kızlar gece kendi sancısı gelip yapmış dogumu dogumum güzeldi kolay gecti diyor ama basur sonrasında cok rahatsızlık vermiş birde kanama yuzunden hala müşahede altındaymış..dualarınızı eksik etmeyin dedi inş biran önce toparlar kendisine gelir..
senin adına çok sevindim deryacım bende sevmiyorum bu huyumu bırak geçmiş geçmişte kalsın. hep aklıma herkesin yaptığı yanına kar kaldı ben haetmedim vs geliyor mutluyken dibine kadar mutsuzkende tamamıyla mutsuzum hep uç noktalarda yaşıyorum
en iyisi ortalarda yaşamak umarım bebişine hayata daha sıkı tutunursun
saol cnm.bugünden itibaren armudu bol yemeye başlıcam.inş.bende faydasını görürüm.yalnıız gittim hastane kanuni sultan süleyman devlet hastanesi süper bi hastane.kısmet olursa doğumuda orda yapıcam.devlet hastanesi olmasına ragmen özellerden çok çok daha iyi hizmet veriyor.
kızlar gece kendi sancısı gelip yapmış dogumu dogumum güzeldi kolay gecti diyor ama basur sonrasında cok rahatsızlık vermiş birde kanama yuzunden hala müşahede altındaymış..dualarınızı eksik etmeyin dedi inş biran önce toparlar kendisine gelir..
saol cnm.bugünden itibaren armudu bol yemeye başlıcam.inş.bende faydasını görürüm.yalnıız gittim hastane kanuni sultan süleyman devlet hastanesi süper bi hastane.kısmet olursa doğumuda orda yapıcam.devlet hastanesi olmasına ragmen özellerden çok çok daha iyi hizmet veriyor.
saol cnm.suyum azar azar gelmeye devam ediyor.her an doğuma gidebilirim.doktor sancılar başlarsa kanaman vey ateş olursa gel doğurucaksın dedi.şimdi dua ediyorum.kızım biraz daha beklesin diye
cnm bebeğim aşağıya inmiş.bebeğin suyu akıntı gibi azar azar geliyor.şimdi sınırda dedi dr.peki neden geliyormuş su
çooook geçmiş olsun cnm...
YASMİN_84 canım çoookkk geçmiş olsun kendine iyi bak bol bol su iç ve bol bol dinlen Allah yardımcın olsun
YASMİN cnm çok geçmiş olsun inş kızın 3 hafta daha sabreder hayatım moralini yüksek tut allah büyük..
canım bende orda düşünüyorum.ama takiplerim bakırköy sadi konukta senin takipler ordamıydı???
cnm bebeğim aşağıya inmiş.bebeğin suyu akıntı gibi azar azar geliyor.şimdi sınırda dedi dr.
hepinize tşk ederim kızlar.bebğim 32 haftalık ama ultrasonda 30 haft.çıkınca doğumu beklettiler yoksa dün alacaklardı.şimdi artık.yattığım hastanede perionoji prof.haftalık takiplerimi yapıcaklar.
cnm bebeğim aşağıya inmiş.bebeğin suyu akıntı gibi azar azar geliyor.şimdi sınırda dedi dr.
hepinize tşk ederim kızlar.bebğim 32 haftalık ama ultrasonda 30 haft.çıkınca doğumu beklettiler yoksa dün alacaklardı.şimdi artık.yattığım hastanede perionoji prof.haftalık takiplerimi yapıcaklar.
kızlar gözümüz aydınnnn topiğimizin ilk bebeği dün gece doğmuş bulunmakta
dün gece normal dogumla dünyaya gelmiş luveylanın oglu az önce görüştüm kendisiyle..bebeğimiz 2130gr dogmuş kuvezde deil maşallah..
leyla kurtulmuş çook sevindim.....Allah analı babalı büyütsün..
yasmin84 ..sana da büyük geçmiş olsun hayatım..riskli dönemi atlattığına göre 2-3 hafta daha dursa bebiş zamanını adoldurmuş olur herhalde..kendine çok dikkat et..
geçmişi fazla okuyamadım..armutun faydası ne??..suyu mu arttırıyomuş..
yok cnm.takiplerimi özelde yaptım.bana çok güzel hizmet verdiler dr.lar.o yüzden doğuma orda yapmaya karar verdim.dün yanımda 2 tane kızı normal doğuma aldılar.
OOOYYY NE güzel maşallah 41 kere kuvezde de değil e daha ne olsun
Rabbim yardımcın olsun canım, bebişin biraz daha sabretsin inşallahhh
çok sevindim canım,bebişin durumu nasıl pozisyonu,kilosu vs. inş. 3 hafta değil daha fazla bekler bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?