senin aldığını gördüm canım ,onlarda beden vardır ,benim aldıklarım takım şeklinde yanyana iki kadın oluyo ya ,çok sinirlendim ama ya nasıl stokta olmayan ürün satışa sunuluyor anlamıyorum ,bana yeni pijama seçin diyo yok ki seçim dedim .ayy cok kotu olmuş cnm ya benım kıler geldi hemen ama benımde beden buyuk dıye gerı yolladım inş istediğim bedende vardır cok üzülürüm bendeaklıma da gelıyor ıkı gundur ya stokta yok derlerse dıye:44::44:
senin aldığını gördüm canım ,onlarda beden vardır ,benim aldıklarım takım şeklinde yanyana iki kadın oluyo ya ,çok sinirlendim ama ya nasıl stokta olmayan ürün satışa sunuluyor anlamıyorum ,bana yeni pijama seçin diyo yok ki seçim dedim .
canım ben bir tane almadım 5 tane ürün aldım 180 tuttu .ve aldığım sabahlıkla takım olan pijama gelmicekmiş ,hastanede onu giyicem diye alamadım çünkü saçma olur pembe olması lazım ,sarı olan bir şey var onuda istemiorum ,cünü ucuzda değil 50 tl pijama takımı ,beklerim dedim ama yok diyolar ,iptal edebiliriz ,birçok satışta sorun yaşamışlar,sonra diyo 2 pijama yok ,2 gecelk ve 1 sabahlığınız hazır isterseniz gönderim diyor,ne kadar basit konuşuyorlar ,ben napim o sabahlığı dedim pijaması olmayınca dedim haklısınız dio kadın , hepsini iade edin dedim ,cünkü başka seçeçğim yok ,benim aldığım penye tarzı hep saten tarzı narin şeyler kalmış ,sağlık olsun napim .yenisi gelince göndersinler 1 ay içinde,yada başka bi takım göndersinler,çok farkı renkte değilse giy gitsin nolcak
pembe renklı aldıgım pijama takımı suan tükendi diyor inş banada öyle demezlerya evet hiçbirşey kalmamış nerdeyse herşey tükenmiş kii
uykuya yenik düşmeden herkese bir merhaba diyeyim dedim
geçmişe fazla bakamadım umarım herkes iyidir
nanan canım dün tam senin yazdığın bişeye cvp veriyordum internetim gitti gelince de bulamadım sayfayı
hastanede yanımda kimse olmayacak demişssin keşke yakın olsaydık gerçekten gelirdim ya
allah herşeyi gönlüne göre versin canım
destina senin de bir mobilya sorunun vardı çözüldü mü
canım kreş yaşı gelmiş benim oğlum 2007 aralık doğumlu geçen sene aralıkta başlattık biz ve çok rahat şuandada gidiyor hala ,arkadaş ortamı falan çok iyi geliyor ,hele konuşmanız için birebir diyeblirim ,benim oğlum kreşe gittikten sonra açıldı yani kelimesi 10 tane yoktu diyebilrim şimdi herşeyi konuşuyo vır vır ,bir de kardeş gelicek pek ilgilenemezsin bence yolla .kücük değil yani yaşı .slm kızlar oğluşu uyuttum 1 saattir geçmişi okuyorum çok yoruldum bazen kızıyorum kendime yat dinlen diye ama sizleri merak ettiğimden yatamıyorum dün oğluşta sizin yüzünüzden küstü bana parka giderek barıştık
emvacibahar inş doğru yazmışımdır ve nanan ne güzel bebişler kreşe gidiyo ben göndermedim küçük diye ama hala kafam karışık 2008 aralık doğumlu uyumlu aslında ama konuşması pek düzgün değil babamız kıyamadı
kızlar geçmişi okumadım bugğn ve dşrek dalıyorum ama kusura bakmayın ..yaa benm 4 gündğr belim çok ağrıyor belimin sağ tarafına bi bıçak saplandı sanki tuvalete zor oturup kalkıyorum yürürken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen sanki kramp girmiş gibi geçmedi bi türlü ne yapmam lazım bana bişey söyleyin..şuana kadar hiçbi problemim yoktu çok güzel geçiyodu hamileliğim birden böyle oldum
canım benimde gece uyurken bacğıma kramp giriyorsu doktor magnezyum verdi, kramplara iyi geliyormuş sen kullanıyor musun magnezyum?
