2011 Aralık Anneleri

Son düzenleme:

sağol cnm, Allah razı olsn...Haklısın bebişimi çok üzdüm. içimde gümbür gümbür hareket etti sürekli, normalde çok sakindir.

biz hem yüreğimizde hem de karnımızda büyütücez inşallah kuzularımızı...

öğretmen de neden bu kadar abartmış anlamadım valla... bi de sanırım aynı çocuğu ısırmış iki kere. herkese yaptığı bişey olsa bugüne kadar sizi de ısırırdı. belki de o çocukla gerçekten bi sorun yaşadı oyuncakla ilgili daha önceden. sıkma canını canım benim. çok çok normal böyle şeyler...

cnm koridorlarını bağlatmış ne demek ya??? kordonlarını mı bağlatmış yani???

bu arada tekrar tekrar tşkler baş sağlığı dilekleriniz için...

canım bence öğretmen biraz abartmışşş.. sonuçta 3 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz.. hemen ilk olayda psikoloğa yönlendirirse ileriki zamanlarda ne olacak.. kreşe birşeyler öğrenmeye gidiyorlar iyi veya kötü arkadaşlarının davranışlarını taklit ediyorlar.. kesin başka bi arkadaşından görmüştür.. ama öğretmenin bu şekilde tepki vermesi bana saçma geldi.. kendisinin müdahalesiyle bence bu alışkanlıktan vaz geçebilir..
keşke deseydin siz öğretmen olarak duruma müdahale edemezmisiniz diye???

kızlar hepinize merhaba,

birkaç gündür sık giremiyorum geçmişi okuyabiliyorum sadece,

leyla doğum yapmış ve bebişimizin sağlığıda iyiymiş, çok sevindim darısı bizlerin başına

destinacım yeni koltukların hayırlı olsun bka bayrama kadar bitecek hepsi, telaş yapmıştın ama herşey yoluna girdi ne güzel

demetçim son 2 gün demek eve internet bağlattın mı? habersiz bırakma bizi yaa

halimecim başınız sağolsun canım, allah daha büyük acılar yaşatmasın hiçkimseye

nihallacım yeni haftanız hayırlı olsun kuzum

çehregül geçmiş olsun canım

elbise alacak ark. bende çok beğendim güle güle kullan ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayım

biz oğluşumla iyiyiz, hala çalışıyoruz biran önce izin başlasın istiyorum artık

bu arada özel sektörde çalışan arkadaşlar size birşey danışacağım;

16 haftalık doğum iznimiz var ya 8+8 ben çalışabilir raporu alırsam 37 ye kadar çalışıcam ve o beş hafta izne eklenecek 8+5 olacak ama atıyorum 37 de doğum iznine çıktım 38 de doğum oldu geriye kalan 2 haftam yanacak mı? yani direk doğumdan sonraki süreç mi başlayacak ve ssk dan alacağımız parada kesinti olcak mı acaba?

musebecimizin bişeyden anladığı yok, aslında tüm detaylara kadar öğrenip patrona ben seçenek sunmak istiyorum:26: belkide 32. de yasal oalrak izni başlatacağım ama işe gelmeye devam edeceğim, ne zaman izne çıkarsamda 16 hafta sonra işbaşı yapacağım? internettende araştırdım ama konuyu tam olarak açıklayan yok. sizler nasıl yapıyorsunuz?

bende sinir oldum canım ya bu 3 yasındakı bir cocuk için cok normal(yegenımde gecen sene sürekli tükürüyordu kızdıgı kişilere 3.yasındaydı)Ayrıca sen çok güzel bi yontem kullanıyorsun ödül ve ceza olarak çocuk psikolojısınde bıle gecıyor bunlar.Canını sıkma boşver...

alcam inş.h canım biraz daha bakayım başka sitelere
lune ve nanan elbise yorumlarınız için teşekkür ederim

canım eskiden aktaramıyodun doğum sonrasına ama artık yeni çıkan torba yasaya göre o 5 haftayı sona ekleyebiliyosun..

Cnm 6 aydan sonra ne yapacaksın?

kamuda memurum yani çevre müh. yim,iznim bitmiş oluyo,ücretsiz izin almayacm işe döncem,2. 6 ayda 1.5 saat süt izni,1 saatte öğlen arası şekilde o 6 ayı geçircez,2.yıl da artık sabah verrim,sağa giderim,öğlen verrim,yine sağarım,ek bişeyler de yer,öyle idare ederiz diyom,annemle k. validem o1.5 yılda devir daimlibbakacaklar,2 yaşındada kreşe verriz artık,belki de iyi bakıcı buluruz bilemiyorum zaman neyi gösterck

asıl sorunlar bebekler dogduktan sonra oluyor;bende yaza kadar ücretsiz izne ayrılacağım okullar açıldığında kızım yaklasık 9 aylık falan olacak sonrada ıyı bır bakıcıya vereceğiz inş.h Rabbim hayırlı kişilerle karsılastırsın.Ama kesinlikle bebeğimin odasına kamera koyacagım ablam koymustu ve ılk bakıcıda hos olmayan seylerle karsılastı kamera olmasa bılemezdı ablam 6 aylıkken bırakmıstı yegenımı bakıcıya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…