Ya kızlar benim içime şimdi kuşku düştü. Bu sizin bahsettiğiniz testler neler? Ben ilk hamile olduğum öğrendiğimde anadolu hosp. gittim orda bir idrar, bir kan testi yapıldı o kadar 60 tl bişey ödedim. Bana hiçbir doktorum 19 tane test yaptırmadı. Beni unuttular mı. Neyapılıyor size.
Teşekkür ederim cnm. cümlemize inşallah.
Kesinlikle bereketiyle geliyor. Biz kalp atışını duymaya gittik. Duyduk. Bir geldik bir iş patladı maaşallah. O gün 12'ye kadar burdaydık. Kocişkom bebeğimiz nefes alıyor rızkı yağıyor dedi.
aynı hastaye gidiyorum dedimki daha yeni yaptırdım yok her gebelikte bu testlerin yapılması lazım dedi.. allahtan devletten yaptırdıklarımı kabul ettide boşuna para vermedim..o tahliller hemen değişcek sonuçlar değil demişti benim drum ben taaa düşündüğümüz zaman yaptırmıştım ilk bebekten 3 ay sonra hamile kaldım yine de olur bu testler dedi dr yaklaşık 7,5 aylıktı sonuçların üzerenden geçen zaman yine de ok dedi bişey istemedi yeni
bebek bereketiyle gelir derler ya buna çok inanırım...
eşim hemen işe başlayabildi güzel maaşla.. dükkanda satış az da olsa arttı..
inşallah önümüz daha da açılır.. 3 aydır sefiller gibiydik
Kız orda saat kaç bu arada :82:Sen hangi eyalettesin çok anlarmışım gibi bide sormaz mıyım
erken yumurtlamışsındır belki güzelim.. bebişinin de gelişimi iyi demek ki :)
canım sen nerelisinallah nazarlardan saklasın canım hepimizinkini
ben bu işten bişi annamadım benim sat 21 mart doktor 7+4 oldugumu söyledi:)
Ya kızlar benim içime şimdi kuşku düştü. Bu sizin bahsettiğiniz testler neler? Ben ilk hamile olduğum öğrendiğimde anadolu hosp. gittim orda bir idrar, bir kan testi yapıldı o kadar 60 tl bişey ödedim. Bana hiçbir doktorum 19 tane test yaptırmadı. Beni unuttular mı. Neyapılıyor size.
Valla canım soyle soyleyeyım.. Hemogram adı altında tum kan değerlerı, kan testlerı yaptırdım...Sonra tam ıdrar tetkıkı yaptırdım.. Hormon testlerı yaptırdım tsh falan... Kreatının,üre, kan grubu tayını ,rubella, toxoplasma, hepatıt testı ( bu kızamıkcık testı falan var ıcınde) toplam 19 tane tahlıldı ıste.. cok sukur hepsi iyi cıktı :))))
valla ben kendime hep bahane arıyordum (ki gerçek te bu)
herkes diyor niye çıkmıyorsun yürüyüş yapmaya akşamları..
e eşim yaz vakti işten geliyor ki bende çalışıyordum ozamanlar.. günün stresi üstündeyken uyku erkenden basıyor.. belki dolaşsak açılırdık ama yazımızı öyle geçti .... iş te masabaşı olunca hareket sıfır.. kilo ekstradan katlanıyor zamanla.. ama bebiş sağlıcakla doğsun.. yaza zaten ele avuca gelir artık.. koyarım pusete çıkarım dolaşmaya...
canım sen nerelisin
hadi ya, bilmiyorum ki arada ki fark neden:44:
sat: 11 mart. doktorum 6- 7 haftalık gözüküyor dedi
banimde 11 mart 6+3 dedi dr normal demek
ben tokatlıyım canım sen?
kızlarrrr nasılda hızlı ilerliyor site valla yetişemiyorum kaç dakikadır sayfayı okumakla mesgulumAnnecikleeeeerrr okudugum kadarıyla kabızlık sorunu yasayan cokmus bol bol su için doktorum bana tembihledi günde 2ltye yakın içmeye çalışıyorum çok önemliymiş benim şu anda çok şükür bulantım fln yok çok sık acıkıyorum obur birşey olmasın bu bebişimmm
yahu bende mi bi anormallik var? herkesin isteği azalmış ben kudurdum. benim herif korkuyo bebeğe bişi olcak diye ben onu ikna ediyorum nolcak allahın izniyle bişicik olmaz diye:) hey allahım.
banimde 11 mart 6+3 dedi dr normal demek
yahu bende mi bi anormallik var? herkesin isteği azalmış ben kudurdum. benim herif korkuyo bebeğe bişi olcak diye ben onu ikna ediyorum nolcak allahın izniyle bişicik olmaz diye:) hey allahım.
bu arada yarın 7 haftalık olcaaaammmmm
Canım seni gördüm eşim aldı bilgisayarı sonra da vermedi sayfayı da kapamış sonra. Bekleyişteyim. Huzursuz şekilde uyuyorum sabaha karşı kalkıp namaz kılıp yasin okudum dua ettim. Bir an önce salı gelse diyorum bir taraftan bir taraftan da kötü haber duyarsam diye gelmese diyorum.Şaşırdım kaldım...chnb nasılsın canım? moralin iyidir umarım?
