2011 Aralık Anneleri

canım başın sağolsun ALLAH RAHMET EYLESİN...

KOCAMAAAN bi maşallahta benden bebişe Allah nazarlardan esirgesin hepimizin yavrucuklarını...

haklısın cnm, insan hastayken ve canı yanarken gözü bişi görmüyo, bende 2 gundur griple ve çok derin bir öksürükle boğuşuyorum, her öksürüşümde balgam çıkartıyorum ve kusasım geliyo
vüudum kırgın ve sinirlerim acayip bozuk, işyerindeyim ve dayanmaya çalışıyorum, sanada çok geçmiş olsun cnm. :26::26::26:

Ben 2 defa kullandım. İdrar tahlilinde bakteri çıkmıştı ve kültür 3 gün sonra çıktığı için üreme olup olmayacağını bilmememize rağmen risk almayalım diye doktorum vermişti. Bebeğin organ gelişiminin tamamlanmadığı ilk aylarda bile güvenli deniliyor (ben gerçi o aylarda kullanmamıştım ama). O zaman Kadınlar Kulübü'nden bakmıştım, bunu kullananların açtığı 3-5 sayfalık topikler vardı, onları da okuyabilirsin.

hamilelik işte .. kaçıncıyı yaşarsanız yaşayın hormon aynı hormon demek ki .. siz böyle yazınca insan kendini çocukluk yapmış gibi hissediyor ben de gereksiz alınganlık yapmışım " tavşan - dağ misali " , ama anlarsınız beni , siz de hamilesiniz ya

canım , idrar yolu enf. hamilielikte hafife alınmaz , dr.un ( her zaman gittiğin dr.unsa ) ne verdiyse onu kullan mutlaka onun uygun gördüğü sürece .. ilaç yabancı gelmedi bana , am a her dr. benzer durumda farklı ilaçları veriyorlar ya reprezantların yönlendirmesiyle

herkese iyi akşamlar,çok renksiz bir gündü ve bitti,hepinizi öpüyorum

iyi akşamlar canım , bu arada bakamadım uzun zamandır o topiğe , liste yok kayıp diyordun düzelmedi mi sorun ? .. en olmadı 2011 Aralık bebeklerinin listesini yaparız bizde :13: malum ilk bebişimiz geliyoooorrrrrr

canım mazeret bildiriyormuş gibi olmasın ama ben çoğu zaman geçmişi okumuyorum..en fazla 1-2 sayfa öncesine bakabiliyorum..çünkü göbeğimden laptopu rahat kullanamıyorum.zaten beni bilenler bilir..online gözükürüm çoğu zaman ama devamlı pc başında değilim..
geçmiş olsun canım..Allah en doğru en hayırlı zamanda getirsin bebeklerimizi inşallah..
ayrıca alınmakta haklısın..ben çoğu zaman sorduğum soırulara,sorulan sorulara ve gündemde ne konuşuluyorsa yaptığım yorumlara yorum alamıyorum..ama yine de öğrenebileceğim şeyler olur yardımcı olabileceğim bişeyler olur diye girerim bu topiğe..kimi zaman benim de alındığım oldu bu topikte..ama kimsenin art niyetli olarak bişey yaptığını düşünmüyorum..
herkesin doğum ve alışveriş heyecanına bağlıyorum bunu..

canım sağol , sana da geçmiş olsun çok öksürüğü bir şekilde kesmen lazım , kasılmayı tetikler , erken doğumu tetikler .. en olmadı fındık kadar tereyağını eritip 1 yemek kaşığı kadar pekmezle karıştırıp sıcak sıcak iç ve üstüne bir şey içme .. o çok iyi geliyor gıcık şeklindeki öksürüğe bile .. her otu-çayı içemediğimiz için markette bitki-meyve çaylarının önünde neredeyse yarım saat geçirdim içeriği en saf olanı bulana kadar .. malum her bitkiyi içemiyoruz ve her meyve çayı da sadece o meyvenin kabuğu-yaprağından yapılmıyor .. bu konuda en sadesi nane-limon çayı ve papatya çayı .. papatyayı da günde en fazla 2 fincan içebilirsin , uyku ve boğaz kuruluğu yapar fazlası ( antibiyotik etkisinden dolayı ) ha bir de , bilinenin aksine balı bu dönemde daha az tüketmeliymiş , o da gıcık öksürüğü tetiklermiş , bal yerine pekmezle tatlandırıyorum ben de nane-limonu , tavsiye ederim

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin, alp_se'den iyi haberler bekliyordum, hayırlısı böyleymiş demek ki. takdir Allahtan..

ohhh çok şükür bişey olmamış, ama antibiyotiği de bence araştır, çok geçmiş olsun..

kendi adıma özür dileyeyim, bak nasıl oldu, öğlene doğru mesajlara baktım, senin mesajını da okudum ve çok merak ettim, ama gece toplamda 5 saat bile uyumadığım için ve çok halsiz olduğumdan elim klavyeye bir türlü gidemedi, zaten yattığım yerden okuyordum, biraz okuyup uykuya daldım. diğer birkaç arkadaşa da bişeyler yazacaktım.luveylayı soracaktım. nananın bebişine maşallah diyecektim.şehitlerimiz ve depremzedeler için bişeyler yazacaktım. daha unuttuklarım da vardır. hmm, bi arkadaş kuşunu kaybetmiş çok üzülmüş ona da cevaplar yazmak isterdim. zaten ilk mesajımı 10 dk önce falan yazdım. şimdi yine halsizim belki yine yazamıcam. ne kadar yazmasamda kalbim hepinizle. nolur sen de alınma. kendine iyi bak.

Allah ım rahmet eylesın mekanları cennet olsun ınsallah

teşekkür ederim cnm, öksürmemek için ballı sıcak süt içiyorum, işyerinde de çay ama fayda olmadı, doğal yollarla geçsin istiyorum ilaç istemiyorum zaten vitamin kan hapı gaviskon derken yogun bi ilaç yuklemesi yapıyorum,
geçmezse yarın bi görüneyim doktora diyorum, bu gece terlemeye çalışıcam bakalım inşallah geçer :26::26::26: hamileyken hiç çekilmiyo hastalık yaaa

cnm sanada gecmiş olsun..haklısın hamılelıkte hastalık cok daha zor oluyor allah şifa versin bian önce inş..
ben zencefille balı macun kıvamına getirip yerdim öksürüğe ıyı gelıyor bılmem denedin mi??

slm arkadaşlar geçmişi tamamen okuyamadım
starimu çook geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsin bebişine de bişey olmaz merak etme benim ablam hamileliğinde 4 ay çok ağır grip geçirdi üstelik ciğerlerinde yara var ama maşallah sağ salim oldu bebişi
alp-se arkadaşlarına allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
bu arada çok alakasız olacak ama buhar makinası alacak mısınız özellikle klimayla ısınacak olanlar.
arkadaşlarım muhakkak almamı öneriyorlar ne dersiniz

tenniterenne
belki daha önce başka şeyler önerenler olmuştur ama ben azıcık hasta gibi olsam hemen bir limon suyuna sarmısak atıp kaynatıp içiyorum hemen iyileşiyorum hiç zararı olmaz hem sarmısak doğal antibiyotiktir deneyebilirsin

saol cnm inşallah, söylediğin şeyi cnm hiç denemedim ama zencefilin çayını almıştım içerim diye ama midem bulandı içemedim iğrenç bişi
bide miğdemde kötü, öle herşeyi yiyip içemiyorum

canım ben monurol toz kullandım bi kez kullanılıyordu bana yazdığı.suya karıştırıp bi seferde içiliyor.çok iyi gelmişti.tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…