Maşallah canm çok az almışsın
:2:
kızlar relaxmode da geziodum elbiselere bakıyordum öyle sizce bu elbise güzel mi alsam bayramda giysem olur mu ki sizce.
RelaxMode Online Satış Mağazası |
buarada bi arkadaşımız visco yatak ıyı olmaz demiş ben oyun parkının içine visco yatak almıstım niye ıyı olmaz ki?
her okuduğumda içim cız ediyor sizinlede paylaşmak istedim büyük ihtimalle sizde okumuşsunuzdur biyerde mutlaka
anne yüreğinde büyümek
okulda 1.sınıf öğrencileri,bir aile fotoğrafı üzerinde tartışıyorlardı.fotoğraft...aki küçük çocuğun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden değişikti.öğrencilerden biri,o küçük erkek çocuğunun,belkide evlat edinilmiş olabileceğini söyledi.onun bu sözünü duyan jocelyn jay adında küçük bir kız öğrenci ,birden sesini yükseltti:
-”ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim.çünkü bende evlatlığım!”
sınıftaki bir başka öğrenci sordu:
-”madem biliyorsun,bizede anlatsana.evlat edinilmek nedir?”
jocelyn,kendinden emin bir şekilde,bilgisini özetledi:
-”annenin karnında değil,yüreğinde büyümüşsün demektir.”
ben izinden sonrasını şu an düşünmüyorum emekli ettim kendimi kafadanben en azından bayramdn sonraki pazt. Iznimi başlatacam,10 gün erken gitmiş oluyom ama37 haftaya kadar çalışmış oluyom,inş. Bebişim 6 aylık oluncaya kadar çalışmayacm
evet cnm hak ettik valla ya şu kiloları takmayın o kadar ben aldım 20 kg sesim çıkıyomubenim 15 kiloya yaklaştı aldığım kilolar. Canım doğsunlar bebeklerimiz sağlıkla toparlarız kendimizi inşllh. Zaten uykusuzluk koşturmaca veririz heralde artık.eminim çirkinleşmedin ama bize öyle geliyor vucudumuzun şekli değişince çok şükür en kutsal konumdayız anneyiz ağrılarının olmasıda doğuma hazırlık dediğine göre doktorunun bizim üzülmemiz lazım zaten doğum aklıma geldikçeAynen böyle oluyorum
hakettiniz fazlasıyla canım dinlenmeyide gezmeyide inşllh bebişinlede dolu dolu geçirirsiniz günlerinizi
maşallah demekki bebeğinde anneninde sağlığı çok iyi çıkacaklarına göreHepimiz böyle sıra sıra doğurup hastaneden bebeğimiz kucağımızda çıkarız inşllh
maşallah canm çok az almışsın
:2:
kızlar relaxmode da geziodum elbiselere bakıyordum öyle sizce bu elbise güzel mi alsam bayramda giysem olur mu ki sizce.
buarada bi arkadaşımız visco yatak ıyı olmaz demiş ben oyun parkının içine visco yatak almıstım niye ıyı olmaz ki?
Bir sey yap, güzel olsun. Cok mu zor...? O vakit güzel bir söz söyle.... Dilin mi dönmüyor...? O halde Güzel bir sey gör veya güzel bir sey yaz...Göremez veya Beceremez misin...? O zaman Dudaklarinla güzel bir tebessüm et..Yapamaz misin..? Öyleyse deger ve kiymet bil...Bilemez misin..? Hayir, bu kadari da fazla..Mutlaka yapacak bir iyiliğin olmalı....Çünkü her insan ölecek yaşta..İnsanın iyisi ve güzeli; sözlerin iyisi ve güzeliyle yad edilendir. Unutma...! Sade yasa, Cömertce ama dikkatlice sev ve yürekten düşün sevdiklerini...Cünkü üzdüklerini ve incittiklerini bir daha göremeyebilirsin......
kızlar yeri değil ama napayım okudu m çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak istedim ben sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki hepinizi tanımışım.eşim sabah uyanmak zor geliyor ama çocuklar eşim gidince tekrr yatmak aklımdan geçmiyor aşimde zor bütün gün yanlız evde olmak dediğinde içimden yanlız değilimki. biz bir çok hamile arkadaşımla gün yapıyor gibiyiz :13: diyorum
ben en azından bayramdn sonraki pazt. iznimi başlatacam,10 gün erken gitmiş oluyom ama37 haftaya kadar çalışmış oluyom,inş. bebişim 6 aylık oluncaya kadar çalışmayacm
bebek kozmonotu dedim internete tulum çıktı. öğrendim.
