2011 Aralık Anneleri

bencede sen en iyisini yapıyosun ama sen yinede doktoruna sorsana sumakcım zararlı olurmu diye v.s
ben egzersizlerden alışığım dermişim

bende duydum yaaa okdarda olmaz yanııııı bencedeee

kıldan,tüyden sonra başka sıkıntılar da var tabii..mesela ıkınma esnasında büyük tuvaletini yapabiliyomuşun mesela ebenin suratına..
yani doğum sancısı falan değil korkular..rezil olmak başka bişey değil yanii..

herkese iyi akşamalr kızlar...

çatı muayenesini doğuma geldiğinde yapıyolar diye biliyorum..onu da ebeler yapıyo zaten..yani benim hastanemde öyle ama başka yerlerde nasıl bilemiyorum..

benim doktorum 36/37. haftada çatı muayenesi yapıcaz dedi..(ben normal doğum isstiyorum)çatı normal doğuma uygunmu dedğilmi ona bakılacak..

ya bende çok korkuyorum napcazz yaa ben kendı yontemımle alıyım dıyorum ağdadan çok korkuyorummm :18::18::18:

canım bende sumak arkadasım gibi sir ağda yaptıranlardanım.bence kendi yönteminden vazgeçip denemelisin.büyük rahatlık 1 ayda anca çıkıyor.

bu konu benimde kafamı kurcalıyor.ağdaya gidiyorum ama ya uzadığında sir yaptıramadan sancım gelirse ne yaparım diyordum.ama jilet yiinede bana çok soğuk geliyor.o telaş ve ağrıyla bir yerlerimi kanatmak istemediğimden şimdiden tüy dökücü krem aldım evde bekletiyorum.eğer hazırlıksız yakalanırsam diye.3 dk.da çözüm :)

hele o çatal yokmu o çatal bakınca bile ıyyyy diyorum içim ürperiyor ve mecburen doğumda onuda göreceğiz bazen çok soğuk kanlı olsam diyorum ama canına bu kadar kaba benden başka kim olabilir ki

Cnm nerden aldın, matik olanını buldun mu

evet matık aldım reale gıtmıştık tesaduf bıı bakınıyım dedım bı baktımkıııı ordaaaa benı beklıyo al dıyo bırtane kalmış :)) aldım hemen 800grımını aldım dahada buyuklerı var ben denemelık küçük alıyım dedım

Ayyy canım yaa kıyamam, keşke annenler size gelseydi, ben de eşimden azcık ayrılayım çok özlerim, seni anlıyorum.. Sabret bari, az kalmış, Rabbim sağlıcakla kavuştursun inş.

Bende agdaya gidiyorum kuaföre 1 hafta oldu aldıralı hiç bişey çıkmadı henüz
38.haftada falan gidersem bir dahaki sefere sanırım doguma temzi temiz girerim
Geçen bir arkadasım anlattı dogumu erken olmus suyu gelmiş daha dogrusu rezil rüzva halde gitmek zorunda kalmıss
Alllaaaahımmm koru sen bizleriiii

eevet ya bıde o sorunlar var..allahım hepımıze kolay doğumlar versın inşşallahh rahatlıkla atlatırızda boyle anılarımız olmazzz ınşallahhhhhhhhhhh

bencede sen en iyisini yapıyosun ama sen yinede doktoruna sorsana sumakcım zararlı olurmu diye v.s
ben egzersizlerden alışığım dermişim

doktorum erkek

dıyemem kı adama boyle boyle dıye ama dıger gıttıgım doktorum kadın ona sordugumda sorun olmaz dmişti..

en aızndan hazırlksız yakalanmsam da cok az cıkmıs olucak napalım artık ona da..

Ayy cok kotu bır durum yaa Allah korusunn

biopelin canım senin dediğin o şey için doğumdan hemen önce lavman yapıyorlar içini boşaltmış oluyorsun buda var

Ayy cok kotu bır durum yaa Allah korusunn

yaa bi de benim durumum sizlerden biraz farklı kızlarr...

ben hastane çalışanıyım ya..dr.,ebe,anestezi uzmanı,vs...hepsi arkadaş hepsi tanıdık..
rezil olmak tanımadığın bi daha görmeyeceğin insana o kadar hatırlatıcı olmaz ama ya benn.........

Gerçi istediğimiz kadar pırıl pırıl gidelim ben kızımda doğuma gittiğimde hiç bişey yoktu ama sezeryan olacağı için hemşire sonda takmaya geldiğinde bakmıstı göbeğimin altına kıl deil tüy bile olmaması lazımmıs dikiş atılacağı için o yüzden sezaryan bölgesini kendiisi tekrar jiletlemişti.....

abbooo doktorun erkekmi :18:
benim istanbul daki doktorum nasıl olur bilemem ama bayan doktor tercih edicem utanırım sumakcım ben ya
bende istanbul a bir gideyim tanığım kuaförüme giderim o kızdan hiç çekinmiyorum

kızlar bugün pijama dünyasına gittim beğendiğim bir model vardı nette ama kalmamış bende bu modeli aldım nasıl sizce rengi mavi

HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas

güle güle giy cnm...

ya benim oğluşumu günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor üzülüyorum nasıl rahatsız oluyor sürekli kıpraşıyo yavrum

benimki de hıçkırıyor balım benim yaa... ama ben ciğerleri gelişiyor diye duymuştum :)) inşallah öyledir. çok oluyor çünkü...

kremin adı neydi peki cnm???

cnm benniiimmmmmmmmm.... korkma yaa... sen korkarsan biz napalımmmmmmmmm???????

Canım basınız sagolsun Allah gerıde kalanlara uzun omurler versın herseyın bası saglık saglıgımız yerınde olsun yeter gerısı bos cunku

Canım cok guzel ben cok begendım ıyı gunlerde kullan

tşkler cnmm....

bende kocamı bırakıp gıdemezdım aılemın yanına ,kocacı oldum ıyıce zaten..

o da bırakmazdı asla ..

o yuzden annem gelıcek 20 gun fılan kalıcak gıdıcek artık..

ben de gidemezdim normal şartlar altında ama maalesef şartlarım hiç de normal diildi... ( ahhh ahhhh... özlem çok zorr...

kızlar ben mutsuzum yaaaaa

bırakmayın kocalarınızı. inanın gün geçmiyor. hep keyifsizim.19. gece bu gece. hala aynıyım. uyuyamıyorum. depresyona girdim resmen.

cnm benim yaa... seni o kadar çok ii anlıyorum ki. ama elden bişe gelmiyor. bu arada her riski göze alırdım diyordun ama ben maalesef almazdım. evet çok çok özlüyorum. nerdeyse 23 gün oldu hala alışamadım ama içimizde bize muhtaç olan yavrular var. riske atmaya değer mi hiç??? ((

bende ayna ve jiletle kurtuluyom tüylerdenarada kesik atıyom ama bi şekilde temizleniyo alt taraflarda da kalıyo azcık ebe alıyosa güzel bence bi de o temizler

seninkisi gerçekten çok farklı canım ben kendi adıma birdaha görmeyeceğim bu insanları diye kendimi telkin ediyorum ama senin için inşallah herşey güzel geçer hayırlısıyla doğumun istediğin gibi olur inşallah

doğrudur canım bak o aklıma gelmedi çiğerler gelişiyorda olabilir...az önce yine tuttu hopladı durdu pıtırcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…