cnm bu aylarda bu tarz agrılar normal dinlenmelisin belkı ıyı gelır kendını fazla zorlama bırde lunenınde dediği gibi bu tarz agrı ve kramplar olmasın dıye magnezyum ve kalsıyum takvıyesı verıyorlar..muayneye gıtmeden telefonla danışamıyormusun doktoruna??ben herzaman gıtmıyorum doktora bısey olursa telde danısıyorum gel derse gıdıyorum..bırde belini üşütmemeye bak sıcak tut oda yapar agrı..ben eşime masaj falan yaptırıyorum ıyı gelıyor yan yatıp oda avuç içleriyle hafif hafif dairesel masaj yapıyor rahatlatıyor dene istersen hamılelıkle ılgılı bır kıtapta okumuştum faydası olur dıye
süt içiyorum zaten de bende bel fıtığı yada kıl dönmesi olabilirmi acaba diye düşünüyorum ve çok korkuyorum :18::18:slm aynı şey 1 hafta öne bendede aynı agrılar kramplar vardı bende şimdi 32 haftalıgım bel fıtıgım var kuyruk sokumum kayık doktor ondan kaynaklanıyo bebek agırlaştıkçada sana zorluk çektiricek dedi.arada bacagımdan yürüyemiyorum sanki kitleniyo.bel fıtıgın varsa bilmiyosan ondan olabilir dicem.geçmiş olsun bide süt içmeyi unutma.doktorunada danış derim ben...
merhaba kızlar biraz önce doktordan geldım 32 haftalık raporumu aldım;öğlen konusuyorduk visco yatak ıyı değilmiş diye bende doktora sordum(özellikle cocuk dr.)dr omurgaları için uygun bi şeçim oldugunu söyledi ama dedi eger bebek kafasını gomerse ters donup nefes almasını zorlastırabılırmıs değiştireyım mı dedım gerek yok dedi cünkü ben yatagın uzerıne bıde yorgan koyacagım yun yorgan onun ustunde yatacak.
kızlar geçmişi okumadım bugğn ve dşrek dalıyorum ama kusura bakmayın ..yaa benm 4 gündğr belim çok ağrıyor belimin sağ tarafına bi bıçak saplandı sanki tuvalete zor oturup kalkıyorum yürürken çok zorlanıyorum topallıyorum resmen sanki kramp girmiş gibi geçmedi bi türlü ne yapmam lazım bana bişey söyleyin..şuana kadar hiçbi problemim yoktu çok güzel geçiyodu hamileliğim birden böyle oldum
geçmiş olsn canım.. 3 gün önceki halim aklıma geldi..
birden sağ kasığıma kramp mı desem ne girdi bilmem ama çakıldım kaldım oturduğum yerde.. bir de çığlık attım.. eşim ne olduğunu şaşırdı.. geliyo mu yoksa dedi5-10dk sonra geçti ama 1-2 saat topalladım..
kıl dönmesi falan değildir senin.. doktora görün istersen çok rahatsız edici ise ağrısı.. magnezyum falan verebilir..
belki de bebek doğum pozisyonuna girmeye çalışıyordur.. dönerken sancılı olabilirmiş diyorlar.. 30-32. haftadan sonra dönerlermiş.. ama ihmal etme sakın..
artık çürüğe mi çıkıyoruz ne :) ahlamaya vıhlamaya başladık
birden sağ kasığıma kramp mı desem ne girdi bilmem ama çakıldım kaldım oturduğum yerde.. bir de çığlık attım.. eşim ne olduğunu şaşırdı.. geliyo mu yoksa dedi5-10dk sonra geçti ama 1-2 saat topalladım..
kıl dönmesi falan değildir senin.. doktora görün istersen çok rahatsız edici ise ağrısı.. magnezyum falan verebilir..
belki de bebek doğum pozisyonuna girmeye çalışıyordur.. dönerken sancılı olabilirmiş diyorlar.. 30-32. haftadan sonra dönerlermiş.. ama ihmal etme sakın..
aynen cnm benim ilk kızımda cok fazla sütüm vardı ama kızım emmek istemiyordu 9.ayına kadar zor emzirdim sonra zaten 99 depremi olunca sütüm korkudan üzüntüden kesildi..oglumda cok aşırı sütüm olmadı ama yavrum oda emmeyı cok sevıyordu 2bucuk yaşına kadar emdi kıyamadım bıraktırmaya
abimin eşi yani gelinimiz ilk kızını 3bucuk yasına kadar emzirdi oglunu hala emzırıyor gecelerı uyumadan yaşı 4bucuk
evet cnm haklısın akşam kocam ıhlamur zencefil bişeyler yaptı sabah iyidim ama şimdi yine burnum çok kötü yarım havlu peçete bitirdim düşün masam selpak içinde arada temizliyom(((( saatte geç oldu baya beklicem çıkışı artık yine kocam yapsın bişeyler içiyim kimse yapmayıncada kendimde yapmıyom ancak ağlıyom ((( çaycıda yooookkk 2 gündüüüürr onun iksirleri oluyodu ama (((
iyi akşamlar kızlar . Şunlara bir bakın :))[video]http://siz.net/ufakliklarin-kacis-planlari-videosu/[/video]
mrb kızlar bir şey soracam. 33. haftama girdim. şimdi 9. ayımamı giriyom. anlamadım. 9. ayıma giriyorsam 36 haftadan sonraki aylar nasıl hesaplanıyo? yardımcı olursanız sevinirim: 49:
mrb kızlar bir şey soracam. 33. haftama girdim. şimdi 9. ayımamı giriyom. anlamadım. 9. ayıma giriyorsam 36 haftadan sonraki aylar nasıl hesaplanıyo? yardımcı olursanız sevinirim
Halimeciğim naber kız ?
Kızlar bişey soracağım akıntınız geliyor mu ? Arada geliyor az az normal değil mi bu?
Aynen o ıslaklık falan . İyiyim canm hamdolsun sürekli wcye gitmekten başka bir sıkıntı yok çok su içiyorum ondan sanırsam .iyidir tatlım senden naberr??? bu arada akıntı bende de oluyor. hatta bazen belirgin bi ıslaklık hissi de yaşıyorum. ama sorun diil sanırım...
Halimeciğim naber kız ?
Kızlar bişey soracağım akıntınız geliyor mu ? Arada geliyor az az normal değil mi bu?
Halimeciğim naber kız ?
bende de akıntı var maalesef yaa ıslak ıslak hiçte hoş değil
bende de akıntı var maalesef yaa ıslak ıslak hiçte hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?