sağol canımmmkızlar hepinize merhaba,
birkaç gündür sık giremiyorum geçmişi okuyabiliyorum sadece,
leyla doğum yapmış ve bebişimizin sağlığıda iyiymiş, çok sevindimdarısı bizlerin başına
destinacım yeni koltukların hayırlı olsun bka bayrama kadar bitecek hepsi, telaş yapmıştın ama herşey yoluna girdi ne güzel
demetçim son 2 gün demek eve internet bağlattın mı? habersiz bırakma bizi yaa
halimecim başınız sağolsun canım, allah daha büyük acılar yaşatmasın hiçkimseye
nihallacım yeni haftanız hayırlı olsun kuzum
çehregül geçmiş olsun canım
elbise alacak ark. bende çok beğendim güle güle kullan ve unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmayım
biz oğluşumla iyiyiz, hala çalışıyoruz biran önce izin başlasın istiyorum artık
bu arada özel sektörde çalışan arkadaşlar size birşey danışacağım;
16 haftalık doğum iznimiz var ya 8+8 ben çalışabilir raporu alırsam 37 ye kadar çalışıcam ve o beş hafta izne eklenecek 8+5 olacak ama atıyorum 37 de doğum iznine çıktım 38 de doğum oldu geriye kalan 2 haftam yanacak mı? yani direk doğumdan sonraki süreç mi başlayacak ve ssk dan alacağımız parada kesinti olcak mı acaba?
musebecimizin bişeyden anladığı yok, aslında tüm detaylara kadar öğrenip patrona ben seçenek sunmak istiyorum:26: belkide 32. de yasal oalrak izni başlatacağım ama işe gelmeye devam edeceğim, ne zaman izne çıkarsamda 16 hafta sonra işbaşı yapacağım? internettende araştırdım ama konuyu tam olarak açıklayan yok. sizler nasıl yapıyorsunuz?
sagol cnmya sen ıyısın baya hareket var sende inş kolay doguracan sen
inş. tek dileğim hepimizin kolayca doğurması
ben ılk kızıma ılk geceden hamıle kaldım oyuzden cocuksuz hayat nasıl olurdu bılemıyorum eşimledirek cocuklu bır hayatla başladım evliliğe..zor oldu gerci ilk zamanlar
belki öylesi daha iyi,iyice kocacıl oldum,çocuğa alışmak daha zor olmaz inş. biraz önce ya ben çocuğa nasıl bakcam dedim,nasıl uyanacam dedim ağladım tel. da güldü,aramıza alırız büyür gider ne varki bunda öyle olsa kimse yapmazdı,yarın doğsun sen bana bile vermezsi kıyamazsın dedi
hamilelik psikolojisi işte
maşallah ne güzel emmişleraynen cnm benim ilk kızımda cok fazla sütüm vardı ama kızım emmek istemiyordu 9.ayına kadar zor emzirdim sonra zaten 99 depremi olunca sütüm korkudan üzüntüden kesildi..oglumda cok aşırı sütüm olmadı ama yavrum oda emmeyı cok sevıyordu 2bucuk yaşına kadar emdi kıyamadım bıraktırmaya
abimin eşi yani gelinimiz ilk kızını 3bucuk yasına kadar emzirdi oglunu hala emzırıyor gecelerı uyumadan yaşı 4bucuk
süpermiş valla, çok teşekkürler canım o zaman seni biraz daha soru yağmuruna tutabilir miyim? bakalım anlamış mıyım?
torba yasası temmuz 2012 de yürülüğe girecek denmişti ama sanırım bu uygulama başlamış,
herşekilde doğum iznimiz toplamda 16 hafta olacak, erken doğum bile olsa?
ayrıca bu sskdan alınacak para erken doğum vs durumunda kesintiye uğrayacak mı?
off başını ağrıttım ama 2 gündür bu konuyla yatıp kalkıyorum bir cevap bulamadım ne muhasebeciler tam biliyor nede insan kaynakları[/QUO
hayır 6111 sayılı kanunun 76.maddesi gereği sgk daki alacaklarınız hak kaybına uğramaz
maşallah ne güzel emmişler
hakkımızı arayacak biri var
inş. bizimkiler de bol bol emerler,çok faydalı hem,memekannserini de önlüyo emzirmek,yağları da yakıyo,ama demiri azaltıyo doğurduktn sonra da demir ilacı kullancaz galiba
sağol canımmmDD şu izinler benimde kafamı karıştırıyorrrrrrr
tülayyyyyyy geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ıhlamur iç ama en önemlisi dinlenemn gerek..
süpermiş valla, çok teşekkürler canım o zaman seni biraz daha soru yağmuruna tutabilir miyim? bakalım anlamış mıyım?
torba yasası temmuz 2012 de yürülüğe girecek denmişti ama sanırım bu uygulama başlamış,
herşekilde doğum iznimiz toplamda 16 hafta olacak, erken doğum bile olsa?
ayrıca bu sskdan alınacak para erken doğum vs durumunda kesintiye uğrayacak mı?
