Ee mümkünse taksın bari takısınıAnnem zavallı neler neler aldı kadın basına travel sistem arabasında park yatagına kdr kıyafetıne kdr bır suru sey aldı kvdede tık yok birde çeyiz görmeye gelecek Kocişde sponsor babaanneyle dede bulalım en iyisi kendimize diyor annesine Neysem gardolapla şifonyerini alacaklar laf soka soka bir hal oldu kociş en sonunda başardık zafer bizimdir :13::13:
Canım cok cici kırmızı taçlar var çık bak bulursun takıcılarda ben bir tane kırmızı aldım bir tanede krem alacagım pijama takımım krem kokoş olayım biraz
merhaba arkadaşlar,
ben aralık anneleri forumunun sessiz takipçilerindenim. nihayet yazmaya başladım. çoğunuzu paylaşımları dolayısıyla tanıyorum . şimdi de kendimi tanıtayım. bugün itibariyle 34+1 haftalık oldu oğluşum :) amerikada yaşıyorum. inşallah ilk bebeğim olacak, uzun zamandır göremiyorum, burada ultrasona girmek lüks, maliyetli yani ve gerekmedikçe doktorlar ultrason kullanmıyor. boydan boya karnımı mezuroyla ölçüp, dopler cihazıyla kalp atışlarını sayıyorlar, o kadar. bugun, şu ana kadar hiç yaptırmadığım halde, bebişim için grip aşımı oldum:) hepinize kolay hamilelik ve doğumlar diliyorum.
Straminu gecmis olsun canim bende yaklasik 2-3 ay once Ayni hatayi yapmistim ama allaha sukurler olsunki bir sorun yok sende icini ferah tut birsecik olmaz sipana
Vanda arkadaslarini kaybeden arkadasa bassagligi diliyorum allah sabir versin allah rahmet eylesin
Luveyla arkadasimizda yarin hayirlisiyla sorunsuz bir sekilde yavrusuna kavusur insallah...
Bebislerini gorupte sagliklarinin iyi oldugunu ogrenen arkadaslar adina sevindim umarim bizde pazartesi guzel haberler aliriz....
Yanlis yazdiysam affola telefondan anca bu kadar oluyor
kızlar leylayı aadım şimdi cvp vermedi :18::18::18:gerçi 4,5 defa çaldırdım ama bakmayınca acayip heyecan yaptımm:18::18::18:yanında olsaydım keşke çok isterdim yaadoğumda olabilirmi acaba ayyyy zaman geçmez şimdi haber gelene kadar ALLAH ım hem topiğimizin abisinin hemde annesinin yardımcısı olsunn
kızlar günaydın,
kendim için hastane ve ev terliği oğluşum içinde converse modelinden örgü patik yaptırdım.. bakın bakalım beğenecekmisiniz?? bu arada benim sağ elim parmaklarım inanılmaz uyuşuk resmen his yok.. magnezyumda alıyorum ama geçmiyır.. boyun düzleşmem olduğu için daha önce oluoyordu ama ilaç ile geçmişti acaba hamilelik sebebi ile duruş pozisyonu değiştiği için tkr etmiş olabilirnmşi? dr. um muhtemelen o yüzden diyor ama bilmiyorum...
neyse resmi ekliyorum..Eki Görüntüle 278675
günaydın kızlarrrr
dün akşam eşimin yoğun ilgisi üzerine terlemeyi başardım, beni resmen battaniyeyle kundakladı
bugun daha iyiyim öksürüğüm azaldı çok şükür.
şimdi biriken işlerimi halledeyim bari
öptüm hepiniziii
destinaaaa
canım netten sipariş verdiğin pijalamalar hamileler için di mi, ya da lohusalara özel mi oluyo hani bel kısmı düğmeli istediğin kadar açıp kapatabiliyosun
öyle mi almak gerekiyo yoksa doğumdan sonra nasılsa göbek büyük oranda gideceğinden normal gecelik pijama mı alınıyo
:26:
kızlar leylayı aadım şimdi cvp vermedi :18::18::18:gerçi 4,5 defa çaldırdım ama bakmayınca acayip heyecan yaptımm:18::18::18:yanında olsaydım keşke çok isterdim yaadoğumda olabilirmi acaba ayyyy zaman geçmez şimdi haber gelene kadar ALLAH ım hem topiğimizin abisinin hemde annesinin yardımcısı olsunn
kızlarrrrrrrr biraz önce kazaraa sezeryan doğum resimlerine baktımmm ALLAH ım esirgesinn ya nasl bişeydiii iğrenççç ayyy nasıl titriyorum yaa
kızlar günaydın,
kendim için hastane ve ev terliği oğluşum içinde converse modelinden örgü patik yaptırdım.. bakın bakalım beğenecekmisiniz?? bu arada benim sağ elim parmaklarım inanılmaz uyuşuk resmen his yok.. magnezyumda alıyorum ama geçmiyır.. boyun düzleşmem olduğu için daha önce oluoyordu ama ilaç ile geçmişti acaba hamilelik sebebi ile duruş pozisyonu değiştiği için tkr etmiş olabilirnmşi? dr. um muhtemelen o yüzden diyor ama bilmiyorum...
