2011 Aralık Anneleri

ay bacım :) dalga mı geçiyosun... bana yakın olmasında ne ederse etsin .. inan düşmanıma bile dilemem böyle elti.. sürekli kıskanır beni.. hareketlerimi.. ben herzaman her konuda olgunumdur.. ben 23 yaşındayım o 22.. ama inan 7 yaşındaki çocuk daha mantıklı düşüünür ondan..

yeni gelin geldiğim zamanlarda bunlar kayınımla çıkıyordu.. ben geldikten 1 hafta sonra kudurdular nişan diye.. neyse nişanı 2007 temmuzda yaptık kaynım askere 2008 şubatta gitti..
bü dönem içinde hep pışpışlanmayı bekledi .. ama avcunu yaladı..
2009 mayısın 18de kayınım askerden geldi 28mayısta resmi nikahı kıydılar.. 19 temmuzda da düğün oldu..
düğünden 3 gün sonra öğürmeye başladı hamileyim edasında gezi bayağı zaman her ay böyleydi 1 sene boyunca korunmalarına rağmen (cahillik işte)
bizde geçen yıl 2010 ağustosun başında falan karar verdik eşimle artık çocuk için hazırız dedik 3 yıl olmuş evleneli vakti geldi diye düşündük.. eltimin adeti 18ağustostu (ii hatırlıyorum annemle geldiydi bu da sancım var diye ziyarete gelmediydi)
neysecime.. 1 gecede hamile kalmış .. nasıl hırslanıp ne ettiyse :)
sürekli neyin rekabiti yapmaya çalışıyorsa benimle anlamış değilim..
bizim bebiş te şimdiye nasip oldu.. öğrendiğinde tek sorusu.. doktora gittin mi kesin mi hamile olduğun..
(oysa onun idrar testinde bile çıkmadıydı geç döllenme olmuş sanırım)
dedim teste ikinci çizgi mosmor çıktı (hatta gösterdim çantamdaydı)
kan tahlilimde haftama göre normal çıktı dedim.. normal bir gebelik olacak allahın izniyle dedim.. yüzü asıldı.. e sende hamilesin hala neyin politikasını yapmaya çalışıyosun.. doğurdu doğuracak manyak mıdır nedir.. inşallah bebek doğunca biraz akıllanır..
bir de acaip fitnedir... ama yazım çok uzadı.. sustum .. tıp

Oooo benim epey oldu 9 haftalığım nerdeyse 7 haftadır felan.Ama sağolsun eşimde bişey demiyor.Bebiş iyi olsunda, aman bebişe bişey olur diye benden çok korkuyor.

kızlar ben işim gereği çok telle görüşüyorum buda benim canımı çok sıkıyor siz günde ortalama ne kadar ceple görüşüyorsunuz?

Bende cep telle çok konuşuyorum. günde 1,5-2 saat konuşuyorum ceple.Azcık daha dikkat etsem iyi olacak.

Çok geçmiş olsun cnm. İyi bir doktor bak ne kadar önemli. Allah yavrularımızı korusun.

Bende sezeryandan korkuyorum. Karnımı boydan boya kesmelerini istemiyorum.

ben dün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık gebeyim
dilerim herkese versin rabbim ve bizimkileri korusun...
en son adetim 23 mart...sanırım aralık sonu gibi doğum yapabilirim allah izin verirse....
kızlar ben size bişeyler sormak isterim...

hamileliğin ilk aylarındamı başlanıyor süt içip, haftada bir balık yemeye ?
eşim ceviz ,fındık ye hergün diyor...
ama benim miğdem bulanıyor nasıl yiycem ve hemen bu aymı başlamam gerekli
ilk bebeğim ve konuyla ilgili çok bilgim yok..
araştırıyorum....
miğdem kötüyken nasıl yiycem ve ilk aylarda bebeğe yayarlı olan şeyleri biliyormusunuz ??

