Canım yaa basınız sagolsun mekanları cennet olsun ınsallah obur dunyadada ayrılmaz bırlıkte olurlarben boyle bır haber ızledım bırbırıne sarılıp olen karı-koca dıe ogretmenlerdı sanırım onlar olmasın
Tatlım bende dun gece ıletmıstım gecmıs olsun dıleklerımı ama sanırım gozden kacmıs olsun sen ıyı ol yeter ayrıca bırbırımıze bole sıtemlerımız oluyor onlarıda hos gormemız lazım hamiş olmak kolay değil
Canımcımm hadi gözün aydın maşallah minnak kızınaaa
Kızlar benim bu koca ayaklı ogluşum beni mahvetmiş durumda ayaklarını dayadıgı anda ıptal oluyorum resmen egılırken otururken batıo cok feci bir şekilde nefes alamıorum bıraz uzanınca gecıo gıbı dogrulunca yıne aynı acaba normalmıdır yaww :44::44: Drum demişti gerçi koca ayaklı görünüo diee
Canım yaa basınız sagolsun mekanları cennet olsun ınsallah obur dunyadada ayrılmaz bırlıkte olurlarben boyle bır haber ızledım bırbırıne sarılıp olen karı-koca dıe ogretmenlerdı sanırım onlar olmasın
Tatlım bende dun gece ıletmıstım gecmıs olsun dıleklerımı ama sanırım gozden kacmıs olsun sen ıyı ol yeter ayrıca bırbırımıze bole sıtemlerımız oluyor onlarıda hos gormemız lazım hamiş olmak kolay değil
Canımcımm hadi gözün aydın maşallah minnak kızınaaa
Kızlar benim bu koca ayaklı ogluşum beni mahvetmiş durumda ayaklarını dayadıgı anda ıptal oluyorum resmen egılırken otururken batıo cok feci bir şekilde nefes alamıorum bıraz uzanınca gecıo gıbı dogrulunca yıne aynı acaba normalmıdır yaww :44::44: Drum demişti gerçi koca ayaklı görünüo diee
cnm bende aynı durumdayım hıc oturamıyorum batıyor resmen hep uzun oturmak zorundayım oyuzden hıc bıryere gıdemıyorum evde yım hep bırde yururken cok gerıyor karnımı yurutmuyor benı..ben bugun olayı şuna bağladım benim karnım öne dogru cok cıkmadı yani iç karnım geniş dolayısıyla bebek tamamen içimde yer alıyor ondanda hem organlar hem bebek fazla gelıyorlar belkı öne dogru olsa bıraz daha dısarda taşımış olacam daha rahat edecem gibi geliyor
benim de tam tersi fatmacım yaa... fırtladı bebişim dışarıya... biliyorsun eski kilomu:) bebiş 2 aylıkken bile benim karnım belli olmaya başlamıştıama beni de ne yürütüyor ne de oturtuyor tatlı kızım. gerçi yatırmıyor da aynı zamanda ama neysee :)) hele bi gelsin valla ısırıcam poposunuuuuuu
hayırlı olsun cnm kodlarını verırsen ben bakarım siteden hangileriymiş diye
cnm demekkı her turlu oluyor bu sıkıntılar zilliler şimdiden bizi altüst ettilerbende ısırcam totosunu cok merak ediyom kızımı nasıl bişey olacak diye bayramdan sonraya az kalacak artık inş...
saol cnm tşk ederim... bu arada aynı durum bende de oluyor. göğüs altıma dayıyor ayaklarını... kalkıp azıcık gezince sağolsun çekiyor :)) normaldir sanırım bütün bunlar:)
cnm bende aynı durumdayım hıc oturamıyorum batıyor resmen hep uzun oturmak zorundayım oyuzden hıc bıryere gıdemıyorum evde yım hep bırde yururken cok gerıyor karnımı yurutmuyor benı..ben bugun olayı şuna bağladım benim karnım öne dogru cok cıkmadı yani iç karnım geniş dolayısıyla bebek tamamen içimde yer alıyor ondanda hem organlar hem bebek fazla gelıyorlar belkı öne dogru olsa bıraz daha dısarda taşımış olacam daha rahat edecem gibi geliyor
ciddimisin cnmmm ay ne ilginç olmuş yaaaaneyseki dogmadan ögrenmişsin yıne bizim abimlere son gune kadar erkek dediler kız dogdu gelin şoku bır muddet atamamıştı ve herşeyını mavılı hazılamıştı iyiki alışveriş öncesi ögrenmişsin..
gecelik mavi RelaxMode Online Satış Mağazası |
pijama pembe RelaxMode Online Satış Mağazası |
sabahlık krem RelaxMode Online Satış Mağazası |
bu da krem rengi kadife terlik
Eki Görüntüle 278608 Eki Görüntüle 278607
Canım cok cıcı aldıkların ozellıklede terlıgın gule gule kullan bende terlık arıyorum ama bulamadım bır turlu nerden ne kadara aldın ogrenebılırmıyım acabaaa :26::26:
benimki yine dayadı bi yerlerinii... ben kızımı biraz gezdireyim. hepize ii geceler, bi de öpücükler.. :)))
ya herkes bana da erkek karnı var sende deyip duruyor. ama resmen 7 ayrı doktor gördü ve kız dedi :)) bundan sonra kızım karar değiştirmez heralde... sana da cidden şok olmuştur. bebiş 7,5 aylıkkk :)))
cnm ben ankarada oturuyorum, kızılayda moda çarşısı var, alt katta bi ayakkabıcı var, ordan 15 liraya aldım... daha iyilerini bulursun inş.
Canım tesekkur ederımm bende Ankarada oturuyorumİlk fırsatta gidip bir göz atayım bende moda carsısına eskiden cok gıderdımm ahh genclık ahh
cnm ayrıntılı ultrasona girmişler miydi?
bızımde senden pek bı farkımız yok cnm bu son haftalar böyle geçiyor
istersen ben sana yapmaya calışayım cnm sonrada lınkını vereyım sende yapıştır
aaa çok sevindim ankarada oturmana, hem de bi sürü renk çeşidi vardı cnm...
2.düzey ultrasona girmiştim ama ben cinsiyetini hiç merak etmediğim için sormamıştım
sağlıklı sıhhatli hayırlısı olsun diyordum hep daha yine sormayacaktım ama annemin ısrarlarıyla sordum kadın bugün üşenmemiş yürüyerek hastaneye kadar gelmiş benden habersiz gerçi ii oldu ögrendiğim alışveriş öncesii
hayırlı ugurlu olsun canım sanırım kızın var eee bide oluşun olsun
ne güzelllllll yaaaaaaaa ne az kilo almışsın hatta hiç almamışsın hepsi bebek ben 32. haftadayım 13 kilo filan aldım:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?