teşekkür ederim cnm, öksürmemek için ballı sıcak süt içiyorum, işyerinde de çay ama fayda olmadı, doğal yollarla geçsin istiyorum ilaç istemiyorum zaten vitamin kan hapı gaviskon derken yogun bi ilaç yuklemesi yapıyorum,
geçmezse yarın bi görüneyim doktora diyorum, bu gece terlemeye çalışıcam bakalım inşallah geçer :26::26::26: hamileyken hiç çekilmiyo hastalık yaaa
günaydın deryagünaydın kızlar
hayırlısıyla güzel haberler alırız canım ,ben de sırf bu sebepten haber gelicek diye heyecanlanıyorum 2-3 gündür takip ediyoruz rabbim bebişin sağ salim kucaığna almayı nasip etsin ,
Merhabalar güzel Annisler
tenniterenne, gecmis olsun canim
Starimucum, gecmis olsun canim. Allah´in izniyle, bebisine birsey olmaz.
nanan
Masallah bebisine ve abicigini Allah Rahmet eylesin.
Luvelya, Allah yardimcisi olsun. Insallah yarin bir nefeste kurtulur. Saglicakla bebisini alirsin kucagina.
alp_se
Van´daki ölen arkadaslarina allah rahmet eylesin. Rabbim geride kalanlara sabir versin.
Bende gecen hafta doktora gitmistim 31 haftada oglusum 1650 gr, 40-42cm olmus. Doktorun dedigine göre artik bu haftalardan sonra bebisler her hafta 200 gr. aliyormus ve 1 cm büyüyormus. Doktorun hesabina görede oglum asagi yukari 3500gr. dogacakmis.
Ayrica kizlar bir sorum olucakri, ben her doktora gidisimde Kanimdaki demir ölcülüyor. Sizdede öylemi?? En son gidisimde Kanimdaki demir degeri 13 cikti. Doktor cok iyi dedi, ilaca gerek yok dedi. Sizlerde en son cikan deger nasildi??
canım teşekkürler...sanırım bayramdan önce bitcekmiş cüzler dimi...
evet canım 3 kasım perş bitmiş olsun hatim duamızı yapalım o akşam diyom,zaten o günden sonra ben yokum doğurana kadar,arada bi tel. dan girebilirim,bi de 2-3 kişinin tel. unu alırım onla haberleşiriz,uzun bi süre olamayacam nette
günaydın derya
sağol cavabın için canım ama bizimkiyle konuşulmaz kesinlikle dahada batarım haklı olduğumda hep haksız düştüm. ben buna üzüldüm desem ne var şimdi hayatında birimi var beni beğenmiyonmu gb saçma şeyler söyler kızgınlıkla beni dahada üzer sessiz kalıyorum artık gerçi neden konuşmuyon diyede azarlıyor ama napayım artık kendi iç dünyamda yaşamakatan başka çarem kalmıyor.cnm ya seni anlayabılıyorum senın suan en hassas dönemin en cok sefkate ılgıye muhtaç oldugun dönem ve evdekılerden bıraz daha anlayış beklıyorsun özellıklede eşinden..aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz eşinin bıraz daha sana yaklaşımı yumusak olmalı senın psikolojını anlamalı..oturup konussan neler bekledıgını falan söylesen faydası olur mu acaba..bırde senınde evde cocuklar var onlarında etkısı oluyor bazen bende cok bunalıyorum ve bu zamanlarda eşimden daha cok destek beklıyorum bazen görememek cok üzüyor..ben oturup konuştum ben sadece 9 ay hamılelık yasıyacam nolur bu 9 ay bana fazladan ılgı göster cunku bu dönemimde senin ilgine sevgine daha cok ıhtıyacım var dedim..ve bunu senden başka kımse bana veremez dedim..bıraz faydası oldu sanırım daha ılgılı daavranmaya calısıyor..konuşmadan anlayamıyorlar bazı şeyleri..allah yardımcın olsun cnm..
