ılk bebegımız gelmıs hosgelmıs..
doktorum bana usg sonucları yNı kılo olarak dogru vermez fılan dmeıstı + - 500 gr oynar demişti..
cok buyuk bır oran ama artı eksı 500 grm oynarmıs kızlar..teknolojının nımetı
kızlar gebelik şekeri ölçmek için cihaz alan var mı???fiyat olarak ne kadar acep:26::26::26::26:
cnm bebeğim aşağıya inmiş.bebeğin suyu akıntı gibi azar azar geliyor.şimdi sınırda dedi dr.
hepinize tşk ederim kızlar.bebğim 32 haftalık ama ultrasonda 30 haft.çıkınca doğumu beklettiler yoksa dün alacaklardı.şimdi artık.yattığım hastanede perionoji prof.haftalık takiplerimi yapıcaklar.
şeker problemin mi var canım? neden gerek duydun?
cnm bu hastaneyi luveylada cok övdü cok memnun kalmış düşünenlere tavsiye olunur..saol cnm.bugünden itibaren armudu bol yemeye başlıcam.inş.bende faydasını görürüm.yalnıız gittim hastane kanuni sultan süleyman devlet hastanesi süper bi hastane.kısmet olursa doğumuda orda yapıcam.devlet hastanesi olmasına ragmen özellerden çok çok daha iyi hizmet veriyor.
slm kızlar 3 gündür yoktum.beni merak attinizmi.cumartesi günü suyum geldiğinden hastaneye gittim.3 gündür hastanede yatıyodum.ilaçlarla doğumu engellediler.şimdi evdeyim.leyla arkadaşımızla aynı hastanede kalıyomuşuz .bugün öğrendim.doğuma alındımı.ben tekrar haftalık kontrolerre gidicem.eğer bi aksilik olmazsa 3 hafta sonra doğum yapıcam.
cnm bende kapalıyım hastanede tülbent takacam ama eve gelınce tacımı takarım güzel güzelgünaydın kızlar kızımı okula yeni gönderdim işlere henüz başlamadım bilee.... önce sizleri ziyaret edeyim dedim
lohusa taclarından bahsediyorsunuz ben tesettürlüyüm sizce nasıl bişey yapayım ben içinde kırmızılar olan bir tülbent düşünmüştüm ama ilginç fikirleriniz varsa iletirmisiniz?:26:
yeni şehir yeni iş yeni ortam hepsi hayırlı olsun cnm bebişine de maşallah kılosunu cok dert etme cokta aşırı deil daha olmadı bıraz tombiş bir bebişin olurHerkese Merhaba nasılsınız görüşmeyeli ?Çok uzun zaman oldu foruma girmeyeli o nedenle geçmişi okuma fırsatım olmadı.Ama umuyorum ki herkes iyidir. Biz yeni bir şehre taşındık yeniş bir iş yeri yeni bir ortam şuan biraz sıkıntı var küçük bir şehirdeyiz ve doktor sıkıntımız var. En son doktora gittik bebeim 3 hafta önde gözüküyor bu durum beni endişelendiriyor. Benimle aynı durumda olan birileri lütfen yardımcı olsun daha 31 haftadayız ama bebek 2300 gr olmuş çok fazla deil mi sizce de kilosu
koltuklar iade oldu yenisini sipariş ettik ve bugun aradılar yarın kısmetse getireceklermiş inş bu sefer biaksilik yaşamayızTeşekkür ederim canım. :) Senin mobilyacılarla ilgili bir problem vardı, koltuk iadesi, yeniden yapımı vs. Umarım halletmişsinizdir.
şu an 65 kıloyum doğum sonrası 55 olurum herhalde. bir de geceliğin önünde düğmeler var ama yeterli mi emzirmek için pek anlayamadım. senin eline geçtiği için soruyorum. temizlikten sonra cevabını bekliyorum kolay gelsin size.
güle güle kullan inşallah. hangi rengini aldın. benim pembe yeşil geceliklerim var doğumdan sonra giyeceğim. farklı bir renk olsun istiyorum. bir de ben de beğendiğin modeli çok beğendim. bu siteye de bayıldım.
