2011 Aralık Anneleri

senin aldığını gördüm canım ,onlarda beden vardır ,benim aldıklarım takım şeklinde yanyana iki kadın oluyo ya ,çok sinirlendim ama ya nasıl stokta olmayan ürün satışa sunuluyor anlamıyorum ,bana yeni pijama seçin diyo yok ki seçim dedim .

pembe renklı aldıgım pijama takımı suan tükendi diyor inş banada öyle demezler ya evet hiçbirşey kalmamış nerdeyse herşey tükenmiş kii

yenisi gelince göndersinler 1 ay içinde,yada başka bi takım göndersinler,çok farkı renkte değilse giy gitsin nolcak
canım ben bir tane almadım 5 tane ürün aldım 180 tuttu .ve aldığım sabahlıkla takım olan pijama gelmicekmiş ,hastanede onu giyicem diye alamadım çünkü saçma olur pembe olması lazım ,sarı olan bir şey var onuda istemiorum ,cünü ucuzda değil 50 tl pijama takımı ,beklerim dedim ama yok diyolar ,iptal edebiliriz ,birçok satışta sorun yaşamışlar,sonra diyo 2 pijama yok ,2 gecelk ve 1 sabahlığınız hazır isterseniz gönderim diyor,ne kadar basit konuşuyorlar ,ben napim o sabahlığı dedim pijaması olmayınca dedim haklısınız dio kadın , hepsini iade edin dedim ,cünkü başka seçeçğim yok ,benim aldığım penye tarzı hep saten tarzı narin şeyler kalmış ,sağlık olsun napim .

pembe renklı aldıgım pijama takımı suan tükendi diyor inş banada öyle demezler ya evet hiçbirşey kalmamış nerdeyse herşey tükenmiş kii

canım sipariş takibine baktım ,bir pijama eksikti ,sonra aradım meğer iki pijamada kalmamış ,şuan bile hala sipariş detayında duruyor ama elimizde yok diyor kadın ,

slm kızlar oğluşu uyuttum 1 saattir geçmişi okuyorum çok yoruldum bazen kızıyorum kendime yat dinlen diye ama sizleri merak ettiğimden yatamıyorum dün oğluşta sizin yüzünüzden küstü bana parka giderek barıştık

emvacibahar inş doğru yazmışımdır ve nanan ne güzel bebişler kreşe gidiyo ben göndermedim küçük diye ama hala kafam karışık 2008 aralık doğumlu uyumlu aslında ama konuşması pek düzgün değil babamız kıyamadı

uykuya yenik düşmeden herkese bir merhaba diyeyim dedim
geçmişe fazla bakamadım umarım herkes iyidir
nanan canım dün tam senin yazdığın bişeye cvp veriyordum internetim gitti gelince de bulamadım sayfayı
hastanede yanımda kimse olmayacak demişssin keşke yakın olsaydık gerçekten gelirdim ya
allah herşeyi gönlüne göre versin canım
destina senin de bir mobilya sorunun vardı çözüldü mü

bugun geldi koltuklarım ufak tefek sorun cıktı yıne ama bayramdan sonraya hallolucak yani çokta önemli deil buna şükür enazından oturacak yerimiz var artık birde cocukların odaya dolap gelirse tam olacak hemen kızım kıyafetlerını yıkayıp hazırlayacam

canım kreş yaşı gelmiş benim oğlum 2007 aralık doğumlu geçen sene aralıkta başlattık biz ve çok rahat şuandada gidiyor hala ,arkadaş ortamı falan çok iyi geliyor ,hele konuşmanız için birebir diyeblirim ,benim oğlum kreşe gittikten sonra açıldı yani kelimesi 10 tane yoktu diyebilrim şimdi herşeyi konuşuyo vır vır ,bir de kardeş gelicek pek ilgilenemezsin bence yolla .kücük değil yani yaşı .

kızlar geçmişi okumadım bugğn ve dşrek dalıyorum ama kusura bakmayın ..yaa benm 4 gündğr belim çok ağrıyor belimin sağ tarafına bi bıçak saplandı sanki tuvalete zor oturup kalkıyorum yürürken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen sanki kramp girmiş gibi geçmedi bi türlü ne yapmam lazım bana bişey söyleyin..şuana kadar hiçbi problemim yoktu çok güzel geçiyodu hamileliğim birden böyle oldum

canım benimde gece uyurken bacğıma kramp giriyorsu doktor magnezyum verdi, kramplara iyi geliyormuş sen kullanıyor musun magnezyum?

doktoruna bir sor istersen bana magnezyum iyi geldi

kontrolümede daha çok var şimdi boşyere muayne ücreti vermeyeyim diye düşünmüştüm ama geçeceği yok bu ağrının 24 saat devam ediyor çünkü belim tutuldu kramp gibi değil bu ya başka bişeye benziyor sanki neyse saol cnm

Sağol cnm, teşekkürler.

Ben de korktum az önce telefon ettim, siparişleriniz elimizde dediler Allah tan...iade alıyolarsa o da ii bişi..

slm aynı şey 1 hafta öne bendede aynı agrılar kramplar vardı bende şimdi 32 haftalıgım bel fıtıgım var kuyruk sokumum kayık doktor ondan kaynaklanıyo bebek agırlaştıkçada sana zorluk çektiricek dedi.arada bacagımdan yürüyemiyorum sanki kitleniyo.bel fıtıgın varsa bilmiyosan ondan olabilir dicem.geçmiş olsun bide süt içmeyi unutma.doktorunada danış derim ben...

Kızlar hakkaten aklıma şu geldi, geçici olarak temin edilememektedir diyo, biraz beklesek tüm ürünlerden gelir mi acaba tekrar?

cnm bu aylarda bu tarz agrılar normal dinlenmelisin belkı ıyı gelır kendını fazla zorlama bırde lunenınde dediği gibi bu tarz agrı ve kramplar olmasın dıye magnezyum ve kalsıyum takvıyesı verıyorlar..muayneye gıtmeden telefonla danışamıyormusun doktoruna??ben herzaman gıtmıyorum doktora bısey olursa telde danısıyorum gel derse gıdıyorum..bırde belini üşütmemeye bak sıcak tut oda yapar agrı..ben eşime masaj falan yaptırıyorum ıyı gelıyor yan yatıp oda avuç içleriyle hafif hafif dairesel masaj yapıyor rahatlatıyor dene istersen hamılelıkle ılgılı bır kıtapta okumuştum faydası olur dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…