2011 Aralık Anneleri

kızlar hepinize günaydın herkes iyidir umarım luveyla doğum yapmadı sanırım umarım sağ sağlim kavuşurlar benide merak aldı :26: oğlum çok yaramaz bu aralar gece gündüz hiç durmuyor.9. ayımıza girdik karnım büyüdü kızlar iyice doğurdum doğuracam sankiAllah hepimizin yardımcısı olsun

kesinlikle leyladan haber gelmesini 4 gözle bekliyorum.. Dilerim bir an önce sağlıkla alır kucağına..

Günaydın kızlar hergün sizleri okuyorum alıntılar yapıyorum ama cvp veremeden çıkıyorum oğluşum sağolsun kıskanıyo tlf bile konuşturmuyo bugünde yazayım engel olmadan istedim

starimu başta olmak üzere tüm hastalara geçmiş olsun çok zor bi süreç üstüne hastalık allah kolaylık versin

aldığınız ciciler hayırlı olsun iyi günlrde kullanın kullandırın özellikle geceliklerinize bayıldım benim oğlumdan kalanlar var onları kullanacağım ama durumum olsa almakta isterdim oturduğumuz evi yeniledik cam kapı laminant oturma odamı değiştirdim zaten ev krediside ödüyoruz geçen tam alıcaktım annem aradı ne yapıyon netten alışverş yapıom dedim kızdı sıkıştırma çocuğu zorlanıcaksınız zaten sende izindesin falan deyip aklıma girdi alamadım ama benimkilerde güzel idare ederim

ilaçları konuşmuşsunuz bendede bi torba var ama inanın 3 taneden fazla içilmemiş çok üzülüyorum midemden dolayı içemiyorum 9 ay boyunca bulantılarım hiç geçmedi şuanda hat safhada insan çıkarınca rahatlıyo ama çıkartcak bişey olmayınca tüm iç organlarım yerinden oynuyo bu sabah lavobada öleyimde kurtulayım diye inliyodum tbe töbe

oğlumda tüm ilaçlarımı saat atlatmadan içiyodum bir kez bile midem bulanmadı bazen bu kız olabilir mi diyorum sizin yazdıklarınızı okuyunca hepten acaba mı diye düşünüyorum

luveylanın güzel haberlerinide sabırsızlıkla bekliyorum ben de 2kasımda gidicem inş doğum tarihi falan netleşir biraz bazzen planlı olsun bebek fazla büyümesin diye suni sancıyla doğursam mı diye düşünüyorum olur mu ki acaba

benimkinin kafa büyüktü biraz inş bi sorun yoktur hepten takıntılı oldum

nanancım eşinle ilgili durumlarla ilgili bayağı yazmıştım ama ollayamadım yarım kaldı ama bazen bende senin gibi yapıyorum çok fedekar oluyoruz bazen nazlanmayıda bilmek gerekiyo yat uzan kötüyüm bu gün hayatım de onlar getirsin sana yemek inan iyi geliyo onlarda bi kalkınca bi süre yardımcı olurlar belki

günaydın hepinize kızlar :)

valla cnm benim annem de çok şey aldı sağolsun. ama inanır mısın kayınvalidemden hiç bi beklentim yok:))) beni şaşırtır mı acaba???

hoşgeldin :))))

saol cnm. sen de güzel haberler verirsin inşallah bize...

yahuu beni heyecan bastı yaa... hayırlı haberler getirirsin inşallah bize....

çok tatlı cnm. güle güle giyin oğlunla inşallah...

çok çok geçmiş olsun cnm...

destinaaaa

canım netten sipariş verdiğin pijalamalar hamileler için di mi, ya da lohusalara özel mi oluyo hani bel kısmı düğmeli istediğin kadar açıp kapatabiliyosun
öyle mi almak gerekiyo yoksa doğumdan sonra nasılsa göbek büyük oranda gideceğinden normal gecelik pijama mı alınıyo
:26:

valla ben normal aldım cnm... sadece üstten düğmelerine özen gösterdim. emzirirken zorlanmayayım diye...

kızlar herkese günaydınnn

bugun sanırım başlıyacaktı dogum eylemi vizitten sonra ilacı takarız demiş doktorlar allah yardımcısı olsun inş kolayca atlatır bebişine sag saglım kavuşur

kızlarrrrrrrr biraz önce kazaraa sezeryan doğum resimlerine baktımmm ALLAH ım esirgesinn ya nasl bişeydiii iğrenççç ayyy nasıl titriyorum yaa

cnm ya sana tavsiyem dogumdan önce ne normal ne de sezeryan resimleri yada vıdeoları yada yasanmış olayları ne dinle ne seyret psikolojıkmen etkılenırsın

cok güzel olmuş bunlar güle güle kullan inş cnm

cnm ben lohusa pijaması olarak almadım sadece sectiğim modellerin önden düğmeli olmasına dıkkat ettim emzirme acısından yoksa göbek zaten dogumdan sonra gıdıyor şimdiki şişliği kalmıyor oyuzden gerek duymadım lohusa pijamasına

