2011 Aralık Anneleri

ne güzel bir bebişimizden daha mutlu haberleri aldık darısı diğerlerine bizde akşam gidicez konturole inş. yarın sabah pıt pıtlarını duydum diye bende yazarımmm

inşllh canım herkesten bekliyorum böyle güzel haberler hepberaber mutlu huzurlu sağlıklı 9 ayı tamamlamayı kısmet etsin rabbim

canim cok gecmis olsun, dinlen ve olan biteni kafana takma.

ayy tatlım çok çok geçmiş olsun görüyormusun dr. un ilgisizliğini nesye çok şükür bebişin iyiymiş. Rabbim sağlık versin. İnş sağlıkla bebişlerimizi doğururuz...( bende bu ara pek girmiyordum bi ara baktım yoksun diyorum bu kıs nerelerde acep )

valla ceple 3 4 defa konuşuyorum ve hemen kapatıyorum toplasan 30 dk sürmez eve gidince de direk atıyorum bir tarafa

en iyisini yapıyosun tatlım bana kalsa cebi kapatım bırakıcam eve işim telefonla gün boyu kulağımda inan konuşmaktan bıkıyorum tel çalsın istemiyorum. Sabit telefonlarda radyasyon var mı netten araştırdım ama net bir şey bulamadım.

kızlar (ankaradakiler )
ben ankara üniv tıp fakültesini araştırıyorum da .. KK'dA 2010 ağustosta falan bir topik varmış orası ile ilgili.. 200TL muayene ücreti diyorlar... pek bi memnun kalmışlar yorum yapan hatun kişiler..
ama çoğunlukla sezeryana yöneliyormuşlar.. aklım karıştı açıkçası.. ne etçez yaw..

valla artık öyle bir devirki devir radyasyon devri mubarek bilgisayarda televizyonda radyoda herşeyde var çünkü

canım ben ist. dayım ama şu sezeryan kelimesini okuyunca yazasım geldi ben sezeryandan korkuyom sankim genelde normal doğumdan korkar insan bende bir terslik var sanırsam ama sezeryan olunca göbiş olduğu gibi kalıyor bir dünya dikiş oluyor ve en ufak bişeyden hemen yara iltihap kapıyor.. İnş. normal doğum der drlar...

valla artık öyle bir devirki devir radyasyon devri mubarek bilgisayarda televizyonda radyoda herşeyde var çünkü

haklısı narkadaşım bazen eşimle konuşuyorum çok telle konuştuğum içim kendimi suçlu hissettiğimi her şeyde var o zaman seni cam fanusta saklayayım 9 ay diyo adam haklı

aynen öle bende sezeryandan korkuyorum 1. bebek sezeryan olursa 2. bebek mecbur sezeryan olmak zorunda göbiş aynen kalıyor ayrıca en fazla 3 bebek dünyaya getirebilirsun 4. ölümcül oluyormuş malesef

slm kızlar size bişey anlatayım eşimin iki tlf var hep sol ve sağ göğsünde mont cebine koyardı tlf nu gecenlerde bir hafta kalbım agrıyo kalbım agrıyor dedi sonradan fark ettikki tlf dan mış şimdi çıkardı tlf ordan kalp agrısı falan kalmadı ( bu arada bende 9 haftalık hamişim)

Canım geçmiş olsun benim de senin gibi sanırım bekleyelim dedi 7+3 ken 4+3 görünüyor. Senin de öyle mi burayı da okuyorum belki benim gibi olup da iyi haber veren olur diye. Merj beni ümitlendirmişti ama onun da gelişme 3 hafta farkla değildi ve sanırım yolk kesesi görülmüştü. Düşükten sonra ne zaman korunmayı bıraktın canım?

ben cok kılo aldım ya

Olsun verirsin canım, sağlıklı olun da...

Bu konuda en muzdarip benim eşim galiba. Evlendik tezi vardı beni gözü görmedi, askere gitti 8 ay, geldi düşükten sonraki hamileliğimde, erken doğanda ve bunda hep yasaktı. Bir de oğlumdan sonra doktora yapmaya gitti 3 yıl ayrı kaldık haftasonları geliyordu arada. Evliliğimizin yarısı ayrı geçti bazen takılıım bizim kavuşmamız mahşere kaldı diye...

aynen öle bende sezeryandan korkuyorum 1. bebek sezeryan olursa 2. bebek mecbur sezeryan olmak zorunda göbiş aynen kalıyor ayrıca en fazla 3 bebek dünyaya getirebilirsun 4. ölümcül oluyormuş malesef

Öyle bir zorunluluk yok ama doktorlar bunu pek kabul etmiyor dikişlere güvenemediklerinden. Özel hastaneler risk almak istemiyor ama fakülteler ısrar edeince kabul edebiliyor. Benim eltim Özelde kabul eden bir doktor buldu ilki sezaryenken 2. yi normal yaptı ama aradan 6-7 sene geçmişti. Benim de öyle ilki sezaryen 2. si normal. Ama benim 2.oğlum 800 gramdı belki ondan yaptırdı bir de doktor artık sezaryen için vakit yoktu bebek gelmek üzereydi demişti bu durumu sorduğumda...