günaydın arkadaşlar. günaydın chnb teşkkr ederim canım her anne mükemmldir senin gb aynı inşllh inşllh güzel haberlerini duymak için bekliyorum.inan hep aklımdasın . Rabbim kimseyi evlatları ve ailesiyle imtahan etmesin.herkesi yuvasına bağışlasn.bu mübarek cuma gününün hürmetine inşllh güzel haberler alırız tüm annelerden.Hayırlı cumalar
Sağ olasın canım bu konuda o kadar acı tecrübelerim olduki. 23 yaşımda evlendim ilk 3 sene çocuk düşünmedik eşimin askerliği benim yüksek lisansım vardı. Hatta Allah'ım dedim acaba bana annelik duygusu vermedin mi? Hiç aklıma bile gelmiyordu çocuk düşüncesi.Eşim askerden geldi istedik ve o ay hamile kaldım. Yine mart ayıydı öğrendiğimde.7 haftalık lekelenmem oldu okulda öğretmen arkadaşlar olur bizde de olmuştu dedi. Ben de umursamadım doğalmış diye. Bir sabah malesef çok yoğun olmuştu ve hemen Edirne'de fakülte hastanesine yattım bir hafta kanamam kesilmedi malesef sizleri de üzmek istemem ama anneler gününde hastaneden çıktım. Bir doktor anneler gününde çiçek veriyordu hastalara. Çok duygulandım. Aylarca bebek bezi reklamı görmek istemedim. Allah'a şükür düşük tehlikesi, erken doğum tehlikesi derken oğlum doğdu. Çok sevindik tabii. Ama zor bebeklik geçirdik. Çok zaman geçti ben yalnızca kardeşsiz kalmasın diye çocuk istedim ama daha önceden de yazmıştım o da 25 haftalık oldu.Sonra bebek fikri hiç aklımdan çıkmaz oldu ancak kendimizi hazır hissettik, 4. hamileliğimde de bu durum ortaya çıktı ve yine bir anneler günü geliyor ve ben yine tedirginim. Dualarını eksik etmeyelim birbirimizden...
günaydın herkese hayırlı cumalar...
kızlar dün akşam benden pembe bi akıntı geldi çok korktum ama daha önce gebe org diye bi site var orda 8 hafta ile ilgili birşey okumuştum o yüzden biraz rahatladım..
8 haftasında benim gibi olan varmı acaba...:26::26::26:
Canım yukarıya da yazdım herkesteki yerleşme lekesi olmayabilir bence doktora git progestan başlayabilir.
bebeklerimiz göbüşlerimize konsun diye o kadar takla atıyoruz.. sonrada onlar göbüşlerimize konduğunda ve bize 9 ay çektirecekleri şeyleri iyi bilmemize rağmen ofluyor pufluyoruz...
ne garip değil mi?
ben aynını yaşıyorum... ama öz eleştiri yaptığımda işte tamda yukardakileri düşünüyorum...
o bebişleri biz istedik.. anne olmak istedik.. dünyanın en güzel.. en şefkatli anneleri olmak istedik... o yüzden aslında kendimde dahıl mızlanmaları bırakıp bu 9 ayın acısıyla tatlısıyla güzelliğini çıkarıp ve rabbimin izniyle kucaklarımıza bebeklerimizi almamız...
allah hepimizin yardımcısı olsun....
canım arkadaşım.. inan olumlu düşün.. bak yiyemiyorum deme... yiyeceğim beeğim için yiyeceğim de..
inan az bir süre sonra bunları atlatacaksın...
Amin canım.
Günayddın benden de kızlar nasılsınız.. biz çok şükür iyiyiz.. metal tatlarla savaşıyorum..
ben daha muayeneye gitmedim ama sağlık ocağına gittim onlarda hamileliği takip ediyorlar ya.. folik asit istedim adamdan.. vermedi.. herkes folik asit mi içiyor sanki dedi.. hamilelik öncesi ve riskli gebeliklerde kullanılır aslında dedi.. ama şimdiki doktorlar nerdeyse herkese yazıyor dedi.. 3.aydan sonra demirle birlikte dozu az da olsa yine folik asit vereceğiz ... dedi..
bende ne yaptım.. folik asit içeren ne gıda bulduysam aldım.. ama bir tek greyfurt ve lahanayı yiyebiliyorum.. yer fıstığında da varmış ama aldım kenarda duruyor..
Canım ben kasımdan beri folik asit kullanıyorum 2003 teki ilk düşüğümden sonra oğluma hamile kalana dek kullandım. Bence kullan benim kardeşimin kızı folikasit eksikliğine bağlı spina bifida hastası olarak doğdu. Birçok hastalığa iyi geliyor. Herkes kullanıyor bence kullansan zararlı çıkmazsın. Tek bir şüphm var folikasitli bebekler sınadım biraz hareketli oluyor, doktora dedim tıbben öyle bir şey yok dedi...
günaydın kızlar
8+3 haftalık hamileyim tüp bebeek yöntemiyle hamile kaldım
bu haftalarda nasıl besleniyorsunuz
benim iştahım kesildi çoğ şeyden tiksindim
sizler neler yemeye veya yememeye dikkat ediyorsunuz
bide bu haftada yapılan bi test falan varmı?
Hayırlı olsun. Doktorun yönlendirecektir...
sağlık ocağına hangi haftadan sonra gidiliyor kızlar..bilgisi olan varmı....
Gidip kayıt yaptırabilirsin bazı yerlerde de hastaneler onlara bilgi veriyorlarmış onlar seni arıyorlarmış. Aşılarını yaptırıyorsun ben geçen sene proluton depot iğnelerimi yaptırıyordum. Tansiyon bakıyorlar bir kez de (karnımdan bir aletle ultrason değil) kalp atışlarını dinlemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?