Çok geçmiş olsun canmaşkolsun ya ne özürü ne mazereti , size böyle düşündürttüğüm ve bu yönde msjlar yazdığınız için ben diyorum ya tavşan-dağ moduna girmişim fena halde hem de .. herkesin işi-derdi başından aşkın neticede , özellikle de son zamanlar yaklaşmışken ... şu da var ki bu kasıtsız görülmezlikten tek şikayetçi olan ben değilim en azından , bunu biliyorum , zaman zaman bu sebeple serzenişte olan arkadaşları da okuduğumuz oluyordu çünkü ..
Firuzecim , geblik kategorisi B antibiyotiğimin , yani yanlış hatırlamıyorsam calsium sandozla aynı .. oğluma hamileliğimde hem yine aynı sebepten hem de su kesesi çatladığında enf. kapmamamız için 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldım canım .. aynı dr.un takibinde olduğum için iki gebeliğimde de dr.uma güvenim sonsuz , ondan OK'i alır almaz içtim ama karnım yeterince doymamış olmalı ki 3-4 saat sonra içtiğim 1 tas çorbayı da çıkarttım .. şimdi şöyle kabaca bir hesap ettim de 13 saatten fazladır burnumdan nefes almıyorum :26: dayanamayıp sıktığım oğluşun pediatrik okyanus suyu spreyi de işe yaramadıinşallah biter bu işkence en kısa zamanda , burnunuzun kıymetini bilin arkadaşlar
Bunlar çok şirinler :)) Güle güle giyin annişi .bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
teşkr cnm güle güle kullan iyi günlerde eskit
Çok geçmiş olsun canmDiğer arkaşlarım sizlerede çok geçmiş olsun Hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi .
Bunlar çok şirinler :)) Güle güle giyin annişi .
bende nefes alamıyorum kızlar burnumdan.öleceğim zannediyorum bazen.spreyde zararlıymış galiba.napcaz biz yaaaa
hareketsiz olması daha iyi doğumdan sonra rahat edersin uslu bebeğin olur :) yarında ben alt üst edicem kızılay ı pijama dünyasınada bir bakayım sen gitmedinmi oraya
bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
yapma yaa ben bittim demektir bebişler son aylarda az hareket eder derler ya yerleri daraldığı için oysa benimki tam gaz devam ediyor ve özellikle geceleri içerde inşaat yapıyor sanırımmalesefki gerçek :) bunu herkes söylüyordu geçen gün doktoruma sordum hocam çok yaramaz diye yandın anne karnında nasılsa doğdukdan sonrada böyle devam ediyor dedi sanada şimdiden Allah kolaylık versin canım
iyi akşamlar ben kendi adıma iyiyim sen de bebişin de iyidir umarımİyi akşamlar tatlı anneciklerİnşallah herkes çok iyidir .
Haberleri izleyemiyorumçok üzülüyorum
bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
yapma yaa ben bittim demektir bebişler son aylarda az hareket eder derler ya yerleri daraldığı için oysa benimki tam gaz devam ediyor ve özellikle geceleri içerde inşaat yapıyor sanırım
iyi akşamlar ben kendi adıma iyiyim sen de bebişin de iyidir umarım
güle güle kullan o kayınvalideden bir adet de ben istiyorum :)
İyi akşamlar tatlı anneciklerİnşallah herkes çok iyidir .