destinaaaa
canım netten sipariş verdiğin pijalamalar hamileler için di mi, ya da lohusalara özel mi oluyo hani bel kısmı düğmeli istediğin kadar açıp kapatabiliyosun
öyle mi almak gerekiyo yoksa doğumdan sonra nasılsa göbek büyük oranda gideceğinden normal gecelik pijama mı alınıyo
destinaaaa
kızlar herkese günaydınnn
bugun sanırım başlıyacaktı dogum eylemi vizitten sonra ilacı takarız demiş doktorlar allah yardımcısı olsun inş kolayca atlatır bebişine sag saglım kavuşur
cnm ya sana tavsiyem dogumdan önce ne normal ne de sezeryan resimleri yada vıdeoları yada yasanmış olayları ne dinle ne seyret psikolojıkmen etkılenırsın
cok güzel olmuş bunlar güle güle kullan inş cnm
cnm ben lohusa pijaması olarak almadım sadece sectiğim modellerin önden düğmeli olmasına dıkkat ettim emzirme acısından yoksa göbek zaten dogumdan sonra gıdıyor şimdiki şişliği kalmıyor oyuzden gerek duymadım lohusa pijamasına
NANANCIM;cnm allah yardımcın olsun inş yeni dogacak bebeğin sana yaşam enerjisi verir herşey daha güzel olur..suan hamılelık hormonlarındanda hassas oldugumuz için bazı şeyler daha cok incitiyor insanı dogumdan sonra herşey daha guzel olsun inş
valla ben normal aldım cnm... sadece üstten düğmelerine özen gösterdim. emzirirken zorlanmayayım diye...
kızlaaarrrr
milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum
az önce işyerime hamileyim seti geldi
emzirme cd si, bebek bezi, ıslak mendil vs var
amin inşllh canım hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getirelim inşllhkızlar hepinize günaydın herkes iyidir umarım luveyla doğum yapmadı sanırım umarım sağ sağlim kavuşurlar benide merak aldı :26: oğlum çok yaramaz bu aralar gece gündüz hiç durmuyor.9. ayımıza girdik karnım büyüdü kızlar iyice doğurdum doğuracam sankiAllah hepimizin yardımcısı olsun
iyi günlerde kullanın çok cicilerkızlar günaydın,
geçmiş olsun tekrar iyiyim diye çok ta kaptırma kendini işleregünaydın kızlarrrr
dün akşam eşimin yoğun ilgisi üzerine terlemeyi başardım, beni resmen battaniyeyle kundakladı
bugun daha iyiyim öksürüğüm azaldı çok şükür.
şimdi biriken işlerimi halledeyim bari
öptüm hepiniziii
kızlaaarrrr
milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum
az önce işyerime hamileyim seti geldi
emzirme cd si, bebek bezi, ıslak mendil vs var
hugııes 8 adet yenı dogan bezı cıktı bırde dımı banada geldı gercekten cdlern olması cok faydalıbundan snra gelıcek olan bı paket daha var
benim hala gelmedi daha ilk zamanlarda üye olmuştum ama yok(
DERYACIM ;bana da özelden tel nonu mesaj atsana dogum zamanı buralarda olmayacagın için telden haberlerini alırız
Herkese günaydın arkadaşlar;
Dün de sordum ama arada kaynadı, cevap verip yardımcı olmak isteyen varsa memnuniyetle kabul ederim. :) Bebek odası perdesini nereden aldınız? Tavsiye edeceğiniz mağaza ya da web sitesi var mı? (funnababy haricinde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?