2011 Aralık Anneleri

cnm valla biz hep tayin olacağımız için maalesef oda yapamadım kızıma... o yüzden yardımcı olamicam

al benden de o kadar... kendimi inanılmaz çirkin hissediyorum.aslında aksine herkes çok yakıştığını söylüyor hamileliğin ama gel bi de bana sorrr ((

8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun

son 1 ay

maşşallahhhhhhh

saol cnm iiyiz... sen de ii ol bebişinle inşallah.... umarım bayramdan sonra verilecek ilaç işe yarar...

cnm benden tamamdır... başlıyor musun hemen bu uygulamaya???:))

cnm gerçi arkadaşlar sonradan yazmış ama benim açımdan sorun yok zaten... eşim doğuma anca gelebilecek ((

cnm merak ettik tabii... yahu bizim bu bebişler neden bu kadar aceleci davranıyorlar acaba??? daha ekimdeyiz yaaa... inşallah herşey yolunda gider cnm...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooookkk mutlu oldumm... bebeğim bile taklalar atıyor içimde... leyla da bi an önce toparlar inşallah kendini...

Son düzenleme:
NANAN cnm sende geçmişi hatırlayıp boş yere canını sıkma bende kızımın doğumunda çok sıkıntılar yaşamıştım benim de koca tarafı annemgili arayıp kızınız hastanede çıkıcakmış gidin çıkarın demişler babam annem ve eşim gelmişti ama artık bi önemi yok onlar gelmese de ben hastaneden çıkmadım mı boşveeeerrrr takma salla gitsin bebişe konsantre ol onu da üzme...

yaşasınnnnnnnnnnnn çoook mutlu oldummmmmmmm

Rabbim ilk annemis ve bebişimize sağlık versin inşallahhhhh

çok ama çok sevindim... luveyla adına.. gözümden yaş indi.. Allah sağlıklı bir ömür nasip eylesin inş..

yasemincim sende inş sağlıkla kucağına alacaksın..

anladım canım acaba bende mi son kontrollere oraya gitsem dosyam vardı bi kaç kere gittim muhtemelen doğuma bende oraya gidicem eve yakın sayılır.sadi konuk çok kalabalık oluyor diyorlar:26::26::26:

benim evime uzak ama zaten bir kaç kere kontrolere gidicem.özele döktüğüm paraları taksiye harcarım.artık.normal doğuma gelenleri eğer sancısı yoksa alttan rahmin açılması için fitil koyuyolar.kiminin fitilden sonra kendi sancısı oldu kimininde suni sancıyla doğuma aldılar.odada sancını çekiyosun.doğum yaklaştımı doğumhaneye alıyolar.

yok artık ya bence eskiler ikisinin de aynı yerde olduğunu düşünüyolar,halbuki aynı yerde değil,bi de dini hüküm veriyolar,o zaman biz çok günahkarız çok

haklısın

inşllh sağlıkla kucağına alıcaksın canım leyla büyük moral oldu bize inşllh rabbim hepimizin yardımcısı olsun

çok haklısınız herkez bişekilde zoluklar yaşıyor ben biraz fazla büyütüyorum sanırım

kızlar benim yatağa dönmem lazım.hepinize tşk.ederim.inş.hepimiz sağlıcakla doğum yaparız.doğumum olursa face den paylaşırım.kendinize iyi bakın.

DERYAM cnm ben nickonun 14. cüzü okuyorum 2 sayfa kaldı bugün bitiririm hatim duasını ne zaman okuyayım?
bi de nasıl niyetlenmemiz gerekir?

canım bende bakmıyorum artık üzülüyor insan ister istemez...
ben de izlerken ağlıyom keyifsizim 2 gündür ister istemez etkileniyo insan,kocişe sarılıp duruyom,Allah eksikliklerini aratmasın çok zor ya
Amin Rabbim göstermesin eksikliklerini aynen bizde eşimle öleyiz canım benim dün nerdeyse saat başı seni cok sewıyorum deyip deyip sarıldı;eşimle konusuyoruz da insan hayatta kırmadan üzmeden yasamalı pamuk ipliğine baglıyız resmen ne olcagını bılemeyız hıcbırzaman.