Haberleri izleyemiyorumçok üzülüyorum
Gittim aslında orda güzel modeller vardı ama çok pahalı geldi, sabahlığıyla beraber bi pijama takımı beğendim 125 lira dedi
az kişi kalmış ama aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz daha neler almam gerekiyor bu aldıklarım yeterli mi acaba
battaniye 2 kalın,1 fermuarlı polar, 3 ince
ağız mendili 9 tane
alt açma 1 adet
kısa kollu çıtçıtlı bady 4 tane
kolsuz çıtçıtlı bady 3 tane
uzun kollu çıtçıtlı bady 8 tane
5 li zıbın takım 2 tane
organik iç dış zıbın 2 tane
alt üst takım patikli 8 tane
alt üst takım patiksiz 1 tane
tulum patikli 6 tane
tek alt 1 tane
bol miktarda çorap bere eldiven
banyo havlusu 2 adet
bornoz takımı 1 adet
hırka yelek el örgüleri sayısını bilmiyorum (anneanne ve babaanneden) ama en az 10 falan
ateş ölçer, emzik,biberon
şampuan, sabun, tırnak makası
Kızlar bu yazdıklarım ben dışarı çıkabilecek duruma gelinceye kadar yeter mi
evimin bulunduğu caddede 3 tane büyük bebek mağazası var o yüzden fazla almadım ama eksik varsa söyleyebilir misiniz
az kişi kalmış ama aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz daha neler almam gerekiyor bu aldıklarım yeterli mi acaba
battaniye 2 kalın,1 fermuarlı polar, 3 ince
ağız mendili 9 tane
alt açma 1 adet
kısa kollu çıtçıtlı bady 4 tane
kolsuz çıtçıtlı bady 3 tane
uzun kollu çıtçıtlı bady 8 tane
5 li zıbın takım 2 tane
organik iç dış zıbın 2 tane
alt üst takım patikli 8 tane
alt üst takım patiksiz 1 tane
tulum patikli 6 tane
tek alt 1 tane
bol miktarda çorap bere eldiven
banyo havlusu 2 adet
bornoz takımı 1 adet
hırka yelek el örgüleri sayısını bilmiyorum (anneanne ve babaanneden) ama en az 10 falan
ateş ölçer, emzik,biberon
şampuan, sabun, tırnak makası
Kızlar bu yazdıklarım ben dışarı çıkabilecek duruma gelinceye kadar yeter mi
evimin bulunduğu caddede 3 tane büyük bebek mağazası var o yüzden fazla almadım ama eksik varsa söyleyebilir misiniz
aaa kendime aldıklarımı yazmayı unuttumohh daha neolsun arkadaşım almışsın bebek için herşey tamam kendin içinde alırsan bu iş tamamdır bebeğinle iyi günlerde kullan inşallah
cnm bence eksik birşey yok yeterlı gelır bunlar alma daha fazla bırsey hepsinide iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş cm
benim yaramazda geceleri hiç durmuyo eşimde diyo geceleri artık uyku yok bize diye hadi oğlum annenin uyuması lazım hadi sende uyu diyo sonra 2 dakika susuyo bak babasını nasıl dinliyor görüyormusun diyo bende hıhı bak nasıl cvplıyo tekmeyle ne dinlemesi diyorum
Güle güle kullan cnm, hmn bakıyorum...
güle güle kullan o kayınvalideden bir adet de ben istiyorum :)
aaa kendime aldıklarımı yazmayı unuttum
bir gecelik bir pijama takımı
emzirme atleti emzirme sütyeni(1 tane aldım 1 tane daha alacam)
göğüs pedi,orkid aldım
teşekkürler canım içimi rahatlattınız valla artık almayayım en iyisi
bu arada ben hergece rüyamda sütümün geldiğini hem de böyle dolu dolu geldiğini görüyorum sizde de böyle rüyalar oluyor mu
cnm benim ılk kızım dogdugunda hastaneden eve bır geldik sabaha kadar hıc gözlerini kırpmadı ve bu durum ılk 3ay devam etti sonrasında gece 4te uyuyordu ancak eşim askere giderken ben dinlenmeye gıdıyorum sız naparsanız yapın dıye gitmişti
oglumda hastaneden geldik gece 2saat uyudu ben nasıl sevindim gören butun gece uyumuş sanır kızımdan sonra oglumun gece 2saat uyumaları süper gelmişti..
şimdi bu kızımda hiç farklı hayal kurmuyorum bılıyorum kı buda gecelerı oturacak şimdiden butu gece ayakta
benim cocuklarım gece uykusunu sevmiyor buyuduler hala zor yatırıyom onları bıraksan sabaha kadar otururlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?