ii olmuş cnm yaa, en azından tulumları falan mavi alırsın...
Aleykumselamm canımmm valla sımdı yazdıklarını okuyunca bende sok oldum resmensenın ogluss megerse saklamıs kendını Allahtan son dk oğrenmemişsiniz hayırlı olsun oğluşunn bu arada ayrıntılı ultrasona girmemiş miydin cnm orda kesin çıkıyor ya cinsiyeti :44::44:
siteya girip yapabiliyorum canım ya şu yapıştırma olmuyo nedense çizelgeye giriyom yapıştırıyorum çizelgeye kaydet diyorum kaydetmiyo sanırım ben bunu yapana kadar dogurucam
terbiyeliymiş oğlummm ayyy ne garip oğlum demeye alışkın değilim ya bi acayip hissettim kendimi 2düzey ultrasona girmiştim ama sormamıştım ammada meraksızmışım dimi
gecelik mavi RelaxMode Online Satış Mağazası |
pijama pembe RelaxMode Online Satış Mağazası |
sabahlık krem RelaxMode Online Satış Mağazası |
bu da krem rengi kadife terlik
Eki Görüntüle 278608 Eki Görüntüle 278607
cnm cok güzel bunlarda hatta ıkıncı sırada verdıgın lınktekı pijama takımımız aynı bende ekru rengını sipariş etmiştim cok güzel duruyor gıyıncede lohusa mevlutunde gıyerım dıye düşünüyorum onu..güle güle kullanbende terlık bakmalıyım bı o kaldı terlıklerınde cok hoş..
çehregül aldıkların cok gusel terlıklerınde cok cıcı
destına aldınmı terlıklerınıde canım :)
Teşekkür ederim cnm, pijama takımında çok karasız kaldım, aslında bu kadar şık düşünmüyordum çünkü mevlütü dışarda yapmayı düşünüyoruz, onu giyemem yani. Hastane için fazla mı abartı sence?
tacımı ben kendim yapmayı düşünüyorum face de paylaşmıştım kızıma yaptıgım siyah tüllü kurdelalı fiyonklu bır taç modeli artık kendimede tüllü fıyonklu bısey yaparım:))benımde tacım kaldı kurdela takarlardı onceden bende kurdelamı taksam ne
çehregül aldıkların cok gusel terlıklerınde cok cıcı
destına aldınmı terlıklerınıde canım :)
tacımı ben kendim yapmayı düşünüyorum face de paylaşmıştım kızıma yaptıgım siyah tüllü kurdelalı fiyonklu bır taç modeli artık kendimede tüllü fıyonklu bısey yaparım:))
BEBEK Patikleri Modelleri (anlatımlı) | Örgü, Örgü Modelleri, Örgü Örnekleri, Derya Baykal Örgüleri - Part 7
link bakın kızlar inş ekleyebilmişimdir..çok tatlı ve çok basit bir patik örelim mii??
topiğin birinde kızlar örmüşler hep resimlerini eklemişler çok güzel bende öreceğim sizinle de paylaşmak istedim belki örmek istersiniz..anneler örüyor ama kendi yaptığımız bi başka olur diye düşünüyorum.kendi ellerimizle örüp hazırlamak daha heyecanlı
BEBEK Patikleri Modelleri (anlatımlı) | Örgü, Örgü Modelleri, Örgü Örnekleri, Derya Baykal Örgüleri - Part 7
link bakın kızlar inş ekleyebilmişimdir..çok tatlı ve çok basit bir patik örelim mii??
topiğin birinde kızlar örmüşler hep resimlerini eklemişler çok güzel bende öreceğim sizinle de paylaşmak istedim belki örmek istersiniz..anneler örüyor ama kendi yaptığımız bi başka olur diye düşünüyorum.kendi ellerimizle örüp hazırlamak daha heyecanlı
benımde tacım kaldı kurdela takarlardı onceden bende kurdelamı taksam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?