2011 Aralık Anneleri

Maşallah canm çok az almışsın
:2:

sağol canım öyle oldu günde 2 kere tuv. çıkıyom onunda etkisi var almamamn troit ilacı sağolsn metabolizma hızımı arttırdı,9 gün sonra memleketteyim azcık daha dişini sıksn bizim kız,antepli olsn

Son düzenleme:

bence güzel bi seçim. al derim. hangi bedenini alacaksın peki? şimdiden güle güle giy derim.

günaydın arkadaşlar.

nanan ve halimem üzmeyin kendinizi Allah sabır versin inşallah. hayat devam ediyor. bebekleriniz için üzülmemeye çalışın.

arkadaşlar cahilliğime verin. biri bebek için daha astronot almadım demiş. bir başka arkadaş da kozmonot almadım demiş. bu nedir? tulum montlara verilen isim mi acaba?

Bir sey yap, güzel olsun. Cok mu zor...? O vakit güzel bir söz söyle.... Dilin mi dönmüyor...? O halde Güzel bir sey gör veya güzel bir sey yaz...Göremez veya Beceremez misin...? O zaman Dudaklarinla güzel bir tebessüm et..Yapamaz misin..? Öyleyse deger ve kiymet bil...Bilemez misin..? Hayir, bu kadari da fazla..Mutlaka yapacak bir iyiliğin olmalı....Çünkü her insan ölecek yaşta..İnsanın iyisi ve güzeli; sözlerin iyisi ve güzeliyle yad edilendir. Unutma...! Sade yasa, Cömertce ama dikkatlice sev ve yürekten düşün sevdiklerini...Cünkü üzdüklerini ve incittiklerini bir daha göremeyebilirsin......

kızlar yeri değil ama napayım okudu m çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak istedim ben sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki hepinizi tanımışım.eşim sabah uyanmak zor geliyor ama çocuklar eşim gidince tekrr yatmak aklımdan geçmiyor aşimde zor bütün gün yanlız evde olmak dediğinde içimden yanlız değilimki. biz bir çok hamile arkadaşımla gün yapıyor gibiyiz :13: diyorum

bebek kozmonotu dedim internete tulum çıktı. öğrendim.
daha neler öğreneceğim kim biklir.

oğlum da geçen gün kumandayı isteyince 'of anne of dedim sana of ' dedi şok oldum. kimbilir neler duyacağım daha o küçük ağızdan

böhüüüüü

ben en azından bayramdn sonraki pazt. Iznimi başlatacam,10 gün erken gitmiş oluyom ama37 haftaya kadar çalışmış oluyom,inş. Bebişim 6 aylık oluncaya kadar çalışmayacm
ben izinden sonrasını şu an düşünmüyorum emekli ettim kendimi kafadan

evet cnm hak ettik valla ya şu kiloları takmayın o kadar ben aldım 20 kg sesim çıkıyomu çıkmıyoki bunda şeker olayı ve çok dikkat ediyo olmama rağmen aldım demekki vücud müsait ve bu cüsseye kızım 1700 kg şu an hiç anasına çekmemiş sıpa

maşallah canm çok az almışsın
:2:

kuzummmm naber

elbise çok hoşmuş bu arada
ama sadece small gözüküyo sanırım
small olurmu ki bize?? benim boy 1.70, kilo 76 ben de small giyersem artık
(ben de almaya karar verdim sayende)

çok güzelmiş canım,çok hoşuma gitti,sağolasn bende sizi çok seviyom,işler rutin sıkıcı,arkadaşım yok,koca odada tek başınayım,memlekettn uzağım iyi ki varsınız

ben en azından bayramdn sonraki pazt. iznimi başlatacam,10 gün erken gitmiş oluyom ama37 haftaya kadar çalışmış oluyom,inş. bebişim 6 aylık oluncaya kadar çalışmayacm

bnde bende 10-11 kasımda tatil olsa süpper olacak ya..bakalım..

bu arada arkada çıkan fonu halı reklamı sanıyorum deminden beri ayyy iyice bakınca anladımki çikoltaymışş çok kızdımmm bak yaa

canım belki ben yanlış yazmış olabilirim bazı yerde kozmonot bazı yerde astronot yazıyor tulum şeklinde palto diyebiliriz :) fiyatı çok uçuk (149 tl) cik. özellikle aralık annesi kış ortası olduğundan sadece 3 ay giydirebileceğimiz almaya kıyamadığım ve almakta zorunda olduğumu düşündüğüm birşey napsam bilemiyorum bizim çocuklar biranda dışarda kucaklarlarsa beli açılır bebeğin soğukta çocukları hergün okuldan ben alıcağıma ve çok gezen bir aile olmamaız sebeiyle ortada kaldım ben bu konuda gerçi ne alırsam alayım kışlık mecbur 3 ay filan giyecek

elbise çok hoşmuş bu arada
ama sadece small gözüküyo sanırım
small olurmu ki bize?? benim boy 1.70, kilo 76 ben de small giyersem artık
(ben de almaya karar verdim sayende)

ewt sadece small kalmıs small alcam bende en kotu ıhtımal eskı halıme donunce gıyerım dıye dusundum ben 60 kılo oldum ve 1.70 boyundayım.Relaxmodedın kalıpları bıraz buyuk oluyormus(aklıma tek takılan rengi oldu biraz canlı bişey mi alsam dedim :)canım acaıp sıkılıo bugunlerde sureklı bişeyler almak ıstıyorum ogleden sonrada doktora gıdecegım 32 haftalık raporu alcam ve gelırken de hastane cıkısı gıymek için eşofman takımı almayı dusunuyorum. özgecim alalım

Kızlar sabahtan bu yanaki geçmişi okumadım, önce bi yazayım dedim...kızlar çok kötü bi gece geçirdim, saat 4.10 da şiddedtli bi sancıyla uyandım, göbeğiminin hemen üstünde 1 karışlık bölge alav alev yanma ve setleşme hissi, kamkatı kesildi. Eşimi kaldırdım, yazık nefes egzersizi yaptırmaya çalıştı. yaklaşık 10 dakika sürdü ama 10 dakikada ömrümden ömür gitti... ben böyle bişi görmedim.

Kasılmam oldu diyen arkadaşlaaaar! Bu kasılmamı , 10 dakika sürmesi uzun değil mi...

Kızlaaaar!!! Kafanıza bişi takmamaya çalışın bu dönemde nolur, çok güzel bi hamilelik geçiriyordum ben, dün işle ilgili bişeye cnm sıkıldı, saatlerce ağladım ve öyle uyudum. Poposunu kaldırıp da kımıldamayan bebeğim, ağlarken içimde 4 döndü

Canımızı sıkmamaya çalışalımmm.

ya annelik zor ya,eşime diyom,heryerim çatladı,çirkinleştim,yarın altını değiştir,geceleri uykusuz kal,yedir içir giydir,okut vs. vs.acaba değerini bilecekmi,bizi hacca mı gönderecek,mantıken böyle,ama onlarsız da olmuyo işte annelik bu karşılıksız vermek vermek vermek,inş. hayırlı evlat olurlar,ilk çocuk ta olunca insan düşünüyo hayatım nasıl değişceek,ev iş ve çocuklar,ayağını uzatıp dinlenmeye de,gezmeye de vakit kalmayacak,sen toplayacn çocuk dağıtacak,acaba hayat dahamı güzel olcak daha mı kötü,böyle karışıyo duygular zaman zaman:44::44::44::44::44:

kızlar az önce koltuklarım geldi geriye cocukların odasına bekledıgım dolap kaldı oda gelır inş da bende dogum hazırlıklarına başlarım artık

ayy benim de bugün 32 haftalık rapor günüm
elbiselerimizi ve raporlarımızı alalım şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…