off başını ağrıttım ama 2 gündür bu konuyla yatıp kalkıyorum bir cevap bulamadım ne muhasebeciler tam biliyor nede insan kaynakları[/QUO
hayır 6111 sayılı kanunun 76.maddesi gereği sgk daki alacaklarınız hak kaybına uğramaz
bi soruda bende 37 haftalıkken doğm oldu diyelim erken doğum premature raporu alıp,sgky a mı vercez,o şekilde mi eklencek,41. haftada olursa bu seferde postmature diye rapor alıp,sonrasına mı ekleetcez yine sgk ya verip,zaten kamuda raporarı muhasebeciye veriyon onlar gönderiyo sgkya
bi soruda bende 37 haftalıkken doğm oldu diyelim erken doğum premature raporu alıp,sgky a mı vercez,o şekilde mi eklencek,41. haftada olursa bu seferde postmature diye rapor alıp,sonrasına mı ekleetcez yine sgk ya verip,zaten kamuda raporarı muhasebeciye veriyon onlar gönderiyo sgkya
evet aynen dediğin gibi olacak canım doktor raporları hazırlayıp sizi yönlendirir zaten
evet cnm haklısın akşam kocam ıhlamur zencefil bişeyler yaptı sabah iyidim ama şimdi yine burnum çok kötü yarım havlu peçete bitirdim düşün masam selpak içinde arada temizliyom(((( saatte geç oldu baya beklicem çıkışı artık yine kocam yapsın bişeyler içiyim kimse yapmayıncada kendimde yapmıyom ancak ağlıyom ((( çaycıda yooookkk 2 gündüüüürr onun iksirleri oluyodu ama (((
evet aynen dediğin gibi olacak canım doktor raporları hazırlayıp sizi yönlendirir zaten
oleyyyy,sağol canım
inş. tek dileğim hepimizin kolayca doğurması
belki öylesi daha iyi,iyice kocacıl oldum,çocuğa alışmak daha zor olmaz inş. biraz önce ya ben çocuğa nasıl bakcam dedim,nasıl uyanacam dedim ağladım tel. da güldü,aramıza alırız büyür gider ne varki bunda öyle olsa kimse yapmazdı,yarın doğsun sen bana bile vermezsi kıyamazsın dedi
hamilelik psikolojisi işte
destina
koltukların hayırlı olsun canımmm
tülay
çook geçmiş olsun, dikkat et kendine, dinlenmeden geçmiyo dinlen güzelce
diğer dogumlarımdan sonra 6 ay devam ettim hep kan ilacına doktorum kesme dedi vıtamınıde içtim bebek senden beslendıgı için gerekıyor yıneinş. bizimkiler de bol bol emerler,çok faydalı hem,memekannserini de önlüyo emzirmek,yağları da yakıyo,ama demiri azaltıyo doğurduktn sonra da demir ilacı kullancaz galiba
cnm sen hiç endişelenme kocanın maşallahı var sana her konuda destek olur inşbenim kocam sagolsun bıraz rahatlıgından pek taviz vermeyi sevmez ılk cocugumda annemde kalmıştım 15 gün ıkıncısınde dırek eve cıktım kımse yoktu yanımda eşimin bana dediği geceleri benim uykuma dokunmayında gunduz ne isterseniz isteyin allahtan hiç dikişim olmadı ıkıncıde kendım kalktım yaptım herşeyimi inş bunda da yıne dikişsiz olur cunku yıne kımse olmayacak yanımda ve busefer +2cocuk daha olacak
Allah yardımcn olsun canım ya;ne güzel tecrübe edinmişsin cennet anaların ayakları altındadır;acemilik korkuu işte benimki; benim yanımda annemde olcak,ev de kaloriferli,eşim de olcak,ben senin yerine emzirrim diyo:))ben durduğum yerde ağladım nasıl uyancam nasıl bakacam diye,Allah sabrını veriyo diyolar yaşamadan kucağıma almadan anlayamıyacam sanırım
diğer dogumlarımdan sonra 6 ay devam ettim hep kan ilacına doktorum kesme dedi vıtamınıde içtim bebek senden beslendıgı için gerekıyor yıne
kızlar bu relaxmodadan aldığım pijamalarım stokta yokmuş ,ben nasıl aldım parasını ödedim diyorum sorun olmuş ,yeni pijama beğenin diyo resmen kriz geldi bana ,bende topunu iade ettim ,cünkü sabahlıkla takım olsun diye aldığım pijama gelmicek napim tek başına ki çok gerildim şuanda,allah bilir benim gibi olan birçok kişi vardır,hataları çok büyük
kızlar bu relaxmodadan aldığım pijamalarım stokta yokmuş ,ben nasıl aldım parasını ödedim diyorum sorun olmuş ,yeni pijama beğenin diyo resmen kriz geldi bana ,bende topunu iade ettim ,cünkü sabahlıkla takım olsun diye aldığım pijama gelmicek napim tek başına ki çok gerildim şuanda,allah bilir benim gibi olan birçok kişi vardır,hataları çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?