2011 Aralık Anneleri

bende ayna ve jiletle kurtuluyom tüylerdenarada kesik atıyom ama bi şekilde temizleniyo alt taraflarda da kalıyo azcık ebe alıyosa güzel bence bi de o temizler

süpersin yaaa.....biz de neyi dert ediyoruz burda bi saattir..
en güzel lafı sen ettin burda şimdi...

kızlar dün rüyam harikaydı ya bebeğimi doğurmuşum ve ogün ayağa kalkmışım ne ağrım varmış ne sızım kendi kendime şaşırıyorum ve bebeğim çok güzelmiş bir uyuyomuş 3 saat ben bunun içinmi stres yapmışım nekadar uslu çocuğum var diyorum okadar tatlıydıki etkisinden kurtulamıyorum :))) tabi anneme anlattım kızım tam tersi oğlun çok yaramaz olur diyo buna yediğim tekmelerde doğruluyo :)))

canım benimde senden pek farkım yok.benim eşimde sağlık personeli,ve doktorlar hemşireler hepsi arkadası bende bu yüzden çok tedirginim dikkat ediyorum kontrollere bile giderken ister istemez dikkat çekiyorsun.seni çok iyi anlıyabiliyorum.

tşk ederim hayatım daha iyileri senin olsun

Evet canım bak o konuda haklısın dedıgın gıbı bız belkı bır daha gormeyecegız belkı o ınsanları ama sen hep yuzyuzesın :44:

Aaa ben onu bılmıyordum bak canım ılk defa senden duyuyorum :44::44:

bende aynı ruyayı gordum :))) doğurmusum ama benım haberım yok eve bı gelıyorum çoçgum hemen elıme alıyorum çok tatlıydı ya gerçek gibi..nasıl oldu dıyorum normalmı sezeryanmı kımse bışey demıyo ama çok guzel bışey yaa bebeğimi elıme alıyorum kımselere vermıyorum onu :))))))))))))

canım benim..dün gece ben de oğlumu gördüm ve bende etkisinden kurtulamıyorum..onu kucağıma aldığım anı sıcağı sıcağın a hatırlıyorum....çok sabırsızım yaaa....
diyorum ki ona biraz daha bekle oğlum 3-4 hafta sonra gel diyorum tamam diyo bana....

aynı şeyi bende diledim biliyomusun bazen içim kaynıyo oğluma doğsan keşke diyorum sonra aman oğlum neolur zamanında gel diyorum :))) inşallah zamanında gelir meleklerimiz canım

Tatlışlar biz kacıyoruz artık hepınıze ıyı geceler tatlı ruyalar kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın opuldunuz

de canım :) beklıyorum

Ayy kusura bakma eşim öteki pc de oyun oynuyo, o da interneti kasıyo, yavaşlatıyo, yazamadım bi türlü... Akşam bi arkadaşımla görüştüm kendine hastane arıyodu, Fatih hastanesi var, özel duymuşsundur, dün eşiyle oraya gitmiş. Muayene 20 lira, normal doğum 1100, sezaryen 1600 müş. Önceden daha pahalıydı fiyatları düşmüş sanırım. Aklında bulunsun cnm...

fatıh hastanesı nerdeydı yaaa kafam durdu şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…