kızlaaarrrr
milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum
az önce işyerime hamileyim seti geldi
emzirme cd si, bebek bezi, ıslak mendil vs var
kızlar deminde yazmıştım ama arada kaynadı .. tekrar ediyorum..
facebooktan veya burdan özel mesaj atarak isteğe bağlı olarak bana cep telinizi- muhtemel doğum tarihinizi- nickinizi-adınızı soyadınızı- hastanenizi ve şehri yazarsanız ben bir liste hazırlayıp heppinize yollayacağım ki doğum zamanında birbirini aramak isteyen arasın veya ziyaret etmek isteyen etsin.. arzu edenler lütfen facebook üzerinden veya burdan bana dediğim detaylar ile birlikte msj atsınlar...
Herkese Merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli o nedenle geçmişi okuma fırsatım olmadı.Ama umuyorum ki herkes iyidir. Biz yeni bir şehre taşındık yeniş bir iş yeri yeni bir ortam şuan biraz sıkıntı var küçük bir şehirdeyiz ve doktor sıkıntımız var. En son doktora gittik bebeim 3 hafta önde gözüküyor bu durum beni endişelendiriyor. Benimle aynı durumda olan birileri lütfen yardımcı olsun daha 31 haftadayız ama bebek 2300 gr olmuş çok fazla deil mi sizce de kilosu
günaydın kızlar kızımı okula yeni gönderdim işlere henüz başlamadım bilee.... önce sizleri ziyaret edeyim dedim
lohusa taclarından bahsediyorsunuz ben tesettürlüyüm sizce nasıl bişey yapayım ben içinde kırmızılar olan bir tülbent düşünmüştüm ama ilginç fikirleriniz varsa iletirmisiniz?:26:
İnce bir dolama da düşünebilirsin , iğneye gerek kelmez en azından ve daha şık durur...
dolama derken şal gibi mi?
ana daha az kalmıs
cuma gunu doktordan sonra kapatıcam hastane cantamı artık ..
bır türlü agzını kapatamıyorum hastane cantamın sankı her an doguracakmısım gleıyor cantam hazır olursa
yok canım 2 gun ıcın ugrasma hıc..ıdare etsınler senı artık..
yok canım 5 kuruşluk insana 7 kuruşluk değer verirsen kendini 10 kuruşluk sanarmış ben bunu yaptığımdan böyle oluyor. dünden beri takmıyorum. gece ben barışma adımı attım beyefendi dönmedi bile benden tarafa sabahta surat asıştık yani takmıyacağım keyfi bilir herkes kafasına göre takılsın artık boşa kendimi üzüyorum düzelen değişen bişey oldumu 1.5 yıldır olmadı saldım artık hatta sancım tutarsa kendim gideceğim zaten 1 kere bile hastaneye benle gelmemiş merak edip 1 kere alışverişe gelmemiş sanki yetim çocuk doğuru gibi herşeyi yanlız yapmışım doğumda napayım onu yanımda.inşllh şehir dışında olurda o zamanlarda, yüzüme bakacak yüz kalmaz.. he bu arada kurban bayramına doğuya kurban götürecek abilerle birlikte ismini yazdırmış oğlumun öğretmeni demiş oğluma babanda doğuya gidiyormuş diye. benim bişeyden haberim yok düşün evde çocukları ve hamile karısı var ve istanbulda kimsemiz yok sancım gelse çocukları evde yanlız bırakıp gideceğim düşün ve bayram günümüzde gidecek vay be bu kadar değerliyiz yani gözünde onada bişey demicem keyfi bilir gitsin artık salak olursam geçine bilirim yoksa hakkımı savunacağım mantıklı bişey bekleyeceğim dersem 1 dk durmam imkansız burada. ay neyse ya :) 1 dokun 1000 ah işit benden oldu iyice
dırdorcı kadın oldum bende :))
canım bende tesettürlüyüm ama evde açıkız zaten yani benim kimse gelmez evime giynirim artık gecelikle akşama kadar dolaşırım zaten annemin yada kardeşimin ağzını arayayım doğuma gelecekmi diye telefonda ona göre yatılı bayan tutmalıyız yoksa çocuklar evde hazır yemekten obez olurlar.birde sabah 7 de kalkılıyor okula gidiliyor sabh öğlene kadar poğoçayla durur yavrucuklar. evde yardımcı olursa bende bebemle lohusa gibi olurum belki o da aucunda kıyısındagünaydın kızlar kızımı okula yeni gönderdim işlere henüz başlamadım bilee.... önce sizleri ziyaret edeyim dedim
lohusa taclarından bahsediyorsunuz ben tesettürlüyüm sizce nasıl bişey yapayım ben içinde kırmızılar olan bir tülbent düşünmüştüm ama ilginç fikirleriniz varsa iletirmisiniz?:26:
yabancı erkek misafirirn gelmiyecekse bence çeşit çeşit taç al çok seviyorum bende taçları yakışıyor lohusayken
günaydın kızlar kızımı okula yeni gönderdim işlere henüz başlamadım bilee.... önce sizleri ziyaret edeyim dedim
ben pijama takımlarına uyan yazmalardan koydum,yanımızda en azından bi rimel,bi allık bulunsun derim,çok renksiz olcaz yoksa
yazıp yazmama konusunda gıdıp geldım ama yazayım dedım
dün arkadasımın hacı annesı ıle konusurken kaç aylık fılan dedı 8 aylık teyze fılan dedım..
aman kızım dedı kocandan uzak duruyorsun dımı ,evet dedım basından berı ..
iyi iyi dedı ..7 aylıktan sonra yapılmaz günah dedı ..bılmem ne süresinde yazıyor dedı..bılmıyordum teyze fılan dedım ..
günahmış cünkü bebegın bası asagıya döndüğü içinmiş..
hangı süre oldugunu da soyledı ama unuttum gıtıı kuranda yazıyormuş ..duydunuz mu boyle bırsey sız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?