2011 Aralık Anneleri

bnm boyum 1.69 kilom 74 o zaman ben m isteyeyim bari. fakat ben seninkinin aynı modellerinden almayabilirim yine de kalıbı büyüktür de mi. yani pijama bacağıma yapışır mı sence.

cnm yapışmaz merak etme rahat kalıpları var wross arkadasımız ordan almıştıya oda kalıplarının geniş oldugunu söylemişti oyuzden m beden cok rahat rahat olur merak etme..zaten şimdi baktımda bır cok modelı tukenmiş ben gecen hafta baktıgımda daha cok model vardı fıyatlar %50 ındırımlı olunca cabuk tukenmiş..

kızlar bişey daha danışıp acil çıkacağım gelince okuumaya devam ederim.. benim hafta sonu hep moralim bozuktu hayatatan hiçbir zevk almamıyorum. yemek yerken. salonda otururken arabada her yerde eşimin daha önce bana haksız yere söylediği şeyler geliyor ve geldimide aklımdan çıkmıyor devaamlı ağlıyorum yüzüne bakmak içimden gelmiyor. napsam bir psikoloğamı gitsem ama eşimin söylediklerini geri mi aldıracak ne farkedecek gitmemein onuda bilmiyorum. gerçi niye mutsuzum diye azarda işittim zaten yani durum dahada beter oluyor bana neden kötü bakıyorsun ddm dün akşam...allah senden razı olsun sana kötü bakmam için cani olmam çok kötü olmam lazım dd.yemeğe oturduk yemekte herkese hizmet ederken ben yiyemedim hatta oğlum bişey isteyince onuda kendin al sen bari annem bir yemektede sizle beraber yiyeyim hepiniz kalkıyonuz ben yalnnız yiyorum ddm. ya kimse üstüne alınmadı herkes doyurdu kalktı ben masada yanlız kaldım boğazım düğümlendi ağlamaya başladım.mutfağa yanıma geldi ndn ağlıyoırsun dd bende yok bişey ddm beni çok kötü aşağıladı. ya ben napayım diyorum hep aklımda çıkar yolu aramaya çalışıyorum...çok bunaldım iyice nasıl düzelirim sizce ben. benim gb iyice depresyona giren varmı ya normalmi bnm yaşadıklarım herkesin eşimi böyle davranıyor karısına da benim eşiminkimi bana ağır glyr bendemi sorun yoksa

kaç günde getirdiler cnm

cnm ya seni anlayabılıyorum senın suan en hassas dönemin en cok sefkate ılgıye muhtaç oldugun dönem ve evdekılerden bıraz daha anlayış beklıyorsun özellıklede eşinden..aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz eşinin bıraz daha sana yaklaşımı yumusak olmalı senın psikolojını anlamalı..oturup konussan neler bekledıgını falan söylesen faydası olur mu acaba..bırde senınde evde cocuklar var onlarında etkısı oluyor bazen bende cok bunalıyorum ve bu zamanlarda eşimden daha cok destek beklıyorum bazen görememek cok üzüyor..ben oturup konuştum ben sadece 9 ay hamılelık yasıyacam nolur bu 9 ay bana fazladan ılgı göster cunku bu dönemimde senin ilgine sevgine daha cok ıhtıyacım var dedim..ve bunu senden başka kımse bana veremez dedim..bıraz faydası oldu sanırım daha ılgılı daavranmaya calısıyor..konuşmadan anlayamıyorlar bazı şeyleri..allah yardımcın olsun cnm..

iyi olmaya çalışıyoruz işte cnm gelininde huysuz bu aralar hareketleri bi dengesizleşti bakalım bu akşam doktora gitmeyi düşünüyorum yarın habeleri veririz inş.

