- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
sumakcım şu çatı muayenesi varya arkadaşım korkulacak bişey yok diyo doğum yapacağın zaman bakılıyo diyo inşallah öyledir şimdiden uykularım kaçıyo ya :18:
slm kızlar.sonunda dalnroxy buldum aldım küçüğünden yarın yıkıycam cıcılerını inşşallhh memnun kalırım...bikaç arkadaş kuruduktan sonra pul pul oldu demışlerdı ınşallah oyle olmazzzzzz:44::44::44:
benim annem de kastamonuya gel burda doğum yap diyo ama eşim yollamıyor napıcam ben sizsiz oğlumun ilk günlerini benden ayrı geçirmesini istemiyom dedi...artık annemler gelcek 15-20 gün kalacaklar
Canım deterjanıı cok koyunca oluyormus o pul pul kalıntılar anneme sordumda deterjanını cok koymuslardır dedi bende dalan roxy aldım kokusu hosuma gıttı ama henuz baslamadım yıkamaya
çatı muayenesini doğuma geldiğinde yapıyolar diye biliyorum..onu da ebeler yapıyo zaten..yani benim hastanemde öyle ama başka yerlerde nasıl bilemiyorum..
çatıyı soranlar
çok acımıyor. ebe oraya bakmadan eliyle kontrol etmişti beni.
çatıyı soranlar
çok acımıyor. ebe oraya bakmadan eliyle kontrol etmişti beni.
Canım basınız sagolsun Allah gerıde kalanlara uzun omurler versın herseyın bası saglık saglıgımız yerınde olsun yeter gerısı bos cunku
Canım cok guzel ben cok begendım ıyı gunlerde kullan
eliylemııııııııııııııııııııııııııı nasııı yanıı
ya benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyorüzülüyorum nasıl rahatsız oluyor sürekli kıpraşıyo yavrum
kızlar ,benım de akıntım vardı ..su gıbı olurdu doktoruma soyledım gercı o hep sordu akıntın var mı dıye ,ben hep beyaz derdım hep olan ..
ama su gıbı bazen cok ıslak dedım bana bır krem verdı ,enjekte edılıyor ıcıne ,pamuk sen blırsın preesed gıbım
7 gun kullandım ılk gunden farkettı bılıyor musunuz..
benım normal dedıgım hıcte normal degılmıs ,akıntım kesıldı su an cok rahatım beyaz gelıyor ama o kadar az kı ,hamıle olmadan oncekı gıbı ..
Benimde şu 1 haftadır bayağı yoğun bi akıntım var şeffaf ama miktarı fazla,bende doktora sorsam iyi olucak.Bide taharet alırken vajina çok yumuşamış gelio sanki bana sizde de öle bi his var mı?
sorun mutlaka doktorunuza ,benım normal dedıgım normal degılmıs yanı belkı sııznkı de normal degıldır..
ben mecburen 28 hafta dolunca geldim annemin yanına. mesafe uzaktı, doktor 28 haftadan sonra izin vermedi.
biliyorum, böyle olması gerekti. ama mutsuzum. eşimi çok özlüyorum. oğlumla bile avunamıyorum. doğuma -bir sıkıntı olmazsa- 7 hafta kadar var.. daha 31 haftadayız. bazen, keşke her riski göze alıp kalsaydım diyorum. kimseye de anlatamam. annem üzülür. çaresiz herkes yatınca salona gelip sessiz ağlıyorum. duygusallık tavan tabi hormonlardan.
ben mecburen 28 hafta dolunca geldim annemin yanına. mesafe uzaktı, doktor 28 haftadan sonra izin vermedi.
biliyorum, böyle olması gerekti. ama mutsuzum. eşimi çok özlüyorum. oğlumla bile avunamıyorum. doğuma -bir sıkıntı olmazsa- 7 hafta kadar var.. daha 31 haftadayız. bazen, keşke her riski göze alıp kalsaydım diyorum. kimseye de anlatamam. annem üzülür. çaresiz herkes yatınca salona gelip sessiz ağlıyorum. duygusallık tavan tabi hormonlardan.
vala ben agdamı yaptırdım dün..ne olur ne olmaz dedım ..bır dahakıne ınsallah yetısır agdam oyle yakalanmak ıstemıyorum
cuma gnu randevum vardı doktorla o da ızınlıymıs pazartesı gıdecegım bakalım..
ınsalalh dedıklerı gıbı kolaydır.
kız yıkasana bıran nonce ne beklıyon :)))))) nekadar koycakmısızkı acaba bı olçek yetermıkı???
pamukcum nasılsn canummmmm.....:))) bişi sorcam sana 29mayısta muayne ucretı nekadar verıyosun canım..onceden randevu alıyosun galıba sen hangı doktora gıdıyosun..bunların cevabını alabilrmiyim şekerım :))
kızlar ,benım de akıntım vardı ..su gıbı olurdu doktoruma soyledım gercı o hep sordu akıntın var mı dıye ,ben hep beyaz derdım hep olan ..
ama su gıbı bazen cok ıslak dedım bana bır krem verdı ,enjekte edılıyor ıcıne ,pamuk sen blırsın preesed gıbım
benım normal dedıgım hıcte normal degılmıs ,akıntım kesıldı su an cok rahatım beyaz gelıyor ama o kadar az kı ,hamıle olmadan oncekı gıbı ..
sorun mutlaka doktorunuza ,benım normal dedıgım normal degılmıs yanı belkı sııznkı de normal degıldır..
normal kontrollerın nasıl gecıyordu pekı..ozel olucak ama esınle ılıskın fılan.. benımm onlar zor gecıyor mesela.
ayy kıyamam canımm ağlama bebişinide strese sokma annesiben mecburen 28 hafta dolunca geldim annemin yanına. mesafe uzaktı, doktor 28 haftadan sonra izin vermedi.
canım ben burda kimsem olmadığı için istanbul a gidiyorum senin orda tanıdıkların varsa ondan yollamıyor olabilir çünkü ilk bebeğim deneyimim yok haliyle eşimde dayanamaz biliyorum ama mecbur olduğumuzuda biliyoruz
vala ben agdamı yaptırdım dün..ne olur ne olmaz dedım ..bır dahakıne ınsallah yetısır agdam oyle yakalanmak ıstemıyorum
cuma gnu randevum vardı doktorla o da ızınlıymıs pazartesı gıdecegım bakalım..
ınsalalh dedıklerı gıbı kolaydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?