sana geliyo bize değil:18::18::18:
o korku bende de başladı ama inan sancıdan,dikişten falan değil korkum...doğumu beceremicem bebeğe bi zarar vericem diye korkuyorum..
ben mecburen sezeryanla doğurcam ama hiç istemiyorum, normal istiyorum hemen ayaklanmak istiyorum en önemliside yastıgıma sarılıp yüzükoyun yatmayı çoooooooooookkkkkk özledimmmmm
hemen sonrada sana gelecek
ayaklanma süreci kişiden kişiye değişiyo canım..inşallah dilediğin gibi olur herşey..ablam epidural sezaryanla doğum yaptı..normal doğum yapmış gibi akşamına ayaklandı o gün..annem zorla yatırıyodu nasıl lohusa bu demesinler diye..
Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah..
hemen sonrada sana gelecek[/QUO
bana gelmeyeceksıramı savdım ben,içimde kalsın siz doğurun sonra ben de düşünürüm
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.
hemen sonrada sana gelecek[/QUO
bana gelmeyeceksıramı savdım ben,içimde kalsın siz doğurun sonra ben de düşünürüm
şaka yapıyom yeğenim 37 haftalık doğdu,ablam da bayramdan 1 hafta 10 gün sonra falan geliriz doğumuna orda olurum inş. diyo beni de er ken doğuracak diye düşünüyo heralde,kasımın 20 si gibi gelip 1hafta kadar kalcak beni doğurmuş olarak düşünüyo o tarihtekısmet artık ne zaman gelirlerse baş tacı
şaka yapıyom yeğenim 37 haftalık doğdu,ablam da bayramdan 1 hafta 10 gün sonra falan geliriz doğumuna orda olurum inş. diyo beni de er ken doğuracak diye düşünüyo heralde,kasımın 20 si gibi gelip 1hafta kadar kalcak beni doğurmuş olarak düşünüyo o tarihtekısmet artık ne zaman gelirlerse baş tacı
hehehehe bütün çıkışları kapasakta gelicek o gelicek
amin cnm, göbeğinin altındaki dikişlerle nekadar işini görebilirsinki, uyku pozisyonunda kısıtlı olacak, karnının üstünede yatamassın uzun bi süre. offff offffff
keşke 3. bir yolu daha olsa doğumun
kızlar gözümüz aydınnnn topiğimizin ilk bebeği dün gece doğmuş bulunmakta
dün gece normal dogumla dünyaya gelmiş luveylanın oglu az önce görüştüm kendisiyle..bebeğimiz 2130gr dogmuş kuvezde deil maşallah..
valla benimki tıp literatürüne geçirecek şekilde ağzımdan çıkmaya çalışıyo şu anda ya hadi hayırlısı..
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,aylin,nazenin,Ayşegül,Neslihan,han de,Vildan,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?