2011 Aralık Anneleri

benim şafak 40,ama görürsünüz 1 ayı bulmaz kasıklarım ve çatı kemiklerim sürekli ağrıyo,pazt. yeni binaya taşınacaz,4. kattaymış,evde 4 kat çıktığım yetmediği gibi 5 gün de onu inip çıkacam yanısıra,bi gün merdivende doğuracam diye korkuyorum

Günaydın annecikler
Pof ev işi anca bitti henüz kahvaltı bile az bişey atıştırdım daha bebişin bir makina cicisi kuruyup ütülencek . Bu arada bebiş kıyafetlerini yıkamak nasıl keyifli bir duygudur ya hamdolsun .
İnşallah herkes için güzel bir sabah olur bu arada .

günaydın kızlar..

ben haberleri izlemekten , resimleri görmekten ve ağlamaktan helak olmuş durumdayım. izlemeden olmuyor merak ediyorum. izlerken ağla ağla içim çıkıyor.. şimdi hürriyetin sitesinde 3 haftalık hamile eşini ve 3 yaşındakini oğlunu kaybeden elinde oğlunun plastik kılıcı ile yıkılan adamın resimlerini gördükçe.. ya bana bişi olursa ya eşime bişi olursa.. ne yaparız diye düşünmeye başladım. halen ağlıyorum...zaten hormonlarım normal değil.. offf... offff

Allah yardımcıları olsun çok zor bi durum üzülmemek elde değil ama birer can taşıyoruz ve biz ağlayınca onlar da ağlıyor,lütfen ağlamayalım,dua edelim

günaydın kızlar bizde işlerimizi bitirdik geldik herkese güzel bir gün olsun

ilk günaydın bizden gelsin..
bugün tam 33 haftalık oldukk

maşallah cnm size

cnm merdiven inip cıkmak doğumu kolaylaştırıyormuş ne güzel işte sen kolaycacık doguracan

kolay gelsin size cnm bizde haftaya başlıyacaz yıkama ütülemeye inş

HANDECİM;cok fazla seyretme cnm böyle şeyleri bebişinide etkiler ben bakmıyorum hiç resimlere sadece olaylar hakkında yazılanları okuyorum herşey allahtan takdiri ilahi dua ve yardım etmekten başka elimizden bişey gelmiyor..

[QUOTE=destina78;21459101

cnm merdiven inip cıkmak doğumu kolaylaştırıyormuş ne güzel işte sen kolaycacık doguracan

zaten çatır çatır ediyo alt tarafım,merdivende doğurcam diye korkuyom,merdivenler de dik,nefes nefese kalıyom,şimdi bi de işe gelirken çıkacam 5 gün neyseki haftaya cuma son

Kızlar,
Park yatak içine hangi yatak alınmalı biliyo musunuz?
Visco almıştık ama duyduğuma göre ilk zamanlar önerilmiyomuş.
Sizin bilginiz var mı?

Günaydınn...
Nanancım seninde başın sağolsun.Daha önce söylemişmiydin bilmiyorum belkide ben kaçırmışımdır eşinin vefat ettiğini bilmiyordum çok üzüldüm.Ne yazık kı 1 sn sonrasına garantimiz yok ve biz kul olarak yapacağımız tek şey ebedi hayatımız olan hayata hazırlanmak.
Bu deprem haberlerini izledikçe kendimi sorguluyorum ve ölüme ne kadar hazırlıksız olduğumu düşünüyorum.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin,bize gerçek müslüman olma bilincini nasip etsin..

ya ilk zamanlar hızlıca bebeğimin nevresim oda takımı giyimi filan aldım son hafalarda da bir genişlik geldi bana, bebek gelecek karyolasına uyku seti,bebeğime palto yada kozmonot gb bişey dışarda giymesi için araba koltuğu odasına telsiz vs daha bir çok esas önemli şeylerimiz eksik ir kaç yerde içime sinen bulamadım nemde soğudum almaktan netten bakıyorum üşeniyorum artık mağazaya gitmeyede nolcak halim bilmem. gece yatınca alınacaklar kafamda bir sıralanıyor ben onları düşünürken uyuyakalıyorum ne kadar çok olduğunu düşünün yani sizdede varmı böyle halsizlik bişey yapmama isteği

herkese günaydın...

son günlerim pek ii geçmiyor maalesef... içimden sürekli ÇOK ŞÜKÜR RABBİM die geçiriyorum yine de her saniye... önce şehitlerimiz - ki hala onlara içim deli gibi yanıyor - , sonra deprem felaketi, bi de üzerine yaşadığım bir kayıp... yakın bi akrabamızı kaybettik dün gece. Allah mekanını cennet eder inşallah. çok ağrılı geçiyordu son günleri... herkes kurtuldu diyor ama zor işte...

sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın...

rabbim bize, çocuklarımıza, eşlerimize, ailelerimize, sevdiklerimize, herkese sağlık sıhhat verir inşallah...

günaydınlaar...
nasılsınz ??
yasmincim dualarımız senle canım,hayırlı zamanda gelsin bebişin inş...
nanancım bizde de durum benzer halde,çok eksğimz kalmadı ama halsizlk diz boyu (
Deryam bikaç gündür bnmde kasıklarım çatırçatır olmaya başladı,iki gündür nasıl dayanılmaz bi ağrı var anlatamam yaa...yürürken yatarken kalkarken ( noolcak böyle yaa,yokmudur bi çaresi?

başın saolsun cnm..Allah sabır versin hepimize,,bnde izledikçe dayanamayıp ağlıyrm sürekli,izlememek de elimde değil sanki umursamıyor gbi hissedyrm..dua edelim Rabbim sabır versin yakınlarına inş..biz bu kadar üzülüyrsak yakınları ne haldedirMekanları cennet olsun hem şehitlerimzn,hem depremzedelerin hem de akrabanın

benim aylardır var canım ama korkma hemen doğurmuyosun bak ben 35. haftama girdim herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…