2011 Aralık Anneleri

İlk bebeğimiz hayırlı olsun.Sağlıklı,hayırlı bereketli ömrü olsun inşallah.Arkadaşımızın gözü aydınn.
Yasmin canım sende moralini yüksek tut,rabbim ayarlasın inşallah doğum vaktini o herşeyin en iyisini bilir.Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

o korku bende de başladı ama inan sancıdan,dikişten falan değil korkum...doğumu beceremicem bebeğe bi zarar vericem diye korkuyorum..

ben mecburen sezeryanla doğurcam ama hiç istemiyorum, normal istiyorum hemen ayaklanmak istiyorum en önemliside yastıgıma sarılıp yüzükoyun yatmayı çoooooooooookkkkkk özledimmmmm

ben mecburen sezeryanla doğurcam ama hiç istemiyorum, normal istiyorum hemen ayaklanmak istiyorum en önemliside yastıgıma sarılıp yüzükoyun yatmayı çoooooooooookkkkkk özledimmmmm

ayaklanma süreci kişiden kişiye değişiyo canım..inşallah dilediğin gibi olur herşey..ablam epidural sezaryanla doğum yaptı..normal doğum yapmış gibi akşamına ayaklandı o gün..annem zorla yatırıyodu nasıl lohusa bu demesinler diye..

Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,ailyn,nazenin,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.

Son düzenleme:

amin cnm, göbeğinin altındaki dikişlerle nekadar işini görebilirsinki, uyku pozisyonunda kısıtlı olacak, karnının üstünede yatamassın uzun bi süre. offff offffff
keşke 3. bir yolu daha olsa doğumun

kıs beni yazmamışın ismim nazenin

derya benide ekleee aylin benim adım

Son düzenleme:

duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,aylin,nazenin,Ayşegül,Neslihan,han de,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.

Son düzenleme:

valla benimki tıp literatürüne geçirecek şekilde ağzımdan çıkmaya çalışıyo şu anda ya hadi hayırlısı..

bu çok güzel bir haber, Allah analı babalı büyütsün..arkadaşımızın ve bebişin durumunun iyi olmasına çok sevindim artık darısı başımıza

eyvallah canımm

ilk bebısımız hayırlı olsun Allah ım saglıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…