kızlar gebelik şekeri ölçmek için cihaz alan var mı???fiyat olarak ne kadar acep:26::26::26::26:
günaydın kızlar..
ben haberleri izlemekten , resimleri görmekten ve ağlamaktan helak olmuş durumdayım. izlemeden olmuyor merak ediyorum. izlerken ağla ağla içim çıkıyor.. şimdi hürriyetin sitesinde 3 haftalık hamile eşini ve 3 yaşındakini oğlunu kaybeden elinde oğlunun plastik kılıcı ile yıkılan adamın resimlerini gördükçe.. ya bana bişi olursa ya eşime bişi olursa.. ne yaparız diye düşünmeye başladım. halen ağlıyorum...zaten hormonlarım normal değil.. offf... offff
günaydın kızlar..
ben haberleri izlemekten , resimleri görmekten ve ağlamaktan helak olmuş durumdayım. izlemeden olmuyor merak ediyorum. izlerken ağla ağla içim çıkıyor.. şimdi hürriyetin sitesinde 3 haftalık hamile eşini ve 3 yaşındakini oğlunu kaybeden elinde oğlunun plastik kılıcı ile yıkılan adamın resimlerini gördükçe.. ya bana bişi olursa ya eşime bişi olursa.. ne yaparız diye düşünmeye başladım. halen ağlıyorum...zaten hormonlarım normal değil.. offf... offff
ilk günaydın bizden gelsin..
bugün tam 33 haftalık oldukk
benim şafak 40,ama görürsünüz 1 ayı bulmaz kasıklarım ve çatı kemiklerim sürekli ağrıyo,pazt. yeni binaya taşınacaz,4. kattaymış,evde 4 kat çıktığım yetmediği gibi 5 gün de onu inip çıkacam yanısıra,bi gün merdivende doğuracam diye korkuyorum
Günaydın annecikler
Pof ev işi anca bitti henüz kahvaltı bile az bişey atıştırdım daha bebişin bir makina cicisi kuruyup ütülencek . Bu arada bebiş kıyafetlerini yıkamak nasıl keyifli bir duygudur ya hamdolsun .
İnşallah herkes için güzel bir sabah olur bu arada.
günaydın kızlar bizde işlerimizi bitirdik geldik herkese güzel bir gün olsun
maşallah cnm size
cnm merdiven inip cıkmak doğumu kolaylaştırıyormuş ne güzel işte sen kolaycacık doguracan
kolay gelsin size cnm bizde haftaya başlıyacaz yıkama ütülemeye inş
HANDECİM;cok fazla seyretme cnm böyle şeyleri bebişinide etkiler ben bakmıyorum hiç resimlere sadece olaylar hakkında yazılanları okuyorum herşey allahtan takdiri ilahi dua ve yardım etmekten başka elimizden bişey gelmiyor..
benim şafak 40,ama görürsünüz 1 ayı bulmaz kasıklarım ve çatı kemiklerim sürekli ağrıyo,pazt. yeni binaya taşınacaz,4. kattaymış,evde 4 kat çıktığım yetmediği gibi 5 gün de onu inip çıkacam yanısıra,bi gün merdivende doğuracam diye korkuyorum
günaydınlar hepimize
ya ben ne yürüyüş ne merdiven hiçbir hareket eğilimi yok sadece ev içinde ne gezinirsem yemek yaparken filan doğumum zor olcak diye korkuyorum. son son haftada 300 gr almış bebeğim doktorum bu haftalar böyle çok hızlı alır kilo dedi ya 4 kiloyu geçerse diye korkuyorum oğlum 3.300 gram ufak şey 2 günde çıkamamıştı inşllh geçmez sabah eşimle bile espirisini yaptık :) çocuk 4 günde anca doğar nasıl yapsamda çıksam diye hatta olmadı ben çıkamıyorum burası rahat yaza kadar sıcacık kalayım burda der diyoz:)
herkese günaydınlar....
Rabbim hepimizin evlatlarının bizlere bizleride evlatlarımıza bağışlasın.
handecim hiç kendini üzme rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermiyor çok şükür. benim eşimde 99 depreminde vefat ettiğinde oğlum 6 aylıktı rabbim öyle bir kuvvet veriyor ki evladının anne babası oluyorsun evladında da eşin oğlun kardeşin baban herşeyin oluyor biranda ve o an öyle şeyler oluyor ki evladına mükemmel bir hayat sunmak için kolları sıvıyorsun hedefler belirliyorsun yıkıldığı zamanlarda çok oluyor insanın ama dedeiğim gb rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermiyor hamd olsun çok şükürki inançlı insanlarız ve öbür dünyada kavuşma şansımız var tesellimiz bu....Rabbim kimseye ama kimseye acılar yaşatmasın sevdikleriyle imtahan etmesin.
1 saniyede tüm hayatlar değişiyor kendimizi üzmemizin düşünmemizin ne faydası ne de gereği var önemli olan şu anki zaman elimizden bişeyler gelebiliyorsa kendimiz yada başkaları için yapmalıyız. elimizden gelmeyen içinde üzülmeyelimlütfen dua etmekten başka bişey gelmez elimizden
herkese günaydın...
son günlerim pek ii geçmiyor maalesef... içimden sürekli ÇOK ŞÜKÜR RABBİM die geçiriyorum yine de her saniye... önce şehitlerimiz - ki hala onlara içim deli gibi yanıyor - , sonra deprem felaketi, bi de üzerine yaşadığım bir kayıp... yakın bi akrabamızı kaybettik dün gece. Allah mekanını cennet eder inşallah. çok ağrılı geçiyordu son günleri... herkes kurtuldu diyor ama zor işte...
sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın...
rabbim bize, çocuklarımıza, eşlerimize, ailelerimize, sevdiklerimize, herkese sağlık sıhhat verir inşallah...
günaydınlaar...
nasılsınz ??
yasmincim dualarımız senle canım,hayırlı zamanda gelsin bebişin inş...
nanancım bizde de durum benzer halde,çok eksğimz kalmadı ama halsizlk diz boyu(
Deryam bikaç gündür bnmde kasıklarım çatırçatır olmaya başladı,iki gündür nasıl dayanılmaz bi ağrı var anlatamam yaa...yürürken yatarken kalkarken( noolcak böyle yaa,yokmudur bi çaresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?