Ha bu arada bende göbüş de kalmamıştı belki kişiden kişiye değişir... Ama normal olabilecekse en güzeli normal şimdi doktorların bir kısmı işin kolayına kaçmak ve ekonomik getirisi nedeniyle sezaryene yönlendiriyorlar. Bir arkadaşımın doktoru resmen ha orası kesilmiş ha karnın demişti ve sezaryen yapmaya yönlendirmişti...

canım zaten devlet hastanesindeki doktor kafamdaki tüm soruları aydınlattı,5. haftada kesenin biri eridiği için enfeksiyon oluşmuş,iyi ki 5. haftada gitmiş yoksa seni de kardeşini de zehirlerdi dedi,3 litre su iç en az dedi,bebeğin durumu iyi ,yeri iyi dedi,bi daha özele gitmeyecem,aldığı tüm paralar haram olsun ş................. in

Benim de bir eksiğim var hamile kaldığım kilo 64.

Bide galiba listenin üst sutunu kaymış gibi. Çünkü yaş kısmında 58 felan yazıyor.

o kadar çok değişince liste de sapıtıyo haliyle bi ayar çekerim birazdan

inşallah bu sağlıkla gelecek dünyaya sonuçlar kaç günde çıktı ??

benim dr.umda 8-10 kg , fazlası yok dedi .. tuzu kesti en başta , gereksiz ödem yapıyor vücutta ve hem anneye hem bebişe çok zararlı dedi , onun dışında ve 3 ay dolana kadar ilişki dışında herşey serbest ben de az ve sık yiyorum , istemesem de 3 saatte bir bir şeyler yiyorum , böyle olduğu için de tıka basa yiyemiyorum

canım hamilelikte istenen testler belli , rutin testler , her dr. aynı testleri ister , senin dr. da istemiştir mutlaka sen bilmiyorsundur , hem sana bie öğüt naçizane , hamilelikte çok şey bilmek zararına olur herzaman , tecrübeyle sabit maalesef dr.una güveniyorsan burdan yada netten kafanı bazı şeylerin karıştırmasına izin verme ki rahat geçsin hamileliğin

bende 7 aylık evliyim 6+4 hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 64 kiloyum bu hızla gidersem tam bir duba olacağım boyum 170

e ama sen de o boya 55 kg ise çok zayıfmışsın , iyi olmuşsundur artık

yazılarından anlaşılan eltinle pek iyisiniz şeker ve tansiyon fena , özellikle de tansiyon , kendimden biliyorum , 16 kilo almama rağmen yaza denk geldiği ve preeklampsim olduğu için saatte 1 tansiyon ölçer sonucu korkuyla beklerdim

ben bu işten bişi annamadım benim sat 21 mart doktor 7+4 oldugumu söyledi:)

canımcım , benim sat 25 şubat , yani neredeyse 1 ay öndeyim senden ama geçen hafta gittiğimde tam 8+6da 7+4sün demişti annemlerin ordaki dr. halbu ki bugün 10 bitti , 11 oldum
her gittiğinde farklı olacak sonucun , ileri - geri dert edecek şeyler değil .. sadece geri olduğunda 2 hafta ve üzeri düşündürücü oluyor

hayırlı ve bol pıtpıtlı haberlerle dönersin inşallah :54

benide eklermisin yaş 32 sat .1 mart muhtemel doğum tarihim 6 aralık.59kg la hamile kaldım kalp atışı görüldü duyuldu şuan 9 hafta 3 günlüğüz.

ekledim canım

kızlar ben kaçtım, koçiş aradı geliyorum diye ortada yemek yok, bilgisayarın başından kalkamıyorum
bu arada canım bir şeyler yemek istiyor ama ne istiyor anlamadım. ha gayret az kaldı aşericem

alemsin

maşallah ne güzel haberlerle dönmüşsün darısı tüm bekleyen arkadaşlara

çok geçmiş olsun canım .. dinlen yapabildiğince , çünkü en iyi gelen şey ilaç desteği ve dinlenme bu dönemde .. bebişin kalp atışı duyuldu mu ?

bende öyle olmadı , yani yara olması mikrop kapması gibi .. tamamen orayı nasıl koruduğunuza , pansumanlarınızı düzenli yapıp yapmadığınıza bağlı bir durum
bilgilerini yazarsan seni de ekleyelim listeye ..

bu arada hoşgeldin bilgilerini ver de seni de ekleyelim listeye canım

sez. üstünden 5 sene geçince normal doğ. yaptırabliyormuş dr.lar
hoşgeldin canım , nasılsın , bugün de payladın mı sabileri dün okudum da cevap yazamadım sana , normal canım sinirli gergin olman , istemeden kırıcı olman .. normalşeyler yaşamıyorsun ki .. Allah yardımcın olsun çok

liste ;

nanan
ilkerözge
blagodevoyce
rudi
seldayavuzguray
emsalsiz
umran2034

ve bilgilerini güncelleyen arkadaşlar için yeniden ilk sayfada düzenlendi

çok geçmiş olsun canım .. dinlen yapabildiğince , çünkü en iyi gelen şey ilaç desteği ve dinlenme bu dönemde .. bebişin kalp atışı duyuldu mu ?

kalp atşı normal canım çok şükür problem yok,elimde 3 tane resmi var bebişin

listeye beni de eklerseniz sevinirim yaş 25 1. bebiş kilo 68 bdt 5 aralık:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…