Başınız sağolsun canım.kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
Aminnn aminnnkızlar bu arada çokça dua edelim rabbim bebeklerimizin evlatlarımızın kaderleri güzel yazsın acılar hiç uğramasın herzaman yürüdükleri yol açık karşılaştıkları insanlar hayırlı iyi birileri olsun.hiçbir zaman rabbim doğru yolundan ayırmasın vatana millete hayırlı evlat olsunlar.
hiçbir zaman bu dünyaya beni ndn gtrdn anne baba dedirtmesin rabbim
canım teşekkürler...sanırım bayramdan önce bitcekmiş cüzler dimi...duygu,Zeynep,sinem,Aynur,nazenin,Nihal,özlem,elvan,münevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,derya,şebnem ,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilgün,Büşra,halime,Beyza,burcu,sevil, ,Gülay,seda,fatıma,derya,Songül,Selda,naşide,sevil,elif,dilek
listenin son hali
destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
Nazlı_85 9.
nihalla 3.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 24
Seldayavuzgüray 3.
Renk gelsin hayata 13.
blagodevoyce25.
benim de arkadaşlarım önerdi ben de almayı düşünüyorum da bir sorayım dedim sizlere de
kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
slm anneler geçmişi hiç okumadım önce selam vermek istedim öncelikle rabbim şehitlerimize ve depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin yakınlarınasabır versin luveyladanda hayırlı haberler bekliyoruz rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla dünyaya getrmeyi kısmet etsin..bende şimdi doktordan geldim doktorum 15 gün sonra gel dd ama 13 günde dayanamadım gttm bebim 13 gnde 550 gr almış şaşırmadım desem yalan olur.yememe pek dikkat etmedim bu aralar benim kilom 73 olmuş 70 le tamamlarım derken 75 le tamamlasam sevineceğim artık küçük bıdığımsa 2.450 gr olmuş dudaklarını emerken pozlar verdi çok şükür en sonunda. hareketleri artık yavaşladı derken cumartesiden beri gece 3 e kadar beni uyutmuyor sabahta 8 de uyandığımda baktım o da uyanık hareket edip duruyor sanırım uykuyu pek sevmiyecek bebeğim şimdiden benim ne oturuşumu ne yatışımı ne yemek yememi beğenmiyor sanırım hep tepki verir gb karnımıniçinde geziniyor rahatsız eder derecede oluyor ama artık. doktorumuz bebeimin göbişi biraz tombiş buldu 35. hafta grnyr dd. yanaklarımızda tombiş tombiş allahım sağlıkla dünyaya gtrmyi nasip etsin cümlemize bizden haberler bu kadar inşllh tüm anneler ve bbekleri hafta sonu iyi gçmştr. şimdi geçmişe biraz göz atayım
ayyyy bende anca bitirdim yazdıklarınızı
biz c.tesi bebeğimizin sepet beşiğini aldık maxi boyunu aldık ama adam 3-4 ay anca yatıyolar dedi kayınvalidem içine yastık yatak dikicek annemde etrafını süslicek imece usulü olcak anlaşılan
kocamın bebeklik yorganını bulduk kv yıkadı verdi biraz eski ama evde farkettim olmadı geri götürürüm kv de kalır orda üstünü örter onunla:) pazar günü de tırnak makası saç fırçası tarak ve ateşölçer aldık he bi de avent elek.pompa aldım 4 te yedek biberon altlığı yeter mi bilmiyorum ama yedeklerden daha almam gerekebilir 125ml bi tanesi bebek bi günde kaç ml süt içerki:))) günün sorusu ona göre yedek alcam daha
kv bebeğe bişeyler almış beğendim hepini artık 8.ayımızdayız diye sanırım bişeyler almaya başladı
bu hafta uyku setini yıkayıp yatağına yerleştirme işim vAR onu da hallediyim pek ele avuca konur bi iş kalmıcak gayrı
kızlar bişey daha danışıp acil çıkacağım gelince okuumaya devam ederim.. benim hafta sonu hep moralim bozuktu hayatatan hiçbir zevk almamıyorum. yemek yerken. salonda otururken arabada her yerde eşimin daha önce bana haksız yere söylediği şeyler geliyor ve geldimide aklımdan çıkmıyor devaamlı ağlıyorum yüzüne bakmak içimden gelmiyor. napsam bir psikoloğamı gitsem ama eşimin söylediklerini geri mi aldıracak ne farkedecek gitmemein onuda bilmiyorum. gerçi niye mutsuzum diye azarda işittim zaten yani durum dahada beter oluyor bana neden kötü bakıyorsun ddm dün akşam...allah senden razı olsun sana kötü bakmam için cani olmam çok kötü olmam lazım dd.yemeğe oturduk yemekte herkese hizmet ederken ben yiyemedim hatta oğlum bişey isteyince onuda kendin al sen bari annem bir yemektede sizle beraber yiyeyim hepiniz kalkıyonuz ben yalnnız yiyorum ddm. ya kimse üstüne alınmadı herkes doyurdu kalktı ben masada yanlız kaldım boğazım düğümlendi ağlamaya başladım.mutfağa yanıma geldi ndn ağlıyoırsun dd bende yok bişey ddm beni çok kötü aşağıladı. ya ben napayım diyorum hep aklımda çıkar yolu aramaya çalışıyorum...çok bunaldım iyice nasıl düzelirim sizce ben. benim gb iyice depresyona giren varmı ya normalmi bnm yaşadıklarım herkesin eşimi böyle davranıyor karısına da benim eşiminkimi bana ağır glyr bendemi sorun yoksa
AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için .. nihayet dr.umla konuştum , bu haftadan sonra bir şey olmaz , hatta bu haftalarda doğsa bebek ona benzer bir şey olsa , çocuk dr.u bile benzer bir şey verebilir ona deyip üstüne " sen şimdi bebeği zehirledim diye panik yaptın dimi " diye gülerek açıklamaya devam etmesi ( olanı biteni anlatırken biraz ağlayınca ben) içimi fazlasıyla rahatlattı .. otrivini kullanmayıp elimde olan Klamox BID antibiyotiği kullanmamı söyledi .. içim rahatladı şükür yaa
yalnız şu dikkatimi çekiyor .. benim yazdığım msj neredeyse günün ilk msjı ve bu saate kadar en fazla 10 sayfa kadar konu ilerlemiş olmasına , msjım bulunduğu sayfanın sonarında felan kalmayıp altına bissürü msj yazılmış olmasına rağmen 4 ( dört ) arkadaşım hariç kimsenin bir kuru " geçmiş olsun " bile dememesine anlatacak kelime bulamıyorum desem ...... yani aramıza onca aylardan sonra bile ilk defa katılana hiç atlamadan bir çok kişinin hoşgeldin msjları yazmas ( ki bunların bşında ben de varım ) , konu , misal ; cinsellik olunca sayfaların deliler gibi akması ve herkesin yazılan msjları alıntılar yapa yapa kakara kikiri götürmesi ve bu arada bissürü soru(n)un arada kaynaması ; oğlum sünnet oluncaya kadar (hatırlarsanız o dönem de dahil ) herkesin türlü paylaşımına dikkat eden ve uzuuun alıntılarla soru-şikayet sahiplerine deneyimlerim-duyduklarım ve okuduklarım dahilinde hiç üşenmeden altı dolu tatmin edici cevaplar yazıp sonra sonra zamansızlıktan ve şahsıma hitaben 2-3 küstahça yazıya kızıp küstüğüm için çok da fazla paylaşımda bulunmadığım için mi geçmiş olsun demeyi bile lüzum görmediniz , cidden merak ediyorum şimdi ..
bu arada herkese slm...geçmişi okuyayım derken bayaa zaman geçmiş,,mümkün mertebe herkese bişeyler yazmaya çalıştım ama atladığım olduysa kusuruma bakmayn...
bnm ki çok hareketsiz ztn, o yüzden anlamıyorumdur cnm. cnm yaa bugün kızılay ın altını üstüne getirdim, içime sinen bi pijama ve gecelik bulamadım. ben nasıl bi insanım yaaaa...
demir değeri ne olarak yazıyor benimkinde ferritin yazıyordu ve 44 tü doktor iyi demişti 13 olan kandeğerin olmasınMerhabalar güzel Annisler
tenniterenne, gecmis olsun canim
Starimucum, gecmis olsun canim. Allah´in izniyle, bebisine birsey olmaz.
nanan
Masallah bebisine ve abicigini Allah Rahmet eylesin.
Luvelya, Allah yardimcisi olsun. Insallah yarin bir nefeste kurtulur. Saglicakla bebisini alirsin kucagina.
alp_se
Van´daki ölen arkadaslarina allah rahmet eylesin. Rabbim geride kalanlara sabir versin.
Bende gecen hafta doktora gitmistim 31 haftada oglusum 1650 gr, 40-42cm olmus. Doktorun dedigine göre artik bu haftalardan sonra bebisler her hafta 200 gr. aliyormus ve 1 cm büyüyormus. Doktorun hesabina görede oglum asagi yukari 3500gr. dogacakmis.
Ayrica kizlar bir sorum olucakri, ben her doktora gidisimde Kanimdaki demir ölcülüyor. Sizdede öylemi?? En son gidisimde Kanimdaki demir degeri 13 cikti. Doktor cok iyi dedi, ilaca gerek yok dedi. Sizlerde en son cikan deger nasildi??
baktım benimkine 9. ay diyooookızlar her zaman sorarsınız ya birbirinize ben şimdi kaç aylık hamileyim diye? işte cevabı:
gebelik.org sitesine girdim,kanallardan hafta hafta gebeliği seçtim.ben dolayısıyla 31.haftayı açtım.orda yazıların ortasında hafta hafta hamilelik(hamilelik.tv) başlığını tıkladım.çıkan sayfada hafta hafta hamilelik(gebelik)dönemi ve ay ay hamilelik(gebelik)dönemi başlıkları var.ay ay hamilelik dönemi video şeklinde.mesela 1.ayı tıkladığınızda parantez içinde hangi haftalar arasında olduğu yazıyor.her 4 hafta bir ay sayılıyor.yani sizin hesaplamalarınızdan farklı.her ayın kaçıncı haftalar arasında olduğu yazıyor.örnek:hamilelikte 8.ayı tıkladığınızda;
hamilelik döneminde 8.ay(gebelik 28-32.haftalar) başlığı çıkıyor.bilginize....
