2011 Aralık Anneleri

ay canimmm cok gecmis olsun allah yardim etsin bilirim cok acidir.babamda cekerdi yazik adamin cocuk gibi gozlerinden yas akardi.

ama olmazki akşamları sıcak şeyler içip,dinlenip iyice terlemezsen soğuk algınlığını atamazsın

evet atamıyom zaten((( dediğin gibi yapmalıyım ay ben hastayken hiç çekilmiyom yaaaa akşam biliyom kendimi ağlıcam hep:))) kocamada didim ağlıcamı :)))) ağlıcanı bilen ilk insan heheheheh

kızlar ben şokları yaşıyorum bi bebek bu kadar mı hareketli olur:44::44::44::44:,karnım lingir lingir sallanıyo ve acıyo,bi sağa bi sola hareket edip duruyo neyseki odada tekim

Valla ben ilk kizimda diyordum cok oynuyo bu cocuk diye ama masallah bu ikinci bebek olunca aslinda ilk bebegimin ne kadar sakin bir cocuk oldugunu anladim.Bu cok fena resmen saniye durmuyo tekmeleri bir kuvvetli bedenimi sarsiyo valla.Ama allahtan kizim geceleri uykusuna duskun o uyuyo haliyle bende :)

ben de ilk dafa yaşadığım için şaşırıyom,gün içinde hareket etmediği anca 5-6 saattir,önce diyodum hiçmi uyumuyo bu cadı,ama ultrasonda da gördüğüm gibi uyurken de hareket ediyo,deli uyuyo demekki

kızlar ben şokları yaşıyorum bi bebek bu kadar mı hareketli olur:44::44::44::44:,karnım lingir lingir sallanıyo ve acıyo,bi sağa bi sola hareket edip duruyo neyseki odada tekim

Maaşallah bebişe, aynen canım benim durumumda bahsettiğin gibi hiç rahat değil bir pozisyon bulamadı kendine habire yer değiştiriyo
geçenki dr. kontrolünde ultrasyon aletinin karnımızda gezdirdiği o aleti bi ittiriyoki dr. bile şaşırdı ne kadar kuvvetli hareketli bu diye

evet atamıyom zaten((( dediğin gibi yapmalıyım ay ben hastayken hiç çekilmiyom yaaaa akşam biliyom kendimi ağlıcam hep:))) kocamada didim ağlıcamı :)))) ağlıcanı bilen ilk insan heheheheh

maçı evde izlese olmaz mı kocacığının,olmaz galiba,kafayı koy yat ya,ben ne zaman soğuk alsam 15-16 saat kalkmadan yatarım,sen nasıl uykusuz kalıyon bu halinle

maşallah maşallah bizimki 28. haftada döndü 32+3 de de aynı pozisyondaydı,bu yaptığı kolları ve bacakları,kafası alt tarafta biliyom,tepindiği zaman sır sır sızlıyo alt tarafım iğne batmış gibi oluyo

canım benim yaaa
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok zormuş böbrek ağrısı
ağrı kesici mi yapabiliyorlar mı

gunaydin kizlarr..

tulaycim gecmis olsun coookk. bi macci da biz de var. ama allahtan bursasporlu da maca gitme olayi olamiyor. digiturkle cebellesiyorum sadece :)))

mislincim yeni haftaniz hayirli olsun canim

5848BL canim cok gecmis olsun. bobrek sancisi icin dogum sancisina es derler, allah yardimcin olsun.

bu arada ben sanirim dun ilk yalanci sancimi yasadim. sizi gibi bisiler oldu bi sure. sonra bi batma falan canimi baya yakti. dinlendim gecti neyseki.. provalar basladigina gore sonlara mi geliyoruz acaba yaww..

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelirsin, böbrek ağrısı çok kötü gerçekten

Tülaycım sanada çok geçmiş olsun, bende 10 gün çektim resmen yeni yeni kendime geliyorum

tülaycım geçmiş olsun canım, dahada kötü olmadan sıcak bişeyler iç hep, keşke izin alıp dinlenebilseydin,

canım çok geçmiş olsun inşallah biranönce ağrıların geçer çok zordur eminim

herkse günaydın kızlar,mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.

çok geçmiş olsun canım.çok zor durumun biliyorum.

tülaycım sanada çok geçmiş olsun canım.dikkat et.

maçı evde izlese olmaz mı kocacığının,olmaz galiba,kafayı koy yat ya,ben ne zaman soğuk alsam 15-16 saat kalkmadan yatarım,sen nasıl uykusuz kalıyon bu halinle

2 senedir almıyom lig tv alınca hem para ödüyom hemde evde maçı zaten izlemiyo geliyo bi de kırk saat özetiydi bilmemneyiydi onlara bakıyo izlese alalım yine... yok uykusuz değilim 10 gibi uyumuşum artık 10-10:30 gibi uyur oldum zaten fazla dayanamıyorum gece uyandım ama 1 saat falan tv ye baktım yine de sabah kalkabildim uykuda sorun yok yani

çoooooooooooooooook geçmiş olsun canım...yaşamadım ama yaşayanlar gerçekten çok zor oldğnu söylyr böbrek taşını,,Allah yardımcın olsun canım...

haydaaa nerden çıktı bu taş meselesi çok geçmiş olsun canım ya,peki napman gerekiyo bol bol su içecen,serum vercekler vs. mi ilaç alcan mı,bebeğe bi zararı yok di mi taşın:44::44::44:

ay canimmm cok gecmis olsun allah yardim etsin bilirim cok acidir.babamda cekerdi yazik adamin cocuk gibi gozlerinden yas akardi.

canım benim yaaa
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok zormuş böbrek ağrısı
ağrı kesici mi yapabiliyorlar mı

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelirsin, böbrek ağrısı çok kötü gerçekten

Tülaycım sanada çok geçmiş olsun, bende 10 gün çektim resmen yeni yeni kendime geliyorum

herkse günaydın kızlar,mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.

çok geçmiş olsun canım.çok zor durumun biliyorum.

tülaycım sanada çok geçmiş olsun canım.dikkat et.

kizlar hepinize cok tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin
gercekden cokama cok kotu agrisi bbununyani sirada sidik torbamda intihap kapmisss hergun gidicem hastaneye isde antibiyotk agri kesici kas gevsetici ve hamilelikde kullanan ilaclarida iciyorum yani resmen ilac kutusuna dondum 2 gundurrrrrryaaaaaa bende boyle bir sorun yokdu bulabula hamileligimi buldu ve bakmam gereken bir cocugum var kimsede yardim etmiyor sadece aksamlari babasi yardim ediyorr

benim eşim de sevmez maç falan Allahtan, hiç izlenmez bizde
ama ikimiz de koyu gs lıyız nasıl koyuluksa kalecisini bile bilmem

eşimle benim zevklerimizin uyuşmadığı bi konu var o da balık tutmak
ben nefret ediyorum o hastası
şimdi bi kıyak yapıcam, annem yanıma gelince, bigün balığa göndericem eşimi

canım benim çok geçmiş olsun, taş düşürmek çok sancılıdır abimden biliyorum, hamileyken daha zordur tabii.
allah yardımcın olsun cnm bir an önce atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…