bende o ilacı kullanmıştım daha önce canım.geçen haftada başka bir antibiyotik kullnadın idrar yollarındaki enfeksiyon sebebiyle tereddütlüydüm ama ağrılarıma iyi geldi boşa çekmişimbu ağrıları ddm . allah en yakın zamanda şifa versin yanma enfeksiyon çok zorarkadaşlar tuvaletimi yaparken çok hafif bir yanma hissediyordum birkaç gün ve doktorumdan kan- idrar tahlili yapmasını istedim, sonuçları az önce aldım kan değerim yükselmiş 12 yi geçmiş çok şükür ama idrar yollarımda az miktarda bakteri çıktı:dr um monurol diye bir ilaç verdi, bu ilacı aranızda kullanan varmı, ben kullanma konusunda açıkçası biraz tereddütlüyüm:95: bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun...
amin inşllh cümlemizinkinicanım başın sağolsun ALLAH RAHMET EYLESİN...
amin allah razı olsun canım
KOCAMAAAN bi maşallahtabenden bebişe Allah nazarlardan esirgesin hepimizin yavrucuklarını...
canım maşallah bebişine. bu arada kocanı çok takmamaya çalış. o hamilelik yaşamadığı için nasıl bi duygudur anlayamıyor biraz onu da hoşgörmek gerek.bi de sizde üç çocuk daha var. nasıl olcak diye hem maddi hem manevi biraz canı sıkılıyodur. birbirinize destek olmaya çalışın, olamıyorsanız da tartışmalar esnasında biraz sessiz kalmak belki işe yarayabilir.
neslihancım zaten sessiz kalıyorum çenemi yormam boşa diye iyice daraldım çıkmaza giriyorum bakalım gene hayırlısı olsun ne diyeyim
bende anlamıyordum hıçkırık tuttuğunda yeni farketmeye başladım belli aralıklarla hafif br tekme gibi oluyor biraz sürüyor buBen hıçkırık tuttuğunda anlamıyorum yaaa
Merhabalar güzel Annisler
merhabalar sanada güzel anne ve bebeği
aaa o zaman ben artık 9 aylık mıyım diyeceğim :) çok güzel o zaman :)kızlar her zaman sorarsınız ya birbirinize ben şimdi kaç aylık hamileyim diye? işte cevabı:
gebelik.org sitesine girdim,kanallardan hafta hafta gebeliği seçtim.ben dolayısıyla 31.haftayı açtım.orda yazıların ortasında hafta hafta hamilelik(hamilelik.tv) başlığını tıkladım.çıkan sayfada hafta hafta hamilelik(gebelik)dönemi ve ay ay hamilelik(gebelik)dönemi başlıkları var.ay ay hamilelik dönemi video şeklinde.mesela 1.ayı tıkladığınızda parantez içinde hangi haftlar arasında olduğu yazıyor.her 4 hafta bir ay sayılıyor.yani sizin hesaplamalarınızdan farklı.her ayın kaçıncı haftalar arasında olduğu yazıyor.örnek:hamilelikte 8.ayı tıkladığınızda;
hamilelik döneminde 8.ay(gebelik 28-32.haftalar) başlığı çıkıyor.bilginize....
Allah kalanlara sabır versin canım,,mekanları cennet olsun inş(
amin inşlllh
canım zaman zaman hepimizde oluyordur bu emin ol..benm eşimde pek anlayışlı sayılmaz bu konuda,düşünemyr daha doğrusu...takmamak lazım kafaya boşweeeeeeeeeerrrrrrr...senden ve bebeğinden kıymetli kimse yok şuan...Darda kaldığında dua e canım,,Rabbine sığın..ben anca öyle rahatlıyrm...
