bnm boyum 1.69 kilom 74 o zaman ben m isteyeyim bari. fakat ben seninkinin aynı modellerinden almayabilirim yine de kalıbı büyüktür de mi. yani pijama bacağıma yapışır mı sence.
şuan 37+6 olmak isterdim :)))))))))))
cnm yapışmaz merak etme rahat kalıpları var wross arkadasımız ordan almıştıya oda kalıplarının geniş oldugunu söylemişti oyuzden m beden cok rahat rahat olur merak etme..zaten şimdi baktımda bır cok modelı tukenmiş ben gecen hafta baktıgımda daha cok model vardı fıyatlar %50 ındırımlı olunca cabuk tukenmiş..
kızlar bişey daha danışıp acil çıkacağım gelince okuumaya devam ederim.. benim hafta sonu hep moralim bozuktu hayatatan hiçbir zevk almamıyorum. yemek yerken. salonda otururken arabada her yerde eşimin daha önce bana haksız yere söylediği şeyler geliyor ve geldimide aklımdan çıkmıyor devaamlı ağlıyorum yüzüne bakmak içimden gelmiyor. napsam bir psikoloğamı gitsem ama eşimin söylediklerini geri mi aldıracak ne farkedecek gitmemein onuda bilmiyorum. gerçi niye mutsuzum diye azarda işittim zaten yani durum dahada beter oluyor bana neden kötü bakıyorsun ddm dün akşam...allah senden razı olsun sana kötü bakmam için cani olmam çok kötü olmam lazım dd.yemeğe oturduk yemekte herkese hizmet ederken ben yiyemedim hatta oğlum bişey isteyince onuda kendin al sen bari annem bir yemektede sizle beraber yiyeyim hepiniz kalkıyonuz ben yalnnız yiyorum ddm. ya kimse üstüne alınmadı herkes doyurdu kalktı ben masada yanlız kaldım boğazım düğümlendi ağlamaya başladım.mutfağa yanıma geldi ndn ağlıyoırsun dd bende yok bişey ddm beni çok kötü aşağıladı. ya ben napayım diyorum hep aklımda çıkar yolu aramaya çalışıyorum...çok bunaldım iyice nasıl düzelirim sizce ben. benim gb iyice depresyona giren varmı ya normalmi bnm yaşadıklarım herkesin eşimi böyle davranıyor karısına da benim eşiminkimi bana ağır glyr bendemi sorun yoksa
kaç günde getirdiler cnm
iyi olmaya çalışıyoruz işte cnm gelininde huysuz bu aralar hareketleri bi dengesizleşti bakalım bu akşam doktora gitmeyi düşünüyorum yarın habeleri veririz inş.offf canım yaa allah yardımcısı olsun basınız saolsunn gercekten oyle babam hatıra defterime bir not yazmıştı ecel geldimi bedene baş ağrısı bahane die sanki birşeylerden haberi varmış gibiCok zor allah rahmet eğlesin sabırlar versin
Hoşgeldin canımm iyi olmaya calısıoruz ıste alınan haberlerle bır turlu kendımıze gelemedık sen nasılsın gelınım nasıl
kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.ikiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.mekanları cennet olsun canım benim
canım üzülme ölüm sıraya bakmıyor malesef bende abimi 23 yaşında askerden yeni gelmişti 1999 depreminde kaybettim üzerinden yıllar geçti acısı dinmek şöyle dursun özlem de ekleniyor çok acı rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar ama herkesin imtahanı farklı vuslat mahşere kaldı benim ve bir çok sevenini kaybeden için.
Rabbim mekanlarını cennet eylesin
çok sağol mardincim bebeğim bari iyi olsun onda teselli bulayım. Sorunlar omuzumda çığ gb büyüyor hangi duvara yaslansam duvar çürük çıkıyor. Hayatta tek umudum oğlum ve doğacak bebeğim kaldı zaten beni hayata bağlayan tek varlıkklar... Bu arada yeme diyemeyeceğim bende eşlik edeceğim seninle beraber yemeğe senide çok iştahlı gördüm :)
günaydın kızlar ,evet ilk bebişi gelcek inşallalh sağlıcakla gelsin ,
starimu az tuzlu su yapıp burnuna çekmeyi denedin mi canım ,benim ablam hep o şekilde burnunu açar ,eger gebeyim diyorsam ilaçlara güven yoksa diye deneyebilirsin çok aşırı tuzlu olmucak ılık su ile ,ablam bebeğinede hep bu şekilde kullandı okyanus suyu falan hiç kullanmaz hemende açarmış ,bir dene istersen ,azıcık çek burnuna .
gunaydin herkeseee...
