2011 Aralık Anneleri

geçen sene bu vakitler de hamileydim ben..ama nasip değilmiş..düşmüştü bebeğim..yani matematiksel olarak 1 yıldır hamileyim ben...

Geçmiş olsun
Bende geçen sene eylülde 3 aylık bebeğimi kaybetmiştim karnımda ölmüştü şimdi ise 32 haftalık.........
bana da bu hamileliğim çok uzun geldi bitmek bilmedi sayılı gün çabuk geçmiyor malesefff

sanada geçmiş olsun canımRabbim bebişine ve sana sağlık versin hayırlısıyla al inşallah kucağına

saol canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize..bu arada evet çikolata reklamı yoldan çıkarmak üzere beni de..

aynen canım yaaa..sabırsızlanıyorum doğum yapanları görünce etrafımda..ama bi sancı,bi kasılma hissedince de oğlum daha erken 3-5 hafta daha dayan diyorum..

saol canım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize..bu arada evet çikolata reklamı yoldan çıkarmak üzere beni de..

amin canımmmmsorma dolapta var ama bugün ki hakkımızı yedik bi daha yersem gece susuzluktan ölüyorum sürekli suya kalkıyorum

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız 2 gundur yoktum.vandakı depreme çok uzuldum allah yardımcıları olsun cok zor bı durum ya...bugun 14gunluk bir bebek kurtardılar mucıze yaaaa kurban oldugum allah nasılda korumuş,sonra annesını sonrada anneannesını kurtardılar..allahım ınşallah daha nıcelrı kurtulur....sizler naptınız ne var neyok bakalım..

1979 cnm bende nar çiçeği renginde tülbent aldım çiçek desenli..

sanırım tülbent daha kullanışlı olacak devlet hastanesinde yapıcam doğumu çünkü özel odada falan da olmayacak sanırım kimbilir kaç kişilik oda olacak sadece benim gelenim gidenim olmaz yani maleseff

sanırım tülbent daha kullanışlı olacak devlet hastanesinde yapıcam doğumu çünkü özel odada falan da olmayacak sanırım kimbilir kaç kişilik oda olacak sadece benim gelenim gidenim olmaz yani maleseff

bak tülbent koymak aklıma bile gelmedi çantaya bende devlette yapıcam 2 adet koyayım bari

aynen canım yaaa..sabırsızlanıyorum doğum yapanları görünce etrafımda..ama bi sancı,bi kasılma hissedince de oğlum daha erken 3-5 hafta daha dayan diyorum..

bende sancı falan yok ama gerçekten artık doğurmak istiyorum nedenseee ....
Niye böyle oldum bilmiyorum normaldede beklemeye hiç tahammülüm yok etrafımdaki insanlar bana sen kaç aylıksın diye soruyolar bende anneme soruyorum ama günümü doldurup gelmişimmm
şu an itibariyle 32-5 oldukk artıkk benim sezeryan olacak zaten şunu düz hesap 33 yapalım 38 de falan doğuma giderim 5 hafta kalmış sayılır ammada küçük hesaplar yaptım dimi

bende tesettürlüyüm özelde doğum yaptım şimdi aynı hastanede yapacağım ,benim gelenim gidenim pek yok ,o yüzden saçlarım açık olacağım ,başımda anestezi uzmanım ve doktorum beklicek onlarda bayan olduğu için özel bir tülbent almayacağım ,eger aniden giren olursa diye kenarda eşarbımı bırakmıştım yine öyle yaparım aslında bende başıma bir bant düşünüyorum ama geniş olanlardan ,lohusa olanlardan değil günlük kullanım saçlarım açık alışkan değilim yabancı olsada yine motivemi bozmaz

kızlar akıntınız ne durumda ,benim oluyor su gibi ama turnison kağıdıyla kontrol ediyorum ,amniyon sıvısı mı değil mi diye,yinede ne zaman biticek bu akıntılar ya

Luveyla arkadasimiz saglicakla almis bebisini kucagina hayirlisi olsun topigimizin ilk bebisi sabirsiz abisi geldi yani.... Allah anali babali buyutsun bahtini acik etsin insallah....

Yasmin canim hayirlisi neyse o olsun ikiniz icinde.... Umarim sabirla bekler bebisin zamanini sende topigin ikinci hizli annesi olucaksin sanirim luveyladan sonra darisi basimiza artii.... Hepimiz saglikla sihhatle aliriz kucaklarimiza insallah...

maşallah azra bebeğe ya,öldürmeyen Allah öldürmüyo,ufacık bişey,çıplak hem de,annesi biraz emzirmiş sonra sütü kesilince,tükürüğüyle dudaklarını ıslatmış,öldüren de Allah yaşatan da,ibret verici bi durum,o sahneyi her gördüğümde gözlerim doluyor,Allahım sen hepimize bebelerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eyle yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…