kendimi çok çirkin hissediyorum ya cok sıkıldım artıkkkkkk!!!çok uzun bir süreç bu ya(( herşeye hassaslaşıyorum.eşimi bile idare etmek istemiyorum ,küçücük bişi sölese kızıp bağırasım geliyo ama onu da yapmıyorum !!!canım çok sıkkın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kendimi çok çirkin hissediyorum ya cok sıkıldım artıkkkkkk!!!çok uzun bir süreç bu ya(( herşeye hassaslaşıyorum.eşimi bile idare etmek istemiyorum ,küçücük bişi sölese kızıp bağırasım geliyo ama onu da yapmıyorum !!!canım çok sıkkın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benim hala gelmedi daha ilk zamanlarda üye olmuştum ama yok(
bende ilk üye oldum 1 ay bekledim gelmedi daha sonra tekrar üye oldum üye olurkan üye olma sebebi bölümüne ilk hamilelik seti şıkkını işaretledim 1 hafta geçmed hemen geldi sende bir dene istersen başka bir mail asresiyle tkrr kayıt ol canım
merhaba kızlar ;başsağlığı dileğinde bulunan arkadaşların hepsinden Allah razı olsun.Dün eşimle baya kötüydük hiç bişeyden tat alamadık ama bügun bıraz daha ıyıyız eşim okula gıdınce bende kendımı utüye verdim ütü yaparken haberlere bakayım dedim basladım yıen aglamaya sonra kapatıverdım tv yi.Ütüm biraz önce bitti kızımın ağız bezlerini falanda ütüledim annesinin miniği şimdiden bana moral oluyo Rabbim kızımın eksikliğini göstermesin inş.
Burada Lüveyla arkadaşımızın doğumu olacaktı bugün güzel haberlerini beklıyoruz.
inşllh hayırlı haberler alırız bende çok merak ediyorum
cnmbenim ayrıyetten bebek odam olmadıgı için bebek perdesi derdimde olmadıoyuzden bu konuda bı fıkrım yok cnm
şu an 65 kıloyum doğum sonrası 55 olurum herhalde. bir de geceliğin önünde düğmeler var ama yeterli mi emzirmek için pek anlayamadım. senin eline geçtiği için soruyorum. temizlikten sonra cevabını bekliyorum kolay gelsin size.cnm benim boyum 173 eskı kılom 65 di ama suan 81 oldum large beden buyuk geldi yanı şimdiki halımle ıyıde dogumdan sonrası ıcın epey bol olurdu..oyuzden gönderdim bugun M beden istedim..sende sanırım s beden alsan olsur gıbı sana..suan kı kılon 65 deıl mı ??dogumdan sonra düşeceğiiçin s beden ıyı gıbıme gelıyor:44: ama pijamalarını cok begendım
Başın sağolsun. ben çok etkileniyorum ve haber dahi seyredemiyorum. 99 depremini yaşadım ve üzerimde hala derin etkileri vardır. duymamaya çalışıyorum. çok zor çok... Allah sabır versin.kızlar çok kötüyüm dün vandaki arkadaşlarımdan haber alamıyorum demiştim.İkiside ölmüş biraz önce öğrendim karı koca sarılarak ölmüşler Rabbime karşı gelmek değil ama cok genclerdi daha 26 yasındalardı yaa.Mekanları cennet olsun canım benim
güle güle kullan inşallah. hangi rengini aldın. benim pembe yeşil geceliklerim var doğumdan sonra giyeceğim. farklı bir renk olsun istiyorum. bir de ben de beğendiğin modeli çok beğendim. bu siteye de bayıldım.RelaxMode Online Satış Mağazası |
RelaxMode Online Satış Mağazası |
RelaxMode Online Satış Mağazası |
cnm benim aldıklarım bunlardı
bende ilk üye oldum 1 ay bekledim gelmedi daha sonra tekrar üye oldum üye olurkan üye olma sebebi bölümüne ilk hamilelik seti şıkkını işaretledim 1 hafta geçmed hemen geldi sende bir dene istersen başka bir mail asresiyle tkrr kayıt ol canım
inşllh hayırlı haberler alırız bende çok merak ediyorum
inş.h canım güzel haberler almaya cok ıhtıyacımız var
şu an 65 kıloyum doğum sonrası 55 olurum herhalde. bir de geceliğin önünde düğmeler var ama yeterli mi emzirmek için pek anlayamadım. senin eline geçtiği için soruyorum. temizlikten sonra cevabını bekliyorum kolay gelsin size.
Başın sağolsun. ben çok etkileniyorum ve haber dahi seyredemiyorum. 99 depremini yaşadım ve üzerimde hala derin etkileri vardır. duymamaya çalışıyorum. çok zor çok... Allah sabır versin.
güle güle kullan inşallah. hangi rengini aldın. benim pembe yeşil geceliklerim var doğumdan sonra giyeceğim. farklı bir renk olsun istiyorum. bir de ben de beğendiğin modeli çok beğendim. bu siteye de bayıldım.
bu arada 3211e kadar okudum devamını okuyamadım. arkadaşlar geçmişi okuyamadığımız zamanlar olabiliyor. o nedenle neden cevap verilmedi benim yazıma demeyelim. gözden kaçabiliyor. ben herkesin samimiyetine inanıyorum. birbirimize destek olmaya çalışıyoruz burda.
luveyla dan bi haber yok mu daha kızlar?
