aramıza hosgeldın canım inş.h hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız....merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır
inş ilerlemez cnm valla hiç çekilmiyo bikaç ilaç alsam geçer diyorum nezleyim çünkü henüz çok ağar değil yani ama ilaç almakta istemiyorum dikkat etsin herkes((( akşamda beşiktaşın maçı varmış kocam maça gitcek evde de tek olcam ağlar ağlar uyurum artık kocamda çok düşüncesiz yaaaaa gerçi 2 gündür bakıyo bana ama yine de gitmeseydi ii di (((
günaydın kızlarr nasılsınız
inş ilerlemez cnm valla hiç çekilmiyo bikaç ilaç alsam geçer diyorum nezleyim çünkü henüz çok ağar değil yani ama ilaç almakta istemiyorum dikkat etsin herkes((( akşamda beşiktaşın maçı varmış kocam maça gitcek evde de tek olcam ağlar ağlar uyurum artık kocamda çok düşüncesiz yaaaaa gerçi 2 gündür bakıyo bana ama yine de gitmeseydi ii di (((
günaydın herkese been bugün çok iyim reflü başlayana kadar iyim bugün 33 haftaya giriyoruz ne mutlu
kendini sıcak tut ,iyice terle yat dinlen bol bol canım,zaten kocan yanında olsa da uyuyup dinlenmelisin öyle düşün,takma kafana,fanatik işte,bizim evde hiç maç izlenmez,takım tutmuyoz biz,çok ilginç di mi
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kendine dikkat et lütfen
bizim evimizdede öyleydi babam hiç maçtan anlamazdı damadı böle fanatik olunca arada fikir beyan ediyo bazen yanlış şeyler söylüyo ben bile anlıyom yanlış söylediğini:))) bişey demiyorus dinleyoruz :)))) ama kocamın ailesi babası fenerli yenilsin bikaç saat eve gelmiyo geçen yıldı sanırım görümcem kayınpederim bize geldiler fener yenildi görümcem ağladı yaaa ben gülmekten ölüyorum bana bi bakışları var görsen heheheh şaka gibiler yaaaa kocama bazen ben mi beşiktaşmı diyom ölece bakıyo sen diyemiyo ikimizinde yeri ayrıymış böle işte :)))) inanılır şeyler değil ama o hasta olunca bende maça gitcem
nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr
çorba yapıp içtinmi dün akşam canım,kimyon,karabiber,sağan,k. biber bol baharatlı,bi de limon sıktın mı içine ohhhmercimek çorbası,hem terletir hem iyi gelir
merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır
günaydın annişler ,ne güzel luveyla taburcu oluyor ,şimdi dursaydı 34+3 mü olucaktı maşallah onlara, ben hala çanta hazırlamadım ,kızlar zıbın takımı ve hastane çıkışı için ne aldınız ,kaç tane yani ,ben bir tane hastane çıkışı,bir zıbın takımı ,bir de yenidoğan için badisiyle kadife tulumu aldım.
günaydın kızlar
ben hala hastayım akşam içtim bişeyler biraz ii oluyo gibiyim işe geliyom yine burnum akmaya başlıyo yatmam gerek sanırsam((
nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr
günaydın kızlarr...akşamdan bu yana sayfalarda ilerlemiş,okumaya da zamanım yok..inş herkes iyidir ve herşey yolundadır...buraya uğramadan okula gidemyrm nedenseöpüyrm hepinizi canlarım..
sadece 1 kase yoğurt yedim dün kahvaltıyı çok aşırı kaçırdım şekerim 191 e çıkmıştı AKşama kadar doğru düzgün bişey yemedim ona da moralim bozuldu çocukta çok hareket etmedi bugünde sakin
sadece 1 kase yoğurt yedim dün kahvaltıyı çok aşırı kaçırdım şekerim 191 e çıkmıştı AKşama kadar doğru düzgün bişey yemedim ona da moralim bozuldu çocukta çok hareket etmedi bugünde sakin
iyi derslerrr :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?