2011 Aralık Anneleri

canımm ne bileyim dr bir sürü tahlil istedi içte rubella kızamıkçık kedi köpekten geçen bi hastalık varmış o sonra kolstrol şeker anti hıv bir sürü yaaa
aynı hastaye gidiyorum dedimki daha yeni yaptırdım yok her gebelikte bu testlerin yapılması lazım dedi.. allahtan devletten yaptırdıklarımı kabul ettide boşuna para vermedim..
kısmeti bol olsun canımm hep bereketli olsun inşallah...

OOOOOHHH tabi yaaa keyfimize yok diyecekkk Ooooohhhhh

yahu bende mi bi anormallik var? herkesin isteği azalmış ben kudurdum. benim herif korkuyo bebeğe bişi olcak diye ben onu ikna ediyorum nolcak allahın izniyle bişicik olmaz diye:) hey allahım.

Maşallah topiğe bir gün girmeseem bir dünya paylaşımı kaçırıyorum oh oh ne güzel yanlız olmamak destek veriyorsunuz insana iyiki varsınız canlarıımmmmm

Grip annelerimiz varmış hepsine çok geçmiş olsun. Dikkat edin yeğenlerimize tabi kendinizide bol bol portakal tüketin gerçi yavaş yavaş tadı kaçıyor ama ...

Bu akşam dr. gitmeyi düşünüyorum inş. kalp sesini duyarım dua edin bize

ben de çok sık acıkıyorum, hem de öyle bir acıkma sorma resmen miğdem kazınıyor, günlerdir açmışım gibi benim bebişte de obur olucak sanırım

yahu bende mi bi anormallik var? herkesin isteği azalmış ben kudurdum. benim herif korkuyo bebeğe bişi olcak diye ben onu ikna ediyorum nolcak allahın izniyle bişicik olmaz diye:) hey allahım.

Hay Allah iyliğini versin senin valla ben çok korkuyorum bebişe bişi olur diye eşimde aynen benim gibi düşünüyor bizde tık yok yani

chnb nasılsın canım? moralin iyidir umarım?
Canım seni gördüm eşim aldı bilgisayarı sonra da vermedi sayfayı da kapamış sonra. Bekleyişteyim. Huzursuz şekilde uyuyorum sabaha karşı kalkıp namaz kılıp yasin okudum dua ettim. Bir an önce salı gelse diyorum bir taraftan bir taraftan da kötü haber duyarsam diye gelmese diyorum.Şaşırdım kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…