2011 Aralık Anneleri

ii olmuş cnm yaa, en azından tulumları falan mavi alırsın...

dün gecede abimin kızının bebeklik kıyafetlerini gece 2yekadar ütülemiştim ama neyse evdede olsa giydiririm nasıl olsa kış bebeği olacağı için hiç yoktan içine giydiriim. Yeni alıcaklarımı mavi yeşil falan alırım artık

terbiyeliymiş oğlummm ayyy ne garip oğlum demeye alışkın değilim ya bi acayip hissettim kendimi 2düzey ultrasona girmiştim ama sormamıştım ammada meraksızmışım dimi

siteya girip yapabiliyorum canım ya şu yapıştırma olmuyo nedense çizelgeye giriyom yapıştırıyorum çizelgeye kaydet diyorum kaydetmiyo sanırım ben bunu yapana kadar dogurucam

cnm sen yapıştırdıgın lınkı buraya bı yapıştırsana acaba dogru yerını mı yapıştırıyorsun bır bakalım

terbiyeliymiş oğlummm ayyy ne garip oğlum demeye alışkın değilim ya bi acayip hissettim kendimi 2düzey ultrasona girmiştim ama sormamıştım ammada meraksızmışım dimi

Alışırsın canım artık oglum erkekim die seversin bebeğini Canım valla ben 10 kere sordum heralde ayrıntılı ultrasondada sordum kesin emin olayım die ne olur ne olmaz dedim

cnm cok güzel bunlarda hatta ıkıncı sırada verdıgın lınktekı pijama takımımız aynı bende ekru rengını sipariş etmiştim cok güzel duruyor gıyıncede lohusa mevlutunde gıyerım dıye düşünüyorum onu..güle güle kullan bende terlık bakmalıyım bı o kaldı terlıklerınde cok hoş..

çehregül aldıkların cok gusel terlıklerınde cok cıcı

destına aldınmı terlıklerınıde canım :)

Teşekkür ederim cnm, pijama takımında çok karasız kaldım, aslında bu kadar şık düşünmüyordum çünkü mevlütü dışarda yapmayı düşünüyoruz, onu giyemem yani. Hastane için fazla mı abartı sence?

yok cnm hıc abartı kalmaz gıyınırsın guzel guzel işte bence cok hoş benımkı acık renk oldugu ıcın hastanede gıymem zor olur bırde mevlutte bızde pijama yada gecelık gıyılır ben onları gıyerım dedım gecelık kullanamıyorum:)

benımde tacım kaldı kurdela takarlardı onceden bende kurdelamı taksam ne
tacımı ben kendim yapmayı düşünüyorum face de paylaşmıştım kızıma yaptıgım siyah tüllü kurdelalı fiyonklu bır taç modeli artık kendimede tüllü fıyonklu bısey yaparım:))

topiğin birinde kızlar örmüşler hep resimlerini eklemişler çok güzel bende öreceğim sizinle de paylaşmak istedim belki örmek istersiniz..anneler örüyor ama kendi yaptığımız bi başka olur diye düşünüyorum.kendi ellerimizle örüp hazırlamak daha heyecanlı

tacımı ben kendim yapmayı düşünüyorum face de paylaşmıştım kızıma yaptıgım siyah tüllü kurdelalı fiyonklu bır taç modeli artık kendimede tüllü fıyonklu bısey yaparım:))

ewtt hatırldm canm yap tabı kırmızı bısıy cokta gusel olmustu sıyah onu yapan kendıne yapar yap güzel gunlerde tak

cok tatlı olmuş yapılışıda kolay sanırım yapabılırım belkı bı deneyeyım lınkı kaydettim cnm oglumda da bır yelek örmüştüm bu kızıma da patık öreyim bariörgüden fazla anlamıyorum babannemiz ördü yeleklerını ve hırkasını sagolsun

teşekkürlerr

evet bende pazr gunu karar verdım ormeye cok degısık patıkler war becerebılırmıyım bılmıyorumda baslıcam en kısa zamanda lınk cok ıı oldu ordan bakarak yaparım

Kızlar biz kacıyoruz oglum benı cok yordu canımı acıtmaya basladı en ıyısı yatıp dınleneyım yarında kv gelecek kahvaltıya bebısın cıcılerını gormek ıstıyormus acalımda ceyızımızı gorsun Babaannesi ona aıt tek bır takım var gercı ya neyse Hadi öpüldünüz kocaman iyi gecelerrr

benımde tacım kaldı kurdela takarlardı onceden bende kurdelamı taksam ne

Canım kurdelalar cok kayıyor zorlanabılırsın sureklı duzeltmekle ugrasmak zorunda kalırsın benım hep alısverıs yaptıgım takı-toka dukkanı vardı sagolsunlar hedıye ettıler lohusa tacımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…