2011 Aralık Anneleri

amin cnm amin... ateş düştüğü yeri yakıyor gerçekten de... biz burda üzülüyoruz ama ordaki insanları düşünemiyorum bile... nanancım senin de başın sağolsun cnm...

Allah mekanlarını cennet etsin,kaçınılmaz bişey ölüm,unutmamak lazım ölümü,her canlı ölümü tadacaktır,herşeyin hayırlısı olsun

sağol canım , haklsın rabbim herşeyin hayırlısını versin yaşamnda ölümünde,

başınız sağolsun halimem üzme kendini canım elimizden duadan başka bişey gelmez bol bol dua edelim.

benim çatırdamalarım yokkk e o zaman açılma olmuyacakmı.belim çok ağrırdı kalsiyum eksikliğindenmiş dr verdiği ilaç ona iyi geldi ağrı sızı yok şimdi yani ben şimdi sevinemmi üzülemmi

Son düzenleme:

son günlrde kötü haberler hep üstüste geldi, Allahım böyle acılar yaşatmasın kimseye inşallah...
Akrabanız içinde Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

canım başınız sağolsun;Rabbim mekanını cennet eylesin inş.h...

son günlrde kötü haberler hep üstüste geldi, Allahım böyle acılar yaşatmasın kimseye inşallah...
Akrabanız içinde Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Allah mekanlarını cennet etsin,kaçınılmaz bişey ölüm,unutmamak lazım ölümü,her canlı ölümü tadacaktır,herşeyin hayırlısı olsun

canım başınız sağolsun;Rabbim mekanını cennet eylesin inş.h...

hepinize teşekkür ederim...

Aynen canm bende bakamıyorum Sağ olasın tatlım pzt randevum var nolur nolmaz doktor belki yatak istirahati falan der diye aradan çıksın istiyorum .

Kızlar,
Park yatak içine hangi yatak alınmalı biliyo musunuz?
Visco almıştık ama duyduğuma göre ilk zamanlar önerilmiyomuş.
Sizin bilginiz var mı?
:S Visko ya da ortopedik olmamalıymış diye biliyorum bende .

Başınız sağolsun,Allah geride kalanlarına hayırlı ömürler versin.

halime cnm başın sağ olsun
kızlar leyla mesaj atmış bugün taburcu olacakmış bende akşam ararım inş,haberleri yazarım akşam , herkesede merhaba.... Iş yerinde son iki günüm bunun verdiği hazla çok yoğun çalışıyorum :)

kolay gelsin canım sana,ben 1 hafta daha çalışcm 5 güncük

benim çatırdamalarım yokkk e o zaman açılma olmuyacakmı.belim çok ağrırdı kalsiyum eksikliğindenmiş dr verdiği ilaç ona iyi geldi ağrı sızı yok şimdi yani ben şimdi sevinemmi üzülemmi

annem diyo ben kaç çocuk doğurdum böyle ağrılarm olmadı,sadece 1 inde o da son ayımda oldu diyo,dr. da herşey yolunda vücut doğuma hazırlanıyo diyo,20. haftada başladı ağrılarım 30 dan sonrada sürekli hale geldi,geldik 35. haftaya bakalım nereye kadar gidecek,ama karnım hızla çatlıyo ya,offf çok çirkinleştim,benler lekeler,çatlaklar,4 kilo aldım böyleyim daha fazla alsam nolurdm acep

her okuduğumda içim cız ediyor sizinlede paylaşmak istedim büyük ihtimalle sizde okumuşsunuzdur biyerde mutlaka

ANNE YÜREĞİNDE BÜYÜMEK

Okulda 1.sınıf öğrencileri,bir aile fotoğrafı üzerinde tartışıyorlardı.Fotoğraft...aki küçük çocuğun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden değişikti.Öğrencilerden biri,o küçük erkek çocuğunun,belkide evlat edinilmiş olabileceğini söyledi.Onun bu sözünü duyan Jocelyn Jay adında küçük bir kız öğrenci ,birden sesini yükseltti:

-”Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim.Çünkü bende evlatlığım!”

Sınıftaki bir başka öğrenci sordu:

-”Madem biliyorsun,bizede anlatsana.Evlat edinilmek nedir?”

Jocelyn,kendinden emin bir şekilde,bilgisini özetledi:

-”Annenin karnında değil,yüreğinde büyümüşsün demektir.”

o kadar sabredemedim ben zaten bayrama kadar tatile gitcem zamanda geçmiyo o yüzden artık gezemediğim günlerin acısını çıkarıam kızımla

ben en azından bayramdn sonraki pazt. iznimi başlatacam,10 gün erken gitmiş oluyom ama37 haftaya kadar çalışmış oluyom,inş. bebişim 6 aylık oluncaya kadar çalışmayacm

kızlar relaxmode da geziodum elbiselere bakıyordum öyle sizce bu elbise güzel mi alsam bayramda giysem olur mu ki sizce.
RelaxMode Online Satış Mağazası |
buarada bi arkadaşımız visco yatak ıyı olmaz demiş ben oyun parkının içine visco yatak almıstım niye ıyı olmaz ki?

Nanan' cığım öncelikle başın sağolsun dediklerin çok doğru.. Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inş.. Bendede var o halsizlik artık işe gelmek bile ölüm.. Bırak evde yataktan sürünerek kalkar oldum..

Halime'm seninde başın sağ sağolsun cnm

DestinacI'ğım akşam bakamam ama bende leylayı çok merak ediyorum.. Kendini iyi hissettiğinde resim beklediğimizi söle.. dualarımızla onunla cnm.

benim 15 kiloya yaklaştı aldığım kilolar. canım doğsunlar bebeklerimiz sağlıkla toparlarız kendimizi inşllh. zaten uykusuzluk koşturmaca veririz heralde artık.eminim çirkinleşmedin ama bize öyle geliyor vucudumuzun şekli değişince çok şükür en kutsal konumdayız anneyiz ağrılarının olmasıda doğuma hazırlık dediğine göre doktorunun bizim üzülmemiz lazım zaten doğum aklıma geldikçe aynen böyle oluyorum

o kadar sabredemedim ben zaten bayrama kadar tatile gitcem zamanda geçmiyo o yüzden artık gezemediğim günlerin acısını çıkarıam kızımla
hakettiniz fazlasıyla canım dinlenmeyide gezmeyide inşllh bebişinlede dolu dolu geçirirsiniz günlerinizi

maşallah demekki bebeğinde anneninde sağlığı çok iyi çıkacaklarına göre hepimiz böyle sıra sıra doğurup hastaneden bebeğimiz kucağımızda çıkarız inşllh

Maşallah canm çok az almışsın :2:

ben de visco alacaktım bu hafta sonu:2:
başka önerisi olan var mı kızlaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…