2011 Aralık Anneleri

canım dün seni bilgisayarımdaki listeye ekleyip kaydettim , bir kaç arkadaşın daha bilgilerini bekliyordum , bu akşama kadar yeni halini eklemiş olurum yine ilk sayfaya

benide eklermisin yaş 32 sat .1 mart muhtemel doğum tarihim 6 aralık.59kg la hamile kaldım kalp atışı görüldü duyuldu şuan 9 hafta 3 günlüğüz.

ben de çok sık acıkıyorum, hem de öyle bir acıkma sorma resmen miğdem kazınıyor, günlerdir açmışım gibi benim bebişte de obur olucak sanırım

benimde aynı valla acıkınca hiç kimseyi tanımıyorum elim ayağım titriyor neredeyse ayy şu yemek görünce titremeye başlayan bebişler varya onlardan oluyormuş bizimkide ne gülerim yaww

yahu bende mi bi anormallik var? herkesin isteği azalmış ben kudurdum. benim herif korkuyo bebeğe bişi olcak diye ben onu ikna ediyorum nolcak allahın izniyle bişicik olmaz diye:) hey allahım.

geçen hafta ben de öyleydim adam benden kaçacak yer arıyordu yalvariyodu çocuğa bir şey olucak git artık diye.kendimi sapık gibi hissetmeye başlamıştım o kadar aklımdan çıkmıyordu yani şimdi tık yok hiç ama hiç istemiyorum.

kızlar ben işim gereği çok telle görüşüyorum buda benim canımı çok sıkıyor siz günde ortalama ne kadar ceple görüşüyorsunuz?

kızlar ben kaçtım, koçiş aradı geliyorum diye ortada yemek yok, bilgisayarın başından kalkamıyorum
bu arada canım bir şeyler yemek istiyor ama ne istiyor anlamadım. ha gayret az kaldı aşericem

kızlar ben işim gereği çok telle görüşüyorum buda benim canımı çok sıkıyor siz günde ortalama ne kadar ceple görüşüyorsunuz?

ortalama 20 dk. falan. kulaklık kullanmaya çalış bence, telefonun zaralı etkisini büyük oranda azaltıyor diye biliyorum.

bu arada az önce doktordan geldim kalp atışını duydum kollar bacaklarda oluşmaya başlamış bu arada popo yukarda baş aşğıda duruyor sanırım bu da oğlum gb yerinde duramayan hareketli bebek olcak2.5 cm olmuşuz gelişimimiz normalmiş rabbim hepimizden böyle güzel haberler duyurmayı nasip etsin

ne güzel bir bebişimizden daha mutlu haberleri aldık darısı diğerlerine bizde akşam gidicez konturole inş. yarın sabah pıt pıtlarını duydum diye bende yazarımmm

Bana da kayısı iyi gelir. Komposto yapıp taneli yemek iyi ya da blendırdan geçirince içmek o zaman hazır meyve suyu gibi oluyor.

medipolden bahsediyorsunuz değilmi koşuyolundaki. ben tam bilgilenip gerekirse herkesin memnun olduğu fiyatında çok uçuk olmadığı bir hastaneye gecebilirim.nisa hastanesi nasıl peki

Koşoyolu Medipol'e ben geçen yaz erken doğumdan sonra kanamam 45 gün kesilmediği için gitmiştim kist oluşmuş Şule'ydi sanırım en az sıra olana randevu istemiştim onu vermişlerdi ama memnun kaldım sorunumu çözdü kistim geçmişti sonunda.

Canım benim durumum sana çok benziyor. SAT'IM 12 mART VE 28 günde bir adet oluyorum. 12 Nisan'da 158 çıktı, 19 Nisan'da 1600, 3 Mayıs'ta 3000 çıktı. Benim yolk kesesi görünmedi sata göre 7+3 ken keseye göre 4+3. 10 gün bekleyelim bazen böyle olabiliyor geç döllenme olabilir dedi. Benim de pek ümidim yok çünkü geç döllenme olsa ben 9 nisanda evde idrarda test yapmıştım çıkmıştı o zaman çıkmazdı. Dua ediyorum ve bekliyorum. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız senin 18. binli değerin güzel. Belki daha iyi bir ultrasonla mı baktırsan acaba? Bir de ilk ve son tahlilin aynı hastanede mi?

aslında fiyuatı çok iyimiş doğumda uygundur bu durumda .. ama uzak işte yaaaa

Uzaklık çok abartılı değilse çok dert etmeyin doğum olayı beş dakikada olan bir şey değil. Doktor iyiyse ve fiyatı da size uygunsa bence sorun olmamalı. Doğum olmadan saatlerce önce bir belirti oluyor nişan, su gibi...

canım liste yenileyeceksen benimde kalp atışı duyuldu
istte yaşıyorum

ama sat tarihim dr göre değişti onu daha belirleyemedik

tamam canım , güncelliyorum senin bilgilerini de
ben şuna anlamıyorum , başka bir arkadaşım da benzer bir şey yazmıştı bana özelden .. SAT nasıl değişir arkadaşlar , yani bebişe hamile kalmadan önceki son adet tarihinizin günü 3 martsa 3 marttır .. nasıl değişir anlamdım :44: hani ultrasona göre bebeğin tutunduğu güne göre aslında bazen haftasına göre geri bazen de ileri olur her gittiğinizde farklı muh. doğ.tarihleri duyabilirsiniz dr.unuzdan .. bence son adet olduğunuz o tarihi hiç değiştirmeyelim .. zaten neredeyse hiç birimiz son adet tarihimize göre olan 40. hafta olarak baz aldığımız o günde doğum yapamayacağız , çoğumuz dah erken , belki normal doğumuz bekleyen birkaçımız daha geç doğum yapacak o tarihten ..

selam kızlar epeydir giremiyom,kanamam olunca acile kaldırdılar,2 gün acilde kaldım,serum,iğne vs..kanda mikrop çıkmış,sağolsun pis doktora özel dedik,ilgilenir dedik,1 aydır akıntı kaşıntı problemimi dinlemedi,yeşile döndü dedim,kırmızıya dönmedikten sonra bişey olmaz dedi ve sayesinde döndü,neyse şu an kanamam yok,1 hafta izin aldım,evde dinleniyom,ilaçların etkisiyle kese tekrar yukaru çıktı,çok şükr bebekte sorun yok

canim cok sevindim guzel haberlerine :)

darisi tum doktora gidecek arkadaslarin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…