2011 Aralık Anneleri

saol cnm tşk ederim... bu arada aynı durum bende de oluyor. göğüs altıma dayıyor ayaklarını... kalkıp azıcık gezince sağolsun çekiyor :)) normaldir sanırım bütün bunlar:)

cnm bende aynı durumdayım hıc oturamıyorum batıyor resmen hep uzun oturmak zorundayım oyuzden hıc bıryere gıdemıyorum evde yım hep bırde yururken cok gerıyor karnımı yurutmuyor benı..ben bugun olayı şuna bağladım benim karnım öne dogru cok cıkmadı yani iç karnım geniş dolayısıyla bebek tamamen içimde yer alıyor ondanda hem organlar hem bebek fazla gelıyorlar belkı öne dogru olsa bıraz daha dısarda taşımış olacam daha rahat edecem gibi geliyor

benim de tam tersi fatmacım yaa... fırtladı bebişim dışarıya... biliyorsun eski kilomu:) bebiş 2 aylıkken bile benim karnım belli olmaya başlamıştı ama beni de ne yürütüyor ne de oturtuyor tatlı kızım. gerçi yatırmıyor da aynı zamanda ama neysee :)) hele bi gelsin valla ısırıcam poposunuuuuuu

cnm demekkı her turlu oluyor bu sıkıntılar zilliler şimdiden bizi altüst ettilerbende ısırcam totosunucok merak ediyom kızımı nasıl bişey olacak diye bayramdan sonraya az kalacak artık inş...

cnm demekkı her turlu oluyor bu sıkıntılar zilliler şimdiden bizi altüst ettilerbende ısırcam totosunucok merak ediyom kızımı nasıl bişey olacak diye bayramdan sonraya az kalacak artık inş...

ben de çok merak ediyorum. ama içimden bi his diyor ki bu kız babasına çekecek:) bana çekeydi iyiydiii:))))) şaka bi yana sağlıklı olsun tabii önceliklee....

saol cnm tşk ederim... bu arada aynı durum bende de oluyor. göğüs altıma dayıyor ayaklarını... kalkıp azıcık gezince sağolsun çekiyor :)) normaldir sanırım bütün bunlar:)

Sorma canım bende biraz okşayınca çok acıtıyorsun anneyi deyince çekiyor ayaklarını Tabi aradabir dinliyor annesinin sözünü yavrucaklarada yazık ne yapsınlar minicik yerde sürdürüyorlar hayatlarını

Canım benim karnım öne doğruda ne fark ediyor Ben minnak minnak die seviyorumda hiçde minnak değil sanırsam zaten drda dedi ayakları iri gibi die koca ayaklı paşam benim Valla işimiz zor canım daha önümüzde 2aya yakın zaman var Allah yardımcımız olsun

cnm ayrıntılı ultrasona girmişler miydi?

benimki yine dayadı bi yerlerinii... ben kızımı biraz gezdireyim. hepize ii geceler, bi de öpücükler.. :)))

Canım cok cıcı aldıkların ozellıklede terlıgın gule gule kullan bende terlık arıyorum ama bulamadım bır turlu nerden ne kadara aldın ogrenebılırmıyım acabaaa :26::26:

cnm ben ankarada oturuyorum, kızılayda moda çarşısı var, alt katta bi ayakkabıcı var, ordan 15 liraya aldım... daha iyilerini bulursun inş.

ya herkes bana da erkek karnı var sende deyip duruyor. ama resmen 7 ayrı doktor gördü ve kız dedi :)) bundan sonra kızım karar değiştirmez heralde... sana da cidden şok olmuştur. bebiş 7,5 aylıkkk :)))

gerçekten şok oldum doktordan çıkınca bir an görme hissimi kaybettim sandım heyecandn

cnm ben ankarada oturuyorum, kızılayda moda çarşısı var, alt katta bi ayakkabıcı var, ordan 15 liraya aldım... daha iyilerini bulursun inş.

Canım tesekkur ederımm bende Ankarada oturuyorum İlk fırsatta gidip bir göz atayım bende moda carsısına eskiden cok gıderdımm ahh genclık ahh

cnm ayrıntılı ultrasona girmişler miydi?

2.düzey ultrasona girmiştim ama ben cinsiyetini hiç merak etmediğim için sormamıştım
sağlıklı sıhhatli hayırlısı olsun diyordum hep daha yine sormayacaktım ama annemin ısrarlarıyla sordum kadın bugün üşenmemiş yürüyerek hastaneye kadar gelmiş benden habersiz gerçi ii oldu ögrendiğim alışveriş öncesii

bızımde senden pek bı farkımız yok cnm bu son haftalar böyle geçiyor

istersen ben sana yapmaya calışayım cnm sonrada lınkını vereyım sende yapıştır

siteya girip yapabiliyorum canım ya şu yapıştırma olmuyo nedense çizelgeye giriyom yapıştırıyorum çizelgeye kaydet diyorum kaydetmiyo sanırım ben bunu yapana kadar dogurucam

ii olmuş cnm yaa, en azından tulumları falan mavi alırsın...

hayırlı ugurlu olsun canım sanırım kızın var eee bide oluşun olsun
ne güzelllllll yaaaaaaaa ne az kilo almışsın hatta hiç almamışsın hepsi bebek ben 32. haftadayım 13 kilo filan aldım:2:

aslında az kilo aldım diye bi yandan üzülüyodum bebeğin kuş kadar çıkmasından tedirgin oluyodum kızımda 53 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim aradan 10 sene geçti zaman zaman kilolarımı geri verdim ama sonra tekrar aldım şimdiki gebeliğimde ise 73 ile hamile kaldım şu an 76-77 kg falanım yani senin anlayacağın zaten kilolu hamile kalmıştım bu arada kızımda 20 kilo almama rağmen 2650 doğum yapmıştım bundada dediğin giibi nerdeyse hiö kilo almadığım için korkuyodum eşime falan 1500 gr doğarsa bu bebek öpüp başınıza koyun diyordum en çok kilosuna sevindim 1860 gr mış benim paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…