kızlar tan tahlili betahcg hastaneden hastaneye değişiklik gösterir mi? doktorum özelde orda 1091 çıkmıştı geçtiğimiz çarşamba, bugün devlet hastanesinde yaptırdım 1200 çıktı:26: değerin daha fazla katlanması gerekmez mi? kaç gün oldu.. keseyede baktı doktor çok küçük daha dedi.. kalp atışı falan yok tabi.. bi duysam rahatlicam ama büyük bi korku sardı şimdi içimi.. neden böyle olur? bir fikri olan var mı???

canım tebrik ederim, allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bende 5 haftalık hamileyim.. doktor ultrasonda baktı mı? kese için bişey söyledi mi? bide kan değerlerin nasıl çıktı??

canım nekadarlık oldu seninki ? genelde farkı fazla olmaması gerekir.. ama sen yine de devamlı aynı yerde yapmaya çalış bu tahlili.. cihazdan cihaza fark edebilir ama yine de 1 haftada bayağı katlanmış olması gerekirdi.. tahminimce 6-7bini en az geçmiş olmalıydı.. doktor bişi dedi mi diğer tahlil için..
zaten kese değer 1500geçtikten sonra daha net görünüyor..
benim 4+6 iken 2352 çıktı betahcg.. (bu kişiden kişiye değişir canım.. sakın kendinle kıyaslayıp canını sıkma tamam mı güzelim :) )

Son düzenleme:
kızlaaaaaaarrrr..... ayy nasıl mutluyuuummmmm...

YÜCE ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN... bebeğimizin kalp atışlarını duydukk....
ooyyyy bitanemmm dünyam o benim yaa...... ALLAHIM bütün yeni annelerimize bu güzel duyguyu tattırsın AMİN....

Hayırlısı olsun bebeğin, sen hiç birşey ilk aylar çok önemli değil, miden bulandığı halde yiyeceğim diye zorlama kendini, zaten ilk 3 ay o her şekşlde besleniyor senin kanından besleniyor, zaten 1-haftaya yolk kesesini görürsünn yani beslenme çantasını:) o nedenle kafanı takma pek yiyeceklere...

5 haftalık dedi doktorumuz ama benim hesaplarıma göre daha küçük olmalı.. kese için iki ayrı doktorda çok küçük dedi.. çok korktum dış gebelik yada nebiliim başka bişey olsa anlarlardı değil mi??

canım tebrik ederim, allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. bende 5 haftalık hamileyim.. doktor ultrasonda baktı mı? kese için bişey söyledi mi? bide kan değerlerin nasıl çıktı??

sağolasın aynı dönem hamişleriyiz desene allah bağışlasında al kucağına inş...
ben gebeliği idrar testiyle öğrendim....kesin bir şekilde çiftti çizgi..
hemen ertesi gün doktora gittim....ve ultrasonla baktı...bebek varmı dedim çok umutsuzdum ...
bir önceki ay günüm geçmiş ve gebe kalamamıştım..eşim tedavi görüyordu ben klomen içiyodum PKO...oyyyy...herneyse bi dizi sorunun ardından gebe kalabildim allahıma çok şükür...
doktr baktı işte son adet tarihimi sordu...sonra 5 haftalık hamilesin dedi..
hormon testlerini , kanla ilgilitestleri zaten daha önce vermiştim...
15 gün sonra gel bebeğin kalp atışını daha net duyarız dedi...şimdi duymadık...
ben aslında hala şoktayım..idrak edebilmiş değilim hala
senin testinde ne sonuç aldın ?

canım dış gebelik olsa zaten rahimde değil tüplerde olurdu zaten.. onu da doktor sana söylerdi.. can sıkma..
senin son adetin nezamandı.. ya da sen nasıl bir hesap yaptın da doktorun dediğinden küçük sana göre?

allah sana bağışlasın..korusun yavrunu....kalp atışlarını duymayı bizede nasip etsin rabbim...amin..
bir mucizeyi yaşıyoruz bence..insan içinde bir melek büyüttüğüne inanamıyor
cümlemizin bebeişlerini koru ya rabbim....
hep iyi haberlerimizi paylaşırız inşallah

çoooook tşk ederim canım benim... ALLAHIM herkeze bu güzel duyguyu nasip etsin... içini ferah tut..
BÜYÜKSÜN YÜCE ALLAHIM...

