2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar kızımı okula yeni gönderdim işlere henüz başlamadım bilee.... önce sizleri ziyaret edeyim dedim
lohusa taclarından bahsediyorsunuz ben tesettürlüyüm sizce nasıl bişey yapayım ben içinde kırmızılar olan bir tülbent düşünmüştüm ama ilginç fikirleriniz varsa iletirmisiniz?:26:

Herkese Merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli o nedenle geçmişi okuma fırsatım olmadı.Ama umuyorum ki herkes iyidir. Biz yeni bir şehre taşındık yeniş bir iş yeri yeni bir ortam şuan biraz sıkıntı var küçük bir şehirdeyiz ve doktor sıkıntımız var. En son doktora gittik bebeim 3 hafta önde gözüküyor bu durum beni endişelendiriyor. Benimle aynı durumda olan birileri lütfen yardımcı olsun daha 31 haftadayız ama bebek 2300 gr olmuş çok fazla deil mi sizce de kilosu

iyi fikir yollıcam ben sana birazdan

hiç sıkıntı yapma kendine bazı bebekler küçük doğar bazıları ise biraz büyük mesela benimki seninkine göre küçük 32-3 1860 gr. ama satı benimle aynı olan bir arkadaşımın aynen seninki gibi 3 hafta önde kilosunu hatırlamıyorum ama iri bir bebekti benimkine göre kıyas yapmak yanlış gerçi bu durumlarda

İnce bir dolama da düşünebilirsin , iğneye gerek kelmez en azından ve daha şık durur...

herkese merhabalar kızlarrr
hasta olan arkadaşlar iyidir umarım..
leyladan hayırlı haberler gelir inşallah
YARENHANDE cnm ben özelden attım mesajı..

ben giderken migrostan tüm eksikleri alcam,antepte hazırlayacam çantamı,bi de gecelik alcam daha

Son düzenleme:

ben pijama takımlarına uyan yazmalardan koydum,yanımızda en azından bi rimel,bi allık bulunsun derim,çok renksiz olcaz yoksa

yazıp yazmama konusunda gıdıp geldım ama yazayım dedım

dün arkadasımın hacı annesı ıle konusurken kaç aylık fılan dedı 8 aylık teyze fılan dedım..

aman kızım dedı kocandan uzak duruyorsun dımı ,evet dedım basından berı ..

iyi iyi dedı ..7 aylıktan sonra yapılmaz günah dedı ..bılmem ne süresinde yazıyor dedı..bılmıyordum teyze fılan dedım ..

günahmış cünkü bebegın bası asagıya döndüğü içinmiş..

hangı süre oldugunu da soyledı ama unuttum gıtıı kuranda yazıyormuş ..duydunuz mu boyle bırsey sız..

[SIZE=3[COLOR="#B22222"]]nanan[/COLOR][/SIZE], cnm annenlere rica et de gelsinler yaa, olmaz öyle evde yalnız, tehlikeli... hem psikolojik olarak da kendine gelirsin annen yanında olunca, bu arada 1.5 yıllık evli misin sen?

ben pijama takımlarına uyan yazmalardan koydum,yanımızda en azından bi rimel,bi allık bulunsun derim,çok renksiz olcaz yoksa

hastanede gelen olmucak benim zaten iyice yetim oldum ya ben hastane odasındada ziyaret edenim olmuyacak beyaz bir örtüm vardı yedek onu koyarım bende baş ucuma artık ta zaten yanlız bir odada bebem ve ben olucaz of kızlar size bişey daha diyeceğim benim oğlumda hastaneye almaya eşim 2 saat geç gelmişti ne ağlamıştım hastanede yanlız görümcemler bziim arabayla gidelim demişler almaya o da tamm dmş onları beklemiş keyiflerinin olmasını bir geldiler hastaneye arabada 5 kişiler bana oturmaya yer yok şimdiki aklım osa binmezdim taksi çağırır binerdim beni almaya gelmişler arabaya benim bineceğimi hesap edip yer bırakmamışlar bebeğimi kv kucağımdan aldı araba dolu ben öylece kaldım boğazım düğümlendi resmen of ya benim çok kötü huyum var geçmişi unutamıyorum durup durup ağlıyorum

alm annişler ya sız hastane çantanızı hazırladınızmı hazırlayanlar neler koydunuz cantanıza daha ben yıkamadım kıyafetlerını bebgımın yıkayıp utulayıp ole koyucam

slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.

hyr cnm öyle bişi yok, ben çok dikkat etmeye çalışırım yasaklanmış şeylere, kesinlikle öyle bişi yok, sadece eşlerinize hayız ve nifas durumunda yaklaşmayın deniyo erkeklere Kuran da...hayız adet hali, nifas da lohusalık halidir, lohusalık için Kuran da en az gün sayısı belirtilmemiştir ama bunun en çok 40 gün süreceği din alimlerince belirtilmiştir, bu yüzden emin olmak içi 40 gün durulur. Yani ben öyle yapcam en azından..Bu 2 uygulama da bayanların sağlığı ve rahatı için Kuran da yer alıyo... ne güzel...

kızlar gözümüz aydınnnn topiğimizin ilk bebeği dün gece doğmuş bulunmakta

dün gece normal dogumla dünyaya gelmiş luveylanın oglu az önce görüştüm kendisiyle..bebeğimiz 2130gr dogmuş kuvezde deil maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…