2011 Aralık Anneleri

nasilsiniz
LUVEYLADAN haber varmiiiiiii
hoşgeldin cnm ama artık biz cıkmak üzereyiz tabi sizin orda saat bır saat gerı daha erken sayılır

luveylayla bugun telde konuştum nasipse yarın dogumu başlatacaklar sanırım zaten acılması varmış sancılarıda yavaştan yavaştan gelmeye başlamış inş yarın kavusur bebeğine

cnm bizde kacıyoruz yeter bu kadar herkese ıyı geceler diliyoruz allah rahatlık versin hem size hem bebişlere

Canım kurdelalar cok kayıyor zorlanabılırsın sureklı duzeltmekle ugrasmak zorunda kalırsın benım hep alısverıs yaptıgım takı-toka dukkanı vardı sagolsunlar hedıye ettıler lohusa tacımı

canım bebegin babaannesı gelıcekmıs yaa güldürdün gece gece beni belkı takı takar dogumdan sonra :)))))

oda war bende en ıyısı tac alım yadaıkısını kurdeladan alınca hevesımı tacımla dururum :)

saol canim benim cvp verdigin icin bide sana gonderdigim sey icin postahaneye sor bizim burdaki gumruklerden gecmis oralarda takilmis olabilir ogren istersen
yiyecek ollunca cok arastirma yapiliyomus labrotuavarlardan geciyormussss burdakiler ole dediiiiiiiii
sanada iyi geceler bizde yatiyoruzzzzzz
4saat utu yaptim bugun bende cok yorgunummmmmmmmmmm

eşime söyledim yarın postahaneye soracak facedeki soyadın kayıtlıdır dimi gönderen adında??

sende yat dınlen cnm yorulmuşsundur okadar saat ütüyle kıyamam öpüldün cnm

Ee mümkünse taksın bari takısını Annem zavallı neler neler aldı kadın basına travel sistem arabasında park yatagına kdr kıyafetıne kdr bır suru sey aldı kvdede tık yok birde çeyiz görmeye gelecek Kocişde sponsor babaanneyle dede bulalım en iyisi kendimize diyor annesine Neysem gardolapla şifonyerini alacaklar laf soka soka bir hal oldu kociş en sonunda başardık zafer bizimdir :13::13:

Canım cok cici kırmızı taçlar var çık bak bulursun takıcılarda ben bir tane kırmızı aldım bir tanede krem alacagım pijama takımım krem kokoş olayım biraz

merhaba arkadaşlar,
ben aralık anneleri forumunun sessiz takipçilerindenim. nihayet yazmaya başladım. çoğunuzu paylaşımları dolayısıyla tanıyorum . şimdi de kendimi tanıtayım. bugün itibariyle 34+1 haftalık oldu oğluşum :) amerikada yaşıyorum. inşallah ilk bebeğim olacak, uzun zamandır göremiyorum, burada ultrasona girmek lüks, maliyetli yani ve gerekmedikçe doktorlar ultrason kullanmıyor. boydan boya karnımı mezuroyla ölçüp, dopler cihazıyla kalp atışlarını sayıyorlar, o kadar. bugun, şu ana kadar hiç yaptırmadığım halde, bebişim için grip aşımı oldum:) hepinize kolay hamilelik ve doğumlar diliyorum.

Hoşgeldin cnm, daha çok paylaşımlarımız olur inşallah

Hoşgeldin canım aramıza Allah hayırlı dogumlar nasip etsin bebeğini kucağına sağlıkla al inşallah ultrasonuda cok dert etme kendine bebişi merak et biraz süpriz olsun Benim gittiğim ultrasonda çok net değil zaten 2boyutlu önemli olan saglıklı sıhhatlı olmaları

Biz çıkıyoruz bu sefer kızlar İyi geceler herkesee

hosgeldin canim.. bende gurbetciyim.. Kanada dayim.. burda sistem ayni bende uzun zamandir goremiyodum kizimi ama sekerim cikinca dr kontrol amacli gectigimiz cuma randevu ayarladi.. ama ultrasona girmesekte dedigin gibi olcuyolar ve elleriyle cok net teshis yapiyo basi nerde ayaklari nerde:)) ben kilosunu cok merak ediyodum ve ogrendim:))

Straminu gecmis olsun canim bende yaklasik 2-3 ay once Ayni hatayi yapmistim ama allaha sukurler olsunki bir sorun yok sende icini ferah tut birsecik olmaz sipana

Vanda arkadaslarini kaybeden arkadasa bassagligi diliyorum allah sabir versin allah rahmet eylesin

Luveyla arkadasimizda yarin hayirlisiyla sorunsuz bir sekilde yavrusuna kavusur insallah...

Bebislerini gorupte sagliklarinin iyi oldugunu ogrenen arkadaslar adina sevindim umarim bizde pazartesi guzel haberler aliriz....

Yanlis yazdiysam affola telefondan anca bu kadar oluyor

günaydın annısler
walla bısıytde almaz takıda takmaz madem ole davranıyorlar bellı olmaz :) gorsun ceyızlerınıde ıcı gecsın canım tac ısıne gelınce cıkcam bakcam bı ara ınsallahh unutmazsam sende gule gule tak taçişlerini

kızlar leylayı aadım şimdi cvp vermedi :18::18::18:gerçi 4,5 defa çaldırdım ama bakmayınca acayip heyecan yaptımm:18::18::18:yanında olsaydım keşke çok isterdim yaadoğumda olabilirmi acaba ayyyy zaman geçmez şimdi haber gelene kadar ALLAH ım hem topiğimizin abisinin hemde annesinin yardımcısı olsunn

hoşgeldin arkadaşım ,bebeğin hayırlı olsun artık sona yaklaşmışsın valla bizim burda her ay hatta 2 haftada bir görülüyo canım çok şanslıyız ,sende doğduktan sonra epey özlemli olacaksın hayırlısı olsun cinsiyetide geç ögreniyorsunuz orada sanırım .ama ne güzel 35. haftayı yaşıyorsunuz darısı bizlere olsun inşallah .sağlıcakla kucağına alırsın bebişini annesi ,grip aşırı olanlar daha çok hastalanıyor diyorlar inşallah olmazsın canım ,ben hiç grip aşısı olmadım ,iğneden korkarım:18:

hayırlısıyla güzel haberler alırız canım ,ben de sırf bu sebepten haber gelicek diye heyecanlanıyorum 2-3 gündür takip ediyoruz rabbim bebişin sağ salim kucaığna almayı nasip etsin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…