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
sagolasın cnm
nanancım maşallah bebişine o tontiş yanaklarından öperim onubenim kızımda geceleri oturmayı cok sevıyor sanırım gunduzlerı cocukların seslerınden fazla tepkı veremıyor ne zaman herkes yatıyor sessizlik oluyor o başlıyor kıpır kıpır dolanmaya ve oturuyoz butun gece uyumadan
tulaycım güle güle kullan inş sepetinide artık annende bır guzel süsler onu ohh
bebeklerin gunde ne kadar süt içtiği hakkında hıcbır fıkrım yok cunku hıc bıberon kullanmadım dırek memeden emdiği için ne kadar içtiklerini bilemiyorum
HIIII bilen yok pek dediğin gibi ben 2 aylıkken bırakcam için gerçi şu anki yedekler 500ml ediyo gün içinde içse bunları akşamları geceleri benden emer zaten yeter gibime geliyo ama yinede bi bakarım nette uyguna bulursam yine alırım fazladan bişey olmaz yedekli gideris inş süt olurda bi de öle bi sorunla uğraşmayıs
senin aldığın pijama takımından ben de sipariş vercem de, sana large büyük olmuş, boyunu ve kilonu öğrenebilir miyim ama ben att pijamanın üstüme yapışmasını istemem mesela. Bi de sabahlığı giyince nerene kadar geldi, sabahlığı da large mı almıştın, onu da değiştirecek misin. çok soru sordum galiba
cnm ben hepsini large almıştım sabahlıgımıda..boyum 173 kılom suan 81 ve pijamalar bu halımle ıyı geldi rahat rahat ama dogumdan sonra mutlaka kılo gıdecek yanı bu kıloda kalmayacam oyuzden dogum sonrası cok bol gelecegınden m beden istedim ..sabahlıgın boyu dızımın altındaydı cnm sabahlıgıda degstırıyom onunda bedenı buyuk geldi boyle hamıle hamıle gıyecek olsaydım hepsi cok rahattı
nanancım maşallah bebişine o tontiş yanaklarından öperim onubenim kızımda geceleri oturmayı cok sevıyor sanırım gunduzlerı cocukların seslerınden fazla tepkı veremıyor ne zaman herkes yatıyor sessizlik oluyor o başlıyor kıpır kıpır dolanmaya ve oturuyoz butun gece uyumadan
senin kızınada maşallah birde kızlar sakin olur derler bizim kızlar sanırım abilerinden daha mı hareketli olcak napıcakben özledim şimdiden doktorum önemli bir durum olmazsa 15 gün sonra gel daha sonra haftada 1 bekliyeceğiz sizi dedi eee bende memnuniyetle tabi :)
haklısın tulaycım ya birde sizlerin ilk bebeği olduğu için rahatlıkla alıyorsunuz. benim başka olmaz artık son olduğundan işe yaramazsa atılır diye düşündüğümden garantye almak istiyorum.yooo öle bişey demene gerek yok bence her bebek mlz.satan yerde var zaten sen markayı belirle baktın ki gerekiyo yollarsın eşini alır hemen şimdi adamlara derdini anlatana kadarr ooooohh oooohhhh
senin aldığın pijama takımından ben de sipariş vercem de, sana large büyük olmuş, boyunu ve kilonu öğrenebilir miyim ama ben att pijamanın üstüme yapışmasını istemem mesela. Bi de sabahlığı giyince nerene kadar geldi, sabahlığı da large mı almıştın, onu da değiştirecek misin. çok soru sordum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?