2011 Aralık Anneleri

sumakcım şu çatı muayenesi varya arkadaşım korkulacak bişey yok diyo doğum yapacağın zaman bakılıyo diyo inşallah öyledir şimdiden uykularım kaçıyo ya :18:

vala ben agdamı yaptırdım dün..ne olur ne olmaz dedım ..bır dahakıne ınsallah yetısır agdam oyle yakalanmak ıstemıyorum

cuma gnu randevum vardı doktorla o da ızınlıymıs pazartesı gıdecegım bakalım..

ınsalalh dedıklerı gıbı kolaydır.

Canım deterjanıı cok koyunca oluyormus o pul pul kalıntılar anneme sordumda deterjanını cok koymuslardır dedi bende dalan roxy aldım kokusu hosuma gıttı ama henuz baslamadım yıkamaya

benim annem de kastamonuya gel burda doğum yap diyo ama eşim yollamıyor napıcam ben sizsiz oğlumun ilk günlerini benden ayrı geçirmesini istemiyom dedi...artık annemler gelcek 15-20 gün kalacaklar

canım ben burda kimsem olmadığı için istanbul a gidiyorum senin orda tanıdıkların varsa ondan yollamıyor olabilir çünkü ilk bebeğim deneyimim yok haliyle eşimde dayanamaz biliyorum ama mecbur olduğumuzuda biliyoruz

bende kocamı bırakıp gıdemezdım aılemın yanına ,kocacı oldum ıyıce zaten..

o da bırakmazdı asla ..

o yuzden annem gelıcek 20 gun fılan kalıcak gıdıcek artık..

kızlar çatı yerine aklım açıklık muayenesine gitti. hani açılma var mı diye. o acımıyor işte.

Son düzenleme:
Canım deterjanıı cok koyunca oluyormus o pul pul kalıntılar anneme sordumda deterjanını cok koymuslardır dedi bende dalan roxy aldım kokusu hosuma gıttı ama henuz baslamadım yıkamaya

kız yıkasana bıran nonce ne beklıyon :)))))) nekadar koycakmısızkı acaba bı olçek yetermıkı???

çatı muayenesini doğuma geldiğinde yapıyolar diye biliyorum..onu da ebeler yapıyo zaten..yani benim hastanemde öyle ama başka yerlerde nasıl bilemiyorum..

bende tam tersi 37 ve 38. haftalarda bakılıyo diye biliyorum inşallah doğum zamanı bakarlar

Canım basınız sagolsun Allah gerıde kalanlara uzun omurler versın herseyın bası saglık saglıgımız yerınde olsun yeter gerısı bos cunku

Canım cok guzel ben cok begendım ıyı gunlerde kullan

tşk ederim canım sende ankaradasın git bir bak istersen güzel şeyler var hatta mevlüt için bile gördüm 150 tl dedi çok hoşuma gitti ama fazla geldi fiyatı

ya benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor üzülüyorum nasıl rahatsız oluyor sürekli kıpraşıyo yavrum

Benimde günde en az 3 kere hıçkırık tutuyo bebeğimi.Bazısı hiç hissetmiyorum dio,bu kadar sık hıçkırmasında bişey yoktur normaldir herhalde dimi??

canım benim senin riskin olması eşini bırakıp gelmezdin duygusal açıdan bir tek eşlerimize nazımız geçiyor en azından benim öyle sende benim içimdekileri yazmışsın bende erken gitmeyeyim diyorum ama çok karmaşığım ya

Canım bıraz daha dayanmaya calıs olmazkı oyle aglama bebısde cok uzulur bak zaten artık herseyı hıssedıyorlar sen aglayınca oda aglar yapma boyle bıraz daha sabır canımm

Ohh güle güle kirlen şekerimm bende gecen hafta gıttım bır dahakınıde doguma gore ayarlayacagım ınsallah bır aksılık cıkmazsa

kız yıkasana bıran nonce ne beklıyon :)))))) nekadar koycakmısızkı acaba bı olçek yetermıkı???

Yaa canım bız odamızın sıparısını daha yenı verdık onun ıcın erken dıe dusunuyorum ne bıleyım Canım bır olcek derken neyı baz alacagız kı acaba bu normal deterjanlara kullandıgımız olcekmı

muayene ücreti 35 tl veriyorum canım sgk geçerli
doktorum yeşim gürel çok memnunum
önceden tel. randevu alıp gidiyorum canım

Benimde şu 1 haftadır bayağı yoğun bi akıntım var şeffaf ama miktarı fazla,bende doktora sorsam iyi olucak.Bide taharet alırken vajina çok yumuşamış gelio sanki bana sizde de öle bi his var mı?

ayy kıyamam canımm ağlama bebişinide strese sokma annesiannenler gelemiyormuydu yanına keşke annen gelseydi sen evinde daha rahat ederdin.

kayınvalidem alt katta ama mesafeliyiz yinede yardımcı olur tabi.ama annemde kalır 20 gün kadar zaten alışırım o zamanda

ohhh maşallah korkularında gitmiş
ben geberiyorum korkudan :18:

bende bugün gittim doktora.aslında dün gitmem gerekiyordu.dün sabah uyandığımda pijamam ıslaktı sanki altıma kaçırmışım gibi.ama acile gidip kendimi panik yapmak istemedim salakça bir düşünceyle.salakça diyorum çünkü önemli bişey olabilirdi.neyse bugün doktora söyledim olanları.alttan muayene etti.kesede sorun varmı diye.kese sağlam ama akıntım çok yoğunmuş.kültür aldı.pazartesi sonuçları alacağım.akıntıma hep bende normal diyordum meğerse değilmiş.umarım benimkide geçer bir an önce.bende 2 kez değiştiriyorum çamaşırı en az.ve ıslaklık hissi de rahatsız edici .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…