2011 Aralık Anneleri

evet canım orası mantıklı ben yarın bı arayımda randevu alıyım dımı...alttan bakarmıkı acaba yaaaaa

Alttan bakacağını sanmıyorum cnm, gidersen yanında tüm test sonuçlarını götür ki bi daha senden tahlil istemesin. bebeğine ait ultrason sonuçlarını da götür, kilo boy vs yazar. Bence şimdiden anlaşılmaz dicek, herhangi bişi yapmıcak....

yalnız telefonda fiyatı tekrar sor bi yanlışlık olmasın, malum özel hastanelere güven olmuyo...

tamam canım sorarım....teşekkür ederım :))) ben çıkıyorum artıkın sırtım ağrımaya başladı oturmaktan gidiyimde uzanıyım barı napim :)) iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeeee tatlı ruyalarrrrrrr

merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır

maşallah leyla ve oğluşuna demekki durumları çok iyiki hastaneden çıkabiliyorlar çok sevindim leyla adına .....

kızlar gene ne çok konuşmuşsunuz yaa foruma giriyorum bir sürü online oluyor ama geçmişi okuyup sonune gelene kadar kimse kalmıyor sinir bir durum

o zaman benim ki hiç normal değil gün iki kere çamaşır değiştiriyorum cuma söleyim bari

ben de 2 kere değiştiriyom ama gelen şey sümüksü beyaz bi akıntı epeydir var,tahlillerde önemli bişey çıkması 2-3 lökosit bilmem ne,iaç içecek kadar bişey yok,ee artık 35. haftama girdim bebek gittikçe aşağı iniyo hissediyom bunu,bunların olması doğal olmalı

günaydın annişler ,ne güzel luveyla taburcu oluyor ,şimdi dursaydı 34+3 mü olucaktı maşallah onlara, ben hala çanta hazırlamadım ,kızlar zıbın takımı ve hastane çıkışı için ne aldınız ,kaç tane yani ,ben bir tane hastane çıkışı,bir zıbın takımı ,bir de yenidoğan için badisiyle kadife tulumu aldım.

günaydın kızlar

ben hala hastayım akşam içtim bişeyler biraz ii oluyo gibiyim işe geliyom yine burnum akmaya başlıyo yatmam gerek sanırsam((

günaydın kızlar

ben hala hastayım akşam içtim bişeyler biraz ii oluyo gibiyim işe geliyom yine burnum akmaya başlıyo yatmam gerek sanırsam((

geçmiş olsn tekrar canım,sıcak bişeyler iç sürekli,mandalina ye bol bol,c vitamini olsun,benim sabahları boğazım acıyo,az az da hapşırıyom inş. ilerlemez

inş ilerlemez cnm valla hiç çekilmiyo bikaç ilaç alsam geçer diyorum nezleyim çünkü henüz çok ağar değil yani ama ilaç almakta istemiyorum dikkat etsin herkes((( akşamda beşiktaşın maçı varmış kocam maça gitcek evde de tek olcam ağlar ağlar uyurum artık kocamda çok düşüncesiz yaaaaa gerçi 2 gündür bakıyo bana ama yine de gitmeseydi ii di(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…