allah hepimizin yuvalarına huzur versin eşlerle sağlıklı iletişim huzurlu yuva + mutlu çocuklar demek inşllh
çocujlar etkilenmez bizim yüzümüzden
]
ilk zamanlar doktorum pek sakin bebeğin uslu olcak demişti ah ah şimdi gelsin görsün ne gece ne gündüz hiç mi uyumaz dinlenmez bu bebek anlamadım ki gece yine uyutmadı sabah 7 de uyandım uyanıktı :)doğuncada böyle olursa artık gerçi yatağında kendine oyujnyapsın kucağa çok alıştırmayız inşllhhareketsiz olması daha iyi doğumdan sonra rahat edersin uslu bebeğin olur :) yarında ben alt üst edicem kızılay ı pijama dünyasınada bir bakayım sen gitmedinmi oraya
aynen benimdebu gerçek mi yani anne karnında çok hareketli olan doğunca da öyle mi olur
eğer öyleyse ben yandım kızlar sabaha kadar uyku yok bana
iyi günlerde kullan canım çok cicilerbugün kavyınvalidem bana gecelik ve pijama tk göndermiş geceliğe bayıldım özellikle ekleyebilirsem eklicem.feyza colollection netten sipariş verilebiliyo
ben alerjim sebebiyle burun tıkanıklığı çok yaşadım damla spryl fayda etmedi buhar makinesi iyi gelmişti bebek için aldıysanız kendiniz deneyin derim kızlar oturun makinenin yanına gözlerini kapatın buharı çekin burnunuzdan nemlendiğini nefes aldığınızı hissedersiniz yanınıza 1 kutu selpa almayı unutmayın tüm yüzünüz nemleniyor şıp şıp sular akıyor :)bende nefes alamıyorum kızlar burnumdan.öleceğim zannediyorum bazen.spreyde zararlıymış galiba.napcaz biz yaaaa
hepsi yeterli bence zaten biraz büyüyünce sıkılıp dışarı çıkacaksınız küçülenlerin yerine yenilerini o zamana alırsınız. iyi günlerde kullansın sağlıkla inşllhaz kişi kalmış ama aldıklarımı yazsam bana fikir verir misiniz daha neler almam gerekiyor bu aldıklarım yeterli mi acaba
battaniye 2 kalın,1 fermuarlı polar, 3 ince
ağız mendili 9 tane
alt açma 1 adet
kısa kollu çıtçıtlı bady 4 tane
kolsuz çıtçıtlı bady 3 tane
uzun kollu çıtçıtlı bady 8 tane
5 li zıbın takım 2 tane
organik iç dış zıbın 2 tane
alt üst takım patikli 8 tane
alt üst takım patiksiz 1 tane
tulum patikli 6 tane
tek alt 1 tane
bol miktarda çorap bere eldiven
banyo havlusu 2 adet
bornoz takımı 1 adet
hırka yelek el örgüleri sayısını bilmiyorum (anneanne ve babaanneden) ama en az 10 falan
ateş ölçer, emzik,biberon
şampuan, sabun, tırnak makası
Kızlar bu yazdıklarım ben dışarı çıkabilecek duruma gelinceye kadar yeter mi
evimin bulunduğu caddede 3 tane büyük bebek mağazası var o yüzden fazla almadım ama eksik varsa söyleyebilir misiniz
çok güzelmiş sağlıkla kullan inşllh beğendiğin stokta olur senn olur bende çok kızarım beğendiğim hep bulamamdestinacım şu tükendi yazısından nefret ediyorum ya gözümüz kalıyo amaozaman kaldırsınlar tükenenleri bak benim beğendiğim modelde bu 3 ü biarada nasıl sence
ERDEM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
aynen canım ya bu arada yazmayı unuttuysam alddıkların çok güzeller iyi günlerde kullan inşllhamin cnm inş hepimizinki aynı olur..özellikle ılk bebegi olanlarınkı uslu olsun tecrubesizligin yanında bırde bebekte yaramaz olunca cok zor oluyor
tabii cnm yaa... sütümüz bol bol gelsin de para mara mühim diil yavrucuklar için :)))
cnm herşey yolundaymış çok şükür... hatta bi sorun olmadığı için 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanamam. bayramdan sonra giderim hemen:)) çok sağol düşündüğün için...:))
halimemm biz en iyisi doktorun yan odasını doğuma kadar kiralayalım :)
valla cnm Allah yardımcın olsun... ama eşini ikna edebilirsen onunla gitmelisin psikologa. senin de dediğin gibi tek gitmenin bi anlamı olmaz heralde
gitmez canım hatta bana sende sorun der çıkar işin içinden
benimde aynı gece sabaha kadar doğururum diyorum gündüz 9 ayı tamamlarım diyorumherkese iygeceler kızlar nasıl gidiyor hamailelik benim baya zorlanmaya başladı hergün akşam sanki erken doguracakmış gibi oluyorum sabah geçiyo sizde de oluyormu
:18::18:bu arad be n hala şu gebelik takip çizelgesini yapamadım
maşallah sağlıkla gelsin bebeğin canım benim oğlumda 9 ay kız dendi tulum uyku seti herşey kızdı erkek doğunca şok olduk. şimdide kız diyor doktor 100/90 ama ben hala erkektir diye düşünüyorum alışamadım kıza rüyalarımda bile hiç kız görmedim hep erkek o yüzde herşeyimiz yeşil turuncu beyaz krem rengi :)Cümleten selamünaleykümmmmm
biraz geçmiş okuyayayım dedim ama baktımki yarım saatten fazla geçmiş okuyorum bu kadar yeter dedim
hasta olanlara acil şifalarrrrr
bugün doktora gittimm
20.haftasında kız demişlerdi bebişim için ama her gören sende erkek karnı var yok bilmem ne bilmem ne
annem kayınvalidem bu sanki değişik(ilk çocuğum kız olduğundan) kıçın büyümedi kakrnın büyüdü bulantın bunda cok ilkinde rahattın vs. Vs. şeyler dediklerinden bu hafta alışverişe çıkacağımdan
doktora bi daha sorayım dedim şişli etfal hastanesindeki doktora sordumm
alışverişe çıkıcam cinsiyetini söylermisiniz? Bana sen alışverişinde mavi allll demezmi?
şok şok şokkkkk
bu arada annem bugün hastaneye gideceğimi biliyordu doktorun odasından bi çıktım baktım kadıncağız üşenmemiş hastaneye kadar gelmişş kızımla oturmuş beni bekliyorlar anneme erkekmiş anne diyince annemin tepkisi çok komik"eeee benim ördüğüm pembe yelekler nolcakkk"
kilosunuda öğrendim bebişimin 1860 gr nasıl sizceeee???
32-3 olduk bugün bu arada ben 3 kilo aldım toplamda...
benim de zıttı oldu oğluşum evde kimse yokken yavruağzı fistolu uyku setlerinde büyüdü :) o yüzden o zamanlar maddi durumumuzda pek yoktu herşeyi gdp erkek için tekrr alamamıştıkciddimisin cnmmm ay ne ilginç olmuş yaaaaneyseki dogmadan ögrenmişsin yıne bizim abimlere son gune kadar erkek dediler kız dogdu gelin şoku bır muddet atamamıştı ve herşeyını mavılı hazılamıştı iyiki alışveriş öncesi ögrenmişsin..
gecelik mavi RelaxMode Online Satış Mağazası |
pijama pembe RelaxMode Online Satış Mağazası |
sabahlık krem RelaxMode Online Satış Mağazası |
bu da krem rengi kadife terlik iyi günlerde kullan çok şık duruyor ve rahat bir terliğe benziyor
Eki Görüntüle 278608 Eki Görüntüle 278607
yok cnm hıc abartı kalmaz gıyınırsın guzel guzel işte bence cok hoşbenımkı acık renk oldugu ıcın hastanede gıymem zor olur bırde mevlutte bızde pijama yada gecelık gıyılır ben onları gıyerım dedım gecelık kullanamıyorum:)
ne güzel oturmuş bir düzenin var benim mevlütüm bile okunmuyacak zaten kimsede gelmeyecek annemde dahil.
bebeğin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin hoşgeldincanımmerhaba arkadaşlar,
ben aralık anneleri forumunun sessiz takipçilerindenim. nihayet yazmaya başladım. çoğunuzu paylaşımları dolayısıyla tanıyorum . şimdi de kendimi tanıtayım. bugün itibariyle 34+1 haftalık oldu oğluşum :) amerikada yaşıyorum. inşallah ilk bebeğim olacak, uzun zamandır göremiyorum, burada ultrasona girmek lüks, maliyetli yani ve gerekmedikçe doktorlar ultrason kullanmıyor. boydan boya karnımı mezuroyla ölçüp, dopler cihazıyla kalp atışlarını sayıyorlar, o kadar. bugun, şu ana kadar hiç yaptırmadığım halde, bebişim için grip aşımı oldum:) hepinize kolay hamilelik ve doğumlar diliyorum.
