2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar....

merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır
aramıza hosgeldın canım inş.h hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız....

kendini sıcak tut ,iyice terle yat dinlen bol bol canım,zaten kocan yanında olsa da uyuyup dinlenmelisin öyle düşün,takma kafana,fanatik işte,bizim evde hiç maç izlenmez,takım tutmuyoz biz,çok ilginç di mi

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kendine dikkat et lütfen

günaydın herkese been bugün çok iyim reflü başlayana kadar iyim bugün 33 haftaya giriyoruz ne mutlu

ayaklarıyla miğdene mi baskı yapıyo bebebişin benimki artık öyle olmuyo,kafası doğum kanalına girdiğinden mi,yoksa ayaklarını kafasına dayamasından mı acaba o bölgede hiç baskı yok

çorba yapıp içtinmi dün akşam canım,kimyon,karabiber,sağan,k. biber bol baharatlı,bi de limon sıktın mı içine ohhh mercimek çorbası,hem terletir hem iyi gelir

kendini sıcak tut ,iyice terle yat dinlen bol bol canım,zaten kocan yanında olsa da uyuyup dinlenmelisin öyle düşün,takma kafana,fanatik işte,bizim evde hiç maç izlenmez,takım tutmuyoz biz,çok ilginç di mi

bizim evimizdede öyleydi babam hiç maçtan anlamazdı damadı böle fanatik olunca arada fikir beyan ediyo bazen yanlış şeyler söylüyo ben bile anlıyom yanlış söylediğini:))) bişey demiyorus dinleyoruz :)))) ama kocamın ailesi babası fenerli yenilsin bikaç saat eve gelmiyo geçen yıldı sanırım görümcem kayınpederim bize geldiler fener yenildi görümcem ağladı yaaa ben gülmekten ölüyorum bana bi bakışları var görsen heheheh şaka gibiler yaaaa kocama bazen ben mi beşiktaşmı diyom ölece bakıyo sen diyemiyo ikimizinde yeri ayrıymış böle işte :)))) inanılır şeyler değil ama o hasta olunca bende maça gitcem

nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr

günaydın kızlarr...akşamdan bu yana sayfalarda ilerlemiş,okumaya da zamanım yok..inş herkes iyidir ve herşey yolundadır...buraya uğramadan okula gidemyrm nedense öpüyrm hepinizi canlarım..

çoooooooooooooooook geçmiş olsun canım...yaşamadım ama yaşayanlar gerçekten çok zor oldğnu söylyr böbrek taşını,,Allah yardımcın olsun canım...

çorba yapıp içtinmi dün akşam canım,kimyon,karabiber,sağan,k. biber bol baharatlı,bi de limon sıktın mı içine ohhh mercimek çorbası,hem terletir hem iyi gelir

sadece 1 kase yoğurt yedim dün kahvaltıyı çok aşırı kaçırdım şekerim 191 e çıkmıştı AKşama kadar doğru düzgün bişey yemedim ona da moralim bozuldu çocukta çok hareket etmedi bugünde sakin

merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır

hoşgeldin cnm :))

cnm ne için soruyorsun bunu anlamadım. hastane çantasına neler koyacağımızı mı genel olarak neler aldığımızı mı???

günaydın kızlar

ben hala hastayım akşam içtim bişeyler biraz ii oluyo gibiyim işe geliyom yine burnum akmaya başlıyo yatmam gerek sanırsam((

tekrar geçmiş olsun. ama bunun en ii ilacı maalesef ki dinlenmek. izin alabilirsen evde uzun uzun yatıp dinlen bence...

çok çokkkk geçmiş olsun yaa.... bilirim o ağrıyı... idrarda kan filan oluyor mu peki???

haydaaa nerden çıktı bu taş meselesi çok geçmiş olsun canım ya,peki napman gerekiyo bol bol su içecen,serum vercekler vs. mi ilaç alcan mı,bebeğe bi zararı yok di mi taşın:44::44::44:

ama olmazki akşamları sıcak şeyler içip,dinlenip iyice terlemezsen soğuk algınlığını atamazsın

ah canim allah yardimcin olsun hamilelikte diyet cok zor.birde ustune vicdan azabi insani mahfediyo.bende simdi eskisi kadar olmasada dikkat ediyorum ona ragmen yemekten kismak sekerin yuksek cikmasi insani yipratiyo.hayirlisiyla bir dogursaydik

kızlar ben şokları yaşıyorum bi bebek bu kadar mı hareketli olur:44::44::44::44:,karnım lingir lingir sallanıyo ve acıyo,bi sağa bi sola hareket edip duruyo neyseki odada tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…