2011 Aralık Anneleri

canım yanlış hatırlamıyosam kontrolün vardı bugün..gittin mi cem beye?

gıttım tatlım oglsum sata gore 32+3 usg gore 33+6 gorunuo 2283 gr olmus benm tosunum basıda donmus asagıya olması gerekn pozısyonda dedı bayram sonrası tekrar cagırdı nst baglıcakmıs bı sıkıntımız yok Allah a sukur suyu esı herseyı ıımıs

selam kızlar ilk bebişimiz hayırlı olsun bakalım 2. kimden gelecek
benim 23 kasım (sezaryan tarihi) tarihi daha önce olan var mı acaba

aynen katılıyorum sana çoookk sıkıldım
eski kıyafetlerimin içine girebilecek miyim acaba ben tekrar 36 beden olmak istiyorum ya sanki ömür boyu bu kiloda kalacakmışım gibi hissediyorum

deryacım sen bu topiğede bi çizelge yaparsın artık, ekleye ekleye gideriz.

ben 4 kasımdn sonra zor girerim antepte annemlerde olcam net yok,anca arada bi tel.dan 2 kelime yazmaya girerim onun için tel. no istiyom,sizlere ulaşmak için,evinde neti olan biri yapsn ve takip etsin anca öyle olur

ben 4 kasımdn sonra zor girerim antepte annemlerde olcam net yok,anca arada bi tel.dan 2 kelime yazmaya girerim onun için tel. no istiyom,sizlere ulaşmak için,evinde neti olan biri yapsn ve takip etsin anca öyle olur

cnm ben sana numaramı verim en kötü beni ara.. ben haberdar ederim..

Son düzenleme:

maşallah tosununa canım....daha önce nstye girdin mi..benim de 10 gün sonra nst..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…