2011 Aralık Anneleri

sağol canımmmDD şu izinler benimde kafamı karıştırıyorrrrrrr
tülayyyyyyy geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ıhlamur iç ama en önemlisi dinlenemn gerek..

maşallah ne güzel emmişler

destina

koltukların hayırlı olsun canımmm

tülay

çook geçmiş olsun, dikkat et kendine, dinlenmeden geçmiyo dinlen güzelce

sağol canımmmDD şu izinler benimde kafamı karıştırıyorrrrrrr
tülayyyyyyy geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ıhlamur iç ama en önemlisi dinlenemn gerek..

evet cnm haklısın akşam kocam ıhlamur zencefil bişeyler yaptı sabah iyidim ama şimdi yine burnum çok kötü yarım havlu peçete bitirdim düşün masam selpak içinde arada temizliyom(((( saatte geç oldu baya beklicem çıkışı artık yine kocam yapsın bişeyler içiyim kimse yapmayıncada kendimde yapmıyom ancak ağlıyom ((( çaycıda yooookkk 2 gündüüüürr onun iksirleri oluyodu ama (((

canım bol kimyonlu soğanlı mercimek çorbası yap gidince kendine sonra da gir yorgan altına,iyice terle,kabuk tarçın varsa irazzcık karanfile onun çayını da iç,bi terleyecen bi terleyecen,2-3 saat yatcan kaltığında halsizliğin geçecek inş.

cnm sen hiç endişelenme kocanın maşallahı var sana her konuda destek olur inş benim kocam sagolsun bıraz rahatlıgından pek taviz vermeyi sevmez ılk cocugumda annemde kalmıştım 15 gün ıkıncısınde dırek eve cıktım kımse yoktu yanımda eşimin bana dediği geceleri benim uykuma dokunmayında gunduz ne isterseniz isteyinallahtan hiç dikişim olmadı ıkıncıde kendım kalktım yaptım herşeyimi inş bunda da yıne dikişsiz olur cunku yıne kımse olmayacak yanımda ve busefer +2cocuk daha olacak

destina

koltukların hayırlı olsun canımmm

tülay

çook geçmiş olsun, dikkat et kendine, dinlenmeden geçmiyo dinlen güzelce

cok sagol cnm teşekkurler

inş. bizimkiler de bol bol emerler,çok faydalı hem,memekannserini de önlüyo emzirmek,yağları da yakıyo,ama demiri azaltıyo doğurduktn sonra da demir ilacı kullancaz galiba
diğer dogumlarımdan sonra 6 ay devam ettim hep kan ilacına doktorum kesme dedi vıtamınıde içtim bebek senden beslendıgı için gerekıyor yıne

Son düzenleme:

folik asitin 90 ı duruyo zaten,demire de devam,inş. şu tsh düzelmiş olur gerek kalmaz ilaca şimdi bile 12.5 mg alıyom günlk,inş. onu da almam

Son düzenleme:
kızlar bu relaxmodadan aldığım pijamalarım stokta yokmuş ,ben nasıl aldım parasını ödedim diyorum sorun olmuş ,yeni pijama beğenin diyo resmen kriz geldi bana ,bende topunu iade ettim ,cünkü sabahlıkla takım olsun diye aldığım pijama gelmicek napim tek başına ki çok gerildim şuanda,allah bilir benim gibi olan birçok kişi vardır,hataları çok büyük

ayy cok kotu olmuş cnm ya benım kıler geldi hemen ama benımde beden buyuk dıye gerı yolladım inş istediğim bedende vardır cok üzülürüm bende aklıma da gelıyor ıkı gundur ya stokta yok derlerse dıye:44::44:

yenisi gelince göndersinler 1 ay içinde,yada başka bi takım göndersinler,çok farkı renkte değilse giy gitsin nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…