cnm başınız sağ olsun allah geride kalanlarımıza sabır sağlık versin inş.
[/b]

cnm benim yaa... kötü olmuş gerçekten bu durum... inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için .. nihayet dr.umla konuştum , bu haftadan sonra bir şey olmaz , hatta bu haftalarda doğsa bebek ona benzer bir şey olsa , çocuk dr.u bile benzer bir şey verebilir ona deyip üstüne " sen şimdi bebeği zehirledim diye panik yaptın dimi " diye gülerek açıklamaya devam etmesi ( olanı biteni anlatırken biraz ağlayınca ben ) içimi fazlasıyla rahatlattı .. otrivini kullanmayıp elimde olan Klamox BID antibiyotiği kullanmamı söyledi .. içim rahatladı şükür yaa

yalnız şu dikkatimi çekiyor .. benim yazdığım msj neredeyse günün ilk msjı ve bu saate kadar en fazla 10 sayfa kadar konu ilerlemiş olmasına , msjım bulunduğu sayfanın sonarında felan kalmayıp altına bissürü msj yazılmış olmasına rağmen 4 ( dört ) arkadaşım hariç kimsenin bir kuru " geçmiş olsun " bile dememesine anlatacak kelime bulamıyorum desem ...... yani aramıza onca aylardan sonra bile ilk defa katılana hiç atlamadan bir çok kişinin hoşgeldin msjları yazmas ( ki bunların bşında ben de varım ) , konu , misal ; cinsellik olunca sayfaların deliler gibi akması ve herkesin yazılan msjları alıntılar yapa yapa kakara kikiri götürmesi ve bu arada bissürü soru(n)un arada kaynaması ; oğlum sünnet oluncaya kadar (hatırlarsanız o dönem de dahil ) herkesin türlü paylaşımına dikkat eden ve uzuuun alıntılarla soru-şikayet sahiplerine deneyimlerim-duyduklarım ve okuduklarım dahilinde hiç üşenmeden altı dolu tatmin edici cevaplar yazıp sonra sonra zamansızlıktan ve şahsıma hitaben 2-3 küstahça yazıya kızıp küstüğüm için çok da fazla paylaşımda bulunmadığım için mi geçmiş olsun demeyi bile lüzum görmediniz , cidden merak ediyorum şimdi ..

cnm bişi sormak istiyorum. bunların yazan fiyatları mesela tek pijama takım fiyatımı. pijama ve gecelik fiyatımı.. resimdeki gibi iki parçamı yani?

cnm o resimlerdekilerin pijama takımlarını ben aldım o fıyatlar sadece pijama takımı için gecerli gecelik fıyatları ayrı..

strarimu ben geceleri burun tıkanıklığımdan dolayı uyuyamıyordum hatta yemek yerken dahi istemsiz ses çıkıyomuş burnumdan haliyle nefes alamadığım için doktoruma söyledim burunda hamilelikden dolayı ödem oluşur ve bundan dolayı böylesin dedi eczaneden okyanus suyu al dedi ve hergece uyumadan önce kulllanıyorum çok rahatladım
senin kullandığın ilaç inşallah zararı olmamıştır

yaa cnm haklısın ben 2 gibi falandı anca bitirebildim h.sonu yazılanları iş yoğunluğu da vardı kimseye doru düzgün cvp vermedim bugün kendi içimi döktüm sadece(( sen kızma sakın bize bilgilerin hep çok işimize yarıyo yani kız tabi hakkında çok kızma:))) olurmu???

hepimiz o an yazamasakta içimizden geçmiş olsunu geçiriyoruz emin ol ama p.tesi işler falan derken böle oldu kızma tmm mı

cnm kusura bakma yanlış anlama ama ben ınan sabah okudum gecmış olsun dıye yazacakken oglum uyandı onla falan ıgılenırken unutmuşum tekrar geriye de dönmeyınce..ara ara oturup bakabılıyorum pcnın başına ve atlayabılıyorum oyuzden bazı şeyleri hemen o an cevap veremeyınce sonra unutabılıyorum..gercı sırf bu konu deil bu aralar bende her konuda unutkanlık var dunde luveylayı arayacaktım araya bısey gırdı derken sonra unutmuşum ve taa gece yatarken aklıma geldı..bu unutkanlık cok cıddı boyut aldı bende farkındayım ama normaldır dıye fazla ustunde durmamaya calışıyorum inş dogumdan sonra normale dönerim..
ve gecmiş olsun cnm yanlış düşünme lütfen..