CANIM KURAN MEALİ SÜREKLİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM. BU YAZ EN SON 1 KEZ BİTİRDİM RAMAZANDA AMA ÖYLE BİR AYET YOK. SADECE HAYIZ NİFAS HALLERİNDE eşinle birlikte olman haram o kadar. yaşlılar bazen uyduruyor yaaa. dinini yaşarken iyice araştırıp öyle yaşa. o bunu demiş şu şunu demiş onlara bakma. işin içinden çıkamadıkları noktada bazen insanlar günahmış diyip kestiriveriyorlar.
canım çok geçmiş olsun. inşalllah minik meleğin 3 haftasını da tamamlar öyle katılır aranıza.
luveyla doğum yapmış. gözümüz aydın. darısı başımıza sağlıcakla inşallah. okuyunca bi sevindim bi heyecanlandım anlatamam. inşallah sağlıkla mutlulukla geçer ömrü ilk bebeğimizin. adını ne koyacaktı acaba erken gelen delikanlının?
o korku bende de başladı ama inan sancıdan,dikişten falan değil korkum...doğumu beceremicem bebeğe bi zarar vericem diye korkuyorum..
gıttım tatlım oglsum sata gore 32+3 usg gore 33+6 gorunuo 2283 gr olmus benm tosunum basıda donmus asagıya olması gerekn pozısyonda dedı bayram sonrası tekrar cagırdı nst baglıcakmıs bı sıkıntımız yok Allah a sukur suyu esı herseyı ıımıs
selam kızlar ilk bebişimiz hayırlı olsun bakalım 2. kimden gelecek
benim 23 kasım (sezaryan tarihi) tarihi daha önce olan var mı acaba
aynen katılıyorum sana çoookk sıkıldım
eski kıyafetlerimin içine girebilecek miyim acaba ben tekrar 36 beden olmak istiyorum ya sanki ömür boyu bu kiloda kalacakmışım gibi hissediyorum
herkese iygeceler kızlar bendebugün dra gittim 32 haftalık olmuşum hatta32+6 bebek1-950 iymi sizce benim öbürçocuklarım düşük kiloluydularda işllah bu iyi olur bebegin başı aşagıdaymış dogum pozisyonundaymış ama bu beni baya zorluyo ya o geceliklerin oldugu siteye bende baktımbayagı güzel şeyler var bitürlü karar veremedim:26:
offff zaman geçmiyor yapacak bi iş yok (yani iş yapmak istemeyene yok tabi) kociş dişçiden geldi yatıyor
bebişim doğsa da onunla oyalansam
herkese iygeceler kızlar bendebugün dra gittim 32 haftalık olmuşum hatta32+6 bebek1-950 iymi sizce benim öbürçocuklarım düşük kiloluydularda işllah bu iyi olur bebegin başı aşagıdaymış dogum pozisyonundaymış ama bu beni baya zorluyo ya o geceliklerin oldugu siteye bende baktımbayagı güzel şeyler var bitürlü karar veremedim:26:
kız bebiş dogdukatan sonra arıyacan bugunlerini benden söylemesibence tadını cıkart böyle aylak aylak yatmanın
doğru söylüyorsun ama ben de işin cılkını çıkarttım hamileliğin başından beri habire yatıyorum yata yata büyüttüm bebişi :)
ama sıkıldım artık ya ne uzun sürüyormuş bu hamilelik sanki yıllardır hamileyim
doğru söylüyorsun ama ben de işin cılkını çıkarttım hamileliğin başından beri habire yatıyorum yata yata büyüttüm bebişi :)
ama sıkıldım artık ya ne uzun sürüyormuş bu hamilelik sanki yıllardır hamileyim
geçen sene bu vakitler de hamileydim ben..ama nasip değilmiş..düşmüştü bebeğim..yani matematiksel olarak 1 yıldır hamileyim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?