Herkese günaydın arkadaşlar;
Dün de sordum ama arada kaynadı, cevap verip yardımcı olmak isteyen varsa memnuniyetle kabul ederim. :) Bebek odası perdesini nereden aldınız? Tavsiye edeceğiniz mağaza ya da web sitesi var mı? (funnababy haricinde)
cnm valla biz hep tayin olacağımız için maalesef oda yapamadım kızıma... o yüzden yardımcı olamicam
kendimi çok çirkin hissediyorum ya cok sıkıldım artıkkkkkk!!!çok uzun bir süreç bu ya(( herşeye hassaslaşıyorum.eşimi bile idare etmek istemiyorum ,küçücük bişi sölese kızıp bağırasım geliyo ama onu da yapmıyorum !!!canım çok sıkkın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
al benden de o kadar... kendimi inanılmaz çirkin hissediyorum.aslında aksine herkes çok yakıştığını söylüyor hamileliğin ama gel bi de bana sorrr
8.ayı bıtırdık 9.aya gırdk biz bugun
son 1 ay
maşşallahhhhhhh
umarım herkes iyidir bebişleriniz de tabi iş yoğunluğunda artık giremez oldum ama sürekli de meraktayım kim naptı bebişler nasıl vs.. die. bizim dün kontrolümüz vardı şükür prensesim iyiymiş.progestanı artık kesiyoruz ancak kanımı yükseltemiyoruz. ilaç değiştirdik belki diğeri yaramıyordur bana die o da olmadı bayram sonrası damardan vericekmiş dr.um öyle dedi. hepinizi çook öpüyoruz fırsat buldukça ara ara eskiye bakmaya çalışıyorum
saol cnm iiyiz... sen de ii ol bebişinle inşallah.... umarım bayramdan sonra verilecek ilaç işe yarar...
kızlar deminde yazmıştım ama arada kaynadı .. tekrar ediyorum..
facebooktan veya burdan özel mesaj atarak isteğe bağlı olarak bana cep telinizi- muhtemel doğum tarihinizi- nickinizi-adınızı soyadınızı- hastanenizi ve şehri yazarsanız ben bir liste hazırlayıp heppinize yollayacağım ki doğum zamanında birbirini aramak isteyen arasın veya ziyaret etmek isteyen etsin.. arzu edenler lütfen facebook üzerinden veya burdan bana dediğim detaylar ile birlikte msj atsınlar...
cnm benden tamamdır... başlıyor musun hemen bu uygulamaya???:))
yazıp yazmama konusunda gıdıp geldım ama yazayım dedım
dün arkadasımın hacı annesı ıle konusurken kaç aylık fılan dedı 8 aylık teyze fılan dedım..
aman kızım dedı kocandan uzak duruyorsun dımı ,evet dedım basından berı ..
iyi iyi dedı ..7 aylıktan sonra yapılmaz günah dedı ..bılmem ne süresinde yazıyor dedı..bılmıyordum teyze fılan dedım ..
günahmış cünkü bebegın bası asagıya döndüğü içinmiş..
hangı süre oldugunu da soyledı ama unuttum gıtıı kuranda yazıyormuş ..duydunuz mu boyle bırsey sız..
cnm gerçi arkadaşlar sonradan yazmış ama benim açımdan sorun yok zaten... eşim doğuma anca gelebilecek
slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.
cnm merak ettik tabii... yahu bizim bu bebişler neden bu kadar aceleci davranıyorlar acaba??? daha ekimdeyiz yaaa... inşallah herşey yolunda gider cnm...
kızlar gözümüz aydınnnn topiğimizin ilk bebeği dün gece doğmuş bulunmakta
dün gece normal dogumla dünyaya gelmiş luveylanın oglu az önce görüştüm kendisiyle..bebeğimiz 2130gr dogmuş kuvezde deil maşallah..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooookkk mutlu oldumm... bebeğim bile taklalar atıyor içimde...
Son düzenleme: