başın saolsun cnm..Allah sabır versin hepimize,,bnde izledikçe dayanamayıp ağlıyrm sürekli,izlememek de elimde değil sanki umursamıyor gbi hissedyrm..dua edelim Rabbim sabır versin yakınlarına inş..biz bu kadar üzülüyrsak yakınları ne haldedirMekanları cennet olsun hem şehitlerimzn,hem depremzedelerin hem de akrabanın
herkese günaydın...
son günlerim pek ii geçmiyor maalesef... içimden sürekli ÇOK ŞÜKÜR RABBİM die geçiriyorum yine de her saniye... önce şehitlerimiz - ki hala onlara içim deli gibi yanıyor - , sonra deprem felaketi, bi de üzerine yaşadığım bir kayıp... yakın bi akrabamızı kaybettik dün gece. Allah mekanını cennet eder inşallah. çok ağrılı geçiyordu son günleri... herkes kurtuldu diyor ama zor işte...
sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın...
rabbim bize, çocuklarımıza, eşlerimize, ailelerimize, sevdiklerimize, herkese sağlık sıhhat verir inşallah...
Günaydınn...
Nanancım seninde başın sağolsun.Daha önce söylemişmiydin bilmiyorum belkide ben kaçırmışımdır eşinin vefat ettiğini bilmiyordum çok üzüldüm.Ne yazık kı 1 sn sonrasına garantimiz yok ve biz kul olarak yapacağımız tek şey ebedi hayatımız olan hayata hazırlanmak.
Bu deprem haberlerini izledikçe kendimi sorguluyorum ve ölüme ne kadar hazırlıksız olduğumu düşünüyorum.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin,bize gerçek müslüman olma bilincini nasip etsin..
herkese günaydın...
son günlerim pek ii geçmiyor maalesef... içimden sürekli ÇOK ŞÜKÜR RABBİM die geçiriyorum yine de her saniye... önce şehitlerimiz - ki hala onlara içim deli gibi yanıyor - , sonra deprem felaketi, bi de üzerine yaşadığım bir kayıp... yakın bi akrabamızı kaybettik dün gece. Allah mekanını cennet eder inşallah. çok ağrılı geçiyordu son günleri... herkes kurtuldu diyor ama zor işte...
rabbim bize, çocuklarımıza, eşlerimize, ailelerimize, sevdiklerimize, herkese sağlık sıhhat verir inşallah...
günaydınlaar...
nasılsınz ??
yasmincim dualarımız senle canım,hayırlı zamanda gelsin bebişin inş...
nanancım bizde de durum benzer halde,çok eksğimz kalmadı ama halsizlk diz boyu(
Deryam bikaç gündür bnmde kasıklarım çatırçatır olmaya başladı,iki gündür nasıl dayanılmaz bi ağrı var anlatamam yaa...yürürken yatarken kalkarken( noolcak böyle yaa,yokmudur bi çaresi?
herkese günaydın...
herkese günaydın...
son günlrde kötü haberler hep üstüste geldi, Allahım böyle acılar yaşatmasın kimseye inşallah...
Akrabanız içinde Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
sağol canım , haklsın rabbim herşeyin hayırlısını versin yaşamnda ölümünde, birde Allahtan gelene amenna insan kuladan geleni hazmedemiyor.
başınız sağolsun halimem üzme kendini canım elimizden duadan başka bişey gelmez bol bol dua edelim.
benim çatırdamalarım yokkk e o zaman açılma olmuyacakmı.belim çok ağrırdı kalsiyum eksikliğindenmiş dr verdiği ilaç ona iyi geldi ağrı sızı yok şimdi yani ben şimdi sevinemmi üzülemmi
Allah mekanlarını cennet etsin,kaçınılmaz bişey ölüm,unutmamak lazım ölümü,her canlı ölümü tadacaktır,herşeyin hayırlısı olsun
canım başınız sağolsun;Rabbim mekanını cennet eylesin inş.h...
günaydın kızlar..
ben haberleri izlemekten , resimleri görmekten ve ağlamaktan helak olmuş durumdayım. izlemeden olmuyor merak ediyorum. izlerken ağla ağla içim çıkıyor.. şimdi hürriyetin sitesinde 3 haftalık hamile eşini ve 3 yaşındakini oğlunu kaybeden elinde oğlunun plastik kılıcı ile yıkılan adamın resimlerini gördükçe.. ya bana bişi olursa ya eşime bişi olursa.. ne yaparız diye düşünmeye başladım. halen ağlıyorum...zaten hormonlarım normal değil.. offf... offff
Aynen canm bende bakamıyorumgünaydın kızlar bizde işlerimizi bitirdik geldik herkese güzel bir gün olsun
maşallah cnm size
cnm merdiven inip cıkmak doğumu kolaylaştırıyormuş ne güzel işte sen kolaycacık doguracan
kolay gelsin size cnm bizde haftaya başlıyacaz yıkama ütülemeye inş
HANDECİM;cok fazla seyretme cnm böyle şeyleri bebişinide etkiler ben bakmıyorum hiç resimlere sadece olaylar hakkında yazılanları okuyorum herşey allahtan takdiri ilahi dua ve yardım etmekten başka elimizden bişey gelmiyor..
:S Visko ya da ortopedik olmamalıymış diye biliyorum bende .Kızlar,
Park yatak içine hangi yatak alınmalı biliyo musunuz?
Visco almıştık ama duyduğuma göre ilk zamanlar önerilmiyomuş.
Sizin bilginiz var mı?
günaydınlar hepimize
ya ben ne yürüyüş ne merdiven hiçbir hareket eğilimi yok sadece ev içinde ne gezinirsem yemek yaparken filan doğumum zor olcak diye korkuyorum. son son haftada 300 gr almış bebeğim doktorum bu haftalar böyle çok hızlı alır kilo dedi ya 4 kiloyu geçerse diye korkuyorum oğlum 3.300 gram ufak şey 2 günde çıkamamıştı inşllh geçmez sabah eşimle bile espirisini yaptık :) çocuk 4 günde anca doğar nasıl yapsamda çıksam diye hatta olmadı ben çıkamıyorum burası rahat yaza kadar sıcacık kalayım burda der diyoz:)
Oy maşallah bebişine.ya ilk zamanlar hızlıca bebeğimin nevresim oda takımı giyimi filan aldım son hafalarda da bir genişlik geldi bana, bebek gelecek karyolasına uyku seti,bebeğime palto yada kozmonot gb bişey dışarda giymesi için araba koltuğu odasına telsiz vs daha bir çok esas önemli şeylerimiz eksik ir kaç yerde içime sinen bulamadım nemde soğudum almaktan netten bakıyorum üşeniyorum artık mağazaya gitmeyede nolcak halim bilmem. gece yatınca alınacaklar kafamda bir sıralanıyor ben onları düşünürken uyuyakalıyorum ne kadar çok olduğunu düşünün yani sizdede varmı böyle halsizlik bişey yapmama isteğiBişey yapmama isteği arada oluyor .
herkese günaydın...
Amin canm . Başınızda sağolsun bu arada.Sus kız :)benim aylardır var canım ama korkma hemen doğurmuyosun bak ben 35. haftama girdim herşey yolunda
herkese günaydın...
