işte buuu......sen de bendensin..:26::26:
ama dr. da bunu öneriyo..ağda enfeksiyona enfeksiyon da erken doğuma neden olur diyo..
kızlar doktor son haftanda ağda yapma diye öneriyor ogün jilet yapın diyor
bende ya ağda ya jilet yaparım ama yine elim jilete kayıyo :)))))))))
ikinizde bendensiniz ozamanayna operasyonu
ya madem bu konuyu açtık bişey sorucam kızlar yaaa..
diyelim bizim suyumuz geldi..yada ufak ufak sancılar başladı..o anda jilet yapabilirmiyiz sizce?
malum bir gün önce yapsak ertesi gün yine çıkıyo
bebek 10 dk. içinde doğmuyo ya dimi...
ya madem bu konuyu açtık bişey sorucam kızlar yaaa..
diyelim bizim suyumuz geldi..yada ufak ufak sancılar başladı..o anda jilet yapabilirmiyiz sizce?
malum bir gün önce yapsak ertesi gün yine çıkıyo
bebek 10 dk. içinde doğmuyo ya dimi...
ne guzel tek değilim :))) bravo kızlarrrr böyle devammm işte ağdada neymışş :)))
kızlar 36 haftalık olduğumda gitsem çokmu geç sizce
canım inan aynı şeyi düşünüp sorun yapıyorum desem inan jiletle aldığın gün saatler sonra çıkıyo sinir oluyorumsancılarımız geldği an hastaneye gitmeden önce zaten güzelce duşumuzu alırız bu esnadada o olayı hallederiz
bazıları diyoki doktora neler geliyo neler sen 1 gece sonra çıkar bunumu düşünüyosun diyolar ama işte nasıl yaparız bilemem
yola dayanabılcekmısın geç bence doktor bana 34deyım şehır dışına çıkma sakındıyoooo
aynan buhar oluyormusıcak sudan benim oluyo
hey allah ım muhabetimize bakın
gocasız kalcam ya gızzzzzzzzzzzzzzzzz
Canim bilmiyorum ki ama biraz suna yoruyor gibiyim :) her hamilelik farkli geciyor kilo alma konusundan baslayip mide bulantisi yanma uyku problemlerine kadar benim oglumda cok sukur hamileligim de cok rahat gecti bunda cok kotu degildim sukur ama oglumla kiyaslarsak bayaa zorlaniyorm oglumum doguda cok kolaudi sanirim bu biraz zor geciyor diger hamileligimle alakasi olmadigi icin dogumumda zor olacak gibi geliyor en cok korktugum sey de nedense dikis( cok sukur oglumda olmadi acaba erkek hamileligimi rahat deneye basladim :)) biliyorm sacma olabilir ama cok fena korku sardi benii nasil doguracam demeye basladim ins Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin
benim yengem ebe..o da diyoki:
normal doğumda dikiş atılırken o bölgeyi dikiş temiz ve düzgün olsun diye ebeler traşlıyomuş..istersen hiçbişey yapma onlar hallediyo diyo..tabii öyle mal gibi gidilmez ama gerçekten mağara adamı gibi gelen de varmış yaniii..
kızlar doktor son haftanda ağda yapma diye öneriyor ogün jilet yapın diyor
bende ya ağda ya jilet yaparım ama yine elim jilete kayıyo :)))))))))
yahu bu çatı muaynesı nasıl bişeykı korkuyosunuz anlamadım bennnn....oyuzdenmı korkmuyorum acabaaaa:44::44:
benim yengem ebe..o da diyoki:
normal doğumda dikiş atılırken o bölgeyi dikiş temiz ve düzgün olsun diye ebeler traşlıyomuş..istersen hiçbişey yapma onlar hallediyo diyo..tabii öyle mal gibi gidilmez ama gerçekten mağara adamı gibi gelen de varmış yaniii..
kocanda gelsın ızın alsa alamıyomu kanıcom yaa :)))
kızlar ben mutsuzum yaaaaa
bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.
bende en son 38 hafta bıterken yaptırayım dıyorum ,39 da dogar fılan ..
cıkmaz o zamana kadar en azından dıyorum ama kısmet..
yaa yılllardır jılet surmedım sımdı jılet kullanırsam kotu olur bırde bunun 40 gunu var jıletle sureklı zor olur bakalım neler olucak :)
parmaklıyorlarmıs kısaca ve acıkcası ..
yanı bas ve ısaret parmaklarını sokupacıyorlarmıs ona gore bılıyorlarmıs ..
oraya bır parmak grmesını dusünemıyorum ..
slm kızlar.sonunda dalnroxy buldum aldım küçüğünden yarın yıkıycam cıcılerını inşşallhh memnun kalırım...bikaç arkadaş kuruduktan sonra pul pul oldu demışlerdı ınşallah oyle olmazzzzzz:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?