halimem nasılmış prensesin tontişleşmiş mi
evet cnm... gerçi çok ayrıntılı inceleyemedik bugün. doktorumun ameliyatı vardı, ben de doğum izni belgemi yazdırmak zorundaydım diye didikleyemedim açıkçası. ama gelişimi ii hatta önden gidiyor dedi çok şükür ki...
darısı bütün bebişlerimizin başına olsun inşallah......
maşallah halimem
bende çıkayım kızlar iki gecedir uykum erkenden geliyo...uyumasam bile uzanmam gerek artık..Allah rahatlık versin hepinize inş...
ben oğluşumu kucağıma almak istyrm yaaa....dün akş demiştim ya oğluşun bayramlığına sarılıp uyuycam diye belki rüyamda görürüm hesabı...göre göre hamile olduğumu gördüm ancamidemde baskısı varmış falan.. oysaki nasılda sarılmıştm sweetine yavruşumun,ona sarılır gbi...inş zaman çabuk geçsin,,hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı
evet cnm... gerçi çok ayrıntılı inceleyemedik bugün. doktorumun ameliyatı vardı, ben de doğum izni belgemi yazdırmak zorundaydım diye didikleyemedim açıkçası. ama gelişimi ii hatta önden gidiyor dedi çok şükür ki...
selam kızlar 2010 aralık annesiyim
hepinize benimki gibi kolay ve saglıklı bir dogum diliyorum
allah yardımcınız olsun:)
bebeğimi hazırlıkları sırasında bebek şekerleri konusunda epey araştırma yapmıştım
şimdi kendim farklı tasarımlar yapıyorum
belki ilgilenirsiniz diye sizede göstermek istedim
sevgiler...
Eki Görüntüle 278592 Eki Görüntüle 278594
maşallah halimem
bende çıkayım kızlar iki gecedir uykum erkenden geliyo...uyumasam bile uzanmam gerek artık..Allah rahatlık versin hepinize inş...
güle güle kullan cok güzel
sana da iyi akşamlar cnm bende bakmıyorum haberlere :18:
ya bu benim aldıgım relax mode de fıyatlar cok ıyıymış ben ıkı takım pijama ve bır sabahlık hepsini 116ya aldım hemde cok güzeller..ben sipariş verirken hiçbiri tükenmemişti ama bugun baktım cogu model tukenmiş:26:
herkese iygeceler kızlar nasıl gidiyor hamailelik benim baya zorlanmaya başladı hergün akşam sanki erken doguracakmış gibi oluyorum sabah geçiyo sizde de oluyormu
:18::18:bu arad be n hala şu gebelik takip çizelgesini yapamadım
cnm ben de az önce tükenmemiş olanlardan 1 pijama takımı, 1 gecelik, 1 sabahlık sipariş verdim 115 lira tuttu hepsi, terliğimi de almıştım ztn...hepsi gelsin paylaşırım inş
herkese iygeceler kızlar nasıl gidiyor hamailelik benim baya zorlanmaya başladı hergün akşam sanki erken doguracakmış gibi oluyorum sabah geçiyo sizde de oluyormu
:18::18:bu arad be n hala şu gebelik takip çizelgesini yapamadım
kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
AYYILDIZIM'cım , OLBEY'immm , YARENHANDE'm , HALİMEMM'mmm ... çok teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınız için .. nihayet dr.umla konuştum , bu haftadan sonra bir şey olmaz , hatta bu haftalarda doğsa bebek ona benzer bir şey olsa , çocuk dr.u bile benzer bir şey verebilir ona deyip üstüne " sen şimdi bebeği zehirledim diye panik yaptın dimi " diye gülerek açıklamaya devam etmesi ( olanı biteni anlatırken biraz ağlayınca ben) içimi fazlasıyla rahatlattı .. otrivini kullanmayıp elimde olan Klamox BID antibiyotiği kullanmamı söyledi .. içim rahatladı şükür yaa
