2011 Aralık Anneleri

geçen ben de okumuştum bi yerde + - %12,5 oynarmış... o da aşağı yukarı aynı şeyi gösteriyor heralde. bu arada ben eksik çıkanı duydum da hiç fazla çıkanı duymadım...

slm arkadaşlar leylacım bebeğin hayırlı olsun .artık bende çok sık giremiorum pc başında oturamıyorum.umarım herkes iyidir. benim kasılmalarım çok oluyor. bu arada dün komşum doğum yaptı epidurel sezeryan bugün gittim ewine maşallah çok iyiydi.yatmıyordu kapıda karşıladı beni ayaklanmış bile hiç ağrısı da yokmuş.çok memnunum iyki epidurel oldum dio.görünce benim biraz içim ferahladı sizinle paylaşayım dedim.

kızlar gebelik şekeri ölçmek için cihaz alan var mı???fiyat olarak ne kadar acep:26::26::26::26:

yasmincim 2-3 hafta daha sabret inşallah sen de bebişine sağl salim kavuşacaksın dualarımız seninle

şeker problemin mi var canım? neden gerek duydun?

var canımen son açlık tokluk yaptılar tokluk 151 çıktı yarın diyet verceklermiş.bi de her gün ölçmem için cihaz al dedi ama eczacıya sordum çok yüksek değil yediklerine dikkat edersen problem olmaz dedi:26::26::26::26:

hay Allah...

bizim aralık bebekleri neden bu kadar aceleci çıktı? benim erkekim de neredeyse 27. haftada geliyordu...

32 haftalık arkadaş korkmasın. karşı komşu 32. haftada doğum yaptı. bebek 2 kilo bile değildi. şimdi okula gidiyor. topaç gibi hem de hiperaktif

az önce haberlerde gördüm. 14 günlük bebek enkaz altında kalmış. 2 gün sonra bugün sağ sağlim çıktı. Allahın işi işte. 2 gün ne yedin ne içtin? üstünde incecik zıbın, altı çıplak...koruyan Rabbim koruyor. biraz Tevekkül edelim inşallah.

slm kızlar herkese ıyı akşamlar..

cnm bu hastaneyi luveylada cok övdü cok memnun kalmış düşünenlere tavsiye olunur..

cnm cok geçmiş olsun senin kızda aceleci davranıyor sanırım topiğimizin abisi geldi ablasıda ben olayım istiyor heraldeinş durabıldıgı kadar durur dahada buyuyup cıkar oradan

cnm bende kapalıyım hastanede tülbent takacam ama eve gelınce tacımı takarım güzel güzel hastanedeki tülbentimin renginide pijamama göre ayarlıyacam uyumlu olsun yani

yeni şehir yeni iş yeni ortam hepsi hayırlı olsun cnm bebişine de maşallah kılosunu cok dert etme cokta aşırı deil daha olmadı bıraz tombiş bir bebişin olur

Teşekkür ederim canım. :) Senin mobilyacılarla ilgili bir problem vardı, koltuk iadesi, yeniden yapımı vs. Umarım halletmişsinizdir.
koltuklar iade oldu yenisini sipariş ettik ve bugun aradılar yarın kısmetse getireceklermiş inş bu sefer biaksilik yaşamayız
cocukların odaya da dolap yaptırıyordum oda inş haftasonuna kadar bitecekmiş o gelmeden bebeğin eşyalarınıda yıkayamıyorum yıkasam koyacak yer yok bekliyorum öyle..ama inş bayrama kadar tamamlanmış olacak eşyalar

cnm geceliğinin modeli hangisi bilmiyorum ama yeterlidir sanırım yani benimkilerde yarıya kadar düğmeli emzirmek için iyi geliyor.. beden olarak s beden olur sana sanırım..
ben sabahlıkla takım olan pijamamı ekru rengi diyor acık krem rengı gıbı öyle aldım diğer pijama takımımı resimde görünen pembe rengini aldım

adını babası ahmet akif istiyormuş luveylada baska bırsey istediğini söylemişti ama bak onu unuttum ama buyuk agırlıkla adı ahmet akif olur dedi

o korku bende de başladı ama inan sancıdan,dikişten falan değil korkum...doğumu beceremicem bebeğe bi zarar vericem diye korkuyorum..

cnm dogumu zaten doktor yaptıracak sen sadece onun talımatlarına uyacaksın oyuzden bebege zarar verme gıbı bır durumun olmaz merak etme..

maşallah cnm oglusuna

2. bebiş yasminden gelir gibime geliyor hiç merak etme cnm eski kılona dönersin ılk 6ay içinde

herkese iygeceler kızlar bendebugün dra gittim 32 haftalık olmuşum hatta32+6 bebek1-950 iymi sizce benim öbürçocuklarım düşük kiloluydularda işllah bu iyi olur bebegin başı aşagıdaymış dogum pozisyonundaymış ama bu beni baya zorluyo ya o geceliklerin oldugu siteye bende baktımbayagı güzel şeyler var bitürlü karar veremedim:26:

iyi geceler canım maşallahhh bebişine iyi olur inşallah sağlıklı olsunlarda kg alırlar zamanlaaşağıda olması nasıl zorluyor???benimde ağrılarım var yürüyüşü fazla kaçırırsam yada fazla iş tutarsam altıma vuruyor zor yürüyorum

offff zaman geçmiyor yapacak bi iş yok (yani iş yapmak istemeyene yok tabi) kociş dişçiden geldi yatıyor
bebişim doğsa da onunla oyalansam

maşallah cnm bebişine bence cokta düşük deil saglıklı olsunda kılo cokta önemli deil

kız bebiş dogdukatan sonra arıyacan bugunlerini benden söylemesibence tadını cıkart böyle aylak aylak yatmanın

doğru söylüyorsun ama ben de işin cılkını çıkarttım hamileliğin başından beri habire yatıyorum yata yata büyüttüm bebişi :)
ama sıkıldım artık ya ne uzun sürüyormuş bu hamilelik sanki yıllardır hamileyim

cnm ılk hamılelıkler öyle oluyor bundan sonrakıler pek oyle olmaz ılk hamılelıgının keyfını cıkart cnm bır daha böylesini yaşama şansın yok

Leyla cnm Allah bebeğine de sana saglık versin gözün Aydın Yasemin cnm Allah sanada saglikla evladını kucağına Alman'ı nasip etsin offf az kaldı kızlar zaman daralıyor gercekten

geçen sene bu vakitler de hamileydim ben..ama nasip değilmiş..düşmüştü bebeğim..yani matematiksel olarak 1 yıldır hamileyim ben...

geçen sene bu vakitler de hamileydim ben..ama nasip değilmiş..düşmüştü bebeğim..yani matematiksel olarak 1 yıldır hamileyim ben...

hayırlısı canım dünyaya gelmek bu bebişine nasipmiş sağlıkla alırsın inşallah kucağınaya bu arada arka sayfalarda bende hep çikolata çıkıyor uleynnnn biz hamileyiz kaldırın şunları zati şekerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…