Alparslan türkeşin mezarının olduğu yer var ya, oraya beştepe diyolar sanırım. Link vereyim;
Fatih niversitesi Hastanesi
herkese iyi geceler kızlar,
yarın görüşmek üzere..kendinize ve bebişlere iyi bakıın..
hıımm tamam canımm bak orası hıç aklıma gelmedı benımmmmm bıde orayı araştıırıyım sağol canım teşekkür ederımm
Cnm doğumu yapmasan bile bir muayeneye gidip sezaryen meselesini sorabilirsin..
evet canım orası mantıklı ben yarın bı arayımda randevu alıyım dımı...alttan bakarmıkı acaba yaaaaa
Alttan bakacağını sanmıyorum cnm, gidersen yanında tüm test sonuçlarını götür ki bi daha senden tahlil istemesin. bebeğine ait ultrason sonuçlarını da götür, kilo boy vs yazar. Bence şimdiden anlaşılmaz dicek, herhangi bişi yapmıcak....
yalnız telefonda fiyatı tekrar sor bi yanlışlık olmasın, malum özel hastanelere güven olmuyo...
tamam canım sorarım....teşekkür ederım :))) ben çıkıyorum artıkın sırtım ağrımaya başladı oturmaktan gidiyimde uzanıyım barı napim :)) iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeeee tatlı ruyalarrrrrrr
halime cnm başın sağ olsun
kızlar leyla mesaj atmış bugün taburcu olacakmış bende akşam ararım inş,haberleri yazarım akşam , herkesede merhaba.... Iş yerinde son iki günüm bunun verdiği hazla çok yoğun çalışıyorum :)
merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır
o zaman benim ki hiç normal değil gün iki kere çamaşır değiştiriyorum cuma söleyim bari
günaydın kızlar
ben hala hastayım akşam içtim bişeyler biraz ii oluyo gibiyim işe geliyom yine burnum akmaya başlıyo yatmam gerek sanırsam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?