Daha neler öğreneceğim kim biklir.
Oğlum da geçen gün kumandayı isteyince 'of anne of dedim sana of ' dedi şok oldum.Kimbilir neler duyacağım daha o küçük ağızdan
ben izinden sonrasını şu an düşünmüyorum emekli ettim kendimi kafadan
süper
evet cnm hak ettik valla ya şu kiloları takmayın o kadar ben aldım 20 kg sesim çıkıyomuçıkmıyoki bunda şeker olayı ve çok dikkat ediyo olmama rağmen aldım demekki vücud müsait ve bu cüsseye kızım 1700 kg şu an hiç anasına çekmemiş sıpa
doğumdn sonra verecez kiloları merak etmeyelim,3-4 belki 5 ay sürcek ama gidecek
canım belki ben yanlış yazmış olabilirim bazı yerde kozmonot bazı yerde astronot yazıyor tulum şeklinde palto diyebiliriz :) fiyatı çok uçuk (149 tl) cik. özellikle aralık annesi kış ortası olduğundan sadece 3 ay giydirebileceğimiz almaya kıyamadığım ve almakta zorunda olduğumu düşündüğüm birşey napsam bilemiyorum bizim çocuklar biranda dışarda kucaklarlarsa beli açılır bebeğin soğukta çocukları hergün okuldan ben alıcağıma ve çok gezen bir aile olmamaız sebeiyle ortada kaldım ben bu konuda gerçi ne alırsam alayım kışlık mecbur 3 ay filan giyecekbence güzel bi seçim. al derim. hangi bedenini alacaksın peki? şimdiden güle güle giy derim.
günaydın arkadaşlar.
nanan ve halimem üzmeyin kendinizi Allah sabır versin inşallah. hayat devam ediyor. bebekleriniz için üzülmemeye çalışın.
arkadaşlar cahilliğime verin. biri bebek için daha astronot almadım demiş. bir başka arkadaş da kozmonot almadım demiş. bu nedir? tulum montlara verilen isim mi acaba?
çok güzel fiyatıda çok uygun doğumdan sonra geniş kemerlede kullanılan bir elbise değilmi
Nanan' cığım öncelikle başın sağolsun dediklerin çok doğru.. Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inş.. Bendede var o halsizlik artık işe gelmek bile ölüm.. Bırak evde yataktan sürünerek kalkar oldum..
canım siz en azından işe giidiyrosunuz elle tutulur bişeyler yapıonuz ben iyice evde işe yaramaz bişey oldum gb hissediyorum artık
sağol canım aminn inşllhhalimem ve nanan
başınız sağolsun canım
Allah geride kalanlara uzun ömür versin
bence güzel bi seçim. al derim. hangi bedenini alacaksın peki? şimdiden güle güle giy derim.
günaydın arkadaşlar.
nanan ve halimem üzmeyin kendinizi Allah sabır versin inşallah. hayat devam ediyor. bebekleriniz için üzülmemeye çalışın.
arkadaşlar cahilliğime verin. biri bebek için daha astronot almadım demiş. bir başka arkadaş da kozmonot almadım demiş. bu nedir? tulum montlara verilen isim mi acaba?
elbise çok hoşmuş bu arada
ama sadece small gözüküyo sanırım
small olurmu ki bize?? benim boy 1.70, kilo 76 ben de small giyersem artık
(ben de almaya karar verdim sayende)
bnde bende10-11 kasımda tatil olsa süpper olacak ya..bakalım..
