bende ayna ve jiletle kurtuluyom tüylerdenarada kesik atıyom ama bi şekilde temizleniyo alt taraflarda da kalıyo azcık ebe alıyosa güzel bence bi de o temizler
süpersin yaaa.....biz de neyi dert ediyoruz burda bi saattir..
en güzel lafı sen ettin burda şimdi...
yaa bi de benim durumum sizlerden biraz farklı kızlarr...
ben hastane çalışanıyım ya..dr.,ebe,anestezi uzmanı,vs...hepsi arkadaş hepsi tanıdık..
rezil olmak tanımadığın bi daha görmeyeceğin insana o kadar hatırlatıcı olmaz ama ya benn.........
güle güle giy cnm...
benimki de hıçkırıyor balım benim yaa... ama ben ciğerleri gelişiyor diye duymuştum :)) inşallah öyledir. çok oluyor çünkü...
kremin adı neydi peki cnm???
cnm benniiimmmmmmmmm.... korkma yaa... sen korkarsan biz napalımmmmmmmmm???????
tşkler cnmm....
ben de gidemezdim normal şartlar altında ama maalesef şartlarım hiç de normal diildi...( ahhh ahhhh... özlem çok zorr...
cnm benim yaa... seni o kadar çok ii anlıyorum ki. ama elden bişe gelmiyor. bu arada her riski göze alırdım diyordun ama ben maalesef almazdım. evet çok çok özlüyorum. nerdeyse 23 gün oldu hala alışamadım ama içimizde bize muhtaç olan yavrular var. riske atmaya değer mi hiç???((
yaa bi de benim durumum sizlerden biraz farklı kızlarr...
ben hastane çalışanıyım ya..dr.,ebe,anestezi uzmanı,vs...hepsi arkadaş hepsi tanıdık..
rezil olmak tanımadığın bi daha görmeyeceğin insana o kadar hatırlatıcı olmaz ama ya benn.........
Gerçi istediğimiz kadar pırıl pırıl gidelim ben kızımda doğuma gittiğimde hiç bişey yoktu ama sezeryan olacağı için hemşire sonda takmaya geldiğinde bakmıstı göbeğimin altına kıl deil tüy bile olmaması lazımmıs dikiş atılacağı için o yüzden sezaryan bölgesini kendiisi tekrar jiletlemişti.....
kızlar dün rüyam harikaydı ya bebeğimi doğurmuşum ve ogün ayağa kalkmışım ne ağrım varmış ne sızım kendi kendime şaşırıyorum ve bebeğim çok güzelmiş bir uyuyomuş 3 saat ben bunun içinmi stres yapmışım nekadar uslu çocuğum var diyorum okadar tatlıydıki etkisinden kurtulamıyorum :))) tabi anneme anlattım kızım tam tersi oğlun çok yaramaz olur diyo buna yediğim tekmelerde doğruluyo :)))
süpersin yaaa.....biz de neyi dert ediyoruz burda bi saattir..
en güzel lafı sen ettin burda şimdi...
kızlar dün rüyam harikaydı ya bebeğimi doğurmuşum ve ogün ayağa kalkmışım ne ağrım varmış ne sızım kendi kendime şaşırıyorum ve bebeğim çok güzelmiş bir uyuyomuş 3 saat ben bunun içinmi stres yapmışım nekadar uslu çocuğum var diyorum okadar tatlıydıki etkisinden kurtulamıyorum :))) tabi anneme anlattım kızım tam tersi oğlun çok yaramaz olur diyo buna yediğim tekmelerde doğruluyo :)))
canım benim..dün gece ben de oğlumu gördüm ve bende etkisinden kurtulamıyorum..onu kucağıma aldığım anı sıcağı sıcağın a hatırlıyorum....çok sabırsızım yaaa.. ..
diyorum ki ona biraz daha bekle oğlum 3-4 hafta sonra gel diyorum tamam diyo bana....
Tatlışlar biz kacıyoruz artık hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın opuldunuz
de canım :) beklıyorum
aynı şeyi bende diledim biliyomusun bazen içim kaynıyo oğluma doğsan keşke diyorum sonra aman oğlum neolur zamanında gel diyorum :))) inşallah zamanında gelir meleklerimiz canım
Ayy kusura bakma eşim öteki pc de oyun oynuyo, o da interneti kasıyo, yavaşlatıyo, yazamadım bi türlü... Akşam bi arkadaşımla görüştüm kendine hastane arıyodu, Fatih hastanesi var, özel duymuşsundur, dün eşiyle oraya gitmiş. Muayene 20 lira, normal doğum 1100, sezaryen 1600 müş. Önceden daha pahalıydı fiyatları düşmüş sanırım. Aklında bulunsun cnm...
sizede iyi geceler canım sizde kendinize iyi bakın
kızlar ya arka sayfada kaldı valize jilette mi koysakki:26::26::26::26:
sizede iyi geceler canım sizde kendinize iyi bakın
kızlar ya arka sayfada kaldı valize jilette mi koysakki:26::26::26::26:
fatıh hastanesı nerdeydı yaaa kafam durdu şimdii
yani yaptıklarına göre vardırebelerde vardır merak etme:))))
valızde jiletı napcaz kııı bence gereksız..nerde yapcan hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?