ilk bebısımız hayırlı olsun Allah ım saglıklı sıhhatli uzun bir ömür nasip etsin insallah
benimde göbek deliğimin etrafında seyrediyo, ordan çıkıcak heral
kıs beni yazmamışın ismim nazenin
kızlar ekim anneleri bebeklerinin resimlerini paylaşmış, aman allahım ne güzeller öyle girip bakın bayıldım bayıldım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html
kıs beni yazmamışın ismim nazenin
canım yanlış hatırlamıyosam kontrolün vardı bugün..gittin mi cem beye?
kendimi çok çirkin hissediyorum ya cok sıkıldım artıkkkkkk!!!çok uzun bir süreç bu ya(( herşeye hassaslaşıyorum.eşimi bile idare etmek istemiyorum ,küçücük bişi sölese kızıp bağırasım geliyo ama onu da yapmıyorum !!!canım çok sıkkın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
deryacım sen bu topiğede bi çizelge yaparsın artık, ekleye ekleye gideriz.
ben 4 kasımdn sonra zor girerim antepte annemlerde olcam net yok,anca arada bi tel.dan 2 kelime yazmaya girerim onun için tel. no istiyom,sizlere ulaşmak için,evinde neti olan biri yapsn ve takip etsin anca öyle olur
kızlar ekim anneleri bebeklerinin resimlerini paylaşmış, aman allahım ne güzeller öyle girip bakın bayıldım bayıldım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html
sen şimdiden hazırla biz doğuran oldukça alıntılayıp ekleriz :44:
duygu,Zeynep,sinem,Aynur,pınar,Nihal,özlem,elvan,m ünevver,Ayşegül,ailyn,nazenin,Ayşegül,Neslihan,hande,Vildan,
hilal,derya,şebnem,elif,Tülay,sevgi,demet,eda,Nilg ün,B üşra,halime,Beyza,burcu,sevil,Gülay,seda,fatıma,de rya,Songül,Selda,naşide,sevil,dilek
va bütün 2011 aralık anneleri adına hatmi şerifimiz kabul olsn inş.3 kasım perş. akşamı bitirmiş olalım ve o gün hatim duasını okuyalım inş.
ben 4 kasımdn sonra zor girerim antepte annemlerde olcam net yok,anca arada bi tel.dan 2 kelime yazmaya girerim onun için tel. no istiyom,sizlere ulaşmak için,evinde neti olan biri yapsn ve takip etsin anca öyle olur
alıntıyla olmuyo e xcel sayfasında düzenleyip,buraya giriyosun canım,yani hazırl. kişi gerekli tabloyu,düzeltmeyi yapıp silip yapışırtacak sürekli
gıttım tatlım oglsum sata gore 32+3 usg gore 33+6 gorunuo 2283 gr olmus benm tosunum basıda donmus asagıya olması gerekn pozısyonda dedı bayram sonrası tekrar cagırdı nst baglıcakmıs bı sıkıntımız yok Allah a sukur suyu esı herseyı ıımıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?