canım belki ben yanlış yazmış olabilirim bazı yerde kozmonot bazı yerde astronot yazıyor tulum şeklinde palto diyebiliriz :) fiyatı çok uçuk (149 tl) cik. özellikle aralık annesi kış ortası olduğundan sadece 3 ay giydirebileceğimiz almaya kıyamadığım ve almakta zorunda olduğumu düşündüğüm birşey napsam bilemiyorum bizim çocuklar biranda dışarda kucaklarlarsa beli açılır bebeğin soğukta çocukları hergün okuldan ben alıcağıma ve çok gezen bir aile olmamaız sebeiyle ortada kaldım ben bu konuda gerçi ne alırsam alayım kışlık mecbur 3 ay filan giyecek
çok güzel fiyatıda çok uygun doğumdan sonra geniş kemerlede kullanılan bir elbise değilmi
Nanan' cığım öncelikle başın sağolsun dediklerin çok doğru.. Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inş.. Bendede var o halsizlik artık işe gelmek bile ölüm.. Bırak evde yataktan sürünerek kalkar oldum..
canım siz en azından işe giidiyrosunuz elle tutulur bişeyler yapıonuz ben iyice evde işe yaramaz bişey oldum gb hissediyorum artık
sağol canım aminn inşllh
BEN 45 E ALDIM CNM YA
bebek kozmonotu dedim internete tulum çıktı. öğrendim.
daha neler öğreneceğim kim biklir.
oğlum da geçen gün kumandayı isteyince 'of anne of dedim sana of ' dedi şok oldum.kimbilir neler duyacağım daha o küçük ağızdan
günaydınlar hepimize
ya ben ne yürüyüş ne merdiven hiçbir hareket eğilimi yok sadece ev içinde ne gezinirsem yemek yaparken filan doğumum zor olcak diye korkuyorum. son son haftada 300 gr almış bebeğim doktorum bu haftalar böyle çok hızlı alır kilo dedi ya 4 kiloyu geçerse diye korkuyorum oğlum 3.300 gram ufak şey 2 günde çıkamamıştı inşllh geçmez sabah eşimle bile espirisini yaptık :) çocuk 4 günde anca doğar nasıl yapsamda çıksam diye hatta olmadı ben çıkamıyorum burası rahat yaza kadar sıcacık kalayım burda der diyoz:)
cnm ben hergün bir posta okula cıkıyorum 10dkkalık yol 4kat merdıven sadece bukadar daha fazla yurumek ıstıyorum ama bu zilli izin vermiyor karnımı kasıyor hemen eve dönüyorumonun dışında evde nekadar hareket olursa işte
yalnız oglumun hamılelıgınde karda kışta herakşam cıkıp yuruyorduk eşimle ona ragmen ne acılmam oldu ne sancıminş bunda sancımda gelir suyumda gelir açılmamda olur
ya ilk zamanlar hızlıca bebeğimin nevresim oda takımı giyimi filan aldım son hafalarda da bir genişlik geldi bana, bebek gelecek karyolasına uyku seti,bebeğime palto yada kozmonot gb bişey dışarda giymesi için araba koltuğu odasına telsiz vs daha bir çok esas önemli şeylerimiz eksik ir kaç yerde içime sinen bulamadım nemde soğudum almaktan netten bakıyorum üşeniyorum artık mağazaya gitmeyede nolcak halim bilmem. gece yatınca alınacaklar kafamda bir sıralanıyor ben onları düşünürken uyuyakalıyorum ne kadar çok olduğunu düşünün yani sizdede varmı böyle halsizlik bişey yapmama isteği
günden güne bende ıyıce hantallaşıyorum sanki bişeyler yapmaya niyetlenıyorum sonra kalıyor her gece yatakta yarın için ne planlar kuruyom ama cok azını gercekleştirebılıyombenimde var daha almam gerekenler banyo kuveti bakım ürünleri falan filan
herkese günaydın...
son günlerim pek ii geçmiyor maalesef... içimden sürekli ÇOK ŞÜKÜR RABBİM die geçiriyorum yine de her saniye... önce şehitlerimiz - ki hala onlara içim deli gibi yanıyor - , sonra deprem felaketi, bi de üzerine yaşadığım bir kayıp... yakın bi akrabamızı kaybettik dün gece. Allah mekanını cennet eder inşallah. çok ağrılı geçiyordu son günleri... herkes kurtuldu diyor ama zor işte...
sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın...
rabbim bize, çocuklarımıza, eşlerimize, ailelerimize, sevdiklerimize, herkese sağlık sıhhat verir inşallah...
