2011 Aralık Anneleri

kızlar ben mutsuzum yaaaaa

bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.

Benimde şu 1 haftadır bayağı yoğun bi akıntım var şeffaf ama miktarı fazla,bende doktora sorsam iyi olucak.Bide taharet alırken vajina çok yumuşamış gelio sanki bana sizde de öle bi his var mı?

yumusmaız hıssedıyorum bende uzun zamandır..

aslında son güne kadar sorun yoktu. ama gelmeden önceki gece vedalaşma faslında zor olmuştu

o zaman senın rahat ..

benım basından berı yanı hamılelıkten degıl ondan oncede zor olurdu.

ohhh maşallah korkularında gitmiş
ben geberiyorum korkudan :18:

el mahkum

normal zannedıyoruz ama degılmıs o kadar ay bousna cekmısım ben de.

benım hemen gectı ılk gunden ınsallah senınde gecer..

Benimde günde en az 3 kere hıçkırık tutuyo bebeğimi.Bazısı hiç hissetmiyorum dio,bu kadar sık hıçkırmasında bişey yoktur normaldir herhalde dimi??

herhalde normaldir canım çoğumuzda var sanırım oğlum hıçkırırken resmen karnım seyiriyor benim dışardan da belli oluyo

kızlar ben mutsuzum yaaaaa

bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.

en çok buna üzülüyorum işte bende kocama hiç dayanamam zaten
bide ben 40 ımı çıkarıp mevlüt yapıp öyle dönücem evime baya uzun bir süreç :44: ve günlerdir nezaman gidicem neyapıcam onu düşünmeye çalışıyorum sence ne zaman gideyim

ayy kıyamam canımm ağlama bebişinide strese sokma annesiannenler gelemiyormuydu yanına keşke annen gelseydi sen evinde daha rahat ederdin.

yok canım. sınava hazırlanan 2 kardeşim var. evi uzun süre bırakmazdı. bir de benim erken doğum riski vardı, göz problemimden dolayı da normal doğuma yakalanmamam lazımdı. vs. vs.ilçemizde doktor yoktu, en yakın sezaryen imkanı 2 saat uzaktaydı....köy öğretmeni olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu...

tşk ederim canım sende ankaradasın git bir bak istersen güzel şeyler var hatta mevlüt için bile gördüm 150 tl dedi çok hoşuma gitti ama fazla geldi fiyatı
Canım ben aldım daha dogrusu annem aldı sagolsun bır pıjama takımı bırde 3lü gecelık takımı ekledımde hatta ama unuttunuz sanırsam

Benimde şu 1 haftadır bayağı yoğun bi akıntım var şeffaf ama miktarı fazla,bende doktora sorsam iyi olucak.Bide taharet alırken vajina çok yumuşamış gelio sanki bana sizde de öle bi his var mı?

Evet canım gercekten cok yumusak orası pambık gıbımm

ben de kırkımı çıkaracağım...yarıyıl tatilinde almaya gelecek eşim. doğuma geldiğinde 10 gün en fazla...aşağı yukarı 4 ay ayrı kalmış olacağız. çok çok zor. ben inan bu kadar mutsuz olacağımı bilseydim riski göze alır kalırdım.ki ben bu yaz da annemleri görmemiştim.gelmek için deliriyordum...

erteleyebildiğin kadar ertele. ama yol kaç saat? benim 14 saatti ve berbat geçti. davul gibi şiştim.uçak da almıyor 28 hafta dolunca..

hımmm benım oda yarın gelıcek ınşallahhhh o yuzden yıkıyorum..ne zaman gelcekmış pekıı oda takımın......aslında şu calgonların ıçınden olçek çıkıyoya o yeter bence hı sence?? hem o daha küçük dığer deterjan olçeğine gore

anladım canım...benim annemler müsait çok şükür babam çalışıyor ama kendini idare ediyor tekken bakalım bayramdan sonra geliriz dedi cuma dr gidicem tam tarih verirse ona göre gelir.doğum birden olursa kayınvalide,teyzem ve yakın arkadaşım var tek kalmam yani

ya bende çok korkuyorum napcazz yaa ben kendı yontemımle alıyım dıyorum ağdadan çok korkuyorummm :18::18::18:

korkma hıc ..ben yıllardır kuafore gıderım agda ıcın ..hem daha temız oluyor hem de gec cıkıyor malum..

bızım korkumuz catı muayenesınden

ankara dan istanbul a canım 6 saat son gittğimde ayaklarımın şişinden yürüyemedim bir süre
sende üzülme canım günlerimiz çabuk geçer inşallah eşine ve bebeğine kavuşacağın günler de gelecek Allah ın izniyle

kızlar doktor son haftanda ağda yapma diye öneriyor ogün jilet yapın diyor
bende ya ağda ya jilet yaparım ama yine elim jilete kayıyo :)))))))))

korkma hıc ..ben yıllardır kuafore gıderım agda ıcın ..hem daha temız oluyor hem de gec cıkıyor malum..

bızım korkumuz catı muayenesınden

yahu bu çatı muaynesı nasıl bişeykı korkuyosunuz anlamadım bennnn....oyuzdenmı korkmuyorum acabaaaa:44::44:

Canım bayramdan sonra gelecek ınsallah yaa oda takımı deyınce sıfonyerle gardolap aldık bız bu arada bencede kucuk olcek yeterlı oburlerı cok buyuk gelır ben ondada yarım olcek kullanıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…