2011 Aralık Anneleri

ya benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor üzülüyorum nasıl rahatsız oluyor sürekli kıpraşıyo yavrum

kızlar bugün pijama dünyasına gittim beğendiğim bir model vardı nette ama kalmamış bende bu modeli aldım nasıl sizce rengi mavi

HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas

çokkkkkkkkkk güzellll güle güle kullan canım yaa bende bunu beğeniyorum ama sakarya da oturuyom sipariş versem bedeni uyarmı nasıl olur yakışırmı bilmiyorum görmeden de almak istemiyorum off yaa he bide bunu beğeniyorum ankara da otursam gidip bu iki modelden birisini alırdım
ERDEM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas

ya benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor üzülüyorum nasıl rahatsız oluyor sürekli kıpraşıyo yavrum

canım aynen benimde öyle günde 2 defa hıçkırık tutuyo bu doğumdan sonrada devam ediyormuş biliyomusun

canım ben zaten bu model için gittim pijama dünyasına ama kalmamıştı (( sadece L bedeni kalmıştı oda okadar büyükki sana tavsiyem pijama dünyasından birşey alırsan S beden alman çünkü S beden bile kocaman

hadi ya ayy o zaman hiç kıyamam hık hık..sıvı yutunca oluyomuş güya eee durmadan sıvı mı yutuyor içerde:26::26::26::26:

demekki bende alıştım artık bebeğimin hıçkırıklarına bazen kıyamıyorum ama elimden bişey gelmiyoki :)

ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş mi yaa?? walla öğlen bakmıştm en son ne çok yazmışsınz öyle yaw..merka da hat safhada okumadan edemyrm :)) aklımda kalan bikaç arkadaşa yazayım inşş..
tulaycım çook geçmiş olsun cnm...
Destinacım gözün aydın,gelmiş sonnda koltukların darısı dolabın başına inş
deryam bildiğim kadarıyla erken doğumdada ekleniyr iznimiz..
demetcim ne güzel az kalmış,,bol bol dinlenirsin inş..bizide habersiz bırakma ama

ve beeeennn..hala ağrılarım var..kasıklarım fenaa..sırtımda...acaba oğluş çokmu aşağıda ki??nie bu ağrılar anlamadım,otutrrken bile ağrıyo yaa

kızlar ,benım de akıntım vardı ..su gıbı olurdu doktoruma soyledım gercı o hep sordu akıntın var mı dıye ,ben hep beyaz derdım hep olan ..

ama su gıbı bazen cok ıslak dedım bana bır krem verdı ,enjekte edılıyor ıcıne ,pamuk sen blırsın preesed gıbım

7 gun kullandım ılk gunden farkettı bılıyor musunuz..

benım normal dedıgım hıcte normal degılmıs ,akıntım kesıldı su an cok rahatım beyaz gelıyor ama o kadar az kı ,hamıle olmadan oncekı gıbı ..

sorun mutlaka doktorunuza ,benım normal dedıgım normal degılmıs yanı belkı sııznkı de normal degıldır..

preseed ne olaki?? merak ettik walla

evet sumakcım bilmezmiyim preseedi
benimde akıntım beyaz şimdilik idare edeyim doktora gidince bende sorarım canım bunu bildiğim iyi oldu

o zaman benim ki hiç normal değil gün iki kere çamaşır değiştiriyorum cuma söleyim bari

Kizlar hepiniz nasilsiniz benim pazar gununden beri misafirim vardi dun gitti hic giremedim merak ettim sizleri luveyla yi cok sukur bebisi iyiymiss masAllah topigimizin abisi olmus bile :) benim bacaklarimdaki agri bugun artti cok fena uzandigim yerden kalkamiyorum cok sukur sag saglim ekim ayinida bitirdik bi aralik gelseydi :)

BuArada kizlar sanki hic cocuk dogurmamis gibiyiim ( buaralar hep dogurdugumu goruyorm son gordgum ruyada baya korktum dogurmaktan neden boyle oldum kii ben kesinlikle normal dogum taraftari biriyim sezeryandan korkuyorum cook ama bi kac gundur normal dogumdanda korkuyorm sanki hic dogurmamis gibi ((( heralde insan hic biseyi bilmiyorken tecrubesizkeen dogurmak daha kolay(sezeryan ve normal dogum icide gecerli )

Coktandir topice yazi yazmiyor genelde okumayla yetiniyordum.Ama bu yazini gorunce dayanamadim.Cunku biran kendimi gordum bu yazinda.Bende aynen ya nedense su siralar dogum korkusu sardi benide.Aslinda hic korkmuyordum ilk dogumumda rahatti ama nedense bunda biraz sancim olsun agrim olsun hemen telas yapiyor ne yapacagimi sasiriyorum.Niye boyle oldukki acaba ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…