cnm başınız sagolsun mekanı cennet olsun inş..rabbim kalanlara ömür saglık sıhhat versin
halime cnm başın sağ olsun
kızlar leyla mesaj atmış bugün taburcu olacakmış bende akşam ararım inş,haberleri yazarım akşam , herkesede merhaba.... Iş yerinde son iki günüm bunun verdiği hazla çok yoğun çalışıyorum :)
hadi gözün aydın cnm ama emeklıye ayrılınca burayı ıhmal etme özletme kendini
leylayada cok sevındım
bence cok hoş bır elbıse alabılırsın cnm
bence güzel bi seçim. al derim. hangi bedenini alacaksın peki? şimdiden güle güle giy derim.
günaydın arkadaşlar.
cnm o tulum tarzı montlara deniyor ve kışın rahat oluyor kullanması bebek için tek parça oldugundan benim ilk kızımdan var duruyor hala oglumada kullandım bu kızımada kullanıcam butun dogumlarımın kışa gelmesinin avantajı
Bir sey yap, güzel olsun. Cok mu zor...? O vakit güzel bir söz söyle.... Dilin mi dönmüyor...? O halde Güzel bir sey gör veya güzel bir sey yaz...Göremez veya Beceremez misin...? O zaman Dudaklarinla güzel bir tebessüm et..Yapamaz misin..? Öyleyse deger ve kiymet bil...Bilemez misin..? Hayir, bu kadari da fazla..Mutlaka yapacak bir iyiliğin olmalı....Çünkü her insan ölecek yaşta..İnsanın iyisi ve güzeli; sözlerin iyisi ve güzeliyle yad edilendir. Unutma...! Sade yasa, Cömertce ama dikkatlice sev ve yürekten düşün sevdiklerini...Cünkü üzdüklerini ve incittiklerini bir daha göremeyebilirsin......
kızlar yeri değil ama napayım okudu m çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak istedim ben sizleri çok seviyorum iyiki varsınız iyiki hepinizi tanımışım.eşim sabah uyanmak zor geliyor ama çocuklar eşim gidince tekrr yatmak aklımdan geçmiyor aşimde zor bütün gün yanlız evde olmak dediğinde içimden yanlız değilimki. biz bir çok hamile arkadaşımla gün yapıyor gibiyiz :13: diyorum
bende eşime gecen gün diyorum artık kımseye gıdemıyorum mısafırde kabul edemıyorum ama hıçte yalnız deilim bir sürü arkadaşım var sanalda hepside ben gibi hamileburası terapi gibi geliyor bana
NANACIM;bu arada başın sagolsun bende bılmıyordum ilk eşinin durumunu mekanı cennet olsun inş..herşey takdiri ilahı nedesek boş rabbim herşiyin hayırlısını versin ve kaldıramıyacagımız şeylerle bizleri imtehan etmesin inş
ewt sadece small kalmıs small alcam bende en kotu ıhtımal eskı halıme donunce gıyerım dıye dusundum ben 60 kılo oldum ve 1.70 boyundayım.Relaxmodedın kalıpları bıraz buyuk oluyormus(aklıma tek takılan rengi oldu biraz canlı bişey mi alsam dedim :)canım acaıp sıkılıo bugunlerde sureklı bişeyler almak ıstıyorum ogleden sonrada doktora gıdecegım 32 haftalık raporu alcam ve gelırken de hastane cıkısı gıymek için eşofman takımı almayı dusunuyorum.özgecim alalım
canım belki ben yanlış yazmış olabilirim bazı yerde kozmonot bazı yerde astronot yazıyor tulum şeklinde palto diyebiliriz :) fiyatı çok uçuk (149 tl) cik. özellikle aralık annesi kış ortası olduğundan sadece 3 ay giydirebileceğimiz almaya kıyamadığım ve almakta zorunda olduğumu düşündüğüm birşey napsam bilemiyorum bizim çocuklar biranda dışarda kucaklarlarsa beli açılır bebeğin soğukta çocukları hergün okuldan ben alıcağıma ve çok gezen bir aile olmamaız sebeiyle ortada kaldım ben bu konuda gerçi ne alırsam alayım kışlık mecbur 3 ay filan giyecek
ewt canım bende ayakkabıma uygun buyuk bı kemerle hos olur dıye düşündüm okula bıle gıyebılırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?