asıl sorunlar bebekler dogduktan sonra oluyor;bende yaza kadar ücretsiz izne ayrılacağım okullar açıldığında kızım yaklasık 9 aylık falan olacak sonrada ıyı bır bakıcıya vereceğiz inş.h Rabbim hayırlı kişilerle karsılastırsın.Ama kesinlikle bebeğimin odasına kamera koyacagım ablam koymustu ve ılk bakıcıda hos olmayan seylerle karsılastı kamera olmasa bılemezdı ablam 6 aylıkken bırakmıstı yegenımı bakıcıya...
gece 12 den sonra 33 haftama giriyorum yuppiiiiiiiiiiiii
Ayy kızlar dayanamadım paylaşmak istedim, ekim anneleri ve melekleri topicinden 13 günlük bi bebiş... bayıldım, ne tatlı şeyyy...paylaştım diye annesi kızmaz inş,,, maşallah,maşallah,maşallah...linki tıklayınca aşağı inin görürsünüz hmn.
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri-4.html
canım eskiden aktaramıyodun doğum sonrasına ama artık yeni çıkan torba yasaya göre o 5 haftayı sona ekleyebiliyosun..
kızlar hepinize merhaba,
birkaç gündür sık giremiyorum geçmişi okuyabiliyorum sadece,
leyla doğum yapmış ve bebişimizin sağlığıda iyiymiş, çok sevindimdarısı bizlerin başına
destinacım yeni koltukların hayırlı olsun bka bayrama kadar bitecek hepsi, telaş yapmıştın ama herşey yoluna girdi ne güzel
demetçim son 2 gün demek eve internet bağlattın mı? habersiz bırakma bizi yaa
halimecim başınız sağolsun canım, allah daha büyük acılar yaşatmasın hiçkimseye
nihallacım yeni haftanız hayırlı olsun kuzum
çehregül geçmiş olsun canım
elbise alacak ark. bende çok beğendim güle güle kullan ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayım
biz oğluşumla iyiyiz, hala çalışıyoruz biran önce izin başlasın istiyorum artık
bu arada özel sektörde çalışan arkadaşlar size birşey danışacağım;
16 haftalık doğum iznimiz var ya 8+8 ben çalışabilir raporu alırsam 37 ye kadar çalışıcam ve o beş hafta izne eklenecek 8+5 olacak ama atıyorum 37 de doğum iznine çıktım 38 de doğum oldu geriye kalan 2 haftam yanacak mı? yani direk doğumdan sonraki süreç mi başlayacak ve ssk dan alacağımız parada kesinti olcak mı acaba?
musebecimizin bişeyden anladığı yok, aslında tüm detaylara kadar öğrenip patrona ben seçenek sunmak istiyorum:26: belkide 32. de yasal oalrak izni başlatacağım ama işe gelmeye devam edeceğim, ne zaman izne çıkarsamda 16 hafta sonra işbaşı yapacağım? internettende araştırdım ama konuyu tam olarak açıklayan yok. sizler nasıl yapıyorsunuz?
torba yasası bizide bağlayacak mı acaba :26::26: mesela memura 3 saat süt izni var ama özelde hala 1,5 gibi
haklısın canım,onun için her 2 anneyle idare edelm,sonrada kreşe verelim diyorm,bakıcı fikri hoşuma gitmiyo,insanlara güvenilmiyo,bi de bu şehirde çok azgın kadın var yuuvamı bozarlar diye korkuyom,inş. herşey istediğimiz gibi olur
torba yasası bizide bağlayacak mı acaba :26::26: mesela memura 3 saat süt izni var ama özelde hala 1,5 gibi
kızlar hepinize merhaba,
birkaç gündür sık giremiyorum geçmişi okuyabiliyorum sadece,
leyla doğum yapmış ve bebişimizin sağlığıda iyiymiş, çok sevindimdarısı bizlerin başına
destinacım yeni koltukların hayırlı olsun bka bayrama kadar bitecek hepsi, telaş yapmıştın ama herşey yoluna girdi ne güzel
demetçim son 2 gün demek eve internet bağlattın mı? habersiz bırakma bizi yaa
halimecim başınız sağolsun canım, allah daha büyük acılar yaşatmasın hiçkimseye
nihallacım yeni haftanız hayırlı olsun kuzum
çehregül geçmiş olsun canım
elbise alacak ark. bende çok beğendim güle güle kullan ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayım
biz oğluşumla iyiyiz, hala çalışıyoruz biran önce izin başlasın istiyorum artık
bu arada özel sektörde çalışan arkadaşlar size birşey danışacağım;
16 haftalık doğum iznimiz var ya 8+8 ben çalışabilir raporu alırsam 37 ye kadar çalışıcam ve o beş hafta izne eklenecek 8+5 olacak ama atıyorum 37 de doğum iznine çıktım 38 de doğum oldu geriye kalan 2 haftam yanacak mı? yani direk doğumdan sonraki süreç mi başlayacak ve ssk dan alacağımız parada kesinti olcak mı acaba?
musebecimizin bişeyden anladığı yok, aslında tüm detaylara kadar öğrenip patrona ben seçenek sunmak istiyorum:26: belkide 32. de yasal oalrak izni başlatacağım ama işe gelmeye devam edeceğim, ne zaman izne çıkarsamda 16 hafta sonra işbaşı yapacağım? internettende araştırdım ama konuyu tam olarak açıklayan yok. sizler nasıl yapıyorsunuz?
zuzuzu
kaç gündür yoksun, merak ettim artık özelden mesaj atacaktım bugün de gelmeseydin.
