geçen sene bu vakitler de hamileydim ben..ama nasip değilmiş..düşmüştü bebeğim..yani matematiksel olarak 1 yıldır hamileyim ben...
Geçmiş olsun
Bende geçen sene eylülde 3 aylık bebeğimi kaybetmiştim karnımda ölmüştü şimdi ise 32 haftalık.........
bana da bu hamileliğim çok uzun geldi bitmek bilmedi sayılı gün çabuk geçmiyor malesefff
hayırlısı canım dünyaya gelmek bu bebişine nasipmiş sağlıkla alırsın inşallah kucağınaya bu arada arka sayfalarda bende hep çikolata çıkıyor uleynnnn biz hamileyiz kaldırın şunları zati şekerim var
Geçmiş olsun
Bende geçen sene eylülde 3 aylık bebeğimi kaybetmiştim karnımda ölmüştü şimdi ise 32 haftalık.........
bana da bu hamileliğim çok uzun geldi bitmek bilmedi sayılı gün çabuk geçmiyor malesefff
saol canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize..bu arada evet çikolata reklamı yoldan çıkarmak üzere beni de..
1979 cnm bende nar çiçeği renginde tülbent aldım çiçek desenli..
sanırım tülbent daha kullanışlı olacak devlet hastanesinde yapıcam doğumu çünkü özel odada falan da olmayacak sanırım kimbilir kaç kişilik oda olacak sadece benim gelenim gidenim olmaz yani maleseff
aynen canım yaaa..sabırsızlanıyorum doğum yapanları görünce etrafımda..ama bi sancı,bi kasılma hissedince de oğlum daha erken 3-5 hafta daha dayan diyorum..
sanada geçmiş olsun canımRabbim bebişine ve sana sağlık versin hayırlısıyla al inşallah kucağına
bak tülbent koymak aklıma bile gelmedi çantaya bende devlette yapıcam 2 adet koyayım bari
gunaydin herkesee..
nihalla hayirli olsun yeni haftaniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?