DERYACIM ;bana da özelden tel nonu mesaj atsana dogum zamanı buralarda olmayacagın için telden haberlerini alırız
ay lizzie cnm güldürdün benievet cok uzun bır süreççç katılıyorum bıtmek bılmıyorr ve böyle hantal agır olmak da cok kötü eskısı gıbı olmak ıstıyorum bende artık neyse artık son demlerimiz az kaldııı
sorma bende geçen akşam düşündüm acaba hayvanların hamilelikleri ne kadar sürüyor diye hiç bu soru aklıma gelememişti bende sıkıldım sanırım artık :)kendimi çok çirkin hissediyorum ya cok sıkıldım artıkkkkkk!!!çok uzun bir süreç bu ya(( herşeye hassaslaşıyorum.eşimi bile idare etmek istemiyorum ,küçücük bişi sölese kızıp bağırasım geliyo ama onu da yapmıyorum !!!canım çok sıkkın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kendimne iyi bak canım çocuklara da iyi dersler allah zihin açıklığı versinkızlar bizim okul saatimiz yaklaştı hazırlanayım..ögleden sonrada temizliğe yardımcı gelecek evi silip süpürecez şimdilik hoşçakalınnnn
8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun
son 1 ay
amin inşllhsaol canım Rabbim böyle acıları yaşatmasın inş.h bidaha
kızlarrrrrrrr biraz önce kazaraa sezeryan doğum resimlerine baktımmm ALLAH ım esirgesinn ya nasl bişeydiii iğrenççç ayyy nasıl titriyorum yaa
8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun
son 1 ay
merhaba kızlar ;başsağlığı dileğinde bulunan arkadaşların hepsinden Allah razı olsun.Dün eşimle baya kötüydük hiç bişeyden tat alamadık ama bügun bıraz daha ıyıyız eşim okula gıdınce bende kendımı utüye verdim ütü yaparken haberlere bakayım dedim basladım yıen aglamaya sonra kapatıverdım tv yi.Ütüm biraz önce bitti kızımın ağız bezlerini falanda ütüledim annesinin miniği şimdiden bana moral oluyo Rabbim kızımın eksikliğini göstermesin inş.
Burada Lüveyla arkadaşımızın doğumu olacaktı bugün güzel haberlerini beklıyoruz.
kız 2 gün önce girdin 34x7=238+2=240,yani 34+2 de tam 8 aylık oldun,daha az kaldıben de yarın giriyom,10 gün sonra da antebe gidiyom ,belki 9 gün sonra izin alıp kaçmayı düşünüyom kasımın 3üne,bayramdan sonra mesai olcakmış galiba beni hiç enterese etmez,37. haftama girip te 2 gün için o kadar yolu tepip geri dönemem,idare eder artık müdür bey
herkesehayırlı sabahlar geçmişe biraz göz atarak birazda alıntı yaparak geldim yavaş yavaş
.starium arkadaşım inan kasıtlı bişey yok bazen kendi derdime o kadar takılıyorum ben merkezli oluyorum gözüm bişey görmüyor çoğunluk yazıp çıkıyorum kusura bakma canım.
sağol cavabın için canım ama bizimkiyle konuşulmaz kesinlikle dahada batarım haklı olduğumda hep haksız düştüm. ben buna üzüldüm desem ne var şimdi hayatında birimi var beni beğenmiyonmu gb saçma şeyler söyler kızgınlıkla beni dahada üzer sessiz kalıyorum artık gerçi neden konuşmuyon diyede azarlıyor ama napayım artık kendi iç dünyamda yaşamakatan başka çarem kalmıyor.
bende o ilacı kullanmıştım daha önce canım.geçen haftada başka bir antibiyotik kullnadın idrar yollarındaki enfeksiyon sebebiyle tereddütlüydüm ama ağrılarıma iyi geldi boşa çekmişimbu ağrıları ddm . allah en yakın zamanda şifa versin yanma enfeksiyon çok zor
amin inşllh cümlemizinkini
canım maşallah bebişine. bu arada kocanı çok takmamaya çalış. o hamilelik yaşamadığı için nasıl bi duygudur anlayamıyor biraz onu da hoşgörmek gerek.bi de sizde üç çocuk daha var. nasıl olcak diye hem maddi hem manevi biraz canı sıkılıyodur. birbirinize destek olmaya çalışın, olamıyorsanız da tartışmalar esnasında biraz sessiz kalmak belki işe yarayabilir.
