2011 Aralık Anneleri

canım bizde 7 aydan sonra ara verdik ama bunun kuranda yazdığnıı hiç bilmiyodum günah olduğunu da sadece sakıncalı olabileceği için ara veriliyo diye düşünüyodum :44:

SUMAKCIM;sayfayı acınca senın yazın gözüme ilişti yok cnm öyle bişey yasaklanan durumlar belli kuranda hayız yani adet dönemi ve lohusalık dönemi boyunca onun dısında yok başka yasak cnm

canım geçmişi unutmazsan çok yara alırsın ahh ben ne kötü psikolojideydim geçmişim yüzünden eşim çıktı karşıma sevdi destek oldu bana,onla birlikte geçmişi de kötü günleri de unuttum,antidepresanları bıraktım,bazen kabuslar görüyorum geçmişe dair,ama onun sevgisiyle herşeyi unutmaya çalışıyorum,bebeğimin kıpırtılarıyla daha bi tutundm hayata,sen de öyle yap,güzel yanlarını gör hayatın,insanın psikoojisi bi çöktü mü toparlanması o kadar zor oluyo ki

geçmiş olsun canım. şimdi iyisindir inşallah... bol bol dinlen kızını sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah..

alm annişler ya sız hastane çantanızı hazırladınızmı hazırlayanlar neler koydunuz cantanıza daha ben yıkamadım kıyafetlerını bebgımın yıkayıp utulayıp ole koyucam
hazırla canım ya gitgide ütül yapmak zorlaşıyor birde erken gelirse insan o sancıyla aklına daha çantam hazır değil diye geliyor

[SIZE=3[COLOR="#B22222"]]nanan[/COLOR][/SIZE], cnm annenlere rica et de gelsinler yaa, olmaz öyle evde yalnız, tehlikeli... hem psikolojik olarak da kendine gelirsin annen yanında olunca, bu arada 1.5 yıllık evli misin sen?
canım benim 2. ci evlilik... annemde akıl edip gelmiyecekse gel diyemem ki bu zamana kadar hep doğum şu zaman gelirsiniz babamla kardeşimle nolcak çocuklarda çok seviyor sizede değişiklik olur die konuşuyorduk tmm deniyordu biranda fikir değişmişler yapacak bişey yok

yok canım sonuçta ters te olsa düzde olsa bebek orada muhafaza içinde zaten dışardan bişey etki etmiyor ki üztelik öyle bir ayet olduğunu sanmıyorum olsa eşim kesinlikle bilirdik sanırım teyze ayetin yorumunu yanlış anlamıştır.yada lohusayken 40 gün konusuyla karıştırmıştır

gözü aydın.. maaşallahhh kilosuda gayet iyimiş.. küvezde olmadığına çok sevindim....

aaa gerçekten mi,maşallah maşallah burdan da gördüğümüz gibi kilo tahminleri fasa fiso,geçen hafta 2200 gr demişti dr.,o hesaba göre 2400-2500 olması lazımdı,demekki yanılma payı olabiliyo,neyseki 2 kilonun üstünde ve küveze girmeyecek,Allah analı babalı büyütsün,sağık sıhhat versin bebişimize

ayyyyyy çoookkkkk sevindim darısı başımıza hemen toparlar kendini inşallah
canım konuşursan bizdende tebrikleri iletirsin

Son düzenleme:

Cnm eşinin çok ince davranmasını bekleme, onu öyle kabul et bence, benim babam da öyledir, annem öok sıkıntı çekti kendini yıprattı, son 5 senedir falan onu öyle kabul edip takmamayı denedi, kadın resmen gençleşti, herkes bi türlüdür, bizde de vardır garip huylar, karşılıklı kabullenmek en iisi...

geçmiş olsun canım. şimdi iyisindir inşallah... bol bol dinlen kızını sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah..

saol cnm.suyum azar azar gelmeye devam ediyor.her an doğuma gidebilirim.doktor sancılar başlarsa kanaman vey ateş olursa gel doğurucaksın dedi.şimdi dua ediyorum.kızım biraz daha beklesin diye

canım sorular kısmına yazmıştn cevap yazmıştm ben de,burda da demiştim,bol bol armut ye ve su iç,faydasını görürsün mutlaka diye,bi dene istersen bana dr. hep suyun biraz az daha çok su iç diyodu,3-4 lt içiyodm halbuki,şimdi yine aynı şekilde suyumu içiyom,ama her hafta armut alıyom pazardan hemen farketti ve dr. suyu çok çok iyi diyo artık,inş. bu süreyi uzatırsın 1 aya falan çıkarırsn bu şekilde,geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
canım çok şükür iyisin şimdi değilmi 3 hafta bayağı bebeğinde toparlar rabbimin izniyle güzel kolay sağlıklı bir doğumla tatlı bebişini kucağına alırsın

senin adına çok sevindim deryacım bende sevmiyorum bu huyumu bırak geçmiş geçmişte kalsın. hep aklıma herkesin yaptığı yanına kar kaldı ben haetmedim vs geliyor mutluyken dibine kadar mutsuzkende tamamıyla mutsuzum hep uç noktalarda yaşıyorum

canım benim ya ne güzel bir haberle geldin çok şükür rabbim hayırlı uzun ömür versin anneyede geçmiş olsun selamlarımızı söylersen sevinirim.

Son düzenleme:
alm annişler ya sız hastane çantanızı hazırladınızmı hazırlayanlar neler koydunuz cantanıza daha ben yıkamadım kıyafetlerını bebgımın yıkayıp utulayıp ole koyucam

daha ben de hazırlamadım ama listem hazır cnm

kendm için,
gecelik
pijama takımı
diş fırçası ve macunu
hasta bezi
ped
foto mak
hırka ve patik
terlik
iç çamaşır
çorap
havlu
mustela krem
eşime eşofman
kolonya

bebek için,
2 takım hast çıkışı
bebek bezi
ıslak mendil
ağız silme bezi
küçük biberon
battaniye
puset
pike takımı

çooook geçmiş olsun cnm...

YASMİN_84 canım çoookkk geçmiş olsun kendine iyi bak bol bol su iç ve bol bol dinlen Allah yardımcın olsun

kızlar gece kendi sancısı gelip yapmış dogumu dogumum güzeldi kolay gecti diyor ama basur sonrasında cok rahatsızlık vermiş birde kanama yuzunden hala müşahede altındaymış..dualarınızı eksik etmeyin dedi inş biran önce toparlar kendisine gelir..

hayyy maşallahhayy ne güzel rabbim ikisinede sağlık sıhhat versin

saol cnm.bugünden itibaren armudu bol yemeye başlıcam.inş.bende faydasını görürüm.yalnıız gittim hastane kanuni sultan süleyman devlet hastanesi süper bi hastane.kısmet olursa doğumuda orda yapıcam.devlet hastanesi olmasına ragmen özellerden çok çok daha iyi hizmet veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…