22 mart benim son adetim 9 gün sürüyo tatlım. yani nisan başına kadar adettim. sonra ilişkinin ilk yaşandığı günden hamile kalmış olsam diyorum daha şuan 5 haftalık oluyo.. ben doktora gideli 1 hafta oldu yani yaklaşık 4 haftalıktı ozaman..

kalp atşı normal canım çok şükür problem yok,elimde 3 tane resmi var bebişin

listeye beni de eklerseniz sevinirim yaş 25 1. bebiş kilo 68 bdt 5 aralık:79::79:

listede eklisin zaten canım , ilk sayfaya bir bak istersen

yok kuzum estağfirullah niye dalga geçeyim .. yazıların hep hicivli oluyor eltinle ilgili , ne yalan söyleyeyim gülüyorum da yazdıklarına , çok mizahi ifade ediyorsun aranızdaki muhabbeti eltiyle eltinin anlaştığı nerede görülmüşki zaten :82: al benim ki de benzer seninkiyle , ki benden 5 yaş büyük olacak bir de , hoş artık ex-elti oldu ya neyse :)) anlayışsızın , gün görmemişin , görgüsüzün , cahilin yaşı yok güzelim .. bak yaz yaz döktün içini fena mı oldu :13:

hayırlı olsun canım , aramıza hoşgeldin bu aylarda bebiş senin stoklarınden beslenir , doğanın döngüsü bu , iyi ki yaratan böyle ayarlamış , yoksa 3 ay boyunca bulantıdan bi şey yiyemeyince o minik patlamış mısırlar nasıl beslenip büyürlerdi yiyebildiğin şeyleri ye , zorlama kendini , nasıl olsa geçecek bulantıların , sonra açığı kapatırsın

hiç bir fikrim yok , ama değişmemesi gerekir , neticede hormonlarına bakılıyor , ne kadar değişebilir ki hastaneden hastaneye , bu benim öngörüm yalnız ..

gözün aydın canım darısı diğer arkadaşlara ..

canım bende önce ewde yaptım çift çizgi çıkınca ertesi gün hastanede kan tahlili.. sonuç 1091 çıktı..keseyi gördü dr. ama çok küçük dedi. kalp atışları içinde 7 haftalık olmalı dedi.. beklemedeyim şuan ama diyorsun ya inanamıyorum hala diye aynı psikoloji bende de var.. sanki bişey olacak o benden gidecekmiş gibi hissediyorum. sürekli tuvalette kuloduma bakıyorum kan gelmişmi diye :26: inanamıyorum hala..

Mrblar,
Bende bu foruma yeni uye oldum.

Aralik 11'de bebegimi bekliyorum. Aslinda hala saka gibi geliyor, daha tekmelerini hissetmedigim icin hala gercekligine inanabilmis degilim. Cin Astrolojisi erkek olarak gosteriyor, bende aslinda birazcik erkek olarak hissediyorum ama tam olarak emin olamayiz dimi arkadaslar? 7. haftasinda kalp atislarini izledim ama 12inci aya kadar tetikte olacagim gibi. Doktorum bana kiziyor pozitif dusunmuyorum diye. Ne biliyim bazen boyle iyi seyleri icime rahat sindiremiyorum.

Benim kuzenimin bir kac ogluda aralik dogumlu. Acikcasi birazcik moralimde bozuk bu konuda cunku oglan yay burclarini fazla sevmem. Cok havai oluyorlar. Belkide herkesin deneyimi boyle degildir, iyi deneyimleriniz varsa lutfen paylasinda umitleniyim. Kusura bakmayin boyle fuzuli seyleri cok okurum. Neyse bu ayi yakindan takip edicem. Gorusuruz arkadaslar.
-Efsane

starimu canımmm çok saol.. evet darısı diğer annelere... hep dua ediyorum hepimiz için...

dış gebelik çok ayrı şey , embriyo rahimde değil tüplerde felan tutunduğu zaman dış gebelik oluyor .. daha 2-3 haftan var bir şeylerin kesinleşmesi için .. rahat ol , bebişin sana ihtiyacı var , ona ancak sen yardımcı olabilirsin , onu da ancak olumlu düşünerek yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…