2011 Aralık Anneleri

haklısın canım,onun için her 2 anneyle idare edelm,sonrada kreşe verelim diyorm,bakıcı fikri hoşuma gitmiyo,insanlara güvenilmiyo,bi de bu şehirde çok azgın kadın var yuuvamı bozarlar diye korkuyom,inş. herşey istediğimiz gibi olur

canım eskiden aktaramıyodun doğum sonrasına ama artık yeni çıkan torba yasaya göre o 5 haftayı sona ekleyebiliyosun..

torba yasası bizide bağlayacak mı acaba :26::26: mesela memura 3 saat süt izni var ama özelde hala 1,5 gibi

Son düzenleme:

Sağol cnm...çok sağol...

torba yasası bizide bağlayacak mı acaba :26::26: mesela memura 3 saat süt izni var ama özelde hala 1,5 gibi

ilk 6 ay öyle,zaten ben busenenin izni,gelecekssenenin izni,dğmmm izni,birazcık ta heyet rapooru aldım mı 6 ay bitmiş oluyo,2. 6 ayda 1.5 saat 1 de öğlen arası 2.5 saat,şehir küçük araba kullanmayı da ilerletirsem gidiş geilşler çok rahat olcak

amin inş.h canım ne yazık ki ben anneler konusunda senın kadar sanslı degılımHayırlısı artık...

ben bağlayacak diye billiyorum ama bizde arkadaşlar evi işe uzak olanlar öğle arası emzirmeye gitmeyip o saatleri topluyo ve haftanın 1 günü işe gelmiyolar..öyle bi hak da var..

BEN ŞÖLE YAPICAM bu arada nezleyim çok kötü değilim ama hastayım birazdan eve gitcem((

ben belki 40 haftaya kadar çalışcam 4 ay iznim var dicem patrona aralıkta çıkcam diyelim ortasında şubat ortasında döncem 2 ay kullanmış olcam sonrada mesela haziran sonu çıkcam ağustos sonu döncem ama bunu yazın dicem:))) etti mi sana 4 ay hiç öle 16 hafta hesabına girmicem çünkü zararımız oluyo biraz

maaşıma gelince benim brüt 900-950 falan görünüyo maaşım yani aldığım maaaştan az bu çalışmadığım 4 ay boyunca şirketten tam maaşımı alcam devletin bana verdiği parayı da patrona getirip vercem maaştada zarar etmemiş olcam çünkü bu görünen maaşla devlet bana max:2000i biraz geçen bi para veriyo ama benim bu bi aylığım eder o işte böle

bana da dua edin şimdi evde de kimse yok burdada çaycı yok kimse bana bakmıyooooooooo hastayım beeeennnnnn

zuzuzu

kaç gündür yoksun, merak ettim artık özelden mesaj atacaktım bugün de gelmeseydin.

:)) sağol cnımbenım ıyııkı varsın ayyy benıde merak eden arkadaşım varmışş demekk ayy çok mutluu oldumm :))) ya şu deprem olayına çok uzuldum ondan gıremedım bıde bızımkının odasınıfalan boyadı babası hazırlıklara başladım yavaştan :) yarın oda takımımız gelcek evlerı falan temızledım derken gıremedım bende sızlerı merak ettım..sen nasılsın canım ıyımısın ,ben ıyıyım çok şükür işte migde yanmaları harıç onada surup verdı doktor çok ıyı geldı valla keşke onceden ıçeymıstım :)))

geçmiş olsun canım aman sıcak tut kendini burası sabahları biraz serin şimdi 25 derece

hemen hemen hepınızde çatı ağrısımı ne varmış bende yok nıyekıç..doktor bana normal doğuramazsın dedı ama alttan hiç muayne etmeden hemde bebek ırı olucakmış guya..benım doktor bıraz sezeryancı napcam bılmıyorum yaa.ben normal ıstıyorum doktorlada zıtlaşmak ıstemıyorum bu saatten sonrada kıme gıdıyımde alışıyım :44::44::44:

ben bağlayacak diye billiyorum ama bizde arkadaşlar evi işe uzak olanlar öğle arası emzirmeye gitmeyip o saatleri topluyo ve haftanın 1 günü işe gelmiyolar..öyle bi hak da var..

