CANIM KURAN MEALİ SÜREKLİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM. BU YAZ EN SON 1 KEZ BİTİRDİM RAMAZANDA AMA ÖYLE BİR AYET YOK. SADECE HAYIZ NİFAS HALLERİNDE eşinle birlikte olman haram o kadar. yaşlılar bazen uyduruyor yaaa. dinini yaşarken iyice araştırıp öyle yaşa. o bunu demiş şu şunu demiş onlara bakma. işin içinden çıkamadıkları noktada bazen insanlar günahmış diyip kestiriveriyorlar.yazıp yazmama konusunda gıdıp geldım ama yazayım dedım
dün arkadasımın hacı annesı ıle konusurken kaç aylık fılan dedı 8 aylık teyze fılan dedım..
aman kızım dedı kocandan uzak duruyorsun dımı ,evet dedım basından berı ..
iyi iyi dedı ..7 aylıktan sonra yapılmaz günah dedı ..bılmem ne süresinde yazıyor dedı..bılmıyordum teyze fılan dedım ..
günahmış cünkü bebegın bası asagıya döndüğü içinmiş..
hangı süre oldugunu da soyledı ama unuttum gıtıı kuranda yazıyormuş ..duydunuz mu boyle bırsey sız..
canım çok geçmiş olsun. inşalllah minik meleğin 3 haftasını da tamamlar öyle katılır aranıza.slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.
Deryacım soaydın eksik cnm
nihallacım... Hastane ve şehir belirtmemişsin...
Diğer ark. Bekliyorum sizdende bilgileri..
Biopelincim..
ad soyadı da rica etsem:)
benim evime uzak ama zaten bir kaç kere kontrolere gidicem.özele döktüğüm paraları taksiye harcarım.artık.normal doğuma gelenleri eğer sancısı yoksa alttan rahmin açılması için fitil koyuyolar.kiminin fitilden sonra kendi sancısı oldu kimininde suni sancıyla doğuma aldılar.odada sancını çekiyosun.doğum yaklaştımı doğumhaneye alıyolar.
canım bende bakmıyorum artık üzülüyor insan ister istemez...
Amin Rabbim göstermesin eksikliklerini aynen bizde eşimle öleyiz canım benim dün nerdeyse saat başı seni cok sewıyorum deyip deyip sarıldı;eşimle konusuyoruz da insan hayatta kırmadan üzmeden yasamalı pamuk ipliğine baglıyız resmen ne olcagını bılemeyız hıcbırzaman.
aslında bu şekilde yaşamak lazım,her an kaybedecekmiş gibi,ölümü unutmamalı insan,ufak şeylere takılmamalı,mutlu olmasını bilmeli ve kendini ifade edebilmeli,sevgisini dile getirebilmeli
Kızlar
bu liste acayip heyecan veriyor söliiim.. Ilk 3 kişiden birisiyim doğuracak... :18::18:
saol cnm.suyum azar azar gelmeye devam ediyor.her an doğuma gidebilirim.doktor sancılar başlarsa kanaman vey ateş olursa gel doğurucaksın dedi.şimdi dua ediyorum.kızım biraz daha beklesin diye
dur senden önce ben varım çatır çatır ediyo alt tarafım
ARKA ARKAYA CNM.. inş sağlıkla gelirler.. normal düşünenlerin tarihleri şaşabilir..
hatim duasını soran olmuş,perş. akşamı 3 kasımda birbirimizin isimleri anarak ve diğer tüm hamileler adına duamızı yaparız İNŞ.
bende sormuştum sanırımherkes evde mi yapıcak duayı yoksa bir kişi mi yapıcak o kısmını anlamadım:26::26::26:
ne kadar çok yapılırsa o kadar iyi,isteyen herkes yapabilir,o güne kadar bitirmiş oluruz ve o gün de duamızı yapar bitirriz,geç te kalmayalım doğum yaklaşıyo
doğurmuş çok sevindim kendisi ve bebek iyi durumdaymış Allah Analı babalı uzun ömürler versin...çok duygulandım ::2::2: korkuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaa sıra bize geliyor napcaz
doğurmuş çok sevindim kendisi ve bebek iyi durumdaymış Allah Analı babalı uzun ömürler versin...çok duygulandım ::2::2: korkuyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaa sıra bize geliyor napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?