bende bu cuma gidiyorum son 3 yani
günaydın canım,ilk bebişimiz geliyo galiba,hayırlısıyla gelsin,rüyamda kızımı gördüm öpüyodum onu,aynı ultrasondakine benziyodu,azcık saçı vardı,ten rengi benden açıktı,gözlerini hatırlamıyom,ama gülümsüyodu tatlı tatlı
ne güzel görmüşsün canım ,inşallah aynı böyle olurben hiç görmedim ya :44: ama çok saçma sapan rüyalar görmeye başladım sanırım bu haftalarda oluyormuş ,çok komik ve o kadar saçmaki kendim gülüyorum uyandıktan sonra
ben de ilk defa gördüm tam net hatırlayamıyom ama yusyuvarlak kafası vardı,yatağa yatırmışım öpüp kokluyodum,anneme diyodum aynı ultrasondaki gibi şunun gülüşüne bak diye,ben de 1 aydır çok fazla rüya görüyom,kimi komik kimi gereksiz,kimi korkunç,hormonlar kafayı yemiş durumda ondan oluyo işte
güle güle kullan canım kime ördürdün bu patikleri ,bu arada ben sakallı ip ile lif öneririm sizlere çok süper köpürüyor ve yumuşacık ,lif ifleri kalın kaçıyor bebek için ,kendin bile örebilirsin canım ,bende alıp kendim yapmaya çalışıcam dümdüz örerimkızlar günaydın,
kendim için hastane ve ev terliği oğluşum içinde converse modelinden örgü patik yaptırdım.. bakın bakalım beğenecekmisiniz?? bu arada benim sağ elim parmaklarım inanılmaz uyuşuk resmen his yok.. magnezyumda alıyorum ama geçmiyır.. boyun düzleşmem olduğu için daha önce oluoyordu ama ilaç ile geçmişti acaba hamilelik sebebi ile duruş pozisyonu değiştiği için tkr etmiş olabilirnmşi? dr. um muhtemelen o yüzden diyor ama bilmiyorum...
neyse resmi ekliyorum..Eki Görüntüle 278675
günaydın kızlarrrr
dün akşam eşimin yoğun ilgisi üzerine terlemeyi başardım, beni resmen battaniyeyle kundakladı
bugun daha iyiyim öksürüğüm azaldı çok şükür.
şimdi biriken işlerimi halledeyim bari
öptüm hepiniziii
güle güle kullan canım kime ördürdün bu patikleri ,bu arada ben sakallı ip ile lif öneririm sizlere çok süper köpürüyor ve yumuşacık ,lif ifleri kalın kaçıyor bebek için ,kendin bile örebilirsin canım ,bende alıp kendim yapmaya çalışıcam dümdüz örerimpatikler çok güzel güle güle giysin bebiş ,bu arada kalsiyum eksikliğindende olabilir eğer magnezyum içiyorsun geçmiyorsa kalsiyumdandır demişti doktorum
kızlar günaydın,
kendim için hastane ve ev terliği oğluşum içinde converse modelinden örgü patik yaptırdım.. bakın bakalım beğenecekmisiniz?? bu arada benim sağ elim parmaklarım inanılmaz uyuşuk resmen his yok.. magnezyumda alıyorum ama geçmiyır.. boyun düzleşmem olduğu için daha önce oluoyordu ama ilaç ile geçmişti acaba hamilelik sebebi ile duruş pozisyonu değiştiği için tkr etmiş olabilirnmşi? dr. um muhtemelen o yüzden diyor ama bilmiyorum...
neyse resmi ekliyorum..Eki Görüntüle 278675
kızlarrrrrrrr biraz önce kazaraa sezeryan doğum resimlerine baktımmm ALLAH ım esirgesinn ya nasl bişeydiii iğrenççç ayyy nasıl titriyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?