şimdi geçmişi okuyarak geliyorum.

canım benim yaa, ta hastaneden beni merak etmiş. ben iyiyim sanırım, bol bol dinleniyorum, artık her hafta kontrole gitmekten vazgeçtim, doktoruma muayeneye giderim hastaneye de doğuma, öbür türlü çok stresli çünkü. şaka gibi her gittiğimde yatırıyorlar, hiç değilse bugün misafirimiz olun diyorlar.

inşallah luveyla bu süreci sonunda mutlulukla atlatır. Allah yardımcısı olsun, onu ve bebişini korusun. Dualarımız onunla..

canım anlaşılan biraz kırılmışsın ama bende genel olarak tüm arkadaşlara geçmiş olsun yazmıştım kusura bakma haklısın
Allah inşallah şifalar versin canım kendine iyi bak tekrardan kusura bakma kendi adıma çok mahcup oldum

Canım kendi adıma söyleyeyim hızlı bi şeiklde hafta sonunu okudum,bugün işlerim çok yoğundu,bi de kafam hep depremdeydi,içim burkuktu,yazını okudum zaman zaman böyle ilaçları kullanabiliyoruz ya da mecbur kalıyoruz kategorisi c falan olsa da,okuduğumda yok ya bişey olmaz Allhn izniyle dedim ama cevap yazmamışım,çok işim vardı bugün dairede kusura bakma canım

Son düzenleme:
arkadaşlar tuvaletimi yaparken çok hafif bir yanma hissediyordum birkaç gün ve doktorumdan kan- idrar tahlili yapmasını istedim, sonuçları az önce aldım kan değerim yükselmiş 12 yi geçmiş çok şükür ama idrar yollarımda az miktarda bakteri çıktı: dr um monurol diye bir ilaç verdi, bu ilacı aranızda kullanan varmı, ben kullanma konusunda açıkçası biraz tereddütlüyüm:95: bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun...

teşekkürler canım oğlumun ok.spreyinden sıktım işe yaramadı , belki de pediatrik olduğundandır :44: burnuma normal tuzlu su çektim , daha fazla kapandı .. eroinmanlar gibi oldum resmen , otrivinesiz yapamaz oldum .. bugün antibiyotiğe başladım , eşime kalsa dayansam 1-2 gün otrivine sıkmadan geçermiş ama gece yaşadığım tıkanıklık , yani boğazımın da kapanması ve 1-2 saniye nefes alamamam çok korkuttu .. inşallah antibiyotik iyi gelir , olmazsa çarş felan dr.umu arayıp okyanus spreyini sorayım en iyisi .. çünkü bana otrivine kullanma , bırak dedi , onun yerine şunu kullan felan demedi , belki de 12 gündür yeterince burnumu açıcılarla yorduğum için midir nedir :44: çok sağol tavsiyen için ..

biliyorum canım biliyorum da , insan yine de , salt kelimeler de olsa , onu görmek istiyor onca paylaşımın hatırına .. yani yaşadığım şey hafife alınacak bir şey değildi , hakikatten nefes alamadım ve kesenin çatlamasını - erken doğumu göze alarak ( ki sezaryenliyim daha 2 sene anca oldu ameliyatın üzerinden ) öyle öksürdüm ki defalarca gırtlağım acıdı şiddetinden .. bir geçmiş olsun demek için ille geyik muhabbeti yada uzun uzadıya msajlaşma geçmişimiz vb olması gerekmiyor burda-aramızda diye düşünüyorum naçizane ..
sanırım oğlumun da ben kreşten ayrılırken biraz trajediye bağlaması , yaygarayı koparması üstüne tüm günün stres ve üzüntüsüyle daraldığım için ben de ağladım ona sarılıp , onu daha fazla bu ruh haline kaptırmamak için kendimi bir anda toparlamaya çalışıp bir süre sonra yeniden benzer sancıyla birbirimizden ayrılışımız sanırım sinirlerimi alt üst etti ve böyle yazdım ben de sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…