2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım,inş. geçer bol bol da c vitamini al ekstradan

geçen ay 12.7 ye yükselmişti,4 buçuk aydır demir kullanıyom,başlarda 11 in altındaydı ama bu aralar bebek te bol bol kullandığından 12 ye düşmüş,doğuma kadar,hatta doğumdan sonra da kullancam onun için,senin değerin çok çok iyi,bence de gerek yok,12-16 arası olcak zaten

canım teşekkürler...sanırım bayramdan önce bitcekmiş cüzler dimi...

evet canım 3 kasım perş bitmiş olsun hatim duamızı yapalım o akşam diyom,zaten o günden sonra ben yokum doğurana kadar,arada bi tel. dan girebilirim,bi de 2-3 kişinin tel. unu alırım onla haberleşiriz,uzun bi süre olamayacam nette

kızlarrrrrrrr biraz önce kazaraa sezeryan doğum resimlerine baktımmm ALLAH ım esirgesinn ya nasl bişeydiii iğrenççç ayyy nasıl titriyorum yaa

herkesehayırlı sabahlar geçmişe biraz göz atarak birazda alıntı yaparak geldim yavaş yavaş
.starium arkadaşım inan kasıtlı bişey yok bazen kendi derdime o kadar takılıyorum ben merkezli oluyorum gözüm bişey görmüyor çoğunluk yazıp çıkıyorum kusura bakma canım.
sağol cavabın için canım ama bizimkiyle konuşulmaz kesinlikle dahada batarım haklı olduğumda hep haksız düştüm. ben buna üzüldüm desem ne var şimdi hayatında birimi var beni beğenmiyonmu gb saçma şeyler söyler kızgınlıkla beni dahada üzer sessiz kalıyorum artık gerçi neden konuşmuyon diyede azarlıyor ama napayım artık kendi iç dünyamda yaşamakatan başka çarem kalmıyor.

bende o ilacı kullanmıştım daha önce canım.geçen haftada başka bir antibiyotik kullnadın idrar yollarındaki enfeksiyon sebebiyle tereddütlüydüm ama ağrılarıma iyi geldi boşa çekmişimbu ağrıları ddm . allah en yakın zamanda şifa versin yanma enfeksiyon çok zor
canım başın sağolsun ALLAH RAHMET EYLESİN...
amin allah razı olsun canım

KOCAMAAAN bi maşallahta benden bebişe Allah nazarlardan esirgesin hepimizin yavrucuklarını...
amin inşllh cümlemizinkini

ne güzel görmüşsün canım ,inşallah aynı böyle olur ben hiç görmedim ya :44: ama çok saçma sapan rüyalar görmeye başladım sanırım bu haftalarda oluyormuş ,çok komik ve o kadar saçmaki kendim gülüyorum uyandıktan sonra

ben de ilk defa gördüm tam net hatırlayamıyom ama yusyuvarlak kafası vardı,yatağa yatırmışım öpüp kokluyodum,anneme diyodum aynı ultrasondaki gibi şunun gülüşüne bak diye,ben de 1 aydır çok fazla rüya görüyom,kimi komik kimi gereksiz,kimi korkunç,hormonlar kafayı yemiş durumda ondan oluyo işte

aynen valla ,eniştemi gördüm koca arabayı eve girdirmiş ,araba tepiniyo kanepenin üzerine çıkıyo tobe tobe
keşke bende kızımı görsem ,renkli ultrasonda gördüm daha meraklandım şimdi ,sabır bakalım 2 ay kaldı inşallah .

kızlar günaydın,

kendim için hastane ve ev terliği oğluşum içinde converse modelinden örgü patik yaptırdım.. bakın bakalım beğenecekmisiniz?? bu arada benim sağ elim parmaklarım inanılmaz uyuşuk resmen his yok.. magnezyumda alıyorum ama geçmiyır.. boyun düzleşmem olduğu için daha önce oluoyordu ama ilaç ile geçmişti acaba hamilelik sebebi ile duruş pozisyonu değiştiği için tkr etmiş olabilirnmşi? dr. um muhtemelen o yüzden diyor ama bilmiyorum...

neyse resmi ekliyorum..

günaydın kızlarrrr
dün akşam eşimin yoğun ilgisi üzerine terlemeyi başardım, beni resmen battaniyeyle kundakladı
bugun daha iyiyim öksürüğüm azaldı çok şükür.
şimdi biriken işlerimi halledeyim bari
öptüm hepiniziii

güle güle kullan canım kime ördürdün bu patikleri ,bu arada ben sakallı ip ile lif öneririm sizlere çok süper köpürüyor ve yumuşacık ,lif ifleri kalın kaçıyor bebek için ,kendin bile örebilirsin canım ,bende alıp kendim yapmaya çalışıcam dümdüz örerim patikler çok güzel güle güle giysin bebiş ,bu arada kalsiyum eksikliğindende olabilir eğer magnezyum içiyorsun geçmiyorsa kalsiyumdandır demişti doktorum

geçmiş olsun arkadaşım ,inşallah çabucak iyileşirsin ,ben de çok iş var valla eriniyorum

cnm sağol. facebookta bir Fatma Çalışkanla Hep Beraber örgüler diye bir kadın var.. Antalya'da yaşıyor sağ olsun o ördü.. Lifide bebek iğliğinden ördü. Yumuşak o yüzden.. Eskiyince sakallıdan öreriz.. Ben evde kendimiz için sakallı kullanıyorum zaten:)

haftaya pzt kontrolüm var olmadı sorarım magnezyiumda alayaımmı diye ama ben demir ilacı ve elevitte alıyorum.. bilmiyorum yani::.

çok güzeller iyi günlerde kullan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…