2011 Aralık Anneleri

leylacım hayırlı uğurlu olsun bol şans rızık getirsin paşamız ne güzel sağlıklıymış hep böyle güzel haberler alırız inş

çokkk geçmiş olsn cnm dikkat et güzel düşün güzel şeyler olsun inş

nanan cım ne olur üzülme belki öğretmen yanılıyodur eşin seni bırakıp gitmez ya ne güzel inançlı bi insan ama önce yakınındakinden başlamalısın hayır yapmaya aslında peygamber efendimizin eşlerine nsl davrandığını bol bol okutmak gerekiyo erkeklere

eşim beni üzdüğünde barıştıktan sonra hep derim şöyle dedin böyle yaptın dinimize uygun mu sence hakkıma girme diyorum hassas noktalarından yakalamak gerekio yoksa erkekler zor anlıo ilk oğlundada hadi kocalar bazen odun olabiliyodu kaynana görümce falanda mı sana yer ayırmayı düşünmediler aman bende çıldırdım Allah sana kolaylık eşinedeanlayış versin aminnnn

kizlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzz
luveyladan leyladan haber varmi bebisini dnyaya getirmismiiiiiiiiii
kizlar sizin gazionizla bende bebisimin esyalarini yikadim amaaaaaa bir sorun var yerlestirecek dolabimiz yokkkkkkkk
abisiinin esyalarinin arasina sikisacaklarrrrrrrrrrrrrrr

dogmus tatlım bebeıs dun gece normal dogum olmus kuvezede koymamıslar ikiside iimiş Allah a sukur

dogmus tatlım bebeıs dun gece normal dogum olmus kuvezede koymamıslar ikiside iimiş Allah a sukur

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cokkkamaaa cokkkkkk sevindim yaaaaa
allah anali balai saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin leylamiza ne guzel hem normal dogum yapmissssssss hemde bebisi kuvezde degilllllll daha ne olsunnnnnnn masallahhhhmasallahhhhhhhhh

buarada bebis topiginide acalim ilk bebegimiz geldiiiiiiiii artik tekr teker dokuluruzzzzzzzz

lüveyda arkadaşımıza Allah hayırlı evlat nasip etsin bebeğinin küvezde olmamasına çok sevindim kızlar artık bir bebeğimiz geldi ardı kesilmez daha arda arda çatır çatır doğurucaz kızlar

yasmin_84 canım Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim kucağına al inşallah

Luvelya arkadasimiza tekrardan hayirli olsun. Cok sevindim adina. ne güzel ilk bebisimiz dogdu.

yasmin_84 arkadasim Gecmis olsun, Insallah simdi daha iyisindir.
Kendine dikkat et, sakin yorma kendini

ılk bebegımız gelmıs hosgelmıs..

doktorum bana usg sonucları yNı kılo olarak dogru vermez fılan dmeıstı + - 500 gr oynar demişti..

cok buyuk bır oran ama artı eksı 500 grm oynarmıs kızlar..teknolojının nımetı

sumakcım 9. ayın hayırlı olsun :)))
1 ayın kaldı hayırlısıyla doğum olur inşallah

bende ogün söyledim bunu ama kimse katılmadı bana :44:
doktor diyomuş mesela bebeğin 3600 gr ama bu doğumda oynar yani 3000 gr doğabilir bende böyle biliyorum ama çoğu kişide ultrasonla aynı kiloda doğum yapıyor

evet bana da dedı ..tahmını ne kadar dogar dedı esım bunu bılebılıyor musunuz dedı ..

o da bunlar tahmını dedı cok büyük bir oran ama 500 grm altı ve üstü olan kıloda dogum yapanlar oluyor fılan dedı oynuyormus oyle..

ıyı dedık bızde ..

arkadaşımda diyo sakın normal doğumdan korkma diye ultrasonda 3400 çıkmış 2850 ile normal doğum yaptım dedi bende normal doğum düşündüğüm için fazla kilolu olmasın 3000 gr doğurmak istiyorum

ay ben şimdik topiğe girer girmez şok oldum
luveyla mı doğum yaptı .. doğru mu okudum..
Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
kaç haftalıktı? ayol daha ekimdeyiz :) kasıma gireydik bari.. ben yusuf yusuf oldum şimdi haa.. çantayı hazırlamak lazım artık demek ki.. :18::18::18:

kasım ayı gelsin görücem hepinizi
herkes de bir heyecan bir heyecan ayyyyy

valla bu çanta olayı beni de panikletiyo..sanki çantayı hazırlayınca akşamına doğuma gidicekmişim gibi geliyo.. erteledikçe erteliyorum bu işi..

bende bende en fazla 3100 olsun kolayca oluversın ısıtoyrum ama bakalım

valla bu çanta olayı beni de panikletiyo..sanki çantayı hazırlayınca akşamına doğuma gidicekmişim gibi geliyo.. erteledikçe erteliyorum bu işi..

bende bende ..bır turlu kapatamadım agzını cantanın ya..sankı o hazır olunca hemen doguracakmısım gıbı gleıyor:)

selam kızlar ilk bebişimiz gelmiş :) luveylanın hayırlı haberini aldım çok sevindim:) Allah analı babalı büyütsün inş darısı hayırlısıyla hepimizin başına :)

Allahım ne sewindim ya...Leylam Allah analı babalı büyütsün,,sağlıcakla kucağına aldın ya..daha ne denir bilemyrm...Darısı hepimizin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…