2011 Aralık Anneleri

ben kendi adıma iyiyim canım sağolasın...inş.sende iyisindirsanırım son aylarda böyle rüyalar görmemiz normal bende hep doğumla ilgili şeyler görüyorum.sen aldırma rüyalara Rabbim hepimize kolaylık verir inşallah kolayca atlatırız...benim yine kabızlık başladı az önce geldim lavabodan doğru düzgün yapmadan dünya kan gitti korktum birden nerden geldi diye baktım şükür ki makattan gelmiş:26::26::26::26:

bugün dr.gittim diyet için tokluk şeker 151 çıktı 140 aşmaması lazımmış.diyet yazdı ama hamişlilkte de diyet hiç çekilmez ya nasıl yapıcam bilmem

100 luk yapılmadan mı dıyet verdı ..benım 153 ıdı ..100 luk yaptı onda da 190 cıktı ona bıle dıyet vermedı ıdkkat et dedı..

preseed ne olaki?? merak ettik walla

bı jel dıyelım :) insalalh hıc lazım olmaz ..

evet sumakcım bilmezmiyim preseedi
benimde akıntım beyaz şimdilik idare edeyim doktora gidince bende sorarım canım bunu bildiğim iyi oldu

sor canım benım kı normal degılmıs..pressede ınsalah gerek kalmaz bır daha :)

o zaman benim ki hiç normal değil gün iki kere çamaşır değiştiriyorum cuma söleyim bari

degıl o zaman ben her gun degıstırıyordum mesela normal sanıyordum sımdı yok gıbı ..

çok işlevli jel

önemli bişey değil canımmmmmmmm

lugatıma yeni bi kelime girdi sayenizde

:)

Canim bilmiyorum ki ama biraz suna yoruyor gibiyim :) her hamilelik farkli geciyor kilo alma konusundan baslayip mide bulantisi yanma uyku problemlerine kadar benim oglumda cok sukur hamileligim de cok rahat gecti bunda cok kotu degildim sukur ama oglumla kiyaslarsak bayaa zorlaniyorm oglumum doguda cok kolaudi sanirim bu biraz zor geciyor diger hamileligimle alakasi olmadigi icin dogumumda zor olacak gibi geliyor en cok korktugum sey de nedense dikis ( cok sukur oglumda olmadi acaba erkek hamileligimi rahat deneye basladim :)) biliyorm sacma olabilir ama cok fena korku sardi benii nasil doguracam demeye basladim ins Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin

100 lük yaptılar canım onda da normal çıktı en son aç tok yaptılar tokluk 151 çıktı bana görede normal bence zaten tatlıyla çok aram yok anlamadım gitti

Son düzenleme:

Ins cnm hepimiz kolayca dogurur aliriz meleklerimizi kucagimizaa kabizlik problemi bende hep vardi zaten yaklasik 3 hafta once bende tuvalete gittigimde kan gordum ve psikolojik olarak hic gidemicem sandim bidaha cok sukur sadece 1 Defa geldi Allah sana da yardim etsin cnm hamileyken kabizlik daha zor oluyor

amin canım ara ara geçiyo tekrar başlıyo bu sefer fazla kan kaybı oldu tırstım

kızlar ya ben doğumu istanbulda yapıcam ya malum sizce kaçıncı haftamda gitsem istanbul a çok kafam karışık :44:

34 de falan git canım ama yine dr sor :26::26::26:

annemde kasımın 10 u gibi falan gel diyo ozamanda 34 haftalık olmuş oluyorum ya istanbul a gidincede eşimi özlüyorum son günlerimi eşimle geçirmeyi isterdim ama o malum çalışıyo gelemez ancak bebek doğduğunda gelecek oda 10 gün

sumakcım şu çatı muayenesi varya arkadaşım korkulacak bişey yok diyo doğum yapacağın zaman bakılıyo diyo inşallah öyledir şimdiden uykularım kaçıyo ya :18:

uçakla mı gidiceksin canım..nerden gidicen istanbula?..keşke ben de memleketimde yani istanbulda yapabilseydim doğumumu ama gözüm yemiyo ne uçağı ne bişeyi.. yolda bişey olur diye korkumdan çakıldım buraya..

benim annem de kastamonuya gel burda doğum yap diyo ama eşim yollamıyor napıcam ben sizsiz oğlumun ilk günlerini benden ayrı geçirmesini istemiyom dedi...artık annemler gelcek 15-20 gün kalacaklar

slm kızlar.sonunda dalnroxy buldum aldım küçüğünden yarın yıkıycam cıcılerını inşşallhh memnun kalırım...bikaç arkadaş kuruduktan sonra pul pul oldu demışlerdı ınşallah oyle olmazzzzzz:44::44::44:

sumakcım şu çatı muayenesi varya arkadaşım korkulacak bişey yok diyo doğum yapacağın zaman bakılıyo diyo inşallah öyledir şimdiden uykularım kaçıyo ya :18:

çatı muayenesini doğuma geldiğinde yapıyolar diye biliyorum..onu da ebeler yapıyo zaten..yani benim hastanemde öyle ama başka yerlerde nasıl bilemiyorum..

Canım basınız sagolsun Allah gerıde kalanlara uzun omurler versın herseyın bası saglık saglıgımız yerınde olsun yeter gerısı bos cunku

kızlar bugün pijama dünyasına gittim beğendiğim bir model vardı nette ama kalmamış bende bu modeli aldım nasıl sizce rengi mavi

HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas

Canım cok guzel ben cok begendım ıyı gunlerde kullan

slm kızlar.sonunda dalnroxy buldum aldım küçüğünden yarın yıkıycam cıcılerını inşşallhh memnun kalırım...bikaç arkadaş kuruduktan sonra pul pul oldu demışlerdı ınşallah oyle olmazzzzzz:44::44::44:

eşim uçakla git diyo ama korkuyorum hiç binmedim bugüne kadar uçağa kardeşim arabalarıyla gelecek gelmişken seni alıp gidelim diyolar ama çok fazla kalmış olucam istanbul da ozaman offf yardım edin neyapayım geç gitsem bu seferde doğum ne zaman olur bilemiyorum Allah korusun erken doğumda istemiyorum

ben mecburen 28 hafta dolunca geldim annemin yanına. mesafe uzaktı, doktor 28 haftadan sonra izin vermedi.

biliyorum, böyle olması gerekti. ama mutsuzum. eşimi çok özlüyorum. oğlumla bile avunamıyorum. doğuma -bir sıkıntı olmazsa- 7 hafta kadar var.. daha 31 haftadayız. bazen, keşke her riski göze alıp kalsaydım diyorum. kimseye de anlatamam. annem üzülür. çaresiz herkes yatınca salona gelip sessiz ağlıyorum. duygusallık tavan tabi hormonlardan.

pamukcum nasılsn canummmmm.....:))) bişi sorcam sana 29mayısta muayne ucretı nekadar verıyosun canım..onceden randevu alıyosun galıba sen hangı doktora gıdıyosun..bunların cevabını alabilrmiyim şekerım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…