slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.
maşallah tosununa canım....daha önce nstye girdin mi..benim de 10 gün sonra nst..
kizlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzz
luveyladan leyladan haber varmi bebisini dnyaya getirmismiiiiiiiiii
kizlar sizin gazionizla bende bebisimin esyalarini yikadim amaaaaaa bir sorun var yerlestirecek dolabimiz yokkkkkkkk
abisiinin esyalarinin arasina sikisacaklarrrrrrrrrrrrrrr
dogmus tatlım bebeıs dun gece normal dogum olmus kuvezede koymamıslar ikiside iimiş Allah a sukur
ılk bebegımız gelmıs hosgelmıs..
doktorum bana usg sonucları yNı kılo olarak dogru vermez fılan dmeıstı + - 500 gr oynar demişti..
cok buyuk bır oran ama artı eksı 500 grm oynarmıs kızlar..teknolojının nımetı
sumakcım 9. ayın hayırlı olsun :)))
1 ayın kaldı hayırlısıyla doğum olur inşallah
bende ogün söyledim bunu ama kimse katılmadı bana :44:
doktor diyomuş mesela bebeğin 3600 gr ama bu doğumda oynar yani 3000 gr doğabilir bende böyle biliyorum ama çoğu kişide ultrasonla aynı kiloda doğum yapıyor
evet bana da dedı ..tahmını ne kadar dogar dedı esım bunu bılebılıyor musunuz dedı ..
o da bunlar tahmını dedı cok büyük bir oran ama 500 grm altı ve üstü olan kıloda dogum yapanlar oluyor fılan dedı oynuyormus oyle..
ıyı dedık bızde ..
ay ben şimdik topiğe girer girmez şok oldum
luveyla mı doğum yaptı .. doğru mu okudum..
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
kaç haftalıktı? ayol daha ekimdeyiz :) kasıma gireydik bari.. ben yusuf yusuf oldum şimdi haa.. çantayı hazırlamak lazım artık demek ki.. :18::18::18:
arkadaşımda diyo sakın normal doğumdan korkma diye ultrasonda 3400 çıkmış 2850 ile normal doğum yaptım dedibende normal doğum düşündüğüm için fazla kilolu olmasın 3000 gr doğurmak istiyorum
valla bu çanta olayı beni de panikletiyo..sanki çantayı hazırlayınca akşamına doğuma gidicekmişim gibi geliyo..erteledikçe erteliyorum bu işi..
nazenin ne güzel ismin varmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?