2011 Aralık Anneleri

Başınız sağolsun canım.
Aminnn aminnn

STARIMU geçmiş olsun canım.Haklısın ama bazen gözden kaçabiliyo işte.Allah şifa versin tez vakitte.

kızlar her zaman sorarsınız ya birbirinize ben şimdi kaç aylık hamileyim diye? işte cevabı:
gebelik.org sitesine girdim,kanallardan hafta hafta gebeliği seçtim.ben dolayısıyla 31.haftayı açtım.orda yazıların ortasında hafta hafta hamilelik(hamilelik.tv) başlığını tıkladım.çıkan sayfada hafta hafta hamilelik(gebelik)dönemi ve ay ay hamilelik(gebelik)dönemi başlıkları var.ay ay hamilelik dönemi video şeklinde.mesela 1.ayı tıkladığınızda parantez içinde hangi haftalar arasında olduğu yazıyor.her 4 hafta bir ay sayılıyor.yani sizin hesaplamalarınızdan farklı.her ayın kaçıncı haftalar arasında olduğu yazıyor.örnek:hamilelikte 8.ayı tıkladığınızda;
hamilelik döneminde 8.ay(gebelik 28-32.haftalar) başlığı çıkıyor.bilginize....

canım teşekkürler...sanırım bayramdan önce bitcekmiş cüzler dimi...

benim de arkadaşlarım önerdi ben de almayı düşünüyorum da bir sorayım dedim sizlere de

benim 4.5 yaşında oğlum var ve nemli bir yer olan kocaeli'nde yaşıyorum.oğlum bebekken oda nemlendiricisi almamıştım.ama baktım ki zor nefes alıyor hemen babamı ve eşimi gönderip aldırmıştım.bence en gerekli olan şeylerden biri.

Son düzenleme:

Allah kalanlara sabır versin canım,,mekanları cennet olsun inş (

bebişine koccaman maşallah nazar

güle güle kullan canım aldıklarınızı...

canım zaman zaman hepimizde oluyordur bu emin ol..benm eşimde pek anlayışlı sayılmaz bu konuda,düşünemyr daha doğrusu...takmamak lazım kafaya boşweeeeeeeeeerrrrrrr...senden ve bebeğinden kıymetli kimse yok şuan...Darda kaldığında dua e canım,,Rabbine sığın..ben anca öyle rahatlıyrm...

canım akşamdan akşama uğradığımdan anca cvp yazıyorum..gerçekten çook geçmiş olsun,,alınganlık etmişsin diyemeyeceğim hakverdim sana çünkü...Kusurumuza bakma sen,herkesin kendince bi gerekçesi vardır tabi ama ayıp etmişiz hakkaten,,üzgünüm...

bu arada herkese slm...geçmişi okuyayım derken bayaa zaman geçmiş,,mümkün mertebe herkese bişeyler yazmaya çalıştım ama atladığım olduysa kusuruma bakmayn...

bnm ki çok hareketsiz ztn, o yüzden anlamıyorumdur cnm. cnm yaa bugün kızılay ın altını üstüne getirdim, içime sinen bi pijama ve gecelik bulamadım. ben nasıl bi insanım yaaaa...

hareketsiz olması daha iyi doğumdan sonra rahat edersin uslu bebeğin olur :) yarında ben alt üst edicem kızılay ı pijama dünyasınada bir bakayım sen gitmedinmi oraya

demir değeri ne olarak yazıyor benimkinde ferritin yazıyordu ve 44 tü doktor iyi demişti 13 olan kandeğerin olmasın

baktım benimkine 9. ay diyoooo
hareketsiz olması daha iyi doğumdan sonra rahat edersin uslu bebeğin olur :) yarında ben alt üst edicem kızılay ı pijama dünyasınada bir bakayım sen gitmedinmi oraya

bu gerçek mi yani anne karnında çok hareketli olan doğunca da öyle mi olur
eğer öyleyse ben yandım kızlar sabaha kadar uyku yok bana

bnm ki çok hareketsiz ztn, o yüzden anlamıyorumdur cnm. cnm yaa bugün kızılay ın altını üstüne getirdim, içime sinen bi pijama ve gecelik bulamadım. ben nasıl bi insanım yaaaa...

bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo

Eklentiler

• $Adsız1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $Adsız2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 35

aşkolsun ya ne özürü ne mazereti , size böyle düşündürttüğüm ve bu yönde msjlar yazdığınız için ben diyorum ya tavşan-dağ moduna girmişim fena halde hem de .. herkesin işi-derdi başından aşkın neticede , özellikle de son zamanlar yaklaşmışken ... şu da var ki bu kasıtsız görülmezlikten tek şikayetçi olan ben değilim en azından , bunu biliyorum , zaman zaman bu sebeple serzenişte olan arkadaşları da okuduğumuz oluyordu çünkü ..

Firuzecim , geblik kategorisi B antibiyotiğimin , yani yanlış hatırlamıyorsam calsium sandozla aynı .. oğluma hamileliğimde hem yine aynı sebepten hem de su kesesi çatladığında enf. kapmamamız için 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım canım .. aynı dr.un takibinde olduğum için iki gebeliğimde de dr.uma güvenim sonsuz , ondan OK'i alır almaz içtim ama karnım yeterince doymamış olmalı ki 3-4 saat sonra içtiğim 1 tas çorbayı da çıkarttım .. şimdi şöyle kabaca bir hesap ettim de 13 saatten fazladır burnumdan nefes almıyorum :26: dayanamayıp sıktığım oğluşun pediatrik okyanus suyu spreyi de işe yaramadı inşallah biter bu işkence en kısa zamanda , burnunuzun kıymetini bilin arkadaşlar

malesefki gerçek :) bunu herkes söylüyordu geçen gün doktoruma sordum hocam çok yaramaz diye yandın anne karnında nasılsa doğdukdan sonrada böyle devam ediyor dedi sanada şimdiden Allah kolaylık versin canım

ben de acıkcası geçmişi pek okuyamıyorum konuyu yeni gördüm geçmiş olsun çok zor bi durum burunun kıymetini biliyorum hamile kalmadan bir ay önce Allahtan burun ameliyatı olmuştum kısmet işte iyiki olmuşum hem kemik hem et vardı.hamilelik zaten zorluyo kimbilir ne olurdu o halde olsaydım diyorum şimdi.aslında siteminde haklısın çünkü bazen gerçekten kimse cevap vermiyo bende sıkılıp kapatıyorum ne yalan söyleyim :/

bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo

güzelmiş gerçekten..güle güle giy canım bnm..ne düşünceli kayınvaliden var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…