BEN ŞÖLE YAPICAM bu arada nezleyim çok kötü değilim ama hastayım birazdan eve gitcem((
ben belki 40 haftaya kadar çalışcam 4 ay iznim var dicem patrona aralıkta çıkcam diyelim ortasında şubat ortasında döncem 2 ay kullanmış olcam sonrada mesela haziran sonu çıkcam ağustos sonu döncem ama bunu yazın dicem:))) etti mi sana 4 ay hiç öle 16 hafta hesabına girmicem çünkü zararımız oluyo biraz
maaşıma gelince benim brüt 900-950 falan görünüyo maaşım yani aldığım maaaştan az bu çalışmadığım 4 ay boyunca şirketten tam maaşımı alcam devletin bana verdiği parayı da patrona getirip vercem maaştada zarar etmemiş olcam çünkü bu görünen maaşla devlet bana max:2000i biraz geçen bi para veriyo ama benim bu bi aylığım eder o işte böle
bana da dua edin şimdi evde de kimse yok burdada çaycı yok kimse bana bakmıyooooooooo hastayım beeeennnnnn
ben bağlayacak diye billiyorum ama bizde arkadaşlar evi işe uzak olanlar öğle arası emzirmeye gitmeyip o saatleri topluyo ve haftanın 1 günü işe gelmiyolar..öyle bi hak da var..
Ayy kızlar dayanamadım paylaşmak istedim, ekim anneleri ve melekleri topicinden 13 günlük bi bebiş... bayıldım, ne tatlı şeyyy...paylaştım diye annesi kızmaz inş,,, maşallah,maşallah,maşallah...linki tıklayınca aşağı inin görürsünüz hmn.
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri-4.html
hemen hemen hepınızde çatı ağrısımı ne varmış bende yok nıyekıç..doktor bana normal doğuramazsın dedı ama alttan hiç muayne etmeden hemde bebek ırı olucakmış guya..benım doktor bıraz sezeryancı napcam bılmıyorum yaa.ben normal ıstıyorum doktorlada zıtlaşmak ıstemıyorum bu saatten sonrada kıme gıdıyımde alışıyım :44::44::44:
BEN ŞÖLE YAPICAM bu arada nezleyim çok kötü değilim ama hastayım birazdan eve gitcem((
ben belki 40 haftaya kadar çalışcam 4 ay iznim var dicem patrona aralıkta çıkcam diyelim ortasında şubat ortasında döncem 2 ay kullanmış olcam sonrada mesela haziran sonu çıkcam ağustos sonu döncem ama bunu yazın dicem:))) etti mi sana 4 ay hiç öle 16 hafta hesabına girmicem çünkü zararımız oluyo biraz
maaşıma gelince benim brüt 900-950 falan görünüyo maaşım yani aldığım maaaştan az bu çalışmadığım 4 ay boyunca şirketten tam maaşımı alcam devletin bana verdiği parayı da patrona getirip vercem maaştada zarar etmemiş olcam çünkü bu görünen maaşla devlet bana max:2000i biraz geçen bi para veriyo ama benim bu bi aylığım eder o işte böle
bana da dua edin şimdi evde de kimse yok burdada çaycı yok kimse bana bakmıyooooooooo hastayım beeeennnnnn
sizinki daha zor ya bebiş daha az emecek,onun beslenme saatine göre değil,mesafeye göre olack,büyükşehrin dezavantajı,ama 1 gün de evde dinlenilir,ama ilk 6 ay doya doya emmeli bebiş ya
çok geçmiş olsun canım, mevsimler değişiyor dikkat et kendine, git eve dinlen valla, sıcacık battaniyenin altına gir uyu havada kapalı zaten
benimde durumun aslında biraz senin gibi, son ana kadar çalışmak istiyorum sonrada 4 ay izin, benimde işyerim maaşımı yatıracak ben sskdan aldığımı oraya vereceğim. yoksa zararda olurum, aklıma takılan iznimi başlatsam mı çalışabilir raporu alsam mı? ona göre partonla oturup konuşacağım ama şu izinler konusunda bilgi karmaşası yaşıyorum, şimdi yasal olarakta nasıl olduğunu sorcak kesin, ve 16 haftadan az iznim olsun istemiyorum bakalım bir şekilde ayarlayacağız
öle ama sağıp bırakcaz benim odam süt sağmaya müsait:))) gün içinde sağıp akşamları eve götürcem sütleri ertesi gün için emicee kadar sağcam p.tesi günleri gelmicem işe 3 gün birlikte olcaz inş salıda sabahtan kv e gitcek bebek akşamları bende gitcem cuma akşamı da evimde beklicem kocam getircek oğlumu sonra yine 3 gün birlikteyiz
geçen gün kayınvalidem emzirmeye gelcenmi gün içinde dedi hala bana gelceni sanıyo yooo gelmicem dedim ben getiririm o zaman çocuğu taksiyle dedi ama nası olur ki öle de koca şirket bi de kv bende kalsın da istemiyom ona daha demedim ama olaylar karışık bu arada araba yokmuş biraz daha burdayım(((
niye öyle dedi garip insanlar,canım ben doğuannn önce dr. umu bi kere görcem,sonra da inş. normal olursa hiç görmeyecem,doğumda memlekette olcam,ben olsam değiştirrim,eşim de diyo eğer gittiğimiz dr. suyu az,çatı dar,bebek iri,normal yapamazsın derse başka dr. a gideriz diyo,çünkü herşey yolunda şimdilik dr. suyu çok çok iyi dedi,iş yerinden arkadaşa öyle yaptılar burda bebeğin suyu bitmiş,dönecek yeri kalmamış vs. da hemen tamam dedi,hiç te memnun kalmadı epidüalsssezeryan birsürü de para baydı,kesinlikle 2. bi dr. a giderim ben ameliyat sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?