ne güzel bir bebişimizden daha mutlu haberleri aldık darısı diğerlerine bizde akşam gidicez konturole inş. yarın sabah pıt pıtlarını duydum diye bende yazarımmm
bunlar 3 4 saat demi dk. değildir büyük ihtimal
ben de ceple 3 4 saat iş teliyle tüm gün kulağımdan düşmüyo
selam kızlar epeydir giremiyom,kanamam olunca acile kaldırdılar,2 gün acilde kaldım,serum,iğne vs..kanda mikrop çıkmış,sağolsun pis doktora özel dedik,ilgilenir dedik,1 aydır akıntı kaşıntı problemimi dinlemedi,yeşile döndü dedim,kırmızıya dönmedikten sonra bişey olmaz dedi ve sayesinde döndü,neyse şu an kanamam yok,1 hafta izin aldım,evde dinleniyom,ilaçların etkisiyle kese tekrar yukaru çıktı,çok şükr bebekte sorun yok
selam kızlar epeydir giremiyom,kanamam olunca acile kaldırdılar,2 gün acilde kaldım,serum,iğne vs..kanda mikrop çıkmış,sağolsun pis doktora özel dedik,ilgilenir dedik,1 aydır akıntı kaşıntı problemimi dinlemedi,yeşile döndü dedim,kırmızıya dönmedikten sonra bişey olmaz dedi ve sayesinde döndü,neyse şu an kanamam yok,1 hafta izin aldım,evde dinleniyom,ilaçların etkisiyle kese tekrar yukaru çıktı,çok şükr bebekte sorun yok
valla ceple 3 4 defa konuşuyorum ve hemen kapatıyorum toplasan 30 dk sürmez eve gidince de direk atıyorum bir tarafa
en iyisini yapıyosun tatlım bana kalsa cebi kapatım bırakıcam eve işim telefonla gün boyu kulağımda inan konuşmaktan bıkıyorum tel çalsın istemiyorum. Sabit telefonlarda radyasyon var mı netten araştırdım ama net bir şey bulamadım.
kızlar (ankaradakiler)
ben ankara üniv tıp fakültesini araştırıyorum da .. KK'dA 2010 ağustosta falan bir topik varmış orası ile ilgili.. 200TL muayene ücreti diyorlar...pek bi memnun kalmışlar yorum yapan hatun kişiler..
ama çoğunlukla sezeryana yöneliyormuşlar.. aklım karıştı açıkçası.. ne etçez yaw..
valla artık öyle bir devirki devir radyasyon devri mubarek bilgisayarda televizyonda radyoda herşeyde var çünkü
haklısı narkadaşım bazen eşimle konuşuyorum çok telle konuştuğum içim kendimi suçlu hissettiğimi her şeyde var o zaman seni cam fanusta saklayayım 9 ay diyoadam haklı
canım ben ist. dayım ama şu sezeryan kelimesini okuyunca yazasım geldi ben sezeryandan korkuyom sankimgenelde normal doğumdan korkar insan bende bir terslik var sanırsam ama sezeryan olunca göbiş olduğu gibi kalıyor bir dünya dikiş oluyor ve en ufak bişeyden hemen yara iltihap kapıyor.. İnş. normal doğum der drlar...
yok canım 9 haftalıkken ilaçla düşürdük bebeğimi hiç gelişmemişti bekledik bekledik ama boşuna sonra gitti işte....
tam 4 ay sonra hamile kaldım.... inş hayırlısıyla devam eder hamileliğim ama çok şükür kalp sesini duyduk.. açıkçası yine boşuna para vermemek için özelde değil devlette yaptırdım tahlillerimi..
