canım dün seni bilgisayarımdaki listeye ekleyip kaydettim , bir kaç arkadaşın daha bilgilerini bekliyordum , bu akşama kadar yeni halini eklemiş olurum yine ilk sayfaya
ben de çok sık acıkıyorum, hem de öyle bir acıkma sormaresmen miğdem kazınıyor, günlerdir açmışım gibi benim bebişte de obur olucak sanırım
yaa gebelik hesaplayıcılar size 8 haftalık diyor ama neden?
yaa gebelik hesaplayıcılar size 8 haftalık diyor ama neden?
yahu bende mi bi anormallik var? herkesin isteği azalmış ben kudurdum. benim herif korkuyo bebeğe bişi olcak diye ben onu ikna ediyorum nolcak allahın izniyle bişicik olmaz diye:) hey allahım.
,reşadiye canım sencunku +gunleri olduklari icin canim hep 1 hafta erken soyleniyor
tokatin neresindensin sennn
hemseri sayilirizzzzzzz
3 4 cep 5 6 şirket teli ortalamakızlar ben işim gereği çok telle görüşüyorum buda benim canımı çok sıkıyor siz günde ortalama ne kadar ceple görüşüyorsunuz?
,reşadiye canım sen
kızlar ben işim gereği çok telle görüşüyorum buda benim canımı çok sıkıyor siz günde ortalama ne kadar ceple görüşüyorsunuz?
3 4 cep 5 6 şirket teli ortalama
Canım seni gördüm eşim aldı bilgisayarı sonra da vermedi sayfayı da kapamış sonra. Bekleyişteyim. Huzursuz şekilde uyuyorum sabaha karşı kalkıp namaz kılıp yasin okudum dua ettim. Bir an önce salı gelse diyorum bir taraftan bir taraftan da kötü haber duyarsam diye gelmese diyorum.Şaşırdım kaldım...
Sağ olasın canım bu konuda o kadar acı tecrübelerim olduki. 23 yaşımda evlendim ilk 3 sene çocuk düşünmedik eşimin askerliği benim yüksek lisansım vardı. Hatta Allah'ım dedim acaba bana annelik duygusu vermedin mi? Hiç aklıma bile gelmiyordu çocuk düşüncesi.Eşim askerden geldi istedik ve o ay hamile kaldım. Yine mart ayıydı öğrendiğimde.7 haftalık lekelenmem oldu okulda öğretmen arkadaşlar olur bizde de olmuştu dedi. Ben de umursamadım doğalmış diye. Bir sabah malesef çok yoğun olmuştu ve hemen Edirne'de fakülte hastanesine yattım bir hafta kanamam kesilmedi malesef sizleri de üzmek istemem ama anneler gününde hastaneden çıktım. Bir doktor anneler gününde çiçek veriyordu hastalara. Çok duygulandım. Aylarca bebek bezi reklamı görmek istemedim. Allah'a şükür düşük tehlikesi, erken doğum tehlikesi derken oğlum doğdu. Çok sevindik tabii. Ama zor bebeklik geçirdik. Çok zaman geçti ben yalnızca kardeşsiz kalmasın diye çocuk istedim ama daha önceden de yazmıştım o da 25 haftalık oldu.Sonra bebek fikri hiç aklımdan çıkmaz oldu ancak kendimizi hazır hissettik, 4. hamileliğimde de bu durum ortaya çıktı ve yine bir anneler günü geliyor ve ben yine tedirginim. Dualarını eksik etmeyelim birbirimizden...
canım benim imtahan dünyası hakktan gelene amenna ben 20 yaşımda eşimi kaybettim 6 aylık bebeğimle kaldım onu tek başıma büyüttüm ailemin desteği ne kadar tam olsada hem anne hem baba oldum.çok şükür bebeüin ve eşin yanında rabbim onlarla hayırlı uzun ömür versin acılarınızı birbirinize göstermesin.inşllh rabbim bunca yılın sabrının mükafatını tekrar bir bebekle verr ama olmazsada üzme kendini bana dışardan demesi kolay gb ama inan kolay değil ben inan anlıyorum seni Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş.evlatt acısının herşeyden acı olduğunu da iyi bilirim.Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin.canım 4 el oğluna sarıl gece gündüz o güzel mükafatı verdiği için şükret.rabbim mükafatlarını arttırsı. güzel haberlerini 4 gözle bekliyeceğim
bu arada az önce doktordan geldim kalp atışını duydum kollar bacaklarda oluşmaya başlamış bu arada popo yukarda baş aşğıda duruyor sanırım bu da oğlum gb yerinde duramayan hareketli bebek olcak2.5 cm olmuşuz gelişimimiz normalmiş rabbim hepimizden böyle güzel haberler duyurmayı nasip etsin
benim kızımın bağırsakları yavaş çalışıyor diye dr vermişti osmolak ve duphelax doğru yazabildimmi bilemiyorum ismi ama öyle sanırım malesef onlarsız yapamaz omuştu bünye hemen alışıyor ilaca doğal yollarla atlatabilmek en iyisi. ben iki ilacı da kestim. ve çorba çok önemli çorbayı içince mimkinse 2- 3 dk ara verilmesi iyi oluyor birde ben kayısı yiyince rahatlıyorum gerci herkesin bünyesi farklı our ama bizm durum böyle ben ilacı pek tasvip etmiyorum zaten içimiz dışımız ilaç oldu çocuklarımızda daha anne karnında bir başlıyorlar ilaca ardı kesilmiyor dirençsiz çocuklar oluyorlar
medipolden bahsediyorsunuz değilmi koşuyolundaki. ben tam bilgilenip gerekirse herkesin memnun olduğu fiyatında çok uçuk olmadığı bir hastaneye gecebilirim.nisa hastanesi nasıl peki
Kızlar kafam çok karışık benim sat 2 Mart 26 nisanda bhcg yaptırdım 2300 çıktı 4 gün sonra yükselip yükselmediğini görmek için tekrar yaptırdım 750 çıktı bendedaha önceki iki seferde olduğu gibi düşük yapacağımı düşündüm sonra birkaç gün bekledim ama kanama gelmedi 4 mayıs günü dr a gittim belki dış gebelik falan vardır diye d tekrar test yaptı değer 18500 e yükselmiş şok oldum diyebilirim. Düşük çıkan sonucu özel bir hastanede yaptırmıştım muhtemelen sonuç yanlışmış.Ultrasonda sadece kese görülüyor. Benimkine benzer durum yaşayan var mı acaba bebek adet gününe göre 9 haftalık ama çok geç döllenmiş olabilir. Sizce şansım var mı?.
aslında fiyuatı çok iyimiş doğumda uygundur bu durumda .. ama uzak işte yaaaa
canım liste yenileyeceksen benimde kalp atışı duyuldu
istte yaşıyorum
ama sat tarihim dr göre değişti onu daha belirleyemedik
ben sivasliyim
ama kiz kardeslerim turhal la gelin geliyorlar
bu arada az önce doktordan geldim kalp atışını duydum kollar bacaklarda oluşmaya başlamış bu arada popo yukarda baş aşğıda duruyor sanırım bu da oğlum gb yerinde duramayan hareketli bebek olcak2.5 cm olmuşuz gelişimimiz normalmiş rabbim hepimizden böyle güzel haberler duyurmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?