2011 Aralık Anneleri

starimu

ben de kendi adıma açıklama yapmak istiyorum
malum pazartesi işler feci yoğun, ara ara fırsat buldukça girip takip ettim ama yazmaya fırsatım olmadı, çooook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
inan ben de normalde çok alınganımdır ama burda zaman zaman yanıt alamasam bile kızamıyorum kimseye, herkes o kadar iyi niyetliki, herkesin mutlaka makul bir gerekçesi olduğuna inancım tam

alp-se başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah

cnm ben toz zencefilden 1 ay kaşıgını bır çay kaşıgı balla macun kıvamına getirip yiyiyorum bıraz yakıyor ama cok rahatlatıyor..bende de öksürük bır başladımı kronıkleşir bır ay gecmezdi bana da bır arkadaşım buu tavsıye temişti ogundur bungur hep yaparım cokta ıyı gelır..istersen bır dene..hem zencefılle bal karışımı cokta faydalı bır karışım zararı yok yani hiç..ben ogluma bıle yapıyorum kışın ilaç nıyetine veriyorum ıyı gelıyor..

kızlar LUVEYLAylan konuştum şimdi dün geceden beri yavaş yavaş sancıları başlamış nst de de sancı cıkmış acılmasıda başlamış inş yarına dogum yapar bebeğine kavuşur..birde yattıgı hastaneden cok memnun istanbulda olanlar için tavsiye ediyor KANUNİ SULTAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ..özel hastane gibi diyor ilgiden falan cok memnun..devlet hastanesinde dogum yapmak ısteyenlere tavsıye olunur..

bilemiyorum benim midem sağlamdır bişey olmuyor senin mide hassassa etkiler belki
ama bendeki etkisi süper hiç gripten falan yatmıyorum

çok çaresiz durumdayım, içebilecek birçok karışım var ama genelde sert ve keskin şeyler ve midemin yüzünden deneyemiyorum
öksürüğümü kesicem derken midemden olmaktan da çok korkuyorum. offf napçam ben

allah sağ salim kucğına almayı nasip eder inşallah, bahtı güzel olsun annesine babasına bağışlasın bebişi...

kızlar hepinize şimdilik iyi akşamlar mutfaga gecme zamanı yemek hazırlıklarına başlayayım..akşam fırsat bulursam takılırım gece mudavimleriyle

ARKADAŞLARIM...

bende nefes alamayn biri olarak.. dr. taşınmış biri olarak.. geceleri tıknıp ölcek hissine kapılan biri olarak diorumki.. 1 lt suya 2 çay kaşığı tuz ve karbonat koyun burnunuza çekin 1.......2.... akşamları odanızda nem makinesi.. içine su koyuypsıunuz dışarı veriyor ya ondan koyun.. 1 haftadır arlkadaştaydı makine dünm çalıştırdım en azından tıkanmadım gece... körüklü otobüs gibiyim.. tıs-tıs.. düşünün yani.

sağol canım ben okyanus suyu spreyi aldım ama inan geceleri onu içime çekmeye bile gıcık oluyorum :)))))))
tuzlu su çekemem herhalde

arkadaşlar buhar makinesi alacak mısınız klimayla ısınacak olanlar ne diyorsunuz

benim ablam almıştı oğluna çok faydasını görmüştü..bana da o makinayı göndericek..o göndermeseydi mutlaka alırdım..kaloriferli ev de çok kurutuyo havayı..kömür yakılıyo..merkezi sistem..kışın nefes alamıyoruz sıcaktan diyebilirim..

benim de arkadaşlarım önerdi ben de almayı düşünüyorum da bir sorayım dedim sizlere de

çok teşekkür ederim, bahsettiğin topiğe baktım kullananlar hiç bir zararı olmadığını belirtmişler..bende bu akşam içeyim inş. iyi gelir...