yalnız şu dikkatimi çekiyor .. benim yazdığım msj neredeyse günün ilk msjı ve bu saate kadar en fazla 10 sayfa kadar konu ilerlemiş olmasına , msjım bulunduğu sayfanın sonarında felan kalmayıp altına bissürü msj yazılmış olmasına rağmen 4 ( dört ) arkadaşım hariç kimsenin bir kuru " geçmiş olsun " bile dememesine anlatacak kelime bulamıyorum desem ...... yani aramıza onca aylardan sonra bile ilk defa katılana hiç atlamadan bir çok kişinin hoşgeldin msjları yazmas ( ki bunların bşında ben de varım ) , konu , misal ; cinsellik olunca sayfaların deliler gibi akması ve herkesin yazılan msjları alıntılar yapa yapa kakara kikiri götürmesi ve bu arada bissürü soru(n)un arada kaynaması ; oğlum sünnet oluncaya kadar (hatırlarsanız o dönem de dahil ) herkesin türlü paylaşımına dikkat eden ve uzuuun alıntılarla soru-şikayet sahiplerine deneyimlerim-duyduklarım ve okuduklarım dahilinde hiç üşenmeden altı dolu tatmin edici cevaplar yazıp sonra sonra zamansızlıktan ve şahsıma hitaben 2-3 küstahça yazıya kızıp küstüğüm için çok da fazla paylaşımda bulunmadığım için mi geçmiş olsun demeyi bile lüzum görmediniz , cidden merak ediyorum şimdi ..
Cümleten selamünaleykümmmmm
biraz geçmiş okuyayayım dedim ama baktımki yarım saatten fazla geçmiş okuyorum bu kadar yeter dedim
hasta olanlara acil şifalarrrrr
bugün doktora gittimm
20.haftasında kız demişlerdi bebişim için ama her gören sende erkek karnı var yok bilmem ne bilmem ne
annem kayınvalidem bu sanki değişik(ilk çocuğum kız olduğundan) kıçın büyümedi kakrnın büyüdü bulantın bunda cok ilkinde rahattın vs. Vs. şeyler dediklerinden bu hafta alışverişe çıkacağımdan
doktora bi daha sorayım dedim şişli etfal hastanesindeki doktora sordumm
alışverişe çıkıcam cinsiyetini söylermisiniz? Bana sen alışverişinde mavi allll demezmi?
şok şok şokkkkk
bu arada annem bugün hastaneye gideceğimi biliyordu doktorun odasından bi çıktım baktım kadıncağız üşenmemiş hastaneye kadar gelmişş kızımla oturmuş beni bekliyorlar anneme erkekmiş anne diyince annemin tepkisi çok komik"eeee benim ördüğüm pembe yelekler nolcakkk"
kilosunuda öğrendim bebişimin 1860 gr nasıl sizceeee???
32-3 olduk bugün bu arada ben 3 kilo aldım toplamda...
biraz geçmiş okuyayayım dedim ama baktımki yarım saatten fazla geçmiş okuyorum bu kadar yeter dedim
bugün doktora gittimm
20.haftasında kız demişlerdi bebişim için ama her gören sende erkek karnı var yok bilmem ne bilmem ne
annem kayınvalidem bu sanki değişik(ilk çocuğum kız olduğundan) kıçın büyümedi kakrnın büyüdü bulantın bunda cok ilkinde rahattın vs. Vs. şeyler dediklerinden bu hafta alışverişe çıkacağımdan
alışverişe çıkıcam cinsiyetini söylermisiniz? Bana sen alışverişinde mavi allll demezmi?
şok şok şokkkkk
bu arada annem bugün hastaneye gideceğimi biliyordu doktorun odasından bi çıktım baktım kadıncağız üşenmemiş hastaneye kadar gelmişş kızımla oturmuş beni bekliyorlar anneme erkekmiş anne diyince annemin tepkisi çok komik"eeee benim ördüğüm pembe yelekler nolcakkk"
bugün doktora gittimm
şok şok şokkkkk
bugün doktora gittimm
şok şok şokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?