2011 Aralık Anneleri

yaşasın normal doğumbana diyolar inş. çatır çatır doğurursn içimden diyorum zaten aylardır çatırdıyorum,inş. çatırdadığıma değer,rahim,kasık,çatı kemiği ağrısı yok yok,alt tarafta sürekli bi çalışma var,kasılma,sancı,ağrı vs..

YASMİN cnm çok geçmiş olsun inş kızın 3 hafta daha sabreder hayatım moralini yüksek tut allah büyük..

canım bende orda düşünüyorum.ama takiplerim bakırköy sadi konukta senin takipler ordamıydı???

inşallah cnm dularımız leyla ve oğluyla olsun inşallah hepimizin doğumu kolay geçer

çok sevindim canım,bebişin durumu nasıl pozisyonu,kilosu vs. inş. 3 hafta değil daha fazla bekler bebişin

peki neden geliyormuş su
cnm bebeğim aşağıya inmiş.bebeğin suyu akıntı gibi azar azar geliyor.şimdi sınırda dedi dr.

çooook geçmiş olsun cnm...

YASMİN_84 canım çoookkk geçmiş olsun kendine iyi bak bol bol su iç ve bol bol dinlen Allah yardımcın olsun

YASMİN cnm çok geçmiş olsun inş kızın 3 hafta daha sabreder hayatım moralini yüksek tut allah büyük..

hepinize tşk ederim kızlar.bebğim 32 haftalık ama ultrasonda 30 haft.çıkınca doğumu beklettiler yoksa dün alacaklardı.şimdi artık.yattığım hastanede perionoji prof.haftalık takiplerimi yapıcaklar.

canım bende orda düşünüyorum.ama takiplerim bakırköy sadi konukta senin takipler ordamıydı???

yok cnm.takiplerimi özelde yaptım.bana çok güzel hizmet verdiler dr.lar.o yüzden doğuma orda yapmaya karar verdim.dün yanımda 2 tane kızı normal doğuma aldılar.

canım çok geçmiş olsun...inşalah bebişin vaktini bekler Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin üzme kendini yat bol bol dinlen

leyla kurtulmuş çook sevindim.....Allah analı babalı büyütsün..

yasmin84 ..sana da büyük geçmiş olsun hayatım..riskli dönemi atlattığına göre 2-3 hafta daha dursa bebiş zamanını adoldurmuş olur herhalde..kendine çok dikkat et..

geçmişi fazla okuyamadım..armutun faydası ne??..suyu mu arttırıyomuş..

Son düzenleme:

cnm moralini yüksek tutmaya çalış bak luveylanın oğluşuna annesine sıkı sıkı sarıldı ve sonunda sağlığıyla geldi
inşallah kızında seni üzmücek annesi

çok geçmiş olsun canım ya,bol bol dinlen,inş. biraz daha uzun süre kalır bebişin,bu arada bol bol faydalı şeyler ye,bebişine yarayacak,ne yersen o kardır,Allah ikinize de sağlık sıhhat versin canım benim

OOOYYY NE güzel maşallah 41 kere kuvezde de değil e daha ne olsun

cnm moralini yüksek tutmaya çalış bak luveylanın oğluşuna annesine sıkı sıkı sarıldı ve sonunda sağlığıyla geldi
inşallah kızında seni üzmücek annesi

evet canım 1-2 yerde okumuştum,4. 5. ayda kontrole gittiğimde dr. suyu biraz az daha fazla su iç diyodu,deli gibi içiyom diyodum,olsun daha fazla iç diyodu,tek farklı olarak armut yedim diğer kont. de suyu nasıl dedim çok çok iyi düzelmiş dedi,o gündür bugündür suyu çok çok iyi,bebiş te biraz geriden geliyodu,cılızdı,şimdi maşallahı var tosunumun

yok cnm.takiplerimi özelde yaptım.bana çok güzel hizmet verdiler dr.lar.o yüzden doğuma orda yapmaya karar verdim.dün yanımda 2 tane kızı normal doğuma aldılar.

anladım canım acaba bende mi son kontrollere oraya gitsem dosyam vardı bi kaç kere gittim muhtemelen doğuma bende oraya gidicem eve yakın sayılır.sadi konuk çok kalabalık oluyor diyorlar:26::26::26:

Rabbim yardımcın olsun canım, bebişin biraz daha sabretsin inşallahhh

çok sevindim canım,bebişin durumu nasıl pozisyonu,kilosu vs. inş. 3 hafta değil daha fazla bekler bebişin

saol cnm.bebğim ultrasonda 2 hafta geriden geliyor.geç döllenme olduğundan doktor sat ı değil gelişimi değerlendirdi.30 haftalık 1400 gr.çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…