yazıp yazmama konusunda gıdıp geldım ama yazayım dedım
dün arkadasımın hacı annesı ıle konusurken kaç aylık fılan dedı 8 aylık teyze fılan dedım..
aman kızım dedı kocandan uzak duruyorsun dımı ,evet dedım basından berı ..
iyi iyi dedı ..7 aylıktan sonra yapılmaz günah dedı ..bılmem ne süresinde yazıyor dedı..bılmıyordum teyze fılan dedım ..
günahmış cünkü bebegın bası asagıya döndüğü içinmiş..
hangı süre oldugunu da soyledı ama unuttum gıtıı kuranda yazıyormuş ..duydunuz mu boyle bırsey sız..
hastanede gelen olmucak benim zaten iyice yetim oldum ya ben hastane odasındada ziyaret edenim olmuyacakbeyaz bir örtüm vardı yedek onu koyarım bende baş ucuma artık ta zaten yanlız bir odada bebem ve ben olucaz of kızlar size bişey daha diyeceğim benim oğlumda hastaneye almaya eşim 2 saat geç gelmişti ne ağlamıştım hastanede yanlız görümcemler bziim arabayla gidelim demişler almaya o da tamm dmş onları beklemiş keyiflerinin olmasını bir geldiler hastaneye arabada 5 kişiler bana oturmaya yer yok şimdiki aklım osa binmezdim taksi çağırır binerdim beni almaya gelmişler arabaya benim bineceğimi hesap edip yer bırakmamışlar bebeğimi kv kucağımdan aldı araba dolu ben öylece kaldım boğazım düğümlendi resmen of ya benim çok kötü huyum var geçmişi unutamıyorum durup durup ağlıyorum
slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.
hazırla canım ya gitgide ütül yapmak zorlaşıyor birde erken gelirse insan o sancıyla aklına daha çantam hazır değil diye geliyoralm annişler ya sız hastane çantanızı hazırladınızmı hazırlayanlar neler koydunuz cantanıza daha ben yıkamadım kıyafetlerını bebgımın yıkayıp utulayıp ole koyucam
canım benim 2. ci evlilik... annemde akıl edip gelmiyecekse gel diyemem ki bu zamana kadar hep doğum şu zaman gelirsiniz babamla kardeşimle nolcak çocuklarda çok seviyor sizede değişiklik olur die konuşuyorduk tmm deniyordu biranda fikir değişmişler yapacak bişey yok[SIZE=3[COLOR="#B22222"]]nanan[/COLOR][/SIZE], cnm annenlere rica et de gelsinler yaa, olmaz öyle evde yalnız, tehlikeli... hem psikolojik olarak da kendine gelirsin annen yanında olunca, bu arada 1.5 yıllık evli misin sen?
yok canım sonuçta ters te olsa düzde olsa bebek orada muhafaza içinde zaten dışardan bişey etki etmiyor ki üztelik öyle bir ayet olduğunu sanmıyorum olsa eşim kesinlikle bilirdik sanırım teyze ayetin yorumunu yanlış anlamıştır.yada lohusayken 40 gün konusuyla karıştırmıştıryazıp yazmama konusunda gıdıp geldım ama yazayım dedım
dün arkadasımın hacı annesı ıle konusurken kaç aylık fılan dedı 8 aylık teyze fılan dedım..
aman kızım dedı kocandan uzak duruyorsun dımı ,evet dedım basından berı ..
iyi iyi dedı ..7 aylıktan sonra yapılmaz günah dedı ..bılmem ne süresinde yazıyor dedı..bılmıyordum teyze fılan dedım ..
günahmış cünkü bebegın bası asagıya döndüğü içinmiş..
hangı süre oldugunu da soyledı ama unuttum gıtıı kuranda yazıyormuş ..duydunuz mu boyle bırsey sız..
kızlar gözümüz aydınnnn topiğimizin ilk bebeği dün gece doğmuş bulunmakta
dün gece normal dogumla dünyaya gelmiş luveylanın oglu az önce görüştüm kendisiyle..bebeğimiz 2130gr dogmuş kuvezde deil maşallah..
dün gece normal dogumla dünyaya gelmiş luveylanın oglu az önce görüştüm kendisiyle..bebeğimiz 2130gr dogmuş kuvezde deil maşallah..
hastanede gelen olmucak benim zaten iyice yetim oldum ya ben hastane odasındada ziyaret edenim olmuyacakbeyaz bir örtüm vardı yedek onu koyarım bende baş ucuma artık ta zaten yanlız bir odada bebem ve ben olucaz of kızlar size bişey daha diyeceğim benim oğlumda hastaneye almaya eşim 2 saat geç gelmişti ne ağlamıştım hastanede yanlız görümcemler bziim arabayla gidelim demişler almaya o da tamm dmş onları beklemiş keyiflerinin olmasını bir geldiler hastaneye arabada 5 kişiler bana oturmaya yer yok şimdiki aklım osa binmezdim taksi çağırır binerdim beni almaya gelmişler arabaya benim bineceğimi hesap edip yer bırakmamışlar bebeğimi kv kucağımdan aldı araba dolu ben öylece kaldım boğazım düğümlendi resmen of ya benim çok kötü huyum var geçmişi unutamıyorum durup durup ağlıyorum
geçmiş olsun canım. şimdi iyisindir inşallah... bol bol dinlen kızını sağlıkla kucağına alman nasip olsun inşallah..
slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.
saol cnm.suyum azar azar gelmeye devam ediyor.her an doğuma gidebilirim.doktor sancılar başlarsa kanaman vey ateş olursa gel doğurucaksın dedi.şimdi dua ediyorum.kızım biraz daha beklesin diye
canım geçmişi unutmazsan çok yara alırsın ahh ben ne kötü psikolojideydim geçmişim yüzünden eşim çıktı karşıma sevdi destek oldu bana,onla birlikte geçmişi de kötü günleri de unuttum,antidepresanları bıraktım,bazen kabuslar görüyorum geçmişe dair,ama onun sevgisiyle herşeyi unutmaya çalışıyorum,bebeğimin kıpırtılarıyla daha bi tutundm hayata,sen de öyle yap,güzel yanlarını gör hayatın,insanın psikoojisi bi çöktü mü toparlanması o kadar zor oluyo ki
canım benim ya ne güzel bir haberle geldin çok şükür rabbim hayırlı uzun ömür versin anneyede geçmiş olsun selamlarımızı söylersen sevinirim.kızlar gözümüz aydınnnn topiğimizin ilk bebeği dün gece doğmuş bulunmakta
alm annişler ya sız hastane çantanızı hazırladınızmı hazırlayanlar neler koydunuz cantanıza daha ben yıkamadım kıyafetlerını bebgımın yıkayıp utulayıp ole koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?