Starimu; canim gecmis olsun. otrivine melesef benim burnumun katili olmus bi ilactir. onun yuzunden ameliyat bile oldum ben. uzun sure kullanmak cok zararli ama gebeliginle ilgili bir sorun olusturacagini sanmiyorum. sadece muzmin tikaniklik yasarsin etkisinden dolayi. ben resmen bagimli gibi kullanmak durumunda kalmistim ve sonucu ameliyat olmustu. yine soguk havalarda burnum tikandigi zamanlar kullanmam icin hamileligin basinda doktorum sterimar onerdi. hani su bebeklere siktigimiz basincli okyanus suyu. doktoruna da sor onu guvenle kullanabilirsin. yine bir arkadasimizin bahsettigi tuzlu su da basarili ama kronik tikanmalarda surekli su yap sec ugrasamiyor insan. tekrar cooook gecmis olsun sekercim.
arkadaşlar,
1- ben geçen hafta kulak-burun-boğaz dr.undaydım.. Burun spreyi doğumu tetikliyor dedi vermedi.. Onun yerine 1 lt suya 2 çay kaşığı tuz ve karbonat koy burnuna çek dedi.. bilginize...
2- hiçbir dr. kulaktan ateş ölçeri önermiyor bilginize.. en sağlıklısı klasik ama üstünde digital gösterge olanlar..
paylaşmak istedim..
cnm benim yaa... kötü olmuş gerçekten bu durum... inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
sezeryan istiyorsun anlaşılan pamuk58.o günlerimizde gelir inşallah
RelaxMode Online Satış Mağazası |
cnm benim aldıklarım bunlardı
cnm bişi sormak istiyorum. bunların yazan fiyatları mesela tek pijama takım fiyatımı. pijama ve gecelik fiyatımı.. resimdeki gibi iki parçamı yani?
AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için .. nihayet dr.umla konuştum , bu haftadan sonra bir şey olmaz , hatta bu haftalarda doğsa bebek ona benzer bir şey olsa , çocuk dr.u bile benzer bir şey verebilir ona deyip üstüne " sen şimdi bebeği zehirledim diye panik yaptın dimi " diye gülerek açıklamaya devam etmesi ( olanı biteni anlatırken biraz ağlayınca ben) içimi fazlasıyla rahatlattı .. otrivini kullanmayıp elimde olan Klamox BID antibiyotiği kullanmamı söyledi .. içim rahatladı şükür yaa
yalnız şu dikkatimi çekiyor .. benim yazdığım msj neredeyse günün ilk msjı ve bu saate kadar en fazla 10 sayfa kadar konu ilerlemiş olmasına , msjım bulunduğu sayfanın sonarında felan kalmayıp altına bissürü msj yazılmış olmasına rağmen 4 ( dört ) arkadaşım hariç kimsenin bir kuru " geçmiş olsun " bile dememesine anlatacak kelime bulamıyorum desem ...... yani aramıza onca aylardan sonra bile ilk defa katılana hiç atlamadan bir çok kişinin hoşgeldin msjları yazmas ( ki bunların bşında ben de varım ) , konu , misal ; cinsellik olunca sayfaların deliler gibi akması ve herkesin yazılan msjları alıntılar yapa yapa kakara kikiri götürmesi ve bu arada bissürü soru(n)un arada kaynaması ; oğlum sünnet oluncaya kadar (hatırlarsanız o dönem de dahil ) herkesin türlü paylaşımına dikkat eden ve uzuuun alıntılarla soru-şikayet sahiplerine deneyimlerim-duyduklarım ve okuduklarım dahilinde hiç üşenmeden altı dolu tatmin edici cevaplar yazıp sonra sonra zamansızlıktan ve şahsıma hitaben 2-3 küstahça yazıya kızıp küstüğüm için çok da fazla paylaşımda bulunmadığım için mi geçmiş olsun demeyi bile lüzum görmediniz , cidden merak ediyorum şimdi ..
AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için .. nihayet dr.umla konuştum , bu haftadan sonra bir şey olmaz , hatta bu haftalarda doğsa bebek ona benzer bir şey olsa , çocuk dr.u bile benzer bir şey verebilir ona deyip üstüne " sen şimdi bebeği zehirledim diye panik yaptın dimi " diye gülerek açıklamaya devam etmesi ( olanı biteni anlatırken biraz ağlayınca ben) içimi fazlasıyla rahatlattı .. otrivini kullanmayıp elimde olan Klamox BID antibiyotiği kullanmamı söyledi .. içim rahatladı şükür yaa
yalnız şu dikkatimi çekiyor .. benim yazdığım msj neredeyse günün ilk msjı ve bu saate kadar en fazla 10 sayfa kadar konu ilerlemiş olmasına , msjım bulunduğu sayfanın sonarında felan kalmayıp altına bissürü msj yazılmış olmasına rağmen 4 ( dört ) arkadaşım hariç kimsenin bir kuru " geçmiş olsun " bile dememesine anlatacak kelime bulamıyorum desem ...... yani aramıza onca aylardan sonra bile ilk defa katılana hiç atlamadan bir çok kişinin hoşgeldin msjları yazmas ( ki bunların bşında ben de varım ) , konu , misal ; cinsellik olunca sayfaların deliler gibi akması ve herkesin yazılan msjları alıntılar yapa yapa kakara kikiri götürmesi ve bu arada bissürü soru(n)un arada kaynaması ; oğlum sünnet oluncaya kadar (hatırlarsanız o dönem de dahil ) herkesin türlü paylaşımına dikkat eden ve uzuuun alıntılarla soru-şikayet sahiplerine deneyimlerim-duyduklarım ve okuduklarım dahilinde hiç üşenmeden altı dolu tatmin edici cevaplar yazıp sonra sonra zamansızlıktan ve şahsıma hitaben 2-3 küstahça yazıya kızıp küstüğüm için çok da fazla paylaşımda bulunmadığım için mi geçmiş olsun demeyi bile lüzum görmediniz , cidden merak ediyorum şimdi ..
ya ben bi hali begendim ama begendigim yerde rengi yoktu. dokusu kendi falan acaip guzeldi yumusacik bi hali yikaniyor falan. deri ve kuruk karisimi bi hali. bi kac sitede farkli modellerini de gordum ayni markanin ama hala benim istedigim kombinasyonu bulamiyorumagliicam artik.. EFAN HALI hali bunlardan trenli olani istiyorum aslinda ama cok beyazi var. ben beyaz olan truncu olmasini istiyorum.. halinin uretim yerini buldum bursadaymis olmadi onlari ariicam boyle boyle bi versiyonunu uretiyomusunuz nerde bulurum falan diye. psikopata bagladim...
luveyladan mesaj var kizlar. doktorlar yarinsabah dogumu gerceklestirecekmis. ilk bebegimiz yarin geliyor insallah saglicaklaa.. hala kanamasi oldugundan sezeryan mi normal mi olacagi belli degil. kanamadan dolayi biraz bitkin dusmus o nedenle bizi takip etmiyormus bi kacgundur. firuzeyle yasmini sordu selamlari var herkese.
AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için ..
strarimu ben geceleri burun tıkanıklığımdan dolayı uyuyamıyordum hatta yemek yerken dahi istemsiz ses çıkıyomuş burnumdan haliyle nefes alamadığım için doktoruma söyledim burunda hamilelikden dolayı ödem oluşur ve bundan dolayı böylesin dedi eczaneden okyanus suyu al dedi ve hergece uyumadan önce kulllanıyorum çok rahatladım
senin kullandığın ilaç inşallah zararı olmamıştır
yaa cnm haklısın ben 2 gibi falandı anca bitirebildim h.sonu yazılanları iş yoğunluğu da vardı kimseye doru düzgün cvp vermedim bugün kendi içimi döktüm sadece(( sen kızma sakın bize bilgilerin hep çok işimize yarıyo yani kız tabi hakkında çok kızma:))) olurmu???
hepimiz o an yazamasakta içimizden geçmiş olsunu geçiriyoruz emin ol ama p.tesi işler falan derken böle oldu kızma tmm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?