2011 Aralık Anneleri

kızlar hemen dalıp çıkacağım. size söylemeden edemedim. geçen hafta emzirme atleti sipariş etmiştim. indirim katalogundan 13tlye geldi. pier cardin kataloguydu ama marka grisi.elime geçti. çok güzelmiş. ikinciyi de sipariş ettim. bakın isterseniz.resim ekliyorum.
Eki Görüntüle 278582

hepsiburada da var ama 26 tl diyor. yine de öneririm. %95 pamuk diyor.

Son düzenleme:
hayrolsun cnm ruyan ama cok güzel bence inş dogumdan sonrada böyle dolu dolu olur sütlerin

inşallah hepimizin bol bol sütü olur
dün gece iki tane bebiş emziriyordum üstelik bebişlerden biri benimle konuşup emiyordu ama böyle şapu şupur emiyordu
bir önceki gece rüyamda sütümü sağıyordum koca bir bardak çıkıyordu sonra onu ablam içiyordu ya
işte hergün böyle acayip bir rüya görüyorum allah hayretsin valla

destinacım şu tükendi yazısından nefret ediyorum ya gözümüz kalıyo ama ozaman kaldırsınlar tükenenleri bak benim beğendiğim modelde bu 3 ü biarada nasıl sence

ERDEM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas

cnm cok güzelmiş buda tam sana yakışacak bır takım

abbooo yandığımın resmidir :))))))))) benim eşimde diyorki sen gecelere alışıksın he gündüzler neolacak :)

gündüzleride gelen giden oluyordu uyuyamıyordum anlayacagın lohusalık depresyonunu yaşamıştım ılk bebekte o aglardı ben aglardım yaşta 20 ozamanlar eşimde derdi zaten bır cocugum vardı ıkıncısıde eklendı ben napcam sızlen dıyeşimdi gülerek hatırlıyom o dönemlerimi..ama inş senin bebiş okadar yaramaz olmaz cnm sana fırsat tanır dinlenmen için

Son düzenleme:

ben nbb ninkini aldım 20 liraya kargoyla aynı fiyata geliyor
pier cardininkiler iyidir ama bizim bir arkadaş satıyordu katologdan alıyorduk çamaşırlarını beğenmiştim

çok güzelmiş canım güle güle kullan:)

daha doğrusu depresyonu bile yaşatmamışlar gelen gidenler tabi iyikide yaşamamışsın ilk bebeğini 20 yaşında doğurmuşsun maşallah ya ağlaman normal sen bebek o bebek tabi şimdi gülersin :) inşallah destinacım bu bebek sana ilaç gibi gelir uslu uslu olsun hiç üzmesin annesini

cok güzelmiş güle güle kullan.. bende NBBden aldım 20tlye

ben nbb ninkini aldım 20 liraya kargoyla aynı fiyata geliyor
pier cardininkiler iyidir ama bizim bir arkadaş satıyordu katologdan alıyorduk çamaşırlarını beğenmiştim

ben kargo vermedim canım. mağaza sahibi siparişle getirtiyor. üyeymiş sanırım.ama dedim ya çok güzel. size de söyleyim dedim. normalde bile giyerim. o göğüs altına gelen kısım kesmiyor, sıkmıyor ama toparlıyor.

çok güzelmiş canım güle güle kullan:)

sağol canım. ay ben sevdim ya, herkes alsın, rahat etsin istiyorum:)

amin cnm inş hepimizinki aynı olur..özellikle ılk bebegi olanlarınkı uslu olsun tecrubesizligin yanında bırde bebekte yaramaz olunca cok zor oluyor

ben de kaçtım kızlar daha fazla oturamayacam uykum da geldi 40 yıl yetecek kadar uyudum herhalde
hala daaa uykum var gidip yatayım
iyi geceler herkese

amin cnm inş hepimizinki aynı olur..özellikle ılk bebegi olanlarınkı uslu olsun tecrubesizligin yanında bırde bebekte yaramaz olunca cok zor oluyor

inşallahhhhhhh bende doğumu istanbulda yapıcam 40 ım çıkana kadar annemde kalıcam sonra evime gelicem sonrasında neyaparım bilmiyorum ama bebeğimle yalnız kalmak da isterim hayırlısı bide yaramaz olacağı artık kesin durmuyo çünkü

tabii cnm yaa... sütümüz bol bol gelsin de para mara mühim diil yavrucuklar için :)))

Halime gelince yaz bize doktordan merak ederizzz .))

cnm herşey yolundaymış çok şükür... hatta bi sorun olmadığı için 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanamam. bayramdan sonra giderim hemen:)) çok sağol düşündüğün için...:))

ah cnm benim... inan hep aklımdaydı. sabah da yazmıştım ama demek ki ömürleri buraya kadarmış. Allah rahmet eylesin inşallah...

amin cnm amin....

valla cnm Allah yardımcın olsun... ama eşini ikna edebilirsen onunla gitmelisin psikologa. senin de dediğin gibi tek gitmenin bi anlamı olmaz heralde

bi sorun olmadığına çok sevindim cnm... tez zamanda atlatırsın inşallah...

ayyy çok heyecanlı yaa... maşallah bebişimize... 1 haftadır sıkı sıkı tutundu hayata... Rabbim uzun,güzel ömürler nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
ben oğluşumu kucağıma almak istyrm yaaa....dün akş demiştim ya oğluşun bayramlığına sarılıp uyuycam diye belki rüyamda görürüm hesabı...göre göre hamile olduğumu gördüm anca midemde baskısı varmış falan.. oysaki nasılda sarılmıştm sweetine yavruşumun,ona sarılır gbi...inş zaman çabuk geçsin,,hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…