hayrolsun cnm ruyan ama cok güzel bence inş dogumdan sonrada böyle dolu dolu olur sütlerin
destinacım şu tükendi yazısından nefret ediyorum ya gözümüz kalıyo amaozaman kaldırsınlar tükenenleri bak benim beğendiğim modelde bu 3 ü biarada nasıl sence
ERDEM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
abbooo yandığımın resmidir :))))))))) benim eşimde diyorki sen gecelere alışıksın he gündüzler neolacak :)
kızlar hemen dalıp çıkacağım. size söylemeden edemedim. geçen hafta emzirme atleti sipariş etmiştim. indirim katalogundan 13tlye geldi. pier cardin kataloguydu ama marka grisi.elime geçti. çok güzelmiş. ikinciyi de sipariş ettim. bakın isterseniz.resim ekliyorum.
Eki Görüntüle 278582
hepsiburada da var ama 26 tl diyor. yine de öneririm. %95 pamuk diyor.
kızlar hemen dalıp çıkacağım. size söylemeden edemedim. geçen hafta emzirme atleti sipariş etmiştim. indirim katalogundan 13tlye geldi. pier cardin kataloguydu ama marka grisi.elime geçti. çok güzelmiş. ikinciyi de sipariş ettim. bakın isterseniz.resim ekliyorum.
Eki Görüntüle 278582
cnm cok güzelmiş buda tam sana yakışacak bır takım
tşk ediyorum bende beğendim yarın bir uğrayayım buraya :)
gündüzleride gelen giden oluyordu uyuyamıyordum anlayacagın lohusalık depresyonunu yaşamamıştım ılk bebekte o aglardı ben aglardım yaşta 20 ozamanlar eşimde derdi zaten bır cocugum vardı ıkıncısıde eklendı ben napcam sızlen dıyeşimdi gülerek hatırlıyom o dönemlerimi..ama inş senin bebiş okadar yaramaz olmaz cnm sana fırsat tanır dinlenmen için
Eki Görüntüle 278582
ben nbb ninkini aldım 20 liraya kargoyla aynı fiyata geliyor
pier cardininkiler iyidir ama bizim bir arkadaş satıyordu katologdan alıyorduk çamaşırlarını beğenmiştim
çok güzelmiş canım güle güle kullan:)
daha doğrusu depresyonu bile yaşatmamışlar gelen gidenler tabi iyikide yaşamamışsınilk bebeğini 20 yaşında doğurmuşsun maşallah ya ağlaman normal sen bebek o bebek tabi şimdi gülersin :) inşallah destinacım bu bebek sana ilaç gibi gelir uslu uslu olsun hiç üzmesin annesini
herkese iyi geceler kızlar.
amin cnm inş hepimizinki aynı olur..özellikle ılk bebegi olanlarınkı uslu olsun tecrubesizligin yanında bırde bebekte yaramaz olunca cok zor oluyor
herkese iyi geceler kızlar.
amin cnm inş hepimizinki aynı olur..özellikle ılk bebegi olanlarınkı uslu olsun tecrubesizligin yanında bırde bebekte yaramaz olunca cok zor oluyor
ben duymuştum burdan 170 kusüre alanlarıda ama fazla uğraşmıyım dedim arabamızda problemli her yere gidemiyoruz(bu arada kızlar şirket arabası bizde artık ama her yere de gitmek yasak( ben 199 a aldım 11 taksit yapmışlar o kadarda istememiştim ama taksit varmı diye sorunca anasını ağlatmışlar anlıcan yedek şişeleri de 4 tanesini 39,90a aldım yedeklerden sanırım bi 4lü daha almam gerek netten de alabilirim gerçi yedek şişeleri bi de 25li poşet yedekleri vardı ama sütün yağı poşette kalır diye poşet pek istemiyorum biberondan nakil yapmadan içerse kuzucuk o zaman yağını da almış olur:))) ne denirki güle güle kullanalım artık dimiiiiiiiiiiiiiii
Halime gelince yaz bize doktordan merak ederizzz .))
kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
kızlar bu arada çokça dua edelim rabbim bebeklerimizin evlatlarımızın kaderleri güzel yazsın acılar hiç uğramasın herzaman yürüdükleri yol açık karşılaştıkları insanlar hayırlı iyi birileri olsun.hiçbir zaman rabbim doğru yolundan ayırmasın vatana millete hayırlı evlat olsunlar.