hareketsiz olması daha iyi doğumdan sonra rahat edersin uslu bebeğin olur :) yarında ben alt üst edicem kızılay ı pijama dünyasınada bir bakayım sen gitmedinmi oraya
bnm ki çok hareketsiz ztn, o yüzden anlamıyorumdur cnm. cnm yaa bugün kızılay ın altını üstüne getirdim, içime sinen bi pijama ve gecelik bulamadım. ben nasıl bi insanım yaaaa...
canım mazeret bildiriyormuş gibi olmasın ama ben çoğu zaman geçmişi okumuyorum..en fazla 1-2 sayfa öncesine bakabiliyorum..çünkü göbeğimden laptopu rahat kullanamıyorum.zaten beni bilenler bilir..online gözükürüm çoğu zaman ama devamlı pc başında değilim..
geçmiş olsun canım..Allah en doğru en hayırlı zamanda getirsin bebeklerimizi inşallah..
ayrıca alınmakta haklısın..ben çoğu zaman sorduğum soırulara,sorulan sorulara ve gündemde ne konuşuluyorsa yaptığım yorumlara yorum alamıyorum..ama yine de öğrenebileceğim şeyler olur yardımcı olabileceğim bişeyler olur diye girerim bu topiğe..kimi zaman benim de alındığım oldu bu topikte..ama kimsenin art niyetli olarak bişey yaptığını düşünmüyorum..
herkesin doğum ve alışveriş heyecanına bağlıyorum bunu..
All
ohhh çok şükür bişey olmamış, ama antibiyotiği de bence araştır, çok geçmiş olsun..
kendi adıma özür dileyeyim, bak nasıl oldu, öğlene doğru mesajlara baktım, senin mesajını da okudum ve çok merak ettim, ama gece toplamda 5 saat bile uyumadığım için ve çok halsiz olduğumdan elim klavyeye bir türlü gidemedi, zaten yattığım yerden okuyordum, biraz okuyup uykuya daldım. diğer birkaç arkadaşa da bişeyler yazacaktım.luveylayı soracaktım. nananın bebişine maşallah diyecektim.şehitlerimiz ve depremzedeler için bişeyler yazacaktım. daha unuttuklarım da vardır. hmm, bi arkadaş kuşunu kaybetmiş çok üzülmüş ona da cevaplar yazmak isterdim. zaten ilk mesajımı 10 dk önce falan yazdım. şimdi yine halsizim belki yine yazamıcam. ne kadar yazmasamda kalbim hepinizle. nolur sen de alınma. kendine iyi bak.
bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
demir değeri ne olarak yazıyor benimkinde ferritin yazıyordu ve 44 tü doktor iyi demişti 13 olan kandeğerin olmasın
baktım benimkine 9. ay diyoooo
bu gerçek mi yani anne karnında çok hareketli olan doğunca da öyle mi olur
eğer öyleyse ben yandım kızlar sabaha kadar uyku yok bana
bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
aşkolsun ya ne özürü ne mazereti , size böyle düşündürttüğüm ve bu yönde msjlar yazdığınız için ben diyorum ya tavşan-dağ moduna girmişim fena halde hem de .. herkesin işi-derdi başından aşkın neticede , özellikle de son zamanlar yaklaşmışken ... şu da var ki bu kasıtsız görülmezlikten tek şikayetçi olan ben değilim en azından , bunu biliyorum , zaman zaman bu sebeple serzenişte olan arkadaşları da okuduğumuz oluyordu çünkü ..
Firuzecim , geblik kategorisi B antibiyotiğimin , yani yanlış hatırlamıyorsam calsium sandozla aynı .. oğluma hamileliğimde hem yine aynı sebepten hem de su kesesi çatladığında enf. kapmamamız için 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım canım .. aynı dr.un takibinde olduğum için iki gebeliğimde de dr.uma güvenim sonsuz , ondan OK'i alır almaz içtim ama karnım yeterince doymamış olmalı ki 3-4 saat sonra içtiğim 1 tas çorbayı da çıkarttım .. şimdi şöyle kabaca bir hesap ettim de 13 saatten fazladır burnumdan nefes almıyorum :26: dayanamayıp sıktığım oğluşun pediatrik okyanus suyu spreyi de işe yaramadıinşallah biter bu işkence en kısa zamanda , burnunuzun kıymetini bilin arkadaşlar
sağlıklı günlerde giy canım çok güzeller
bende beğendim canım çok şirinler iyi günlerde kullan inşallah
cnm paylaşım için sağol bende pijama tk araştırıyorum güzeller ama fiyatlar yazmıyo feyza sitesinde
teşkr cnm güle güle kullan iyi günlerde eskitetiketine baktım şimdi gecelik 55 tlmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?