2011 Aralık Anneleri

İyi akşamlar tatlı annecikler İnşallah herkes çok iyidir .
Haberleri izleyemiyorumçok üzülüyorum

Çok geçmiş olsun canm Diğer arkaşlarım sizlerede çok geçmiş olsun Hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi .
bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
Bunlar çok şirinler :)) Güle güle giyin annişi .

hareketsiz olması daha iyi doğumdan sonra rahat edersin uslu bebeğin olur :) yarında ben alt üst edicem kızılay ı pijama dünyasınada bir bakayım sen gitmedinmi oraya

Gittim aslında orda güzel modeller vardı ama çok pahalı geldi, sabahlığıyla beraber bi pijama takımı beğendim 125 lira dedi

malesefki gerçek :) bunu herkes söylüyordu geçen gün doktoruma sordum hocam çok yaramaz diye yandın anne karnında nasılsa doğdukdan sonrada böyle devam ediyor dedi sanada şimdiden Allah kolaylık versin canım
yapma yaa ben bittim demektir bebişler son aylarda az hareket eder derler ya yerleri daraldığı için oysa benimki tam gaz devam ediyor ve özellikle geceleri içerde inşaat yapıyor sanırım
iyi akşamlar ben kendi adıma iyiyim sen de bebişin de iyidir umarım
bugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo

güle güle kullan o kayınvalideden bir adet de ben istiyorum :)

az kişi kalmış ama aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz daha neler almam gerekiyor bu aldıklarım yeterli mi acaba
battaniye 2 kalın,1 fermuarlı polar, 3 ince
ağız mendili 9 tane
alt açma 1 adet
kısa kollu çıtçıtlı bady 4 tane
kolsuz çıtçıtlı bady 3 tane
uzun kollu çıtçıtlı bady 8 tane
5 li zıbın takım 2 tane
organik iç dış zıbın 2 tane
alt üst takım patikli 8 tane
alt üst takım patiksiz 1 tane
tulum patikli 6 tane
tek alt 1 tane
bol miktarda çorap bere eldiven
banyo havlusu 2 adet
bornoz takımı 1 adet
hırka yelek el örgüleri sayısını bilmiyorum (anneanne ve babaanneden) ama en az 10 falan
ateş ölçer, emzik,biberon
şampuan, sabun, tırnak makası
Kızlar bu yazdıklarım ben dışarı çıkabilecek duruma gelinceye kadar yeter mi
evimin bulunduğu caddede 3 tane büyük bebek mağazası var o yüzden fazla almadım ama eksik varsa söyleyebilir misiniz

benim yaramazda geceleri hiç durmuyo eşimde diyo geceleri artık uyku yok bize diye hadi oğlum annenin uyuması lazım hadi sende uyu diyo sonra 2 dakika susuyo bak babasını nasıl dinliyor görüyormusun diyo bende hıhı bak nasıl cvplıyo tekmeyle ne dinlemesi diyorum

güle güle kullan cok güzel

sana da iyi akşamlar cnm bende bakmıyorum haberlere :18:

Gittim aslında orda güzel modeller vardı ama çok pahalı geldi, sabahlığıyla beraber bi pijama takımı beğendim 125 lira dedi

ya bu benim aldıgım relax mode de fıyatlar cok ıyıymış ben ıkı takım pijama ve bır sabahlık hepsini 116ya aldım hemde cok güzeller..ben sipariş verirken hiçbiri tükenmemişti ama bugun baktım cogu model tukenmiş:26:

ohh daha neolsun arkadaşım almışsın bebek için herşey tamam kendin içinde alırsan bu iş tamamdır bebeğinle iyi günlerde kullan inşallah

cnm bence eksik birşey yok yeterlı gelır bunlar alma daha fazla bırsey hepsinide iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş cm

ohh daha neolsun arkadaşım almışsın bebek için herşey tamam kendin içinde alırsan bu iş tamamdır bebeğinle iyi günlerde kullan inşallah
aaa kendime aldıklarımı yazmayı unuttum
bir gecelik bir pijama takımı
emzirme atleti emzirme sütyeni(1 tane aldım 1 tane daha alacam)
göğüs pedi,orkid aldım
cnm bence eksik birşey yok yeterlı gelır bunlar alma daha fazla bırsey hepsinide iyi günlerde kullanmak nasip olsun inş cm

teşekkürler canım içimi rahatlattınız valla artık almayayım en iyisi
bu arada ben hergece rüyamda sütümün geldiğini hem de böyle dolu dolu geldiğini görüyorum sizde de böyle rüyalar oluyor mu

cnm benim ılk kızım dogdugunda hastaneden eve bır geldik sabaha kadar hıc gözlerini kırpmadı ve bu durum ılk 3ay devam etti sonrasında gece 4te uyuyordu ancak eşim askere giderken ben dinlenmeye gıdıyorum sız naparsanız yapın dıye gitmişti
oglumda hastaneden geldik gece 2saat uyudu ben nasıl sevindim gören butun gece uyumuş sanır kızımdan sonra oglumun gece 2saat uyumaları süper gelmişti..
şimdi bu kızımda hiç farklı hayal kurmuyorum bılıyorum kı buda gecelerı oturacak şimdiden butu gece ayakta
benim cocuklarım gece uykusunu sevmiyor buyuduler hala zor yatırıyom onları bıraksan sabaha kadar otururlar

hayrolsun cnm ruyan ama cok güzel bence inş dogumdan sonrada böyle dolu dolu olur sütlerin

abbooo yandığımın resmidir :))))))))) benim eşimde diyorki sen gecelere alışıksın he gündüzler neolacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…