hiçbir zaman bu dünyaya beni ndn gtrdn anne baba dedirtmesin rabbim
kızlar bişey daha danışıp acil çıkacağım gelince okuumaya devam ederim.. benim hafta sonu hep moralim bozuktu hayatatan hiçbir zevk almamıyorum. yemek yerken. salonda otururken arabada her yerde eşimin daha önce bana haksız yere söylediği şeyler geliyor ve geldimide aklımdan çıkmıyor devaamlı ağlıyorum yüzüne bakmak içimden gelmiyor. napsam bir psikoloğamı gitsem ama eşimin söylediklerini geri mi aldıracak ne farkedecek gitmemein onuda bilmiyorum. gerçi niye mutsuzum diye azarda işittim zaten yani durum dahada beter oluyor bana neden kötü bakıyorsun ddm dün akşam...allah senden razı olsun sana kötü bakmam için cani olmam çok kötü olmam lazım dd.yemeğe oturduk yemekte herkese hizmet ederken ben yiyemedim hatta oğlum bişey isteyince onuda kendin al sen bari annem bir yemektede sizle beraber yiyeyim hepiniz kalkıyonuz ben yalnnız yiyorum ddm. ya kimse üstüne alınmadı herkes doyurdu kalktı ben masada yanlız kaldım boğazım düğümlendi ağlamaya başladım.mutfağa yanıma geldi ndn ağlıyoırsun dd bende yok bişey ddm beni çok kötü aşağıladı. ya ben napayım diyorum hep aklımda çıkar yolu aramaya çalışıyorum...çok bunaldım iyice nasıl düzelirim sizce ben. benim gb iyice depresyona giren varmı ya normalmi bnm yaşadıklarım herkesin eşimi böyle davranıyor karısına da benim eşiminkimi bana ağır glyr bendemi sorun yoksa
AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için .. nihayet dr.umla konuştum , bu haftadan sonra bir şey olmaz , hatta bu haftalarda doğsa bebek ona benzer bir şey olsa , çocuk dr.u bile benzer bir şey verebilir ona deyip üstüne " sen şimdi bebeği zehirledim diye panik yaptın dimi " diye gülerek açıklamaya devam etmesi ( olanı biteni anlatırken biraz ağlayınca ben) içimi fazlasıyla rahatlattı .. otrivini kullanmayıp elimde olan Klamox BID antibiyotiği kullanmamı söyledi .. içim rahatladı şükür yaa
yalnız şu dikkatimi çekiyor .. benim yazdığım msj neredeyse günün ilk msjı ve bu saate kadar en fazla 10 sayfa kadar konu ilerlemiş olmasına , msjım bulunduğu sayfanın sonarında felan kalmayıp altına bissürü msj yazılmış olmasına rağmen 4 ( dört ) arkadaşım hariç kimsenin bir kuru " geçmiş olsun " bile dememesine anlatacak kelime bulamıyorum desem ...... yani aramıza onca aylardan sonra bile ilk defa katılana hiç atlamadan bir çok kişinin hoşgeldin msjları yazmas ( ki bunların bşında ben de varım ) , konu , misal ; cinsellik olunca sayfaların deliler gibi akması ve herkesin yazılan msjları alıntılar yapa yapa kakara kikiri götürmesi ve bu arada bissürü soru(n)un arada kaynaması ; oğlum sünnet oluncaya kadar (hatırlarsanız o dönem de dahil ) herkesin türlü paylaşımına dikkat eden ve uzuuun alıntılarla soru-şikayet sahiplerine deneyimlerim-duyduklarım ve okuduklarım dahilinde hiç üşenmeden altı dolu tatmin edici cevaplar yazıp sonra sonra zamansızlıktan ve şahsıma hitaben 2-3 küstahça yazıya kızıp küstüğüm için çok da fazla paylaşımda bulunmadığım için mi geçmiş olsun demeyi bile lüzum görmediniz , cidden merak ediyorum şimdi ..
kızlar LUVEYLAylan konuştum şimdi dün geceden beri yavaş yavaş sancıları başlamış nst de de sancı cıkmış acılmasıda başlamış inş yarına dogum yapar bebeğine kavuşur..birde yattıgı hastaneden cok memnun istanbulda olanlar için tavsiye ediyor KANUNİ SULTAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ..özel hastane gibi diyor ilgiden falan cok memnun..devlet hastanesinde dogum yapmak ısteyenlere tavsıye olunur..
amiiin fatmacım..inş hepimizinki uslu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?