hayır cnm kullanmıyorum sadece ferrum fort kan hapı kullanıyorum başka bi ilacım yok
doktoruna bir sor istersen bana magnezyum iyi geldi
cnm bende kasılma oluyo ama okadar uzun sürmüyor karnımın belli bır bölümü taş gibi kaskatı oluyor adım attırmıyor bana ama dayanılmıyacak gıbı deil..seninki farklı bısey sanırım doktoruna danış ama doguma hazırlık sancıları agrıları falanda olmuş olabılırgecmiş olsun..
sagol cnmya sen ıyısın baya hareket var sende inş kolay doguracan sen
sago cnmbiz ev 4kişilk hayata uygundu bu kızım süpriz yapınca bize mecburen onada yer açmak için değişiklik yapmak zorunda kaldık artık salon dıye ayrı odamız olmayacak salonu iptal ettik günlük kullanıma uygun hazırladık oturma odasınıda ogluma oda yapıcam mevcut cocuk odasınıda kızlarıma oda olacak inş
boşver cnm dogumdan sonra zaten mecburen hareketleneceksin dinlenmene bak şimdidenama eminim bende de araba olsa bende yururmem arabayla bırakırım babamdan yada kızkardeşimden alıyorum lazım olunca ama artık babam vermiyor doguma kadar bitti trafıge cıkmak yok bu halınle dıyor bakalım haftasonuna da lazım nasıl kandıracam babamı sancım tutarmış reflexlerim zayıflarmış kaza yaparmışım diyor
ben ılk kızıma ılk geceden hamıle kaldım oyuzden cocuksuz hayat nasıl olurdu bılemıyorum eşimledirek cocuklu bır hayatla başladım evliliğe..zor oldu gerci ilk zamanlar
nihalcim cok teşekkürler cnm
cnm belkıde bebişin sen üzülme anne diye destek olmak için öyle gümbür gümbür hareket etmiştir kendini sana hissettirmek için
aynen cnm ya bazen cok kızdırıyorlar beni bagırıp cagırıyorum ama sonra bişey olmamış gibi anne diye yanıma gelince herşeyi unutuyorsun bambaşka bı duygu bırde gece uyudularmı ozaman bakıyorum okadar masum gelıyorlarki gün içinde kızdıgım için kendime kızıyorum
tülaycım geçmiş olsun aman dikkat et ilerlemeden önlemini al dinlen
ne güzel cnm kolay gelsin bende önümüzdeki hafta başlıyacam inş bebek hazırlıklarına
bence başka bır doktorada görün cnm hiçbir problemın yokken boşyere sezeryan olma daha ilk cocukta
gaviscon surup iç canım bıraz rahatlatıyor en azından
kızlar bu relaxmodadan aldığım pijamalarım stokta yokmuş ,ben nasıl aldım parasını ödedim diyorum sorun olmuş ,yeni pijama beğenin diyo resmen kriz geldi bana ,bende topunu iade ettim ,cünkü sabahlıkla takım olsun diye aldığım pijama gelmicek napim tek başına ki çok gerildim şuanda,allah bilir benim gibi olan birçok kişi vardır,hataları çok büyük
kızlar geçmişi okumadım bugğn ve dşrek dalıyorum ama kusura bakmayın ..yaa benm 4 gündğr belim çok ağrıyor belimin sağ tarafına bi bıçak saplandı sanki tuvalete zor oturup kalkıyorum yürürken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen sanki kramp girmiş gibi geçmedi bi türlü ne yapmam lazım bana bişey söyleyin..şuana kadar hiçbi problemim yoktu çok güzel geçiyodu hamileliğim birden böyle oldum
senin aldığını gördüm canım ,onlarda beden vardır ,benim aldıklarım takım şeklinde yanyana iki kadın oluyo ya ,çok sinirlendim ama ya nasıl stokta olmayan ürün satışa sunuluyor anlamıyorum ,bana yeni pijama seçin diyo yok ki seçim dedim .
Ben de korktum az önce telefon ettim, siparişleriniz elimizde dediler Allah tan...iade alıyolarsa o da ii bişi..
ben pazartesi gunu geri yollamıştım yarın bıarayıp sorarım ellerine ulaşmış mı dıye ve inş istediğin beden yok demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?