neslihancım zaten sessiz kalıyorum çenemi yormam boşa diye iyice daraldım çıkmaza giriyorum bakalım gene hayırlısı olsun ne diyeyim
bende anlamıyordum hıçkırık tuttuğunda yeni farketmeye başladım belli aralıklarla hafif br tekme gibi oluyor biraz sürüyor bu
Merhabalar güzel Annisler
merhabalar sanada güzel anne ve bebeği
aaa o zaman ben artık 9 aylık mıyım diyeceğim :) çok güzel o zaman :)
Allah kalanlara sabır versin canım,,mekanları cennet olsun inş(
amin inşlllh
canım zaman zaman hepimizde oluyordur bu emin ol..benm eşimde pek anlayışlı sayılmaz bu konuda,düşünemyr daha doğrusu...takmamak lazım kafaya boşweeeeeeeeeerrrrrrr...senden ve bebeğinden kıymetli kimse yok şuan...Darda kaldığında dua e canım,,Rabbine sığın..ben anca öyle rahatlıyrm...
allah hepimizin yuvalarına huzur versin eşlerle sağlıklı iletişim huzurlu yuva + mutlu çocuklar demek inşllh
çocujlar etkilenmez bizim yüzümüzden
]
ilk zamanlar doktorum pek sakin bebeğin uslu olcak demişti ah ah şimdi gelsin görsün ne gece ne gündüz hiç mi uyumaz dinlenmez bu bebek anlamadım ki gece yine uyutmadı sabah 7 de uyandım uyanıktı :)doğuncada böyle olursa artık gerçi yatağında kendine oyujnyapsın kucağa çok alıştırmayız inşllh
aynen benimde
iyi günlerde kullan canım çok ciciler
ben alerjim sebebiyle burun tıkanıklığı çok yaşadım damla spryl fayda etmedi buhar makinesi iyi gelmişti bebek için aldıysanız kendiniz deneyin derim kızlar oturun makinenin yanına gözlerini kapatın buharı çekin burnunuzdan nemlendiğini nefes aldığınızı hissedersiniz yanınıza 1 kutu selpa almayı unutmayın tüm yüzünüz nemleniyor şıp şıp sular akıyor :)
hepsi yeterli bence zaten biraz büyüyünce sıkılıp dışarı çıkacaksınız küçülenlerin yerine yenilerini o zamana alırsınız. iyi günlerde kullansın sağlıkla inşllh
çok güzelmiş sağlıkla kullan inşllh beğendiğin stokta olur senn olur bende çok kızarım beğendiğim hep bulamam
aynen canım ya bu arada yazmayı unuttuysam alddıkların çok güzeller iyi günlerde kullan inşllh
tabii cnm yaa... sütümüz bol bol gelsin de para mara mühim diil yavrucuklar için :)))
cnm herşey yolundaymış çok şükür... hatta bi sorun olmadığı için 1 ay sonra gel dedi ama ben dayanamam. bayramdan sonra giderim hemen:)) çok sağol düşündüğün için...:))
halimemm biz en iyisi doktorun yan odasını doğuma kadar kiralayalım :)
valla cnm Allah yardımcın olsun... ama eşini ikna edebilirsen onunla gitmelisin psikologa. senin de dediğin gibi tek gitmenin bi anlamı olmaz heralde
gitmez canım hatta bana sende sorun der çıkar işin içinden
benimde aynı gece sabaha kadar doğururum diyorum gündüz 9 ayı tamamlarım diyorum
maşallah sağlıkla gelsin bebeğin canım benim oğlumda 9 ay kız dendi tulum uyku seti herşey kızdı erkek doğunca şok olduk. şimdide kız diyor doktor 100/90 ama ben hala erkektir diye düşünüyorum alışamadım kıza rüyalarımda bile hiç kız görmedim hep erkek o yüzde herşeyimiz yeşil turuncu beyaz krem rengi :)
benim de zıttı oldu oğluşum evde kimse yokken yavruağzı fistolu uyku setlerinde büyüdü :) o yüzden o zamanlar maddi durumumuzda pek yoktu herşeyi gdp erkek için tekrr alamamıştık
ne güzel oturmuş bir düzenin var benim mevlütüm bile okunmuyacak zaten kimsede gelmeyecek annemde dahil.
bebeğin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin hoşgeldincanım
cnm eşinin davranışlarına bakıp da canını sıkma, valla ben evlendikten sonra şunu anladım, çoooook sevsen de belli etmeyeceksin, bu erkekler ilgi göpdükçe daha fazlasını ister mutlaka, bi yerde de kendimizi düşünmeliyiz, onun ilgisine muhtaç olma psikolojisinden sıyrılmalıyız... mesela ben ilgimi brz azaltsam eşim hmn peşime düşer, psikolojik bişi bu bence...aynı evde ortak bi yaşam sürsek de aşık olsak da neticede önce kendimiz veee bebeğimizzzz
kızlar günaydın,
kendim için hastane ve ev terliği oğluşum içinde converse modelinden örgü patik yaptırdım.. bakın bakalım beğenecekmisiniz?? bu arada benim sağ elim parmaklarım inanılmaz uyuşuk resmen his yok.. magnezyumda alıyorum ama geçmiyır.. boyun düzleşmem olduğu için daha önce oluoyordu ama ilaç ile geçmişti acaba hamilelik sebebi ile duruş pozisyonu değiştiği için tkr etmiş olabilirnmşi? dr. um muhtemelen o yüzden diyor ama bilmiyorum...
neyse resmi ekliyorum..Eki Görüntüle 278675
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?