2011 Aralık Anneleri

Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

yasa yürürlükte arkadaşlar doğumun erken gerçekleşmesi durumunda kullanamadığınız izinleri doğum sonrasına aktarabilirsiniz

nerden buldun bunu anam baktım baktım bulamaıdm ben

Sağol cnm idare ediyorum çok şükür...2 gün girmeyince aklıma kötü şeyler gelmeye başladı, Allah korusun...ayy ne güzel, bebişe hazırlık artık iyice başladı..

Başka doktora da görün cnm, o da sezaryen derse için rahat rahat kendi doktorunda doğum yaparsın.

yaaaa derya ama bak kendine gelince pozitif konuşuyon bize gelince üzüyon bizi(((( benim işim çok stresli değil belli günlerim var stresli olduğum 150 işçiye para dağıttığım günler çok gergin oluyom heheheheh o kadar yani sadece burda olmam yetiyo kimi gün eeee 12 yıldır bırdayım ben, varlığım yetsin dimi ama artık hehehehe bi arkadaşımdada dediğin gibi oldu çocuk bıraktı kız işe başlayınca ama ben daha evdeyken süt sağıp alıştırcam çocuğu biberon olayına inş bi sorun yaşamayıs

canım sen içini ferah tut süt konusu birazda çocuğa bağlı, ablam 2 çocuğundada 3. ayında işe başladı, mecburen sağıyordu, ilki okadar güzel emdiki, zorla bıraktırdılar, ama 2. çocuk ne sağma, ne biberon, 3,4 ay zor emdi, biraz bebeğede bağlı bence, inş. emerlerde güzel güzel beslenirler, sürekli evde olsanda bazı çocuklar emmiyorlar

naber derya hanııııımmmmmmmmmmmmm:))) ayyyy ölüyom hastalıktan neler yapıyom bi de

yok canım ya senin çalışma şartların çok iyi,Allahn izniyle bişey olmaz,ablam sabah 6 da çıkıyodu 1 saatte sanayiye gidiyodu,akşam 8 de evde oluyodu,gıda müh. kendisi,çalışma şartları çok ağırdı ayda bi ayakkabı yııtıyodu düşün,misir macunu yiyodu dayanabilmek için,eniştem işten çıkmıştı onun için iş teklifinidğerlendirdi ,sütü ondan azaldı,sadece 1 gün evdeydi izni yoktu,k.validesi evdeydi sen 3 gün evvinde olucan daha ne canım

tamam o zaman

cnm bende kasılma oluyo ama okadar uzun sürmüyor karnımın belli bır bölümü taş gibi kaskatı oluyor adım attırmıyor bana ama dayanılmıyacak gıbı deil..seninki farklı bısey sanırım doktoruna danış ama doguma hazırlık sancıları agrıları falanda olmuş olabılırgecmiş olsun..

sagol cnm ya sen ıyısın baya hareket var sende inş kolay doguracan sen

sago cnm biz ev 4kişilk hayata uygundu bu kızım süpriz yapınca bize mecburen onada yer açmak için değişiklik yapmak zorunda kaldık artık salon dıye ayrı odamız olmayacak salonu iptal ettik günlük kullanıma uygun hazırladık oturma odasınıda ogluma oda yapıcam mevcut cocuk odasınıda kızlarıma oda olacak inş

boşver cnm dogumdan sonra zaten mecburen hareketleneceksin dinlenmene bak şimdiden ama eminim bende de araba olsa bende yururmem arabayla bırakırım babamdan yada kızkardeşimden alıyorum lazım olunca ama artık babam vermiyor doguma kadar bitti trafıge cıkmak yok bu halınle dıyor bakalım haftasonuna da lazım nasıl kandıracam babamı sancım tutarmış reflexlerim zayıflarmış kaza yaparmışım diyor

ben ılk kızıma ılk geceden hamıle kaldım oyuzden cocuksuz hayat nasıl olurdu bılemıyorum eşimledirek cocuklu bır hayatla başladım evliliğe..zor oldu gerci ilk zamanlar

nihalcim cok teşekkürler cnm

sağol cnm, Allah razı olsn...Haklısın bebişimi çok üzdüm. içimde gümbür gümbür hareket etti sürekli, normalde çok sakindir.

cnm belkıde bebişin sen üzülme anne diye destek olmak için öyle gümbür gümbür hareket etmiştir kendini sana hissettirmek için

aynen cnm ya bazen cok kızdırıyorlar beni bagırıp cagırıyorum ama sonra bişey olmamış gibi anne diye yanıma gelince herşeyi unutuyorsun bambaşka bı duygu bırde gece uyudularmı ozaman bakıyorum okadar masum gelıyorlarki gün içinde kızdıgım için kendime kızıyorum

tülaycım geçmiş olsun aman dikkat et ilerlemeden önlemini al dinlen

ne güzel cnm kolay gelsin bende önümüzdeki hafta başlıyacam inş bebek hazırlıklarına

bence başka bır doktorada görün cnm hiçbir problemın yokken boşyere sezeryan olma daha ilk cocukta

Kızlar bu reflü beni öldürecek ya dayanlmaz bir hal aldı artık.Midem çok kötü.

gaviscon surup iç canım bıraz rahatlatıyor en azından

ben avukatım:))))

süpermiş valla, çok teşekkürler canım o zaman seni biraz daha soru yağmuruna tutabilir miyim? bakalım anlamış mıyım?

torba yasası temmuz 2012 de yürülüğe girecek denmişti ama sanırım bu uygulama başlamış,
herşekilde doğum iznimiz toplamda 16 hafta olacak, erken doğum bile olsa?
ayrıca bu sskdan alınacak para erken doğum vs durumunda kesintiye uğrayacak mı?

off başını ağrıttım ama 2 gündür bu konuyla yatıp kalkıyorum bir cevap bulamadım ne muhasebeciler tam biliyor nede insan kaynakları

selam kızlar nasılsınız?biz oğlumla iyiyiz sadece mide öldürecek beni başka sıkıntım yok Allahıma şükür şu arka fondaki çikolatların hepsini yemek istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnn

aynen cnm benim ilk kızımda cok fazla sütüm vardı ama kızım emmek istemiyordu 9.ayına kadar zor emzirdim sonra zaten 99 depremi olunca sütüm korkudan üzüntüden kesildi..oglumda cok aşırı sütüm olmadı ama yavrum oda emmeyı cok sevıyordu 2bucuk yaşına kadar emdi kıyamadım bıraktırmaya
abimin eşi yani gelinimiz ilk kızını 3bucuk yasına kadar emzirdi oglunu hala emzırıyor gecelerı uyumadan yaşı 4bucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…