Benimde şu 1 haftadır bayağı yoğun bi akıntım var şeffaf ama miktarı fazla,bende doktora sorsam iyi olucak.Bide taharet alırken vajina çok yumuşamış gelio sanki bana sizde de öle bi his var mı?
aslında son güne kadar sorun yoktu. ama gelmeden önceki gece vedalaşma faslında zor olmuştu
ohhh maşallah korkularında gitmiş
ben geberiyorum korkudan :18:
bende bugün gittim doktora.aslında dün gitmem gerekiyordu.dün sabah uyandığımda pijamam ıslaktı sanki altıma kaçırmışım gibi.ama acile gidip kendimi panik yapmak istemedim salakça bir düşünceyle.salakça diyorum çünkü önemli bişey olabilirdi.neyse bugün doktora söyledim olanları.alttan muayene etti.kesede sorun varmı diye.kese sağlam ama akıntım çok yoğunmuş.kültür aldı.pazartesi sonuçları alacağım.akıntıma hep bende normal diyordum meğerse değilmiş.umarım benimkide geçer bir an önce.bende 2 kez değiştiriyorum çamaşırı en az.ve ıslaklık hissi de rahatsız edici .
Benimde günde en az 3 kere hıçkırık tutuyo bebeğimi.Bazısı hiç hissetmiyorum dio,bu kadar sık hıçkırmasında bişey yoktur normaldir herhalde dimi??
kızlar ben mutsuzum yaaaaa
bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.
ayy kıyamam canımm ağlama bebişinide strese sokma annesiannenler gelemiyormuydu yanına keşke annen gelseydi sen evinde daha rahat ederdin.
Canım ben aldım daha dogrusu annem aldı sagolsun bır pıjama takımı bırde 3lü gecelık takımı ekledımde hatta ama unuttunuz sanırsamtşk ederim canım sende ankaradasın git bir bak istersen güzel şeyler var hatta mevlüt için bile gördüm 150 tl dedi çok hoşuma gitti ama fazla geldi fiyatı
Benimde şu 1 haftadır bayağı yoğun bi akıntım var şeffaf ama miktarı fazla,bende doktora sorsam iyi olucak.Bide taharet alırken vajina çok yumuşamış gelio sanki bana sizde de öle bi his var mı?
kızlar ben mutsuzum yaaaaa
bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.
en çok buna üzülüyorum işte bende kocama hiç dayanamam zaten
bide ben 40 ımı çıkarıp mevlüt yapıp öyle dönücem evime baya uzun bir süreç :44: ve günlerdir nezaman gidicem neyapıcam onu düşünmeye çalışıyorum sence ne zaman gideyim
Canım bıraz daha dayanmaya calıs olmazkı oyle aglama bebısde cok uzulur bak zaten artık herseyı hıssedıyorlar sen aglayınca oda aglar yapma boyle bıraz daha sabır canımm
Ohh güle güle kirlen şekerimmbende gecen hafta gıttım bır dahakınıde doguma gore ayarlayacagım ınsallah bır aksılık cıkmazsa
Yaa canım bız odamızın sıparısını daha yenı verdık onun ıcın erken dıe dusunuyorum ne bıleyımCanım bır olcek derken neyı baz alacagız kı acaba bu normal deterjanlara kullandıgımız olcekmı
ohhh maşallah korkularında gitmiş
ben geberiyorum korkudan :18:
yok canım. sınava hazırlanan 2 kardeşim var. evi uzun süre bırakmazdı. bir de benim erken doğum riski vardı, göz problemimden dolayı da normal doğuma yakalanmamam lazımdı. vs. vs.ilçemizde doktor yoktu, en yakın sezaryen imkanı 2 saat uzaktaydı....köy öğretmeni olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu...
ya bende çok korkuyorum napcazz yaa ben kendı yontemımle alıyım dıyorum ağdadan çok korkuyorummm :18::18::18:
ya bende çok korkuyorum napcazz yaa ben kendı yontemımle alıyım dıyorum ağdadan çok korkuyorummm :18::18::18:
ben de kırkımı çıkaracağım...yarıyıl tatilinde almaya gelecek eşim. doğuma geldiğinde 10 gün en fazla...aşağı yukarı 4 ay ayrı kalmış olacağız. çok çok zor. ben inan bu kadar mutsuz olacağımı bilseydim riski göze alır kalırdım.ki ben bu yaz da annemleri görmemiştim.gelmek için deliriyordum...
erteleyebildiğin kadar ertele. ama yol kaç saat? benim 14 saatti ve berbat geçti. davul gibi şiştim.uçak da almıyor 28 hafta dolunca..
canım ayıptır sorması kendi yöntemin nedir..?ben de ağdadan tırsanlardanım da..
korkma hıc ..ben yıllardır kuafore gıderım agda ıcın ..hem daha temız oluyor hem de gec cıkıyor malum..
bızım korkumuz catı muayenesınden
hımmm benım oda yarın gelıcek ınşallahhhh o yuzden yıkıyorum..ne zaman gelcekmış pekıı oda takımın......aslında şu calgonların ıçınden olçek çıkıyoya o yeter bence hı sence?? hem o daha küçük dığer deterjan olçeğine gore
:)) aynayla jilet1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?