ben cok kılo aldım ya
ay biz idare ediyoruz neyse de kocalara yazık ama ya :)
benim mesela SAT 25 mart.. örn yumurtlama dönemim 2-8nisan arasıydı en son ilişki 8 nisandaydı.. ondan sonra bazı sıkıntılardan dolayı birlikte olmadık.. bebeği de öğrendikten sonra ben yaklaştırmadım.. dedim kontrole gidelim ondan sonra doktor belki riskli durum görür yazık dedimböyle geçiştirdik.. haftaya perşembe ya da cuma gidicem bebiki görmeye
analık duygusu işte bebişime bişiy olmasın diye :)
canım benim imtahan dünyası hakktan gelene amenna ben 20 yaşımda eşimi kaybettim 6 aylık bebeğimle kaldım onu tek başıma büyüttüm ailemin desteği ne kadar tam olsada hem anne hem baba oldum.çok şükür bebeüin ve eşin yanında rabbim onlarla hayırlı uzun ömür versin acılarınızı birbirinize göstermesin.inşllh rabbim bunca yılın sabrının mükafatını tekrar bir bebekle verr ama olmazsada üzme kendini bana dışardan demesi kolay gb ama inan kolay değil ben inan anlıyorum seni Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş.evlatt acısının herşeyden acı olduğunu da iyi bilirim.Rabbim kimseyi evladıyla imtahan etmesin.canım 4 el oğluna sarıl gece gündüz o güzel mükafatı verdiği için şükret.rabbim mükafatlarını arttırsı. güzel haberlerini 4 gözle bekliyeceğim
Sağolasın canım. EVET ÇOK ZOR SÜREÇLER ATLATMIŞSIN. aLLAH YARDIMCIN OLSUN.İnşallah bundan sonra hayatın çok güzel geçer.
bu arada az önce doktordan geldim kalp atışını duydum kollar bacaklarda oluşmaya başlamış bu arada popo yukarda baş aşğıda duruyor sanırım bu da oğlum gb yerinde duramayan hareketli bebek olcak2.5 cm olmuşuz gelişimimiz normalmiş rabbim hepimizden böyle güzel haberler duyurmayı nasip etsin
Çok sevindim canım...
Canım geçmişolsun enfeksiyon riski olanlar 3 litre su içmeli diyorlar. Dikkat et...
en iyisini yapıyosun tatlım bana kalsa cebi kapatım bırakıcam eve işim telefonla gün boyu kulağımda inan konuşmaktan bıkıyorum tel çalsın istemiyorum. Sabit telefonlarda radyasyon var mı netten araştırdım ama net bir şey bulamadım.
Ev telefonunda radyosyon yok diye biliyorum...
canım ben ist. dayım ama şu sezeryan kelimesini okuyunca yazasım geldi ben sezeryandan korkuyom sankimgenelde normal doğumdan korkar insan bende bir terslik var sanırsam ama sezeryan olunca göbiş olduğu gibi kalıyor bir dünya dikiş oluyor ve en ufak bişeyden hemen yara iltihap kapıyor.. İnş. normal doğum der drlar...
Ben ikisini de yaşadım ilki sezaryen 2. normal tekrar imkanım olsa normal isterim onun hissi çok başka...
aynen öle bende sezeryandan korkuyorum 1. bebek sezeryan olursa 2. bebek mecbur sezeryan olmak zorunda göbiş aynen kalıyor ayrıca en fazla 3 bebek dünyaya getirebilirsun 4. ölümcül oluyormuş malesef
Benim de bir eksiğim var hamile kaldığım kilo 64.
