BuArada kizlar sanki hic cocuk dogurmamis gibiyiim( buaralar hep dogurdugumu goruyorm son gordgum ruyada baya korktum dogurmaktan neden boyle oldum kii ben kesinlikle normal dogum taraftari biriyim sezeryandan korkuyorum cook ama bi kac gundur normal dogumdanda korkuyorm sanki hic dogurmamis gibi ((( heralde insan hic biseyi bilmiyorken tecrubesizkeen dogurmak daha kolay(sezeryan ve normal dogum icide gecerli )
bugün dr.gittim diyet için tokluk şeker 151 çıktı 140 aşmaması lazımmış.diyet yazdı ama hamişlilkte de diyet hiç çekilmez ya nasıl yapıcam bilmem
preseed ne olaki??merak ettik walla
evet sumakcım bilmezmiyim preseedi
benimde akıntım beyaz şimdilik idare edeyim doktora gidince bende sorarım canım bunu bildiğim iyi oldu
o zaman benim ki hiç normal değil gün iki kere çamaşır değiştiriyorum cuma söleyim bari
çok işlevli jel
önemli bişey değil canımmmmmmmm
lugatıma yeni bi kelime girdi sayenizde
Coktandir topice yazi yazmiyor genelde okumayla yetiniyordum.Ama bu yazini gorunce dayanamadim.Cunku biran kendimi gordum bu yazinda.Bende aynen ya nedense su siralar dogum korkusu sardi benide.Aslinda hic korkmuyordum ilk dogumumda rahatti ama nedense bunda biraz sancim olsun agrim olsun hemen telas yapiyor ne yapacagimi sasiriyorum.Niye boyle oldukki acaba ya :44:
100 lük yaptılar canım onda da normal çıktı en son aç tok yaptılar tokluk 151 çıktı bana görede normal bence zaten tatlıyla çok aram yok anlamadım gitti100 luk yapılmadan mı dıyet verdı ..benım 153 ıdı ..100 luk yaptı onda da 190 cıktı ona bıle dıyet vermedı ıdkkat et dedı..
bı jel dıyelım :) insalalh hıc lazım olmaz ..
sor canım benım kı normal degılmıs..pressede ınsalah gerek kalmaz bır daha :)
degıl o zaman ben her gun degıstırıyordum mesela normal sanıyordum sımdı yok gıbı ..
:)
ben kendi adıma iyiyim canım sağolasın...inş.sende iyisindirsanırım son aylarda böyle rüyalar görmemiz normal bende hep doğumla ilgili şeyler görüyorum.sen aldırma rüyalara Rabbim hepimize kolaylık verir inşallah kolayca atlatırız...benim yine kabızlık başladı az önce geldim lavabodan doğru düzgün yapmadan dünya kan gitti korktum birden nerden geldi diye baktım şükür ki makattan gelmiş:26::26::26::26:
Ins cnm hepimiz kolayca dogurur aliriz meleklerimizi kucagimizaa kabizlik problemi bende hep vardi zaten yaklasik 3 hafta once bende tuvalete gittigimde kan gordum ve psikolojik olarak hic gidemicem sandim bidaha cok sukur sadece 1 Defa geldi Allah sana da yardim etsin cnm hamileyken kabizlik daha zor oluyor
kızlar ya ben doğumu istanbulda yapıcam ya malum sizce kaçıncı haftamda gitsem istanbul a çok kafam karışık :44:
34 de falan git canım ama yine dr sor :26::26::26:
annemde kasımın 10 u gibi falan gel diyo ozamanda 34 haftalık olmuş oluyorum ya istanbul a gidincede eşimi özlüyorum son günlerimi eşimle geçirmeyi isterdim ama o malum çalışıyo gelemez ancak bebek doğduğunda gelecek oda 10 gün
annemde kasımın 10 u gibi falan gel diyo ozamanda 34 haftalık olmuş oluyorum ya istanbul a gidincede eşimi özlüyorum son günlerimi eşimle geçirmeyi isterdim ama o malum çalışıyo gelemez ancak bebek doğduğunda gelecek oda 10 gün
sumakcım şu çatı muayenesi varya arkadaşım korkulacak bişey yok diyo doğum yapacağın zaman bakılıyo diyo inşallah öyledir şimdiden uykularım kaçıyo ya :18:
herkese günaydın...
son günlerim pek ii geçmiyor maalesef... içimden sürekli ÇOK ŞÜKÜR RABBİM die geçiriyorum yine de her saniye... önce şehitlerimiz - ki hala onlara içim deli gibi yanıyor - , sonra deprem felaketi, bi de üzerine yaşadığım bir kayıp... yakın bi akrabamızı kaybettik dün gece. Allah mekanını cennet eder inşallah. çok ağrılı geçiyordu son günleri... herkes kurtuldu diyor ama zor işte...
sabah sabah canınızı sıktım kusura bakmayın...
rabbim bize, çocuklarımıza, eşlerimize, ailelerimize, sevdiklerimize, herkese sağlık sıhhat verir inşallah...
kızlar bugün pijama dünyasına gittim beğendiğim bir model vardı nette ama kalmamış bende bu modeli aldım nasıl sizce rengi mavi
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
uçakla mı gidiceksin canım..nerden gidicen istanbula?..keşke ben de memleketimde yani istanbulda yapabilseydim doğumumu ama gözüm yemiyo ne uçağı ne bişeyi..yolda bişey olur diye korkumdan çakıldım buraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?