2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar herkese...
tenniterenne, gecmis olsun canim
Starimu gecmis olsun canim. hayırlısıyla birşey olmaz bebişe..
nanan bebişine maşallah canım
Luvelya arkadasımızında Allah yardimcisi olsun. Insallah saglicakla bebisini alirsin kucagina.
alp_Se depremde ölen arkadaslarina allah rahmet eylesin.
pirincipessa gecelik çok güzel güle güle giy canım...

halimem nasılmış prensesin tontişleşmiş mi

evet cnm... gerçi çok ayrıntılı inceleyemedik bugün. doktorumun ameliyatı vardı, ben de doğum izni belgemi yazdırmak zorundaydım diye didikleyemedim açıkçası. ama gelişimi ii hatta önden gidiyor dedi çok şükür ki...

darısı bütün bebişlerimizin başına olsun inşallah......

selam kızlar 2010 aralık annesiyim
hepinize benimki gibi kolay ve saglıklı bir dogum diliyorum
allah yardımcınız olsun:)
bebeğimi hazırlıkları sırasında bebek şekerleri konusunda epey araştırma yapmıştım
şimdi kendim farklı tasarımlar yapıyorum
belki ilgilenirsiniz diye sizede göstermek istedim
sevgiler...

maşallah halimem

bende çıkayım kızlar iki gecedir uykum erkenden geliyo...uyumasam bile uzanmam gerek artık..Allah rahatlık versin hepinize inş...

oda olacak inş cnm bı bakmışsın kucagında oglusun bayramdan sonra gerıye pek bişey kalmıyacak zaten

maşallah cnm prensese öpüyor onu teyzesi

amin..tesekkurler.. cok güzelmiş bunlar

herkese iygeceler kızlar nasıl gidiyor hamailelik benim baya zorlanmaya başladı hergün akşam sanki erken doguracakmış gibi oluyorum sabah geçiyo sizde de oluyormu
:18::18:bu arad be n hala şu gebelik takip çizelgesini yapamadım

cnm ben de az önce tükenmemiş olanlardan 1 pijama takımı, 1 gecelik, 1 sabahlık sipariş verdim 115 lira tuttu hepsi, terliğimi de almıştım ztn...hepsi gelsin paylaşırım inş

bızımde senden pek bı farkımız yok cnm bu son haftalar böyle geçiyor

istersen ben sana yapmaya calışayım cnm sonrada lınkını vereyım sende yapıştır

sana da ii geceler... valla bende öyle oluyorum. davul gibi şiş hissediyorum kendimi ama sabaha hafifliyorum. sanırım vücudumuz gün boyu ödem topluyor. sabaha kadar da iniyor... ama az kaldıı aazzz :)))

Cümleten selamünaleykümmmmm
biraz geçmiş okuyayayım dedim ama baktımki yarım saatten fazla geçmiş okuyorum bu kadar yeter dedim
hasta olanlara acil şifalarrrrr
bugün doktora gittimm
20.haftasında kız demişlerdi bebişim için ama her gören sende erkek karnı var yok bilmem ne bilmem ne
annem kayınvalidem bu sanki değişik(ilk çocuğum kız olduğundan) kıçın büyümedi kakrnın büyüdü bulantın bunda cok ilkinde rahattın vs. Vs. şeyler dediklerinden bu hafta alışverişe çıkacağımdan
doktora bi daha sorayım dedim şişli etfal hastanesindeki doktora sordumm
alışverişe çıkıcam cinsiyetini söylermisiniz? Bana sen alışverişinde mavi allll demezmi?
şok şok şokkkkk
bu arada annem bugün hastaneye gideceğimi biliyordu doktorun odasından bi çıktım baktım kadıncağız üşenmemiş hastaneye kadar gelmişş kızımla oturmuş beni bekliyorlar anneme erkekmiş anne diyince annemin tepkisi çok komik"eeee benim ördüğüm pembe yelekler nolcakkk"
kilosunuda öğrendim bebişimin 1860 gr nasıl sizceeee???
32-3 olduk bugün bu arada ben 3 kilo aldım toplamda...

Canım yaa basınız sagolsun mekanları cennet olsun ınsallah obur dunyadada ayrılmaz bırlıkte olurlar ben boyle bır haber ızledım bırbırıne sarılıp olen karı-koca dıe ogretmenlerdı sanırım onlar olmasın

Tatlım bende dun gece ıletmıstım gecmıs olsun dıleklerımı ama sanırım gozden kacmıs olsun sen ıyı ol yeter ayrıca bırbırımıze bole sıtemlerımız oluyor onlarıda hos gormemız lazım hamiş olmak kolay değil

Canımcımm hadi gözün aydın maşallah minnak kızınaaa

Kızlar benim bu koca ayaklı ogluşum beni mahvetmiş durumda ayaklarını dayadıgı anda ıptal oluyorum resmen egılırken otururken batıo cok feci bir şekilde nefes alamıorum bıraz uzanınca gecıo gıbı dogrulunca yıne aynı acaba normalmıdır yaww :44::44: Drum demişti gerçi koca ayaklı görünüo diee

ya herkes bana da erkek karnı var sende deyip duruyor. ama resmen 7 ayrı doktor gördü ve kız dedi :)) bundan sonra kızım karar değiştirmez heralde... sana da cidden şok olmuştur. bebiş 7,5 aylıkkk :)))

ciddimisin cnmmm ay ne ilginç olmuş yaaaa neyseki dogmadan ögrenmişsin yıne bizim abimlere son gune kadar erkek dediler kız dogdu gelin şoku bır muddet atamamıştı ve herşeyını mavılı hazılamıştıiyiki alışveriş öncesi ögrenmişsin..

hayırlı ugurlu olsun canım sanırım kızın var eee bide oluşun olsun
ne güzelllllll yaaaaaaaa ne az kilo almışsın hatta hiç almamışsın hepsi bebek ben 32. haftadayım 13 kilo filan aldım:2:

Aleykumselamm canımmm valla sımdı yazdıklarını okuyunca bende sok oldum resmen senın ogluss megerse saklamıs kendını Allahtan son dk oğrenmemişsiniz hayırlı olsun oğluşunn bu arada ayrıntılı ultrasona girmemiş miydin cnm orda kesin çıkıyor ya cinsiyeti :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…