sizinki daha zor ya bebiş daha az emecek,onun beslenme saatine göre değil,mesafeye göre olack,büyükşehrin dezavantajı,ama 1 gün de evde dinlenilir,ama ilk 6 ay doya doya emmeli bebiş ya

çok tatlı bu yaaaa maşallahhhhh..bende ruyamda doğurmusum,ayy bıran once doğursak artık yaaa sevsek şöyle mıncık mıncık :))

niye öyle dedi garip insanlar,canım ben doğuannn önce dr. umu bi kere görcem,sonra da inş. normal olursa hiç görmeyecem,doğumda memlekette olcam,ben olsam değiştirrim,eşim de diyo eğer gittiğimiz dr. suyu az,çatı dar,bebek iri,normal yapamazsın derse başka dr. a gideriz diyo,çünkü herşey yolunda şimdilik dr. suyu çok çok iyi dedi,iş yerinden arkadaşa öyle yaptılar burda bebeğin suyu bitmiş,dönecek yeri kalmamış vs. da hemen tamam dedi,hiç te memnun kalmadı epidüalsssezeryan birsürü de para baydı,kesinlikle 2. bi dr. a giderim ben ameliyat sonuçta

çok geçmiş olsun canım, mevsimler değişiyor dikkat et kendine, git eve dinlen valla, sıcacık battaniyenin altına gir uyu havada kapalı zaten

benimde durumun aslında biraz senin gibi, son ana kadar çalışmak istiyorum sonrada 4 ay izin, benimde işyerim maaşımı yatıracak ben sskdan aldığımı oraya vereceğim. yoksa zararda olurum, aklıma takılan iznimi başlatsam mı çalışabilir raporu alsam mı? ona göre partonla oturup konuşacağım ama şu izinler konusunda bilgi karmaşası yaşıyorum, şimdi yasal olarakta nasıl olduğunu sorcak kesin, ve 16 haftadan az iznim olsun istemiyorum bakalım bir şekilde ayarlayacağız

sizinki daha zor ya bebiş daha az emecek,onun beslenme saatine göre değil,mesafeye göre olack,büyükşehrin dezavantajı,ama 1 gün de evde dinlenilir,ama ilk 6 ay doya doya emmeli bebiş ya

öle ama sağıp bırakcaz benim odam süt sağmaya müsait:))) gün içinde sağıp akşamları eve götürcem sütleri ertesi gün için emicee kadar sağcam p.tesi günleri gelmicem işe 3 gün birlikte olcaz inş salıda sabahtan kv e gitcek bebek akşamları bende gitcem cuma akşamı da evimde beklicem kocam getircek oğlumu sonra yine 3 gün birlikteyiz

geçen gün kayınvalidem emzirmeye gelcenmi gün içinde dedi hala bana gelceni sanıyo yooo gelmicem dedim ben getiririm o zaman çocuğu taksiyle dedi ama nası olur ki öle de koca şirket bi de kv bende kalsın da istemiyom ona daha demedim ama olaylar karışık bu arada araba yokmuş biraz daha burdayım(((

e o zaman sen 32 de başlat iznini ben aldım 37 ye kadar çalışabiliri ama aslında gerekte yoktu başlatsamda olurdu bizim gibiler için bişey farketmiyo ki biz her türlü 4 ay iznimizi biliriz mesela 40 haftaya kadar çalışcaz diyos o da aslında çalışmamız gereken bi süreç sen al 32 de izne ayrıldığına dair belgeyi bence

hafta sonu çalışmaman iyi en azından 3 gün beraber olursunuz,dinlenmiş olursun sütünü de sağarsın yorgun olunca az geliyo,ablam yeğenimi 40 günlükken bırakmak zorunda kaldı çalışma saatleri çok fazlaydı izni yoktu,sonra sütü bitti,mamayla büyüdü yavrucak

bende oyle düşünuyorum aslında hanı bı baksada dese olmaz senınkı normal dıye tamam dıycem adam haklıdır ama yok dırek ya karnım falan küçük yanı abartı değil.araştırıyorum tabıkı özellere bakıyorum çok pahalılar yaaaaaa felaket fıayatlar soyluyolar ya devlete gıtcem yada oraya mecbur gıtcem..devletıde ıstemıyorum allah buyuktur artık.ama bı başka doktora kesınlıkle gorncem bakalım o ne dıycek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…