Bide galiba listenin üst sutunu kaymış gibi. Çünkü yaş kısmında 58 felan yazıyor.
yok canım 9 haftalıkken ilaçla düşürdük bebeğimi hiç gelişmemişti bekledik bekledik ama boşuna sonra gitti işte....
tam 4 ay sonra hamile kaldım.... inş hayırlısıyla devam eder hamileliğim ama çok şükür kalp sesini duyduk.. açıkçası yine boşuna para vermemek için özelde değil devlette yaptırdım tahlillerimi..
ayyy Allah korusun tatlımm yaww yani ben sık yemek yiyoorum derken az ve sık demek istedimm fazla yiyemiyorum o yüzden midem kazınmaya başlıyor 2-3saat sonra valla elimden geldiğince ekmek sürmüyorum ağzıma bol su içiyorum doktorum en fazla 10 kg alacaksın dedi umarım öyle olur 58le başladım bakalım hayırlısı hakkımızda aman eltine dönmeyimde
Ya kızlar benim içime şimdi kuşku düştü. Bu sizin bahsettiğiniz testler neler? Ben ilk hamile olduğum öğrendiğimde anadolu hosp. gittim orda bir idrar, bir kan testi yapıldı o kadar 60 tl bişey ödedim. Bana hiçbir doktorum 19 tane test yaptırmadı. Beni unuttular mı. Neyapılıyor size..
bende 7 aylık evliyim 6+4 hamileyim evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 64 kiloyumbu hızla gidersem tam bir duba olacağım boyum 170
eltim çok ince kuru bişiydi o yüzden fazla kilo belli etmiyor boyu 155, hamile kaldığında 38kg idiçocuk gibi vallahi.. şimdi insana benzedi..
ben rejime başlamıştım bu ay.. zaten ekmek yemiyorum ama hareketsizlikten kaynaklanan aşırı kilom var.. evlenirken 58kg idim.. şimdi (sağlık ocağındaki tartıya göre) 78kg.. ve kesinlikle 10kg den fazla almamam lazım.. hamilelikte kilo şeker de yapar tansiyon da..
Rabbim sıkıntı vermesin kimseye bu hamilelik döneminde...
ben bu işten bişi annamadım benim sat 21 mart doktor 7+4 oldugumu söyledi:)
Maşallah topiğe bir gün girmeseem bir dünya paylaşımı kaçırıyorum oh oh ne güzel yanlız olmamak destek veriyorsunuz insana iyiki varsınız canlarıımmmmm
Grip annelerimiz varmış hepsine çok geçmiş olsun. Dikkat edin yeğenlerimize tabi kendinizide bol bol portakal tüketin gerçi yavaş yavaş tadı kaçıyor ama ...
Bu akşam dr. gitmeyi düşünüyorum inş. kalp sesini duyarım dua edin bize
benide eklermisin yaş 32 sat .1 mart muhtemel doğum tarihim 6 aralık.59kg la hamile kaldım kalp atışı görüldü duyuldu şuan 9 hafta 3 günlüğüz.
kızlar ben kaçtım, koçiş aradı geliyorum diyeortada yemek yok, bilgisayarın başından kalkamıyorum
bu arada canım bir şeyler yemek istiyor ama ne istiyor anlamadım. ha gayret az kaldı aşericem
bu arada az önce doktordan geldim kalp atışını duydum kollar bacaklarda oluşmaya başlamış bu arada popo yukarda baş aşğıda duruyor sanırım bu da oğlum gb yerinde duramayan hareketli bebek olcak2.5 cm olmuşuz gelişimimiz normalmiş rabbim hepimizden böyle güzel haberler duyurmayı nasip etsin
slm kızlar size bişey anlatayım eşimin iki tlf var hep sol ve sağ göğsünde mont cebine koyardı tlf nu gecenlerde bir hafta kalbım agrıyo kalbım agrıyor dedi sonradan fark ettikki tlf dan mış şimdi çıkardı tlf ordan kalp agrısı falan kalmadı ( bu arada bende 9 haftalık hamişim)
Ha bu arada bende göbüş de kalmamıştı belki kişiden kişiye değişir... Ama normal olabilecekse en güzeli normal şimdi doktorların bir kısmı işin kolayına kaçmak ve ekonomik getirisi nedeniyle sezaryene yönlendiriyorlar. Bir arkadaşımın doktoru resmen ha orası kesilmiş ha karnın demişti ve sezaryen yapmaya yönlendirmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?