2011 Aralık Anneleri

kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim

benimde telsiz almam lazım üst kattan pek indirmeyeceğim bebeği çocuklar çok gürültü yapıyorlar sessiz sessiz uyusun yukarda diye ve bebeğin odası yatakodasının hemen yanındaki oda olacak odasında yatırmayı düşünüyorum çok ağlayan bir bebek olmazsa telsiz helharukarda lazım banada

süt pompasının eğer sütüm olursa ve bebek emmesse genede diye alacağım yeri ve markayı tespit edip eşime söylüyeceğim olumsuz bir durumda laması için önceden almak istemiyorum ben aldığınız yerle anlaşmak mümkünmü yada eğer bebek emersekullanmadan getirsek yerine başka bişey alsak gibilerinden bir teklifi kabul edermi ki satıcı öylemi yapsam acaba:26:

canım üzülme ölüm sıraya bakmıyor malesef bende abimi 23 yaşında askerden yeni gelmişti 1999 depreminde kaybettim üzerinden yıllar geçti acısı dinmek şöyle dursun özlem de ekleniyor çok acı rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar ama herkesin imtahanı farklı vuslat mahşere kaldı benim ve bir çok sevenini kaybeden için.
rabbim mekanlarını cennet eylesin
Nanancımmm bebişine kocaman bir maşalllaaahhh Sanada gözün aydın canım bebişinin herşeyi iyiymiş yeriz onun o tombik yanaklarınııı

çok sağol mardincim bebeğim bari iyi olsun onda teselli bulayım. sorunlar omuzumda çığ gb büyüyor hangi duvara yaslansam duvar çürük çıkıyor. hayatta tek umudum oğlum ve doğacak bebeğim kaldı zaten beni hayata bağlayan tek varlıkklar... bu arada yeme diyemeyeceğim bende eşlik edeceğim seninle beraber yemeğe senide çok iştahlı gördüm :)

Son düzenleme:
kızlar bu arada çokça dua edelim rabbim bebeklerimizin evlatlarımızın kaderleri güzel yazsın acılar hiç uğramasın herzaman yürüdükleri yol açık karşılaştıkları insanlar hayırlı iyi birileri olsun.hiçbir zaman rabbim doğru yolundan ayırmasın vatana millete hayırlı evlat olsunlar.
hiçbir zaman bu dünyaya beni ndn gtrdn anne baba dedirtmesin rabbim

yooo öle bişey demene gerek yok bence her bebek mlz.satan yerde var zaten sen markayı belirle baktın ki gerekiyo yollarsın eşini alır hemen şimdi adamlara derdini anlatana kadarr ooooohh oooohhhh

Allah mekanlarını cennet etsin ya,Allah bizleri sevdiklerinden ayırmasın,inş. elele cennette buluşurlar

sagolasın cnm

nanancım maşallah bebişine o tontiş yanaklarından öperim onu benim kızımda geceleri oturmayı cok sevıyor sanırım gunduzlerı cocukların seslerınden fazla tepkı veremıyor ne zaman herkes yatıyor sessizlik oluyor o başlıyor kıpır kıpır dolanmaya ve oturuyoz butun gece uyumadan

tulaycım güle güle kullan inş sepetinide artık annende bır guzel süsler onu ohh
bebeklerin gunde ne kadar süt içtiği hakkında hıcbır fıkrım yok cunku hıc bıberon kullanmadım dırek memeden emdiği için ne kadar içtiklerini bilemiyorum

cnm ya başınız sagolsun mekanları cennet olsun ailesine de rabbim sabır versin

senin aldığın pijama takımından ben de sipariş vercem de, sana large büyük olmuş, boyunu ve kilonu öğrenebilir miyim ama ben att pijamanın üstüme yapışmasını istemem mesela. Bi de sabahlığı giyince nerene kadar geldi, sabahlığı da large mı almıştın, onu da değiştirecek misin. çok soru sordum galiba

canımm başın sağolsun.çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.çok gençlermiş ama takdiri ilahi işte vade dolunca herşey bahane.mekanları cennet olsun inşallah

çok üzüldüm canım yaa..Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin yaa çok üzüldüm ama kadere karşı gelinmiyo maalesef

cnm ben hepsini large almıştım sabahlıgımıda..boyum 173 kılom suan 81 ve pijamalar bu halımle ıyı geldi rahat rahat ama dogumdan sonra mutlaka kılo gıdecek yanı bu kıloda kalmayacam oyuzden dogum sonrası cok bol gelecegınden m beden istedim ..sabahlıgın boyu dızımın altındaydı cnm sabahlıgıda degstırıyom onunda bedenı buyuk geldi boyle hamıle hamıle gıyecek olsaydım hepsi cok rahattı

bnm boyum 1.69 kilom 74 o zaman ben m isteyeyim bari. fakat ben seninkinin aynı modellerinden almayabilirim yine de kalıbı büyüktür de mi. yani pijama bacağıma yapışır mı sence.

RelaxMode Online Satış Mağazası |

cnm benim aldıklarım bunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…