2011 Aralık Anneleri

ay lizzie cnm güldürdün beni evet cok uzun bır süreççç katılıyorum bıtmek bılmıyorr ve böyle hantal agır olmak da cok kötü eskısı gıbı olmak ıstıyorum bende artık neyse artık son demlerimiz az kaldııı

ay sorma canm benımde canımda burnumda bu aralar dun aksam yemek yıyorduk esım hızlı yer bende yavas aynı tabaga koydum son bı lokma wardı alım dedım almaya calsırken oda hızlı hızlı tabaga yemek koymak ıcın kalktı onumden alır gıbı oldu tabagı nasıl sınır oldum bi sürü sölendım ondan snra esım sahtesını cıkartmıslar demıs bısıy hakkında bende aynısı wardı zaten dııorum ordadan bı gırdık bırbırımıze of offff walla git gide sınırlendım hıc bıısy yapasaım yok uyuzluk warr fazla uztamamaya calısıorum ama yınede soluyorum azcıkta olsa... allah gunah yazmasın (

kızlar bizim okul saatimiz yaklaştı hazırlanayım..ögleden sonrada temizliğe yardımcı gelecek evi silip süpürecez şimdilik hoşçakalınnnn

umarım herkes iyidir bebişleriniz de tabi iş yoğunluğunda artık giremez oldum ama sürekli de meraktayım kim naptı bebişler nasıl vs.. die. bizim dün kontrolümüz vardı şükür prensesim iyiymiş.progestanı artık kesiyoruz ancak kanımı yükseltemiyoruz. ilaç değiştirdik belki diğeri yaramıyordur bana die o da olmadı bayram sonrası damardan vericekmiş dr.um öyle dedi. hepinizi çook öpüyoruz fırsat buldukça ara ara eskiye bakmaya çalışıyorum

şu an 65 kıloyum doğum sonrası 55 olurum herhalde. bir de geceliğin önünde düğmeler var ama yeterli mi emzirmek için pek anlayamadım. senin eline geçtiği için soruyorum. temizlikten sonra cevabını bekliyorum kolay gelsin size.

Başın sağolsun. ben çok etkileniyorum ve haber dahi seyredemiyorum. 99 depremini yaşadım ve üzerimde hala derin etkileri vardır. duymamaya çalışıyorum. çok zor çok... Allah sabır versin.

güle güle kullan inşallah. hangi rengini aldın. benim pembe yeşil geceliklerim var doğumdan sonra giyeceğim. farklı bir renk olsun istiyorum. bir de ben de beğendiğin modeli çok beğendim. bu siteye de bayıldım.

bu arada 3211e kadar okudum devamını okuyamadım. arkadaşlar geçmişi okuyamadığımız zamanlar olabiliyor. o nedenle neden cevap verilmedi benim yazıma demeyelim. gözden kaçabiliyor. ben herkesin samimiyetine inanıyorum. birbirimize destek olmaya çalışıyoruz burda.

luveyla dan bi haber yok mu daha kızlar?

saol canım Rabbim böyle acıları yaşatmasın inş.h bidaha

benim hala gelmedi daha ilk zamanlarda üye olmuştum ama yok(

DERYACIM ;bana da özelden tel nonu mesaj atsana dogum zamanı buralarda olmayacagın için telden haberlerini alırız

canım bu milupa ikimizi de unuttu galiba,annemlerin adresini verdim antebe belki daha çabuk gider diye bakalım nolcak

benim de hiç kolay geçmiyo ama en azından uyuyorum,beni uykusuz kalma düşüncesi daha çok korkutuyo

sorma bende geçen akşam düşündüm acaba hayvanların hamilelikleri ne kadar sürüyor diye hiç bu soru aklıma gelememişti bende sıkıldım sanırım artık :)
artık doğurmak istiyorumda da sı var hastaneye gidincede yok ben vazgeçtim doğurmuyacağım kalsın içimde derim ben biliom kendimi çok korkağım

kızlar bizim okul saatimiz yaklaştı hazırlanayım..ögleden sonrada temizliğe yardımcı gelecek evi silip süpürecez şimdilik hoşçakalınnnn
kendimne iyi bak canım çocuklara da iyi dersler allah zihin açıklığı versin

8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun
son 1 ay

ya bende inanamıyorum ama evet 9. aya girdik

saol canım Rabbim böyle acıları yaşatmasın inş.h bidaha
amin inşllh
tv yi açmayın arkadaşlar ben inanaın sadece gazeteden başlık okuyorum o kadar biliyorum kendimi kahredeceğim elimden bişey gelmiyor diye bebekte etkilenecek haliyle çok ta takip etmeyin gündemi en azından son 1 ay öyle yapalım

8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun

son 1 ay

kız 2 gün önce girdin 34x7=238+2=240,yani 34+2 de tam 8 aylık oldun,daha az kaldıben de yarın giriyom,10 gün sonra da antebe gidiyom,belki 9 gün sonra izin alıp kaçmayı düşünüyom kasımın 3üne,bayramdan sonra mesai olcakmış galiba beni hiç enterese etmez,37. haftama girip te 2 gün için o kadar yolu tepip geri dönemem,idare eder artık müdür bey

Son düzenleme:
kızlar deminde yazmıştım ama arada kaynadı .. tekrar ediyorum..

facebooktan veya burdan özel mesaj atarak isteğe bağlı olarak bana cep telinizi- muhtemel doğum tarihinizi- nickinizi-adınızı soyadınızı- hastanenizi ve şehri yazarsanız ben bir liste hazırlayıp heppinize yollayacağım ki doğum zamanında birbirini aramak isteyen arasın veya ziyaret etmek isteyen etsin.. arzu edenler lütfen facebook üzerinden veya burdan bana dediğim detaylar ile birlikte msj atsınlar...

ben de izlerken ağlıyom keyifsizim 2 gündür ister istemez etkileniyo insan,kocişe sarılıp duruyom,Allah eksikliklerini aratmasın çok zor ya

ana daha az kalmıs

cuma gunu doktordan sonra kapatıcam hastane cantamı artık ..

bır türlü agzını kapatamıyorum hastane cantamın sankı her an doguracakmısım gleıyor cantam hazır olursa

yok canım 2 gun ıcın ugrasma hıc..ıdare etsınler senı artık..

çok şirinler, güle güle kullan cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…