halime cnm başın sağ olsun
kızlar leyla mesaj atmış bugün taburcu olacakmış bende akşam ararım inş,haberleri yazarım akşam , herkesede merhaba.... Iş yerinde son iki günüm bunun verdiği hazla çok yoğun çalışıyorum :)
kolay gelsin canım sana,ben 1 hafta daha çalışcm 5 güncük
benim çatırdamalarım yokkk e o zaman açılma olmuyacakmı.belim çok ağrırdı kalsiyum eksikliğindenmiş dr verdiği ilaç ona iyi geldi ağrı sızı yok şimdi yani ben şimdi sevinemmi üzülemmi
o kadar sabredemedim ben zaten bayrama kadar tatile gitcemzamanda geçmiyo o yüzden artık gezemediğim günlerin acısını çıkarıam kızımla
benim 15 kiloya yaklaştı aldığım kilolar. canım doğsunlar bebeklerimiz sağlıkla toparlarız kendimizi inşllh. zaten uykusuzluk koşturmaca veririz heralde artık.eminim çirkinleşmedin ama bize öyle geliyor vucudumuzun şekli değişince çok şükür en kutsal konumdayız anneyiz ağrılarının olmasıda doğuma hazırlık dediğine göre doktorunun bizim üzülmemiz lazım zaten doğum aklıma geldikçeannem diyo ben kaç çocuk doğurdum böyle ağrılarm olmadı,sadece 1 inde o da son ayımda oldu diyo,dr. da herşey yolunda vücut doğuma hazırlanıyo diyo,20. haftada başladı ağrılarım 30 dan sonrada sürekli hale geldi,geldik 35. haftaya bakalım nereye kadar gidecek,ama karnım hızla çatlıyo ya,offf çok çirkinleştim,benler lekeler,çatlaklar,4 kilo aldım böyleyim daha fazla alsam nolurdm acep
hakettiniz fazlasıyla canım dinlenmeyide gezmeyide inşllh bebişinlede dolu dolu geçirirsiniz günlerinizio kadar sabredemedim ben zaten bayrama kadar tatile gitcemzamanda geçmiyo o yüzden artık gezemediğim günlerin acısını çıkarıam kızımla
kızlar leyla mesaj atmış bugün taburcu olacakmış bende akşam ararım inş,haberleri yazarım akşam , herkesede merhaba.... Iş yerinde son iki günüm bunun verdiği hazla çok yoğun çalışıyorum :)
o kadar sabredemedim ben zaten bayrama kadar tatile gitcemzamanda geçmiyo o yüzden artık gezemediğim günlerin acısını çıkarıam kızımla
Maşallah canm çok az almışsınannem diyo ben kaç çocuk doğurdum böyle ağrılarm olmadı,sadece 1 inde o da son ayımda oldu diyo,dr. da herşey yolunda vücut doğuma hazırlanıyo diyo,20. haftada başladı ağrılarım 30 dan sonrada sürekli hale geldi,geldik 35. haftaya bakalım nereye kadar gidecek,ama karnım hızla çatlıyo ya,offf çok çirkinleştim,benler lekeler,çatlaklar,4 kilo aldım böyleyim daha fazla alsam nolurdm acep
:2:her okuduğumda içim cız ediyor sizinlede paylaşmak istedim büyük ihtimalle sizde okumuşsunuzdur biyerde mutlaka
ANNE YÜREĞİNDE BÜYÜMEK
Okulda 1.sınıf öğrencileri,bir aile fotoğrafı üzerinde tartışıyorlardı.Fotoğraft...aki küçük çocuğun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden değişikti.Öğrencilerden biri,o küçük erkek çocuğunun,belkide evlat edinilmiş olabileceğini söyledi.Onun bu sözünü duyan Jocelyn Jay adında küçük bir kız öğrenci ,birden sesini yükseltti:
-”Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim.Çünkü bende evlatlığım!”
Sınıftaki bir başka öğrenci sordu:
-”Madem biliyorsun,bizede anlatsana.Evlat edinilmek nedir?”
Jocelyn,kendinden emin bir şekilde,bilgisini özetledi:
-”Annenin karnında değil,yüreğinde büyümüşsün demektir.”
kızlar relaxmode da geziodum elbiselere bakıyordum öyle sizce bu elbise güzel mi alsam bayramda giysem olur mu ki sizce.
RelaxMode Online Satış Mağazası |
buarada bi arkadaşımız visco yatak ıyı olmaz demiş ben oyun parkının içine visco yatak almıstım niye ıyı olmaz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?