canım maşallah bebişine. korkma diyorum ama ben de senin gibiyim. benim tek farkım ben normalden de sezaryenden de korkuyorum. bazen bebeğime diyorum sen orda büyüyosun iyi güzel de nasıl çıkcan ordan diyorum o da tekme atıyo. dalga geçiyor sıpa. ama bütün iyi yönlerini düşündükçe napalım normal istiyorum ben bi aksilik olmazsa. ama en ufak bi aksilikte ne kendi hayatımı ne de onunkini riske atamam normal olcak diye.
canım maşallah bebişine. bu arada kocanı çok takmamaya çalış. o hamilelik yaşamadığı için nasıl bi duygudur anlayamıyor biraz onu da hoşgörmek gerek.bi de sizde üç çocuk daha var. nasıl olcak diye hem maddi hem manevi biraz canı sıkılıyodur. birbirinize destek olmaya çalışın, olamıyorsanız da tartışmalar esnasında biraz sessiz kalmak belki işe yarayabilir.
canım ben sabah biraz okuyabildim, cevap yazamadan dışarı çıktım, hatta giderken geçmişin hepsini bitiremedimdi, sayfayı not alıp gitmişim. ama dediklerinde haklısın. benim kanamam olduğunda doktor rapor verdi, erken gelebilir yat dedi, inan 4-5 kişi cevap yazdı geçmiş olsun diye, ama evet konu cinsellik falan olunca (ki okumaktan hoşlanmıyorum yalan yok, o sayfaları hızlı hızlı geçiyorum, cevap da pek yazmamaya çalıştım) herkes üzerinden günler geçmesine rağmen cevap yazabiliyo. tabi biz de biraz hassassız hormonlardan dolayı. neyse takma canım kafana. ben sana çok geçmiş olsun diyorum. bu arada ben de grip olduğumda iliadin diye bir burun spreyi kullandım o da bağımlılık yapıyo, tam 1 ay kullandım, doktordan gizli olarak. ama ne yapayım nefes alamıyordum, sonra grip geçti, ama tıkanıklık yani gece tıkanıklığı geçmedi. sonra eşinin dediği gibi bir gece uyumadım sayılır, ama geçti. şimdiyse arada burnum tıkansa bile allah korusun bir daha asla damla mamla kullanmam. ama bebişe bi zarar vermemiştir, çünkü ben kullanalı üzerinden 2 aydan fazla geçti. doktor herşey yolunda dedi.
arkadaşlar buhar makinesi alacak mısınız klimayla ısınacak olanlar ne diyorsunuz

ben almicam canım buhar makinesi daha çok yaşadığın yerle alakalı. benim yaşadığım yer nemli, o yüzden gerek yok, ama kuruysa gerek var diyolar.

ben antalyada yaşıyorum yeterince nemli ama klima odanın havasını kurutuyormuş

allahım ilk bebişimiz geliyor

Merhabalar güzel Annisler

tenniterenne, gecmis olsun canim

Starimucum, gecmis olsun canim. Allah´in izniyle, bebisine birsey olmaz.

nanan
Masallah bebisine ve abicigini Allah Rahmet eylesin.

Luvelya, Allah yardimcisi olsun. Insallah yarin bir nefeste kurtulur. Saglicakla bebisini alirsin kucagina.

alp_se
Van´daki ölen arkadaslarina allah rahmet eylesin. Rabbim geride kalanlara sabir versin.

Bende gecen hafta doktora gitmistim 31 haftada oglusum 1650 gr, 40-42cm olmus. Doktorun dedigine göre artik bu haftalardan sonra bebisler her hafta 200 gr. aliyormus ve 1 cm büyüyormus. Doktorun hesabina görede oglum asagi yukari 3500gr. dogacakmis.

Ayrica kizlar bir sorum olucakri, ben her doktora gidisimde Kanimdaki demir ölcülüyor. Sizdede öylemi?? En son gidisimde Kanimdaki demir degeri 13 cikti. Doktor cok iyi dedi, ilaca gerek yok dedi. Sizlerde en son cikan deger nasildi??

Ben hıçkırık tuttuğunda anlamıyorum yaaa

senin bebeğini hıçkırık tutmuyor olabilir canım yada tuttuğunda anlamıyorsun böyle ritmik bişey kalp atışı gibi karnına bakıncada anlayabiliyorsun nasıl anlatayım bilemedimki :)

Starimu çoook geçmiş olsun, önceki sayfaları yeni bitirdim.

Luveyla yarın doğum yapacakmış, Allah yardımcısı olsun.

Alpse, arkadaşlarına Allah rahmet eylesin cnm.

Kızlar birbirimize gücenmeyelim, bazen geçmiş o kadar uzun oluyo ki ben ancak göz atabiliyorum, arada halini hatrını atladıklarım varsa kusura bakmayın canlar...

senin bebeğini hıçkırık tutmuyor olabilir canım yada tuttuğunda anlamıyorsun böyle ritmik bişey kalp atışı gibi karnına bakıncada anlayabiliyorsun nasıl anlatayım bilemedimki :)

bnm ki çok hareketsiz ztn, o yüzden anlamıyorumdur cnm. cnm yaa bugün kızılay ın altını üstüne getirdim, içime sinen bi pijama ve gecelik bulamadım. ben nasıl bi insanım yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…