2011 Aralık Anneleri

zaten sürekli d,nleniyorum ewde yatıyorum hamileliğin başından beri..ya oturup kalkarken kuyruk sokumumda sancı oluyo 1 aydır falan şimdi 4 gündürde bel ağrısı gelince şüpelendim fıtıkmı oluyorum yada kıl dönmesi falan mı var çünkü normal bir bel ağrısı değil belimin sağ tarafında bi bıçak var ve hiç çıkmıyor sanki öyle bi ağrı..off yaa ben dr gideyim en iyisi

süt içiyorum zaten de bende bel fıtığı yada kıl dönmesi olabilirmi acaba diye düşünüyorum ve çok korkuyorum :18::18:

merhaba kızlar biraz önce doktordan geldım 32 haftalık raporumu aldım;öğlen konusuyorduk visco yatak ıyı değilmiş diye bende doktora sordum(özellikle cocuk dr.)dr omurgaları için uygun bi şeçim oldugunu söyledi ama dedi eger bebek kafasını gomerse ters donup nefes almasını zorlastırabılırmıs değiştireyım mı dedım gerek yok dedi cünkü ben yatagın uzerıne bıde yorgan koyacagım yun yorgan onun ustunde yatacak.

bende park yatağın içine visco aldım

geçmiş olsn canım.. 3 gün önceki halim aklıma geldi..
birden sağ kasığıma kramp mı desem ne girdi bilmem ama çakıldım kaldım oturduğum yerde.. bir de çığlık attım.. eşim ne olduğunu şaşırdı.. geliyo mu yoksa dedi 5-10dk sonra geçti ama 1-2 saat topalladım..

kıl dönmesi falan değildir senin.. doktora görün istersen çok rahatsız edici ise ağrısı.. magnezyum falan verebilir..
belki de bebek doğum pozisyonuna girmeye çalışıyordur.. dönerken sancılı olabilirmiş diyorlar.. 30-32. haftadan sonra dönerlermiş.. ama ihmal etme sakın..

artık çürüğe mi çıkıyoruz ne :) ahlamaya vıhlamaya başladık

rahatsız edici zor yürüyorum kayınvaldeme söyledim erken doğurmayasın sakın dedi..erken doğum değilde kramp mı ne anlamadım dr danışıcam artık

rahatsız edici zor yürüyorum kayınvaldeme söyledim erken doğurmayasın sakın dedi..erken doğum değilde kramp mı ne anlamadım dr danışıcam artık

mrb kızlar bir şey soracam. 33. haftama girdim. şimdi 9. ayımamı giriyom. anlamadım. 9. ayıma giriyorsam 36 haftadan sonraki aylar nasıl hesaplanıyo? yardımcı olursanız sevinirim

iyi akşamlar kızlar . Şunlara bir bakın :))[video]http://siz.net/ufakliklarin-kacis-planlari-videosu/[/video]

vayy anammmm... maşallah hala sütü geliyor mu yaaa??? :)))

çok çok geçmiş olsun cnm...

iyi akşamlar kızlar . Şunlara bir bakın :))[video]http://siz.net/ufakliklarin-kacis-planlari-videosu/[/video]

eşek sıpası yaaa :))))))))

mrb kızlar bir şey soracam. 33. haftama girdim. şimdi 9. ayımamı giriyom. anlamadım. 9. ayıma giriyorsam 36 haftadan sonraki aylar nasıl hesaplanıyo? yardımcı olursanız sevinirim: 49:

valla cnm ben öyle heseplamıyorum. 34+2 de 8. ay bitecek. 9a girecem. 38+4 te de 9. bitecek. sonra da 10 gün kalacak zaten. 9 ay 10 gün tamamnamış oluyor böylece...

mrb kızlar bir şey soracam. 33. haftama girdim. şimdi 9. ayımamı giriyom. anlamadım. 9. ayıma giriyorsam 36 haftadan sonraki aylar nasıl hesaplanıyo? yardımcı olursanız sevinirim

Selam canm bu ay işlerinden bende tam anlamıyorum mesela senin şuan 8,5 aylık ama gelgelelim böyle hesaplarsak doğum ayı 10 ayı geçiyor o yüzden haftasına bakıyorum bi tek :S.

Halimeciğim naber kız ?
Kızlar bişey soracağım akıntınız geliyor mu ? Arada geliyor az az normal değil mi bu?

Halimeciğim naber kız ?
Kızlar bişey soracağım akıntınız geliyor mu ? Arada geliyor az az normal değil mi bu?

iyidir tatlım senden naberr??? bu arada akıntı bende de oluyor. hatta bazen belirgin bi ıslaklık hissi de yaşıyorum. ama sorun diil sanırım...

iyidir tatlım senden naberr??? bu arada akıntı bende de oluyor. hatta bazen belirgin bi ıslaklık hissi de yaşıyorum. ama sorun diil sanırım...
Aynen o ıslaklık falan . İyiyim canm hamdolsun sürekli wcye gitmekten başka bir sıkıntı yok çok su içiyorum ondan sanırsam .

bugün dr.gittim diyet için tokluk şeker 151 çıktı 140 aşmaması lazımmış.diyet yazdı ama hamişlilkte de diyet hiç çekilmez ya nasıl yapıcam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…