NANANCIM;cnm allah yardımcın olsun inş yeni dogacak bebeğin sana yaşam enerjisi verir herşey daha güzel olur..suan hamılelık hormonlarındanda hassas oldugumuz için bazı şeyler daha cok incitiyor insanı dogumdan sonra herşey daha guzel olsun inş

relax dan alınan ozellıkle hamıllerler ıcın deıl ama hamıslere ozellerıde war ben kendı adıma daha sonrada kullanabılcegım rahat seyler aldım ıhtıyacım wardı devamlı kullanabılcegım urunler secmek her zaman ısıme gelır sen nasıl rahat edıceksen ole yap canım warsa gunluk pjımaların fazlaca ole ozelıkllı bıısy alırsın ama yoksa bu tarz seylere bakarsın yada hem ondan hemde ondan alırsın bence gunluklerde rahat olur dogumda

kızlaaarrrr
milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum
az önce işyerime hamileyim seti geldi
emzirme cd si, bebek bezi, ıslak mendil vs var

valla ben normal aldım cnm... sadece üstten düğmelerine özen gösterdim. emzirirken zorlanmayayım diye...

teşekkür ederim kızlar

merhaba kızlar ;başsağlığı dileğinde bulunan arkadaşların hepsinden Allah razı olsun.Dün eşimle baya kötüydük hiç bişeyden tat alamadık ama bügun bıraz daha ıyıyız eşim okula gıdınce bende kendımı utüye verdim ütü yaparken haberlere bakayım dedim basladım yıen aglamaya sonra kapatıverdım tv yi.Ütüm biraz önce bitti kızımın ağız bezlerini falanda ütüledim annesinin miniği şimdiden bana moral oluyo Rabbim kızımın eksikliğini göstermesin inş.

Burada Lüveyla arkadaşımızın doğumu olacaktı bugün güzel haberlerini beklıyoruz.

kızlaaarrrr

benim hala gelmedi daha ilk zamanlarda üye olmuştum ama yok(

DERYACIM ;bana da özelden tel nonu mesaj atsana dogum zamanı buralarda olmayacagın için telden haberlerini alırız

HERKESE GEÇ DE OLSA GÜNAYDIN.
geçmişi okuyayım diyorum 30 sayfa kadar var. bakalım neler yapmışsınız görüşmeyeli. ben uykusuzluk problemimin artması nedeniyle sıkıntılıyım biraz.

amin inşllh canım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirelim inşllh

iyi günlerde kullanın çok ciciler

geçmiş olsun tekrar iyiyim diye çok ta kaptırma kendini işlere

kızlaaarrrr

hugııes 8 adet yenı dogan bezı cıktı bırde dımı banada geldı gercekten cdlern olması cok faydalı bundan snra gelıcek olan bı paket daha var

ya kızlar ben diyorumki hepimizin cep teli yazan bir liste yapalım .. tahmini doğum tarihleri ve hastaneleride yazalım.. ne dersiniz.. ama bunu gizli nasıl yapacğaız kimse görmeden onu bilemiyorum.. mesela herkes bana bilgilerini atabiklir ben liste yapar burdan msj atabilirim

Herkese günaydın arkadaşlar;
Dün de sordum ama arada kaynadı, cevap verip yardımcı olmak isteyen varsa memnuniyetle kabul ederim. :) Bebek odası perdesini nereden aldınız? Tavsiye edeceğiniz mağaza ya da web sitesi var mı? (funnababy haricinde)

hugııes 8 adet yenı dogan bezı cıktı bırde dımı banada geldı gercekten cdlern olması cok faydalı bundan snra gelıcek olan bı paket daha var

evet canım akşam gidip izleyeyim hemen:)

benim hala gelmedi daha ilk zamanlarda üye olmuştum ama yok(

DERYACIM ;bana da özelden tel nonu mesaj atsana dogum zamanı buralarda olmayacagın için telden haberlerini alırız

ben de ilk zamanlar üye oldum gelmemişti, geçen hafta diğer mail adresimden yeniden üye oldum hemen geldi siz de deneyin bence

cnmbenim ayrıyetten bebek odam olmadıgı için bebek perdesi derdimde olmadı oyuzden bu konuda bı fıkrım yok cnm

kendimi çok çirkin hissediyorum ya cok sıkıldım artıkkkkkk!!!çok uzun bir süreç bu ya (( herşeye hassaslaşıyorum.eşimi bile idare etmek istemiyorum ,küçücük bişi sölese kızıp bağırasım geliyo ama onu da yapmıyorum !!!canım çok sıkkın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…