a
canım hiç duymadım böle bişey olsaydı annem kesin uyarırdı cunku baya bilgili hatta bana hiç bi sıkıntınız yoksa son 1 aya kadar rahat olun dedi...

canım çok geçmiş olsun;sen elinden geldıgı kadar su iç derya demişti sanırsam armut ye inşallah düzelir hem 3 haftada da az bi süre değil

Çokkkkk sevindim;kuvezde olmamasıda harika bişey en kısa sürede toplarlar inş.h bebiş ve luveyla arkadaşımızda

herkese merhaba
leyla arkadasımıza çok sevindim bebişinin küvezde olmamasıda harika bir haber..
yasmin84 arkadasım sana da çok geçmiş olsun..çok dikkat et kendine güzel düşün.hayırlısı olsun.

hadi gözümüz aydın :) Allah analı babalı büyütsün bize de kolay doğum nasip olur inşallah
çok çok selamımı ilet

yasmin sana da geçmiş olsun inşallah rahat doğumlar yaparız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız kendine dikkat et..

canım çok şaşırdım ya. ben de sorcam bi dahaki gidişime. bebişine de maşallah kilosu da iyi bence.

saol cnm tşk ederim... bu arada aynı durum bende de oluyor. göğüs altıma dayıyor ayaklarını... kalkıp azıcık gezince sağolsun çekiyor :)) normaldir sanırım bütün bunlar:)

kızlar benimki de sürekli bi tarafını dayıyo kaburgalarıma. nefes almakta güçlük çekiyorum. benimkinin ayakları büyük mü bilmiyorum ama çıkınca yicem o ayakları.
8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun

son 1 ay
canım ya ne güzel maşallah size biz o günleri ne zaman görcez. ben bugun tam 31 haftalık oldum. 217 gündür kızımla beraberim. ne mutlu bana.
canım çok geçmiş olsun. tabiki merak ettik. insallah 3 haftada bebeğin de biraz daha kilo alır hayırlısıyla. ama az kalmış senin de kuzuna kavuşmana.

inanmıyorum süper. küvezde de değil. şükürler olsun. ay gözlerim yaşlandı kızlar valla.
bu arada benim ablam 39+0da doğum yaptı, doğumdan önce kilosunu 3 kg demişlerdi. bi doğdu oğluşu 2750gram. sonra bebeğin şişliği (ilk doğduklarında biraz şiş olabiliyolarmış) inince bi daha tarttılar kuzuyu, kaldı mı elimizde 2580gram bebecik. onun için leylanınki de biraz az çıkmıştır, hem hata payı oluyo, hem de şişlik olabiliyo.

canım geçmiş olsun ,inşallah sabırlı davranır bebiş suyunda artar diye umut ediyorum ,bol bol dinlen canım ,

maşalah ne güzel sağlıcakla doğdu bebişimiz ,allahım ona şimdi kilo alma ve annesine tutunması için güç versin ,beslensin büyüsün minnoş,küveze gerek olmaması çok güzel bir haber.

Son düzenleme:
Deryacım soaydın eksik cnm

nihallacım... Hastane ve şehir belirtmemişsin...

Diğer ark. Bekliyorum sizdende bilgileri..

kızlar deminde yazmıştım ama arada kaynadı .. tekrar ediyorum..

facebooktan veya burdan özel mesaj atarak isteğe bağlı olarak bana cep telinizi- muhtemel doğum tarihinizi- nickinizi-adınızı soyadınızı- hastanenizi ve şehri yazarsanız ben bir liste hazırlayıp heppinize yollayacağım ki doğum zamanında birbirini aramak isteyen arasın veya ziyaret etmek isteyen etsin.. arzu edenler lütfen facebook üzerinden veya burdan bana dediğim detaylar ile birlikte msj atsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…