2011 Aralık Anneleri

kızlar doktor son haftanda ağda yapma diye öneriyor ogün jilet yapın diyor
bende ya ağda ya jilet yaparım ama yine elim jilete kayıyo :)))))))))

ya madem bu konuyu açtık bişey sorucam kızlar yaaa..
diyelim bizim suyumuz geldi..yada ufak ufak sancılar başladı..o anda jilet yapabilirmiyiz sizce?
malum bir gün önce yapsak ertesi gün yine çıkıyo
bebek 10 dk. içinde doğmuyo ya dimi...

canım inan aynı şeyi düşünüp sorun yapıyorum desem inan jiletle aldığın gün saatler sonra çıkıyo sinir oluyorum sancılarımız geldği an hastaneye gitmeden önce zaten güzelce duşumuzu alırız bu esnadada o olayı hallederiz
bazıları diyoki doktora neler geliyo neler sen 1 gece sonra çıkar bunumu düşünüyosun diyolar ama işte nasıl yaparız bilemem

ertesı gun çok ç.ıkmıyo canım ya 1-2 gun ıdare edıyo benı bılmıyom sızınkı nasıl :))))

benim yengem ebe..o da diyoki:
normal doğumda dikiş atılırken o bölgeyi dikiş temiz ve düzgün olsun diye ebeler traşlıyomuş..istersen hiçbişey yapma onlar hallediyo diyo..tabii öyle mal gibi gidilmez ama gerçekten mağara adamı gibi gelen de varmış yaniii..

cnm ilk doğum nasıl dikişsiz oldu, hiç mi dikiş yok yani, çok mu açıldı yani? çok cahil gördüm kendimi :106:

aslında mantıken ağda yaptırmak daha iyi dikiş falan iyileşir derken yeni yeni çıkmaya başlamış olur ama hamilelikte çok acıyo ya
ya öyle gidenler illaki var ama Allah korusun o duruma düşmeyi asla
hala bir karar vermiş değiliz ağdamı jilomu

kızlar doktor son haftanda ağda yapma diye öneriyor ogün jilet yapın diyor
bende ya ağda ya jilet yaparım ama yine elim jilete kayıyo :)))))))))

bende en son 38 hafta bıterken yaptırayım dıyorum ,39 da dogar fılan ..

cıkmaz o zamana kadar en azından dıyorum ama kısmet..

yaa yılllardır jılet surmedım sımdı jılet kullanırsam kotu olur bırde bunun 40 gunu var jıletle sureklı zor olur bakalım neler olucak :)

yahu bu çatı muaynesı nasıl bişeykı korkuyosunuz anlamadım bennnn....oyuzdenmı korkmuyorum acabaaaa:44::44:

parmaklıyorlarmıs kısaca ve acıkcası ..

yanı bas ve ısaret parmaklarını sokupacıyorlarmıs ona gore bılıyorlarmıs ..

oraya bır parmak grmesını dusünemıyorum ..

bende duydum yaaa okdarda olmaz yanııııı bencedeee

kızlar ben mutsuzum yaaaaa

bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.

Canım benim;içim buruldu yazını okuyunca ama iyi düşünelim,Allah böyle geçici ayrılıklar versin.İnşallah en hayırlı vakitte evladınada eşinede kavuşursun.

hadı yaaaaaaaaaaaa 2 parmakmı yuh ya anammmm benıde sankı bı korku sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…